جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی
کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی
کانال ارتباطی از طریق پست الکترونیک :
support@alefbalib.com
نام :
*
*
نام خانوادگی :
*
*
پست الکترونیک :
*
*
*
تلفن :
دورنگار :
آدرس :
بخش :
مدیریت کتابخانه
روابط عمومی
پشتیبانی و فنی
نظرات و پیشنهادات /شکایات
پیغام :
*
*
حروف تصویر :
*
*
ارسال
انصراف
از :
{0}
پست الکترونیک :
{1}
تلفن :
{2}
دورنگار :
{3}
Aaddress :
{4}
متن :
{5}
فارسی |
العربیه |
English
ورود
ثبت نام
در تلگرام به ما بپیوندید
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ...
همه موارد
عنوان
موضوع
پدید آور
جستجو در متن
: جستجو در الفبا
در گوگل
...جستجوی هوشمند
صفحه اصلی کتابخانه
پورتال جامع الفبا
مرور منابع
مرور الفبایی منابع
مرور کل منابع
مرور نوع منبع
آثار پر استناد
متون مرجع
مرور موضوعی
مرور نمودار درختی موضوعات
فهرست گزیده موضوعات
کلام اسلامی
امامت
توحید
نبوت
اسماء الهی
انسان شناسی
علم کلام
جبر و اختیار
خداشناسی
عدل الهی
فرق کلامی
معاد
علم نفس
وحی
براهین خدا شناسی
حیات اخروی
صفات الهی
معجزات
مسائل جدید کلامی
عقل و دین
زبان دین
عقل و ایمان
برهان تجربه دینی
علم و دین
تعلیم آموزه های دینی
معرفت شناسی
کثرت گرایی دینی
شرور(مسأله شر)
سایر موضوعات
اخلاق اسلامی
اخلاق دینی
تاریخ اسلام
تعلیم و تربیت
تفسیر قرآن
حدیث
دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات
سیره ائمه اطهار علیهم السلام
شیعه-شناسی
عرفان
فلسفه اسلامی
مرور اشخاص
مرور پدیدآورندگان
مرور اعلام
مرور آثار مرتبط با شخصیت ها
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی
مرور مجلات
مرور الفبایی مجلات
مرور کل مجلات
مرور وضعیت انتشار
مرور درجه علمی
مرور زبان اصلی
مرور محل نشر
مرور دوره انتشار
گالری
عکس
فیلم
صوت
متن
چندرسانه ای
جستجو
جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در سایر پایگاهها
جستجو در کتابخانه دیجیتالی تبیان
جستجو در کتابخانه دیجیتالی قائمیه
جستجو در کنسرسیوم محتوای ملی
کتابخانه مجازی ادبیات
کتابخانه مجازی حکمت عرفانی
کتابخانه تخصصی تاریخ اسلام و ایران
کتابخانه تخصصی ادبیات
کتابخانه الکترونیکی شیعه
علم نت
کتابخانه شخصی
مدیریت علاقه مندیها
ارسال اثر
دانشنامه
راهنما
راهنما
مرور >
مرور مجلات
>
تفكر و كودك
> 1401- دوره 13- شماره 2
خروجی
چاپ نتایج
Mods
Dublin Core
Marc
MarcIran
Pdf
اکسل
انتخاب همه
1
2
تعداد رکورد ها : 12
سال 1403
دوره 15 , شماره 1 پیاپی 29
سال 1402
دوره 14 , شماره 2 پیاپی 28
دوره 14 , شماره 1 27
سال 1401
دوره 13 , شماره 2
دوره 13 , شماره 1
سال 1400
دوره 12 , شماره 2
دوره 12 , شماره 1
سال 1392
دوره 4 , شماره 2 پیاپی 8
دوره 4 , شماره 1 (پياپي 7)
سال 1391
دوره 3 , شماره 2 (پياپي 6)
دوره 3 , شماره 1
سال 1390
دوره 2 , شماره 2 (پياپي 4)
دوره 2 , شماره 1
سال 1389
دوره 1 , شماره 2
دوره 1 , شماره 1
عنوان :
ظرفیت داستان در تقویت تفکر انتقادی: ارزیابی داستانهای نوجوانان از منظر تفکر انتقادی
نویسنده:
زهره سعیدی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
مراجع
زبان :
فارسی
چکیده :
