جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرور > مرور مجلات > Peace Studies of Religions > 2019- دوره 1- شماره 1
  • تعداد رکورد ها : 6
نویسنده:
طاهر امینی گلستانی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: از نظر مبانی اسلامی و قرآنی، توحید هسته اصلی هنر اسلامی است و هنر واقعی آن است که در زندگی به سوی معنویت و یاد خدا دعوت می کند و هر گونه هنری را که انسان را از دینداری و خدایی باز دارد، محکوم می کند. یا 31:6). قرآن از یک سو به داستان یوسف نبی به عنوان شاهکار روایات قرآنی اشاره می کند (12:3) اما از سوی دیگر استفاده از هنر زشت برای نشان دادن فاصله انسان از زیبایی های الهی را محکوم می کند. 20). ویژگی اصلی هنر الهی و اسلامی این است که هنرمند با آثار هنری خود سعی در تقرب به خداوند متعال و خالق هستی و دور شدن از امیال دنیوی با رصد کائنات و طبیعت با رویکردهای واقع بینانه دارد. از چشم سود یا زیان این منظر با هنر زشت یا انسان محور که به همه چیز با دید سوبژکتیویته می نگرد و هیچ یا ضد متافیزیک به دنیا بر اساس منافع دنیوی، امیال، شهوات، نفرت، نابرابری و خصومت می نگرد، کاملاً متفاوت است. این مقاله بر آن است تا ابعاد مختلف هنر اسلامی را از منظر فلسفی، معنوی و دینی مورد بررسی قرار دهد و به بیان نمونه هایی از قرآن و یا احادیث از پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص) و اهل بیتش بپردازد. (مانند). در این مقاله هنر شیعی ایران که تلفیقی از هنر فرهنگ ایرانی و همچنین دیدگاه شیعیان ایرانی در مورد دین است نیز توضیح داده خواهد شد.
صفحات :
از صفحه 117 تا 135
نویسنده:
Werner Schönig
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مقاله به تشریح تفکیک قومی در فضای اجتماعی شهری با استفاده از مدل استاندارد مکتب شیکاگو و تکمیل مشاهدات تجربی اخیر می‌پردازد. مناطق فقیر، به ویژه، از نظر قومی به شدت تفکیک شده اند، در حالی که تفکیک قومی به طور کلی سال هاست که رو به کاهش بوده است. نقطه شروع مددکاری اجتماعی، ارتقای الگوهای آموزش، مشاوره و حمایت مالی و همچنین ارتقای مشارکت در فرآیندهای سیاسی محلی است. از یک سو، آنها می توانند اثرات منفی تفکیک قومی را کاهش دهند و از سوی دیگر، پیشرفت اجتماعی را به شیوه ای پایدار ارتقا دهند.
صفحات :
از صفحه 86 تا 116
نویسنده:
Armin Wildfeuer
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: دولت مشروطه دموکراتیک مدرن پیش از هر چیز خود را به عنوان نظم حفاظتی آزادی بشر، به عنوان ضامن حقوق بشر می بیند. دولت در خدمت آزادی است. به همین دلیل است که نه دولت، بلکه انسان به عنوان یک فرد و جامعه ای که توسط او شکل گرفته است در مرکز نظم سیاسی قرار دارد. دولت مشروطه دموکراتیک به عنوان سازمان سیاسی جامعه برای دستیابی به منفعت عمومی، باید آزادی جامعه، یعنی افراد و اجتماعات افرادی را که در آن با هم زندگی و کار می کنند، تضمین کند و تا حد امکان به آن نظم دهد.
صفحات :
از صفحه 62 تا 85
نویسنده:
Heinz Theisen
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: سکولاریسم جهان غرب با جدایی دین از دولت، دین و علم، دین و اقتصاد یا مذهب و آزادی فردی مشخص می شود. به دلیل ارتباط قوی بین دین و سیاست، دین و جامعه در جهان اسلام این گونه نیست. بنابراین تعجبی ندارد که تنش هایی بین جهان اسلام و جهان سکولار غرب وجود داشته باشد. امروز در مورد یکی از بزرگترین مشکلات امروز بحث خواهیم کرد.
صفحات :
از صفحه 46 تا 61
نویسنده:
محمدعلی سوادی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در میان نظریات مختلف در مورد رابطه معنویت یا اخلاق و سیاست، قابل قبول، تفکیک ناپذیری معنویت از سیاست است. زیرا بر اساس تصور عقلانی از جهان، هیچ توجیه قانع کننده ای برای تفکیک این دو مقوله وجود ندارد. در فهم واقعی دین، بین دین و سیاست جدایی نیست و همه اصول، آموزه‌ها، ارزش‌های دینی-سیاسی باید همزمان اخلاقی، عقلانی و عادلانه باشند. بنابراین جای هیچ گونه بداخلاقی و بی منطقی و بی عدالتی نیست; زیرا، آنها مخالف هدف دنیا هستند. یعنی عالی ترین کمال انسان اگر همه بر اساس وحی الهی فقط نسبت به یکدیگر نباشند، انسان و جوامع نمی توانند جنبه های معنوی زندگی خود را بهبود بخشند. مکاتب فکری که هدف دین را صرفاً رستگاری فردی می دانند، نه به جنبه های سیاسی-اجتماعی دین توجه دارند و نه ابعاد سیاسی-اجتماعی آن را درک می کنند. در این بین، نظام‌های سیاسی و سیاستمدارانی که قصد کسب، حفظ و افزایش قدرت را دارند و می‌دانند که کتب الهی و پیامبران بزرگ‌ترین مانع بر سر راه خود هستند، می‌کوشند درک واقعی دین را پنهان کنند و مردم را نگه دارند. نسبت به آنها نادان برای آنها تنها نظریه هایی که می توانند دست های کثیف را توضیح دهند و اقتدار مطلق سلطه بر ثروت و قدرت را مشروعیت بخشند، بسیار سودمند هستند و باید مورد حمایت قرار گیرند.
صفحات :
از صفحه 18 تا 45
نویسنده:
Christian Macheck
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: از زمان‌های گذشته، ادیان به مردم پاسخ‌هایی به پرسش‌های اساسی زندگی داده‌اند - از جمله مسائلی که مربوط به زندگی مشترک است. بیایید به اصطلاح "قاعده طلایی" را یادآور شویم که در بسیاری از ادیان یافت می شود. همچنین ممکن است تعلیم اجتماعی کاتولیک را به یاد بیاوریم که در طول تاریخ معاصر به سؤالات و مشکلات همزیستی انسانی با توجه به چالش های متعدد اجتماعی و سیاسی پاسخ داده و می دهد. نباید نادیده گرفت که اسلام خود را یک دین سیاسی می‌بیند - دین و سیاست در اسلام پیوندی ناگسستنی با یکدیگر دارند. پاسخ‌های همیشه مرتبط ادیان مختلف جهان به مسائل زندگی مشترک مبتنی بر مفاهیم متفاوت و متفاوت فلسفی- کلامی است. اما با وجود همه این تفاوت‌ها، آیا شباهت‌هایی وجود ندارد که باید در حال حاضر در مواجهه با ناهمگونی روزافزون جهانی و چالش‌های جهانی کار کرد و به ثمر نشست؟
صفحات :
از صفحه 1 تا 17
  • تعداد رکورد ها : 6