جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
  • تعداد رکورد ها : 347
نویسنده:
مکارم سپیده, گودرزی محمدعلی, تقوی سیدمحمدرضا, رحیمی چنگیز
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
صفحات :
از صفحه 114 تا 130
نویسنده:
لیاقت ریتا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
پژوهش حاضر به بررسی تاثیر ارائه خدمات مشاوره ای در تغییر گرایش به مولفه های نظام ارزشی یعنی ارزش های نو و سنتی در گروههای بزهکاران پرداخته است. در این پژوهش 120 نفر از بزهکاران مستقر در بازداشتگاه اصفهان به صورت تصادفی انتخاب شدند. 90 نفر این افراد شامل 3 گروه آزمایشی (سارقین، معتادین و منحرفین جنسی) بودند و 30 نفر در گروه گواه به نسبت مساوی از بین کل افراد، به عنوان نمونه انتخاب شدند. پس از آن به عنوان پیش آزمون «فهرست افتراقی ارزشهای پرینس» و «معیار ارزشهای راکیچ» را تکمیل کردند. سپس بمدت 3 ماه، هفته ای یک جلسه از خدمات مشاوره ای فردی و گروهی بهره مند شدند. پس از پایان 3 ماه، آزمودنیها مجددا به صورت گروهی توسط آزمون پرینس و راکیچ ارزیابی شدند. نتایج حاکی از آن بود که میانگین تفاوتهای پیش آزمون و پس آزمون در گروههای آزمایشی بنحو چشمگیری از گروه گواه بالاتر است. این امر تاکیدکننده این مطلب است که ارائه خدمات مشاوره ای در تغییر نظام ارزشی دختران بزهکار (سارق، معتاد و منحرفین جنسی) تاثیر داشته است. در مجموع یافته های پژوهش چشم انداز جدیدی در زمینه به کارگیری اقدامات خاص در برنامه های بازپروری جوانان بزهکار و همچنین تدبیر برنامه هایی را برای جلوگیری از بزهکاری جوانان نوید می دهد.
صفحات :
از صفحه 149 تا 163
نویسنده:
ابوالقاسمی عباس, ابراهیم زاده صدیقه, نریمانی محمد, احدی بتول
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی , نمایه مقاله
چکیده :
نقش «فراشناخت» در تحول، حفظ و پایداری اختلال وسواس و اختلال پس از ضربه از طریق الگوی پردازش اطلاعات توسط ولز و میتوز توسعه یافته است. هدف پژوهش حاضر، مقایسه باورهای فراشناختی و ابعاد کمال گرایی در بیماران مبتلا به اختلال وسواس و اختلال تنیدگی پس از ضربه در تعامل با بلاتکلیفی می باشد. نمونه این پژوهش شامل 43 بیمار مبتلا به اختلال وسواس و 43 بیمار مبتلا به اختلال تنیدگی پس از ضربه بود که از بین افراد مراجعه کننده به درمانگاههای روانپزشکی شهر تهران انتخاب گردیدند. همچنین 41 آزمودنی غیربیمار به عنوان گروه کنترل انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از پرونده بیمار، فرم کوتاه «پرسشنامه فراشناخت» ولز، «مقیاس کمال گرایی» و «مقیاس بلاتکلیفی» استفاده شده است. نتایج نشان داد که میانگین نمرات باورهای فراشناختی بیماران مبتلا به اختلال وسواس از بیماران مبتلا به اختلال تنیدگی پس از ضربه و گروه کنترل غیربیمار به طور معنی داری بیشتر بود. همچنین نتایج نشان داد میانگین نمرات کمال گرایی بیماران مبتلا به اختلال تنیدگی پس از ضربه و اختلال وسواس از گروه مهار غیربیمار بیشتر بود. تعامل گروه و بلاتکلیفی برای کمال گرایی معنی دار بود (p<0.01). در صورتی که این تعامل برای باورهای فراشناختی معنی دار نبود.
صفحات :
از صفحه 20 تا 35
نویسنده:
فولادچنگ محبوبه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف از پژوهش حاضر بررسی «نقش پیش بینی کنندگی بافت های خانوادگی در نیمرخ شخصی نوجوانان» بود. نیمرخ شخصی شامل برخی نمایه های شایستگی تحصیلی نظیر سازگاری در مدرسه، هدف مداری تحصیلی، اهمیت به آمادگی برای آینده، و اعتماد عمومی به خود بود. بدین منظور تعداد 341 دانش آموز دختر و پسر پایه اول دبیرستان از شهر شیراز به شیوه تصادفی خوشه ای انتخاب و مقیاس های بافت خانوادگی و نیمرخ شخصی (استریج، (1998 را تکمیل کردند. ضرایب اعتبار، بازآزمایی و آلفاکرانباخ برای کلیه مقیاس ها محاسبه شد. میزان ضرایب آلفاکرانباخ در دامنه ای از 0.49 تا 0.82 و ضرایب بازآزمایی نیز بین 0.73 تا 0.88 بدست آمد. داده های حاصل از محاسبه ضریب همبستگی پیرسون نشان داد که رابطه مثبت و معنی داری بین بافت خانوادگی قاطع (که در آن پذیرش و نظارت والدینی بالا است) و نیمرخ شخصی نوجوانان (r=0.42) و هر یک از زیر مقیاس های آن وجود دارد. در مورد خانواده). صمیمی نیز همین نتیجه حاصل شد (r=0.45). این رابطه برای بافت های خانوادگی استبدادی،‌ دل نگران، و انتقادگر معنی دار نبود اما جهت رابطه در بیشتر موارد منفی بود. تحلیل رگرسیون مرحله ای نشان داد که بافت خانوادگی صمیمی می تواند به طور معنی داری نیمرخ شخصی نوجوانان و زیر مقیاس های اعتماد عمومی به خود، سازگاری با مدرسه و هدف مداری به ترتیب برابر با تحصیلی را پیش بینی کند (میزان 0.31، 0.32، b 0.28، 0.38 بود). بافت خانوادگی قاطع نیز پیش بین کننده معنی داری از نیمرخ شخصی) و نوجوانان (b=0.26) سازگاری تحصیلی آنان است (b=0.26).
