جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
  • تعداد رکورد ها : 6
نویسنده:
محمودعلیلو مجید, انصارین خلیل, بیرامی منصور, هاشمی نصرت آباد تورج, قره گوزلو مریم
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 37 تا 43
نویسنده:
خدایاری فرد محمد, شهابی روح اله, اکبری زردخانه سعید
نوع منبع :
مقاله
صفحات :
از صفحه 53 تا 59
نویسنده:
بابانظری لاله, کافی سیدموسی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف پژوهش حاضر بررسی تطبیقی سلامت روان زنان در دوره های مختلف بارداری و عوامل جمعیت شناختی مرتبط با آن بود. بدین منظور گروه نمونه ای به حجم 286 نفر از زنان باردار شهر رشت با روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. ابزارهای پژوهش پرسشنامه سلامت عمومی گلدبرگ و ویلیامز (28-GHQ)، پرسشنامه وضعیت زناشویی گلومبوک- راست (گریمس) و پرسشنامه اطلاعات فردی بود. نتایج اولیه نشان داد که میزان مشکلات سلامت روان در سه ماهه اول و سوم بالا و در سه ماهه دوم پایین است اما پس از وارد شدن به تحلیل رگرسیون گام به گام این نتایج معناداری خود را از دست داد. تحلیل رگرسیون گام به گام نشان داد سلامت روان دوره بارداری به ترتیب با رضایت زناشویی، سطح اجتماعی اقتصادی و شاغل بودن ارتباط معنادار دارد. این یافته ها بر ضرورت طرح برنامه های پیشگیرانه و حمایتی جهت زنان باردار با عوامل جمعیت شناختی یاد شده تاکید می ورزد.
صفحات :
از صفحه 44 تا 52
نویسنده:
مکوندحسینی شاهرخ, آزادفلاح پرویز, رسول زاده طباطبایی سیدکاظم, قنادیان لادانی حسن
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
در این پژوهش که به منظور بررسی ناقرینگی فعالیت الکتریکی مغز در ارتباط با حالات هیجانی مثبت و منفی صورت گرفت، تعداد 40 نفر دانشجوی دختر 19 الی 23 ساله راست دست با شیوه تصادفی چند مرحله ای انتخاب و در حالات پایه، آرامش، شادی، اضطراب و غم با استفاده از نظر فعالیت قشر مغز بررسی شدند. داده ها با استفاده از عملیات FFT از حوزه زمان به فرکانس تبدیل شدند و یک میانگین کل برای داده های قطعات مغزی پیشانی، گیجگاهی و آهیانه محاسبه شد. داده ها با استفاده از عملیات لگاریتم بر مبنای 10، هنجارسازی شدند. یک شاخص ناقرینگی با استفاده از تفاضل میانگین قطعات راست از چپ محاسبه و با استفاده از آزمون گروههای همبسته با نقطه صفر مقایسه شد. نتایج حاکی از ناقرینگی فعالیت راست قطعه آهیانه در حالات فعال هیجانی (شادی و اضطراب) و ناقرینگی فعالیت چپ آهیانه در حالات عاطفی غیر فعال (پایه، آرامش و غم) است. ناقرینگی راست ناحیه پیشانی در حالت اضطراب نیز الگوی روی آوری- اجتناب را مبنی بر فعالیت بیشتر پیشانی راست در عواطف منفی تایید می کند. بررسی های پایه نشان می دهد که علت ناقرینگی راست در نواحی پسین در حالات شادی و اضطراب بخاطر کاهش فعالیت نواحی پسین چپ است.
صفحات :
از صفحه 17 تا 24
  • تعداد رکورد ها : 6