جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 164
الوجه العاري للمرأة العربية
نویسنده:
نوال السعداوي
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره - مصر: هنداوی,
المرأة والدين والأخلاق
نویسنده:
نوال السعداوي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دمشق - سوریه / بیروت - لبنان: دار الفکر / دار الفکر المعاصر,
عن المرأة والدين والأخلاق
نویسنده:
نوال السعداوي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره - مصر: هنداوی,
فمینیسم پسامسیحیت: رویکرد انتقادی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Lisa Isherwood and Kathleen McPhillips
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به بررسی تأثیر و سهم پسا نظریه ها در زمینه الهیات فمینیستی مسیحی می پردازد. پسا تئوری یک حوزه گفتمانی مهم و پیشرفته است که انقلابی در تولید دانش در فمینیسم و ​​الهیات ایجاد کرده است. این کتاب با ارائه متنی که می تواند گزاره های معتبری در مورد استفاده و جایگاه پسا نظریه در الهیات فمینیستی ارائه دهد، شکافی را پر می کند و ثانیاً کمکی مستمر به گفتمان الهیات فمینیستی مسیحی و دستور کار رهایی بخشی آن می کند. محققین برجسته و معتبر مقالاتی قطعی در مورد جدیدترین و هیجان انگیزترین تحولات در پسا تئوری، فمینیسم و ​​الهیات ارائه می دهند.
فمینیسم و ​​ادیان جهانی [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Arvind Sharma, Katherine K. Young
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب بی‌سابقه که به دین و فمینیسم در مقیاس جهانی می‌پردازد، شامل برخورد ظریف و دقیقی از هفت دین جهان از منظر فمینیستی توسط دانشمندان برجسته زن است. فمینیسم و ​​ادیان جهانی شامل فصولی درباره هندوئیسم اثر واسودا نارایانان، بودیسم اثر ریتا ام.گراس، آیین کنفوسیوس نوشته تری وو، تائوئیسم اثر کارن مک لافلین و اوا ونگ، یهودیت توسط الن ام اومانسکی، مسیحیت توسط رزماری رادفورد روتر و اسلام توسط رفعت حسن است، به همراه مقدمه ای کلی و پستی از کاترین کی یانگ و پیشگفتاری از آرویند شارما. این واقعیت که این نویسندگان تعهدی دوگانه اما تقسیم‌ناپذیر هم نسبت به خودشان به عنوان زن و هم به سنت‌هایشان به‌عنوان پیروان دارند، به صدای آنها یک ویژگی نبوی می‌بخشد، و اگر مهاتما گاندی را باور کنیم، حتی ارزش کتاب مقدسی دارد.
الهیات فمینیستی در حال رسیدن به مرزهای جدید/ جستجوی الهیات فمینیستی [کتاب اسپانیایی]
نویسنده:
Olga Vélez, Meehyun Chung, Isabel Corpas, Ivone Gebara, Diego Irarrázaval, , Mercedes Lopes, Agustine Murniati, Carmiña Navia, Mary Rodríguez, Socorro Vivas, Luiza Tomita
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ecumenical Association of Third World Theologians (EATWOT) ,
سه چالش با اخلاق
نویسنده:
جیمز استربا؛ مترجم: علی حقی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
جهاد دانشگاهی واحد مشهد,
چکیده :
هدف از نگارش این کتاب رسیدن به این مسئله است که اخلاق سنتی هم چنان باید به مقابله با سه چالش مهم یعنی محیط زیست گرایی، فمنیزم و چند فرهنگ گرایی برود . در پیش گفتار کتاب حاضر در مورد اخلاق سنتی، مسئله نسبی گرایی، مساله عقلانیت، خودگرایی اخلاقی فردی، خودگرایی اخلاقی کلی و ارزیابی اخلاق بدیل توضیحاتی داده شده است و در قسمت‌های بعد در مورد سه چالش مذکور بحث و بررسی می‌شود .
تبیین و بررسی نظریه تربیتی فمینیسم و نقد آن از منظر تعلیم و تربیت اسلامی
نویسنده:
بهشتی سعید, احمدی نیا مریم
نوع منبع :
مقاله , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
صفحات :
از صفحه 41 تا 88
نگاهی انتقادی بر فمینیسم اسلامی و ارزیابی میزان گرایش دانشجویان دختر به آن (مطالعه موردی: دانشجویان دختر موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی یزد)
نویسنده:
شفیعی رودپشتی میثم, خسروانیان حمیدرضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
امروزه هر از چند گاهی بشر مدعی می شود جریان های جدیدی را با هدف برقراری عدالت در سطوح گوناگون جامعه شناسایی و طراحی کرده است. یکی از این جریان های جدید که مدعی دفاع از حقوق زنان، به ویژه با ویژگی های غربی آن است، به نام «فمینیسم» (feminism) چهره نشان داده است. این پدیده در کشور ما نیز مدتی است با نام «فمینیسم اسلامی» مطرح شده است. این مقاله بر آن است که با نگاهی انتقادی این پدیده را واکاوی کند، و ضمن نقد و بررسی آن، در چهارچوب مطالعه ای پیمایشی، به تعیین میزان گرایش به این مکتب در میان دانشجویان دختر موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان یزد بپردازد. نتایج تحقیق نشان می دهد که دانشجویان دختر موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی یزد از میان ابعاد چهارگانه فمینیسم اسلامی به بعد «تساوی و تشابه حقوق زن و مرد» گرایش دارند و دیدگاه آنان در خصوص سه بعد دیگر منفی است. همچنین، از میان شاخص های فرعی فمینیسم اسلامی، شاخص فرعی «مشارکت یک سان زن و مرد در تربیت فرزندان» با رتبه میانگین 574.74 بیشترین میزان شدت را دارد و شاخص فرعی «مناسب و کافی نبودن فرصت های موجود در جامعه برای زنان» با رتبه میانگین 383.44 کمترین میزان شدت در میان دانشجویان مذکور است.
صفحات :
از صفحه 67 تا 85
  • تعداد رکورد ها : 164