از آنجا که داستان پایه اصلی تفکر و ارتباط است، یکی از ابزارهای پرورش تفکر نقادانه به شمار میرود. از این رو در این پژوهش، پس از تبیین مؤلفههای تفکر انتقادی و معرفی معیارهای ارزیابی داستان، به روش تحلیل مضمون به بررسی و ارزیابی 30 داستان نوجوان در گروه سنیِ 12 تا 15 سال، مربوط به سالهای 90 تا 98، در سه گرایش رسمی، نخبهگرا و بازارپسند، اعم از تألیف یا ترجمه پرداخته شد تا داستانهای برخوردار از محتوای فکری و دارای ظرفیت تقویت تفکر انتقادی شناسایی شود. معیارهایی که مبنای تحلیل و ارزیابی قرار گرفتند شامل پرسشگری، استدلالورزی، داوریِ مستند، تجزیه و تحلیل، حل مسئله، همذاتپنداری، درونمایه فلسفی، کند و کاو اخلاقی، و گفتوگوی هدفمند هستند. آنها از دیدگاههای متخصصان حوزه تفکر انتقادی، همچون چت مایرز، رابرت فیشر، رابرت انیس، ریچارد پاول و پیتر فسیونه، استخراج شدهاند. نتیجه این پژوهش نشان میدهد که تنها چهل درصد از داستانهای بخش نخبهگرا و بازارپسند و ده درصد از داستانهای بخش رسمی از محتوای فکری برخوردار، و دارای ظرفیت تقویت تفکر انتقادی هستند.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
واکاوی فضاهای معماری در بازیهای رایانهای مبتنی بر تحریک هیجانی
نویسنده:
راضیه فتحی ، علی عسگری
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
مراجع
زبان :
فارسی
چکیده :
تحلیل خواص و ویژگیهای فضاهای طراحیشده در بازیهای رایانهای، میتواند منجر به شناسایی و کنترل اثرات متفاوت آنها بر دنیای کودکان گردد. دراینبین بازیهای خشونتآمیز هیجانی نقش پررنگی دارا میباشد که بهواسطه فضاسازی موجود در آن، فرد از دنیای حقیقی خارج گردیده و به دنیای ناشناخته دیگری که بخش قابلتوجهی از حواس وی را درگیر مینماید، پا میگذارد. پژوهش با هدف شناسایی عوامل محرک در بازیهای رایج رایانهای کودکان و نوجوانان، پس از تحلیل اجمالی بازیهای پرمخاطب در میان این گروه سنی، اجزای آنها را با روش پدیدارشناسی و از زاویه دید معماری و فضا تحلیل مینماید و با استفاده از مؤلفههای استخراج گردیده از روش فوق به بررسی بازیهای رایانهای از حیث شدت هیجان و درگیری حواس پرداخته است. نتایج بیان میکند که بازیهای رایانهای عموماً از طریق حواس بصری و شنوایی مخاطب را با خود همراه گردانیده و با وی ارتباط برقرار میسازد اما علاوهبراین، محیط کالبدی فضای بازی نیز از حیث عواملی نظیر مصائب پنهان شدن در فضاهای نیمه شفاف و رؤیت پذیر میتواند بر میزان هیجان و استرس ناشی از بازی تأثیرگذار بوده و حس مکانی کاربر نیز در فضای بازی درگیر گردانده و وی جهت ترس از دیده شدن، کندوکاو در دیدن و شناخت محیط خود را با چالشهای بازی همراه مینماید.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
رابطه کارکردهای اجرایی مغز با هوش و خلاقیت در مربیان پیش دبستانی
نویسنده:
شیما تمنایی فر ، نرجس طحان بیدگلی ، اعظم السادات خدادادی ، فرهاد محمدی مصیری
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
مراجع
زبان :
فارسی
چکیده :
