جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرور > مرور مجلات > اسلام پژوهان > 1400- دوره 8- شماره 17
  • تعداد رکورد ها : 4
نویسنده:
محمدحسین یزدی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
تبیین نگاه اسلام به روانشناسی و به طور خاص رشد شناختی انسان و احیاناً درمانگری مطرح شده در آیات و روایات به دلیل اثرات خاص این مسئله قابل توجه بسیار است که در این نگارش عمده ی تلاش بر این است که روایات و نقل‌های معصومین علیهم السلام در این باره چه میزان است و در حد توان معنا و مفهوم آن هم بیان شود.
صفحات :
از صفحه 85 تا 106
نویسنده:
محمد رضا معتمدیان
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
عوامل متعددی بر رشد عاطفی کودک تاثیر گذارند که بیشترین تاثیر دراین زمینه از آن مادر می‌باشد. با توجه به اینکه مادر نسبت به دیگر اعضای خانواده وقت بیشتری را با کودک می‌گذارد و معمولا بیشترین نقش را در تربیت کودکان به عهده دارد لذا بیشترین تاثیر در این زمینه را هم دارد. گرچه نباید از نقش پدر غافل شد، با توجه به اینکه پدر امکانات را برای اهل خانه فراهم می‌کند همچنین برخورد پدر با مادر می‎تواند از اهمیت بالایی برخوردار باشد. ضمن اینکه حالات چهره مانند لبخند و روحیات و رفتار با محبت و عاطفی گونه پدر و مادر و حساسیت آنها به خواسته‌‌ها و نیازها و حرکات کودک بر رشد فرزندان تاثیر گذار است.
صفحات :
از صفحه 7 تا 34
نویسنده:
اکبر رفیعی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
در هر زبانی به ویژه زبان قرآن کریم، کم و بیش از امثال که شامل مسایل عقلی، عقیدتی، معنوی که جزء محسوسات نیست، در جهت اداء مقصوداستفاده شده است؛ زیرا گذشت زمان، مثل را شفاف و روشن می‌سازد و جای تردید در آن باقی نمی‌گذارد؛ به طوری که یک مثال به جا و متناسب، تأثیری بسیار عمیق بر افکار مخاطبین می‌گذارد و تا حد اعلا آن را گسترش می‌دهد، به اندازه ای که سبب تغییر رفتار و عواطف آنها می‌شود. تمثیل، سبب کاوش متربی به معنای بیشتری از تمام مباحث، به ویژة بحثهای کلامی، اخلاقی و تربیتی می‌شود. همچنین می‌توان به عنوان درمان برای بیماران روحی و روانی، از آن بهره جست. بنابراین در تربیت نفوس، به ویژه تربیت دینی اسلامی افراد، نقش بسزایی دارد. از ویژگی‎های این نوشتار این است که علاوه بر تبیین تمثیلات قرآنی به نقش تمثیلات قرآنی در فهم مقصود نیز پرداخته تا به کارگیری آن در تربیت صحیح افراد، مؤثر واقع شود. روش تحقیق بر اساس روش توصیفی، اسنادی است.
صفحات :
از صفحه 163 تا 190
نویسنده:
مرتضی نگاری
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
دراین تحقیق تلاش شد به پیامدهای روحی، روانی، عاطفی و تربیتی اشتغال زنان در خانواده پرداخته شود، این پیامدها هر انسان عاقلی را به فکر فرو می‌برد که چگونه می‌توان دچار این آسیب‌‌ها در خانواده نشد، اگرچه هر فردی بنا به فطرت و غریزة خود دوست دارد که دیده شود و برای جامعه اش مفید باشد اما گاهی قیمت آن خیلی گزاف و ویران کننده خواهد بود. انسان عاقل در این دوراهی‌‌ها سعی می‌کند دوردست‌‌ها را ببیند، تربیت فرزندانی که باعث فخر دین و اسلام باشند خیلی مهمتر از دیده شدن زن در جامعه است، آنچه که در تعالیم دینی وارد شده اهمیّت والای خانواده است که با هیچ امر مهم دیگری برابری نمی‌کند، البته یقیناً صاحب نظرانی هستند که مسأله اشتغال زنان را از دیدگاه مثبت و پر لیوان دیده باشند و این که با اشتغال زن می‌توان درآمد خانواده را تا حد زیادی بالا برد، عقیده‎ای که اغلب مردم هم دارند، ولی این حقیقت وجود دارد که اثرات منفی اشتغال حتما وحتما خیلی بیشتر از اثرات مثبت آن هست. یقیناً اگر دولت‌مردان و مسئولین امر با این نگاه به مسأله بپردازند خواهند توانست راهکارهای فراوان برای برون رفت از این مشکل بیابند.
صفحات :
از صفحه 129 تا 162
  • تعداد رکورد ها : 4