جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 38
ویتگنشتاین: قواعد، دستور زبان و ضرورت: جلد 2 تفسیر تحلیلی بر تحقیقات فلسفی، مقالات و تفسیر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gordon P. Baker; P.M.S. Hacker
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ویرایش دوم "ویتگنشتاین: قواعد، دستور زبان و ضرورت" (جلد دوم از تفسیر تحلیلی برجسته "تحقیقات فلسفی" ویتگنشتاین) اکنون شامل پوشش گسترده و تکمیل شده ای از اظهارات پیچیده و بحث برانگیز ویتگنشتاین در مورد قوانین زیر است. مقاله‌ها و افزودن یک مقاله جدید درباره مفاهیم اجتماع‌گرایانه و فردگرایانه پیروی از قوانین، شامل مقاله بسیار گسترده‌ای درباره مفهوم ویتگنشتاین از ضرورت منطقی، ریاضی و متافیزیکی است. از "Nachlass" منعکس کننده نتایج بحث های علمی در مورد پیروی از قوانین است که در 20 سال گذشته بیداد کرده است.
شکاکیت، قواعد و زبان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gordon P. Baker, P. M. S. Hacker
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
زبان، معنا و فقدان معنا: تحقیقی انتقادی در نظریه های مدرن زبان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gordon P. Baker, P. M. S. Hacker
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Blackwell Publishers,
بایدها و اندیشه‌ها: شکاکیت و هنجارگرایی معنا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Anandi Hattiangadi (آناندی هاتیانگادی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Oxford University Press,
کلیدواژه‌های فرعی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: آناندی هاتیانگادی در کتاب «بایدها و اندیشه‌ها» پاسخی بدیع به استدلال شکاکیت معنا ارائه می‌کند که توسط سائول کریپکی در کتاب ویتگنشتاین درباره قوانین و زبان خصوصی ارائه شده است. کریپکه می‌پرسد چه چیزی باعث می‌شود که هر کسی با هر کلمه‌ای چیزی را معنا کند، و استدلال می‌کند که هیچ واقعیتی در مورد اینکه هیچ‌کس به چه معناست وجود ندارد. استدلال کریپکی الهام‌بخش بحث‌های پر جنب و جوش و گسترده‌ای در فلسفه زبان است، زیرا برخی از اساسی‌ترین مسائل را در این زمینه مطرح می‌کند: یعنی واقعیت، حریم خصوصی و هنجاری بودن معنا. هاتیانگادی استدلال می‌کند که برای رسیدن به این نتیجه ریشه‌ای که هیچ واقعیتی در مورد معنای شخص از یک کلمه وجود ندارد، شکاک باید بر این تز تکیه کند که معنا هنجاری است و این تز شکست می‌خورد. از آنجایی که هر «راه‌حل شک‌آمیز» برای مشکل شک‌گرایانه به‌طور غیرقابل اصلاحی ناسازگار است، هتیانگادی نتیجه می‌گیرد که باید یک واقعیت در مورد منظور ما وجود داشته باشد. هاتیانگادی علاوه بر ارائه یک مرور کلی از بحث در مورد شک معنا و محتوا، بحث مفصلی از مشارکت‌های سایمون بلکبرن، پل بوگوسیان، رابرت براندوم، فرد درتسکه، جان مک‌داول و کریسپین رایت و دیگران در این مناقشه ارائه می‌کند. پیرامون استدلال کریپکه موضوعات مورد بررسی شامل هنجاری بودن معنا و ارتباط آن با هنجاری بودن احکام اخلاقی، نظریات تقلیل و غیر تقلیل معنا، هنجار زدایی در مورد حقیقت و معنا و حریم معنا است.
معرفت، زبان و ذهن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(آنتونیو مارکز)Antonio Marques , (نونو ونتورینیا)Nuno Venturinha
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: کتاب «تحقیقات فلسفی» ویتگنشتاین یکی از تأثیرگذارترین کتاب‌های قرن بیستم است. این نور جدیدی بر عملکرد زبان و ذهن افکند و کمک قابل توجهی به درک دانش بشری کرد. این کتاب که شامل مقالاتی از محققان مشهور بین‌المللی است، به بررسی توسعه ایده‌های ویتگنشتاین در راستای تحقیقات می‌پردازد. این دیدگاه جامعی از برخی از بحث برانگیزترین موضوعات در مطالعه شاهکار ویتگنشتاین ارائه می دهد و ارتباط آن را در بحث های فلسفی معاصر مورد ارزیابی مجدد قرار می دهد. مشارکت کنندگان: آلبرتو آرودا (دانشگاه جدید لیسبون)، جوئو ورگلیو گالرانی کاتر (دانشگاه اس پائولو)، پی ام اس هکر (دانشگاه آکسفورد)، ناتان هاوتالر (دانشگاه لندن)، امیلیانو لا لیکاتا (دانشگاه پالرمو)، ژروم لتورنور (دانشگاه پاریس هشتم)، نیکولای میلکوف (دانشگاه پادربورن)، ماریا فیلومنا مولدر (دانشگاه جدید لیسبون)، جسا پادیلا گاولوز (دانشگاه کاستیا-لامانچا، تولدو) و روئی سامپایو داسیلوا (دانشگاه جدید لیسبون) دانشگاه آزور).