پژوهش حاضر با هدف بررسی ارتباط بین کارکردهای اجرایی مغز با هوش و خلاقیت مربیان پیش دبستانی و به روش توصیفی- همبستگی انجام شد. جامعه آماری پژوهش حاضر مربیان مراکز پیش دبستانی آموزش و پرورش و بهزیستی شهرستان آران و بیدگل بوده که از این تعداد 97 نفر براساس جدول کرجسی و مورگان و به روش نمونهگیری تصادفی ساده انتخاب شدند. ابزارهای این پژوهش عبارتند از: آزمون نرم افزاری ویسکانسین و نرم افزار استروپ (1935) برای سنجش کارکردهای اجرایی، آزمون هوش ماتریسهای پیشرونده ریون (1956) و آزمون خلاقیت تورنس تصویری فرم ب (1974). تجزیه و تحلیل دادهها توسط روشهای آماری همبستگی پیرسون و رگرسیون با نرمافزار SPSS22 انجام شد. طبق نتایج بین مولفههای توجه، بازداری و انعطاف پذیری کارکرد اجرایی و هوش رابطۀ آماری معناداری دارند (0.05P<). همچنین نتایج حکایت از آن دارد که متغیرهای کارکرد اجرایی با مولفههای انعطافپذیری، سیالی و ابتکار خلاقیت رابطه معناداری دارند (0.05P<). بنابراین بین مولفههای کارکرد اجرایی با هوشبهر و خلاقیت در مربیان پیش دبستانی همبستگی معنادار وجود دارد. نتایج مطالعه حاضر از نقش کارکرداجرایی در هوش و خلاقیت حمایت میکنند و به درک بیشتر ما در رابطه کارکردی بین هوش و خلاقیت کمک مینماید.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
اثربخشی برنامهی آموزش فلسفه برای کودکان(فبک) بر مسئولیتپذیری اجتماعی دانشآموزان ابتدایی
نویسنده:
وریا نوروزی ، حیدر کریمیان ، بهنام طالبی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
مراجع
زبان :
فارسی
چکیده :
مسئولیتپذیری، به تعهد و پاسخگویی فرد نسبت به امور فردی و اجتماعی اشاره دارد. افراد مسئولیتپذیر بر تفکر، عواطف و اعمال خود کنترل دارند و خود را در قبال پیامدهای رفتارشان مسئول میدانند. بنابراین مسئولیتپذیری با مسائل فردی و اجتماعی مرتبط است و از رویکردهای آموزشی نیز تاثیرپذیر است. پژوهش حاضر با هدف تعیین تاثیر آموزش فلسفه برای کودکان (فبک) بر مسئولیتپذیری اجتماعی دانش آموزان ششم ابتدایی انجام شد. روش پژوهش از نوع شبهآزمایشی با طرح پیشآزمون – پسآزمون با گروه گواه بود. جامعه آماری شامل تمام دانشآموزان ششم ابتدایی شهرستان سقز بود که از میان آنها دانشآموزان مدرسه ابتدایی سما به صورت نمونهگیری در دسترس انتخاب شدند. نمونه انتخاب شده به صورت تصادفی در دو گروه 15 نفره گواه و آزمایش جایگزین شد. پیش از مداخله، مسئولیتپذیری دانشآموزان به وسیله پرسشنامه مسئولیتپذیری اندازهگیری شد. سپس گروه آزمایش به مدت 8 جلسه، آموزش فلسفه برای کودکان را دریافت کرد و پس از آن پسآزمون برای دو گروه اجرا شد. در پایان دادهها با استفاده از آزمون تحلیل کوواریانس تحلیل شد. نتایج نشان داد آموزش فلسفه برای کودکان به طور معناداری باعث افزایش مسئولیتپذیری دانشآموزان پایه ششم ابتدایی شده است. به عبارتی محتوا و روش برنامه فبک، مسئولیتپذیری اجتماعی کودکان را بهبود میبخشد.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
هایدگر، کتابهای تصویری و دعوت از کودکان به تفکر تاملی: امیدواری به پیدایش سوژههای پساانسانی
نویسنده:
امین ایزدپناه
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
مراجع
زبان :
فارسی
چکیده :
