جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
نویسنده:
اعلاباف صباغی مرتضی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 183 تا 202
نویسنده:
قوامی هادی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 151 تا 172
نویسنده:
عباس زاده نصرت اله, احمدیان مجید, رهبر فرهاد, ابریشمی حمید
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
با کاربرد روش تجربه انتخاب (CE) تمایل به پرداخت نهایی خانوارهای ایرانی برای اجتناب از خاموشی برق تخمین زده شد. نتایج حاکی از این است که خانوارها طی مدت خاموشی، تعداد خاموشی و قیمت آلترناتیو پایین تری را ترجیح می دهند و روز وقوع خاموشی، زمان وقوع آن و اعلام قبلی خاموشی عوامل مهمی برای ترجیحات آنها محسوب می شود. علاوه بر این، مدل لوجیت شرطی با تاثیرات متقابل متغیرهای اقتصادی- اجتماعی توضیح ناهمگنی ساختار ترجیحات افراد را ممکن می کند. نتایج نشان می دهد که تمایل به پرداخت نهایی با افزایش مخارج خانوارها، سن سرپرستان خانوارها و همچنین، مصرف برق در آخرین دوره مصرفی آنها افزایش می یابد. آگاهی از تاثیرات رفاهی منفی خانوارها از خاموشی به تصمیم گیران کمک می کند که در تصمیم گیری قابلیت اطمینان شبکه این موضوع را مد نظر قرار دهند.
صفحات :
از صفحه 119 تا 143
نویسنده:
محسنی رضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 173 تا 205
نویسنده:
کازرونی سیدعلیرضا, سجودی سکینه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
یکی از چالش های پیش روی اقتصاد ایران، وابستگی شدید به درآمد های ارزی حاصل از صادرات نفت می باشد. با توجه به وجود نوسانات مداوم در قیمت جهانی نفت، این وابستگی منجر به بی ثباتی رابطه مبادله کشور شده است. هدف اصلی این مطالعه، بررسی اثر بی ثباتی رابطه مبادله بر رشد اقتصادی ایران طی دوره 1346تا 1385 می باشد. در همین راستا، ابتدا با استفاده از الگوی قارچ میزان نوسانات رابطه مبادله کشور طی سال های 1346 تا 1385، محاسبه و سپس اثر این نوسانات بر رشد تولید ناخالص داخلی در قالب الگوی خود توضیحی با وقفه های گسترده (ARDL) مورد تحلیل قرار گرفته است. نتایج به دست آمده نشان می دهد که بی ثباتی رابطه مبادله در بلندمدت تاثیر منفی و معنی دار بر رشد اقتصادی ایران دارد.
صفحات :
از صفحه 119 تا 139
نویسنده:
آذر عادل, رجب زاده قطری علی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
نویسنده:
درگاهی حسن, شربت اوغلی رویا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مقاله حاضر دو هدف عمده را در مورد اقتصاد ایران دنبال می کند. هدف اول، بررسی فرضیه وجود پایداری و یا ماندگاری تورم و هدف دوم، طراحی یک قاعده سیاست پولی با استفاده از تئوری کنترل بهینه است. نتایج بررسی پایداری تورم با روش های مختلف نشان می دهد که تورم در اقتصاد ایران پایدار است. بنابراین در اجرای سیاست پولی، می بایست اثرات کوتاه مدت و بلندمدت آن در نظر گرفته شود. در این رابطه ترکیبی از دو هدف رشد اقتصادی و نرخ تورم در چارچوب یک قاعده بهینه پولی، طراحی و تلاش می شود تا با تعیین رشد بهینه متغیر حجم نقدینگی، تابع زیان سیاست گذار حداقل شود. این موضوع از آن جهت دارای اهمیت است که سیاست گذار پولی میتواند با انبساط پولی، رشد اقتصادی را در کوتاه مدت افزایش دهد، ولی تورش تورمی بالاتر و رشد بلندمدت پایین را بپذیرد، یا با انقباض پولی منافعی به شکل کاهش تورم و رشد بلندمدت را در مقابل پرداخت هزینه کاهش رشد اقتصادی کوتاه مدت حاصل کند. بنابراین توازن میان منافع و هزینه های دستیابی به تورم مورد هدف با در نظر گرفتن ثبات تولید، وظیفه خطیر سیاست گذار پولی است.
صفحات :
از صفحه 1 تا 27
نویسنده:
عرفانی علیرضا, طالب بیدختی آزاده
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی , نمایه مقاله
چکیده :
امروزه بحث قاعده پذیری سیاست پولی در دستیابی به اهداف تثبیت تورم و شکاف تولید از اهمیت زیادی برخوردار است. در این مقاله نخست، به بررسی ماندگاری شکاف تولید در اقتصاد ایران می پردازیم سپس، با به کارگیری مدل کینزین جدید مرکب و با استفاده از داده های فصلی دوره زمانی 69:1-90:3، سه قاعده ابزاری جایگزین در سیاست پولی را برای اقتصاد ایران با هم مقایسه می کنیم.نتایج حاکی از آن است که در اقتصاد ایران اولا، شکاف تولید متغیری آینده نگر است و درجه ماندگاری کمی دارد، ثانیا، قاعده هدف گذاری تورم در مقایسه با قاعده هدف گذاری سطح قیمت و قاعده هدف گذاری سرعت مجاز زیان اجتماعی کمتری دارد. به علاوه، نتایج برآورد ضرایب در قواعد مختلف نشان داد که در مقایسه با سایر قواعد ابزاری، هدف گذاری تورم و رابطه اول هدف گذاری سطح قیمت، به خصوص در افق های پیش بینی بلندمدت، از توان پیش بینی خوبی برخوردارند.
صفحات :
از صفحه 145 تا 166
نویسنده:
عبادی جعفر, جهانگرد هاجر
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف این مقاله طراحی الگوی نظری تعیین حد بهینه مداخله در بازار ارز ایران است که برای نخستین بار در ایران انجام می پذیرد. حجم بهینه مداخله ارزی، سازگار بودن مداخله با دیگر سیاست ها و مد نظر قرار ندادن عمل مداخله به عنوان یک ابزار مستقل سیاستی، سه قاعده یک هرم هستند که در صورت فقدان هر کدام، مرکز ثقل هرم (تعادل های اقتصادی) از بین خواهد رفت. الگوی مورد استفاده یک الگوی برنامه ریزی غیرخطی پویا با توابع تصادفی پیوسته است. نتیجه حل الگو نشان می دهد که انتخاب بهترین حجم مداخله ارزی، به هدف های اقتصادی سیاست گذاران و مقام های پولی، نرخ ارز زمان حال و نرخ ارز آتی انتظاری مقام های دولتی بستگی دارد.
صفحات :
از صفحه 55 تا 81