آینده فلسفه در قرن بیست و یکم [کتاب عربی]
نویسنده:
أوليفر ليمان؛ ترجمه: مصطفی محمود محمد؛ مراجعة: رمضان بسطاویسی
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
کویت: مطابع السیاسة,
چکیده :
ترجمه ماشینی معرفی نسخه انگلیسی کتاب: فلسفه به کجا می رود؟ آیا وارد هزاره پسافلسفه می شویم؟ آینده فلسفه این مفهوم را ارائه می دهد که آینده فلسفه چیست، زیرا به ما امکان می دهد نه تنها در مورد آینده، بلکه در مورد گذشته نیز حدس بزنیم. یازده مقاله واضح و مختصر موضوعات مختلفی را از اخلاق گرفته تا ذهن، زبان تا اندیشه فمینیستی، پست مدرنیسم تا دین در نظر می‌گیرند: *آینده فلسفه *تاریخ فلسفه باستان *تاریخ فلسفه مدرن *اخلاق *فلسفه سیاسی *فلسفه پست مدرن *فلسفه کاربردی *فلسفه فمینیستی *فلسفه دین *فلسفه زبان *فلسفه ذهن برای کسانی که کنجکاو هستند موضوعات فکری آینده را بررسی کنند، کتاب آینده فلسفه خواندنی جذاب و آموزنده خواهد بود.
کتاب راهنمای فلسفه زبان راتلج [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(جیلیان راسل)Gillian Russell, (دلیا گراف فرا)Delia Graff Fara
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: فلسفه زبان شاخه‌ای از فلسفه است که ماهیت معنا، رابطه زبان با واقعیت و روش‌های استفاده، یادگیری و درک زبان را بررسی می‌کند. Routledge Companion to Philosophy of Language یک بررسی جامع و به‌روز از این رشته ارائه می‌کند، ایده‌ها و جنبش‌های کلیدی آن را ترسیم می‌کند و به تحقیقات معاصر و پرسش‌های پایدار در فلسفه زبان می‌پردازد. منحصر به فرد این همراه، پوشش واضح تحقیقات از رشته های مرتبط منطق رسمی و زبان شناسی، و بحث در مورد کاربردها در متافیزیک، معرفت شناسی، اخلاق و فلسفه ذهن است. از نظر موضوعی سازماندهی شده، Companion به هفت بخش تقسیم می شود: موضوعات اصلی. مبانی معناشناسی; بخش هایی از سخنرانی؛ روش شناسی؛ منطق برای فیلسوفان زبان; فلسفه زبان برای بقیه فلسفه; و دیدگاه های تاریخی شامل 70 مقاله منتشر نشده از دانشمندان برجسته - از جمله سالی هاسلنگر، جفری کینگ، سالی مک کانل-گینت، رائه لنگتون، کیت فاین، جان مک فارلین، جف پلتیر، اسکات سومز، جیسون استنلی، استفان استیچلر و زولبوتان استیچلر. --راتلج Companion to Philosophy of Language قول می دهد که جامع ترین و معتبرترین منبع برای دانشجویان و دانش پژوهان باشد.
کتاب راهنمای پژوهشی بلومزبری در فلسفه زبان هند [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Alessandro Graheli
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: کتاب راهنمای پژوهشی بلومزبری در زمینه فلسفه زبان هندی، بررسی سیستماتیکی از فلسفه زبان در سنت هندی ارائه می‌کند و یک منبع تحقیقاتی به‌روز برای درک بهتر تاریخ و جهت‌گیری آینده این رشته ارائه می‌کند. هر فصل به مسئله فلسفی خاصی از دیدگاه سنت‌های بنیادی و متفکران خاص می‌پردازد. این فصول با پوشش بینش فلسفی در مورد زبان که در فلسفه های جریان اصلی Vyakarana، Mima?sa، Nyaya، Vedanta، Budism و Alankarasastra یافت می شود، به پرسش های مهم معنایی و عملی مانند رابطه گوینده با واقعیت، استفاده از فرازبان، تمایز بین جملات، گزاره‌های بیضوی، و کاربردهای مجازی، و تأثیر ساختارهای متنی بر پیام فلسفی. این مجموعه با پیشنهادات بیشتر مطالعه و کتابشناسی مشروح، کمک مهمی به فلسفه زبان معاصر شرقی و غربی دارد.
کتاب راهنمای بلومزبری در فلسفه زبان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Manuel Garcia-Carpintero, Max Kolbel
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: Bloomsbury Companion to Philosophy of Language راهنمای مقدماتی برای درک تاریخ این رشته و همچنین تحولات جدید معاصر ارائه می دهد. این منبع ارزشمند که با آثار فرگه، راسل و ویتگنشتاین شروع می‌شود، تاریخچه‌ای مهم از مفاهیم اصلی در این منطقه ارائه می‌کند. از نحو زاینده و معناشناسی صوری گرفته تا مسائل فلسفی گسترده‌تر مانند زمینه‌های هدفمند، نظریه‌های معنا، و وابستگی به بافت، یک تیم مشهور از متخصصان تحلیل‌های روشن‌تری را در مورد برخی از سؤال‌های اساسی مطرح شده توسط فلسفه زبان ارائه می‌کنند. نتیجه یک مقدمه جامع است که شامل مجموعه‌ای از ابزارهای تحقیقاتی، از جمله A تا Z از اصطلاحات و مفاهیم کلیدی، فهرست دقیق منابع و کتاب‌شناسی کاملاً مشروح شده است. برای دانش‌آموزان و محققانی که به دنبال درک بهتر سؤالات و بحث‌های مرتبط با موضوع هستند، کتاب Bloomsbury Companion to the Philosophy of Language یک ابزار مطالعه ضروری است.
  • تعداد رکورد ها : 38