پساانسانگرایی پارادایمی انتقادی و متنوع است که بینشی نو از معنای انسان در دوره مدرن بهدست میدهد. پساانسانگرایی با پساانسانمحوری در تلاقی است چرا که در اولی انسان بهعنوان دال برتر و در دومی انسان بهعنوان گونهی برتر در میان دیگر گونهها مورد پرسش قرارمیگیرد. مبتنی بر همین تلاقی و با استفاده از آرای انتقادی مارتین هایدگر دربارهی انسانگرایی و تکنولوژی، در کنار اندیشههای او در باب تفکر، یادگیری و هنر، در مقاله پیشرو تلاش کردهام نشان دهم برخی نمونههای کتابهای داستانیتصویری و تصویری بیکلام که ویژگیهایی پساانسانگرایانه دارند، کودکان را دعوت میکنند تا در بارهی نسبت خود با دیگر موجودات، طبیعت و هستی بهشیوهای تاملی، پساانسانگرایانه و پساانسانمحورانه بیندیشند. این کتابها در جایگاه اثر هنری، زمینهی بنیانفکنی از تقابلهای دوتایی (همچون خود/دیگری، انسان/حیوان، تمدن/طبیعت و مانند آن) را فراهم کرده و راهی میگشایند برای مواجهه با دیگر موجودات و طبیعت، آنگونه که هستند و نه آن گونه که انسان بازنمایی میکند. مواجههی پیوسته با این گونه آثار ادبیات کودک میتواند به پیدایش و شکلگیری سوژههایی پساانسانی کمک کند که برای آنان تفکر زمینهساز حیرت و مجذوبشدن است و نه صرفا ابزاری برای تقویت مجموعهای از مهارتها یا قابلیتها در خدمت خود.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
مقایسه معیارهای کودکان برای انتخاب کتاب براساس کتابهای پرخواننده کودکان، نظرات کودکان و مربیان کانون پرورش فکری
نویسنده:
ناصر نیکو بخت ، سمیه رضایی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
مراجع
زبان :
فارسی
چکیده :
ادبیات کودکان با توجه به نیازهای مخاطبان آن شکل میگیرد. نویسنده کودک باید ویژگیها، نیازها و علایق مخاطب را بشناسد. این شناخت، از طریق مطالعه درباره کودک، بررسی کتابهای مورد علاقه کودکان و نظرسنجی از آنان و کسانی که با آنان سروکار دارند، به وجود میآید. هدف از انجام این پژوهش، بررسی کتابهای پرخواننده کودکان، نظرسنجی از کودکان و مربیان ایشان، بهمنظور یافتن ویژگیهای کتاب مطلوب از دیدگاه کودکان است و در پایان مقایسهای میان دیدگاهها و مشخصات کتابها صورت گرفته است. در مرحله نخست، به روش میدانی و حضور در کتابخانههای کانون پرورش فکری به استخراج پرخوانندهترین آثار کانون دربازه زمانی (1385-1395) پرداخته شد و تحلیل آثار به روش تحلیل محتوا صورت گرفت. در مرحله دوم، دو پرسشنامه محققساخته از کودکان (6-12ساله) و یک پرسشنامه برای مربیان کودک تنظیم شد و پس دریافت پاسخها، مقایسهای میان دیدگاههای کودکان و مربیان کودک، انجام گرفت. براساس پاسخهای مندرج در پرسشنامه کودکان، میتوان گفت کودکان میخواهند از کتابشان بیاموزند و لذت ببرند و در عین حال که برای فهمیدن تلاش ذهنی میکنند، زبان کتاب را بفهمند. درحقیقت، یکی از مهمترین راهها برای ترویج کتابخوانی و علاقهمند کردن کودکان به خواندن، ارتقای کیفیت کتابهای کودکان و نوجوانان براساس نیازها و علایق ایشان است.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
اثربخشی قصه خوانی دیالکتیکی بر بهبود خلاقیت دانش آموزان ابتدایی
نویسنده:
فاطمه پورامیررزداری ، رحیم بدری گرگری ، شهرام واحدی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
مراجع
زبان :
فارسی
چکیده :
پژوهش حاضر با هدف تعیین اثربخشی قصه خوانی دیالکتیکی بر بهبود خلاقیت دانش آموزان ابتدایی انجام شد. این پژوهش از نوع مطالعات نیمه تجربی با طرح پیش آزمون-پس آزمون و گروه کنترل بود. جامعه آماری شامل کلیه دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی شهر ارومیه در سال 1398 بود. نمونه آماری شامل 60 نفر بود که به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب و بصورت تصادفی در دو گروه آزمایش (30 نفر) و کنترل (30 نفر) جایگزین شدند. آزمودنی های گروه آزمایش طی 8 جلسه 45 دقیقه ای در ساعت مربوط به درس انشاء برنامه قصه خوانی دیالکتیک را دریافت کردند. داده های پژوهش با استفاده از پرسشنامه خلاقیت عابدی جمع شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از تحلیل کوواریانس چندمتغیری در برنامه SPSS نسخه 26 انجام شد. با توجه به داده ها قصه خوانی دیالکتیک منجر به تفاوت معنیدار بین گروهها در خلاقیت (001/0=, p34/22=F) و ابعاد آن شامل سیالی (001/0=, p68/88=F) و انعطاف پذیری (01/0=, p19/7=F) شده است، با این حال بر مولفه های ابتکار و بسط خلاقیت اثربخش نبود (05/0p>). با توجه به یافته ها برنامه قصه خوانی دیالکتیک می تواند در مدارس برای پرورش خلاقیت دانش آموزان ابتدایی مورد استفاده قرار گیرد.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
مقایسه اثربخشی برنامه فلسفه برای کودکان و بازی درمانی گروهی به شیوه شناختی رفتاری برانعطاف پذیری روانشناختی در کودکان مبتلا به اختلال اضطراب جدایی
نویسنده:
غلامرضا محمدی ، ذبیح پیرانی ، فیروزه زنگنه مطلق
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
مراجع
زبان :
فارسی
چکیده :
هدف پژوهش حاضر، بررسی مقایسه اثربخشی دو برنامه فلسفه برای کودکان و بازی درمانی گروهی به شیوه شناختی رفتاری برانعطاف پذیری روانشناختی درکودکان مبتلا به اختلال اضطراب جدایی بود. روش پژوهش؛ نیمه آزمایشی از نوع پیش آزمون، پس آزمون و پیگیری همراه با گروه کنترل بود. جامعه آماری، کودکان 6 تا 12 سال مراجعه کننده به مرکز مشاوره شمیم شهر کرمانشاه در سال 1399-1398 بود. گروه نمونه، 30 نفر از کودکان مبتلا به اضطراب جدایی بودند. انتخاب بصورت نمونهگیری هدفمند وجایگزینی بصورت تصادفی بود. ابتدا پرسشنامه اضطراب جدایی و آزمون کارت های ویسکانسین برای هر 3 گروه اجرا شد (پیش آزمون). سپس شرکت کنندگان گروه اول ، برنامه فلسفه برای کودک را دریافت نمودند. و گروه دوم بازی درمانی گروهی را دریافت کردند درحالیکه گروه کنترل مداخله آموزشی دریافت نکردند. سپس هر 3 گروه مجدد با پرسشنامه های مذکور مورد ارزیابی قرارگرفتند(پس آزمون). مرحله پیگیری 2 ماه بعد برگزار گردید. تحلیل دادهها با استفاده از تحلیل کواریانس چند متغییره انجام شد. که هر دو روش برنامه فلسفه برای کودکان و بازی درمانی شناختی رفتاری به شیوه گروهی بر افزایش انعطاف پذیری روانشناختی تأثیر معناداری داشته اند (031/1 F= ،05/0> p). البته در این پژوهش اثربخشی برنامه فلسفه برای کودک نسبت به بازی درمانی بیشتر بود.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
اثربخشی آموزش فلسفه به کودکان بر خودکارآمدی خلاق و خودتعیین گری دانش آموزان ابتدایی
نویسنده:
رضا عبدالله زادگان ، باقر سرداری
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
مراجع
زبان :
فارسی
چکیده :
این پژوهش با هدف تعیین اثربخشی آموزش فلسفه به کودکان بر خودکارآمدی خلاق و خودتعیین گری دانش آموزان انجام شد. پژوهش حاضر از نوع مطالعات نیمه تجربی با طرح پیش آزمون-پس آزمون و گروه کنترل بود. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه دانش آموزان پسر مقطع ابتدایی شهر ماکو در سال تحصیلی 1400-1399 به تعداد 6520 نفر بود. از این جامعه 30 نفر به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. ابزار جمع آوری اطلاعات شامل پرسشنامه خودکارآمدی خلاق و مقیاس خودتعیین گری دانش آموز بود. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از تحلیل کوواریانس تک متغیری و چند متغیری در برنامه SPSS انجام شد. تحلیل داده ها نشان داد که آموزش فلسفه به کودکان منجر به تفاوت معنیدار بین گروهها در خودکارآمدی خلاق (46/0=2, h81/22F=)، و خودتعیین گری (63/0=2, h38/6F=) و ابعاد آن شامل شناخت خود، شناخت ارزش ها، اجرا و تجربه نتایج شده است (05/0P<)، همچنین، ضرایب اتا نشان داد که آموزش فلسفه به کودکان اثربخشی بیشتری بر خودتعیین گری نسبت به خودکارآمدی خلاق داشته است. با توجه به نتایج، آموزش فلسفه به کودکان مداخله مناسب و موثری بر بهبود خودکارآمدی خلاق و خودتعیین گری و ابعاد آن در دانش آموزان است.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
فراتحلیل تأثیر اجرای برنامه فلسفه برای کودکان بر ابعاد رشدی (شناختی، اجتماعی، عاطفی و اخلاقی) کودکان و نوجوانان در ایران
نویسنده:
سلام رحیمی ، جواد مصرآبادی ، فاطمه علی پور
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
مراجع
زبان :
فارسی
چکیده :
هدف پژوهش حاضر، فراتحلیل تأثیر اجرای برنامه فلسفه برای کودکان بر ابعاد رشدی (شناختی، اجتماعی، عاطفی و اخلاقی) کودکان و نوجوانان در ایران بود که از روش فراتحلیل و شاخص اندازه اثر g هجز بهعنوان یک مقیاس مشترک در این پژوهش استفاده شد. در جامعه آماری مورد نظر، ۱۱۹ پژوهش شناسایی شد که بر اساس ملاکهای خروج، تعداد ۴۸ پژوهش حذف شد و درمجموع ۷۱ پژوهش با ۲۳۷ اندازه اثر وارد فراتحلیل شدند. یافتههای پژوهش نشان داد میزان اندازه اثر ترکیبی کل (877/0) باتوجهبه معیار هاتیه مطلوب و معیار کوهن بزرگ ارزیابی میشود. همچنین در بررسی نقش متغیرهای تعدیلکننده، نتایج اثربخشی مطلوب بر هرکدام از بازدههای شناختی، اجتماعی، عاطفی و اخلاقی؛ و گروههای جنسیتی مختلط، پسران، و دختران را نشان داد اما تفاوت بین آنها معنیدار نبود. از طرفی سن آزمودنیها با ضریب 033/0 بهصورت معنیداری (001/0> P) مقدار اندازه اثر را پیشبینی میکند. باتوجهبه اثربخشی بالای اجرای برنامه فلسفه برای کودکان بر ابعاد رشدی کودکان و نوجوانان بهصورت کلی و بازدههای شناختی، اجتماعی، عاطفی و اخلاقی در گروههای جنسیتی، پیشنهاد میشود که این برنامه با پیروی از اصول و مبانی اساسی آن در آموزشهای رسمی و غیررسمی به کودکان و نوجوانان گنجانده شود.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
1
2
تعداد رکورد ها : 12
×
درخواست مدرک
کاربر گرامی : برای در خواست مدرک ابتدا باید وارد سایت شوید
چنانچه قبلا عضو سایت شدهاید
ورود به سایت
در غیر اینصورت
عضویت در سایت
را انتخاب نمایید
ورود به سایت
عضویت در سایت
×
ارسال نظر
نوع
توضیحات
آدرس پست الکترونیکی
کد امنیتی
*
*
با موفقیت به ثبت رسید