صفحات :
از صفحه 72 تا 88
نویسنده:
مظاهری محمدعلی, صادقی منصوره السادات, حیدری محمود
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
صفحات :
از صفحه 118 تا 137
نویسنده:
اسعدی سمانه, امیری شعله, مولوی حسین
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف این پژوهش بررسی تحول درک مفهوم دروغ و اشتباه در کودکان مقاطع مهدکودک، پیش دبستان و کلاس دوم ابتدایی شهر اصفهان بوده است. بدین منظور 123 کودک (61 پسر و 62 دختر) به صورت تصادفی با روش نمونه گیری خوشه ای از سه مقطع مهد کودک، پیش دبستانی و کلاس دوم ابتدایی 3 منطقه جغرافیایی شمال، مرکز و جنوب شهر اصفهان انتخاب شدند. اطلاعات مورد نیاز با استفاده از روش مصاحبه بالینی و داستانهای عروسکی جمع آوری گردید. تجزیه و تحلیل داده ها با روش تحلیل واریانس نشان داد که تحول درک مفهوم «دروغ» و «اشتباه» در کودکان از روندی تحولی پیروی می کند (p<0.0001). کودکان مهدکودکی علیرغم آشنایی با مفهوم دروغ، در تمایز دروغ و اشتباه با مشکل مواجه بودند. 69 درصد کودکان گروه مهد کودکی، 85 درصد گروه پیش دبستانی و 95 درصد گروه کلاس دوم توانستند مفهوم دروغ را درک کنند و این در حالی بود که فقط 21 درصد کودکان گروه مهد کودکی، 45 درصد گروه پیش دبستانی و 85 درصد گروه کلاس دوم توانایی درک مفهوم اشتباه را داشتند. علاوه بر این، یافته ها حاکی از آن بود که تفاوت معنی داری بین دو «جنس» از نظر متغیرهای مورد بررسی وجود ندارد.
صفحات :
از صفحه 288 تا 301
نویسنده:
حیدری محمود, مظاهری محمدعلی, ادیب راد نسترن
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
پژوهش حاضر با هدف مطالعه تاثیر آموزش مهارتهای شناختی زندگی زناشویی در تغییر باورهای ارتباطی دانشجویان طراحی و اجرا گردید. از 300 زوج ثبت نام کرده در جشنهای ازدواج دانشجوئی دانشگاه شهید بهشتی در سال 1380، 52 نفر، شامل 16 مرد و 36 زن بعنوان نمونه در دسترس در کارگاه یک روزه آماده سازی ازدواج که توسط پژوهشکده خانواده طراحی و اجرا شد، شرکت داده شدند. قبل از شروع کارگاه آموزشی، سیاهه باورهای ارتباطی بعنوان پیش آزمون به شرکت کنندگان در کارگاه ارائه شد و پس از اتمام کارگاه آموزشی مجدد‌‌اٌ همان سیاهه بعنوان پس آزمون اجرا گردید. داده های جمع آوری شده، بوسیله آزمون t وابسته برای بررسی تغییر در باورهای غیر منطقی تحلیل گردید. نتایج نشان داد که باورهای غیر منطقی ارتباطی به طور کلی در پس آزمون به طور معناداری کاهش پیدا کرده است و از 5 خرده مقیاس باورهای ارتباطی، خرده مقیاسهای " باور به تخریب کنندگی مخالفت "، " توقع ذهن خوانی" و " باور به تغییرناپذیری همسر" در پس آزمون تغییر معنادار داشته اند و خرده مقیاس های " کمال گرایی جنسی" و " باورهای مربوط به تفاوتهای جنسی" تغییر معناداری نداشته اند. همچنین تأثیر آموزش مهارتهای شناختی مربوط به زندگی زناشویی در تغییر باورهای غیر منطقی در دختران و پسران تفاوت معناداری نداشته و یکسان بوده است.
صفحات :
از صفحه 324 تا 335
نویسنده:
دهقانی محسن, عاشوری احمد, حبیبی مجتبی, خطیبی طباطبایی میرعلی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
صفحات :
از صفحه 299 تا 318
نویسنده:
آزادفلاح پرویز, پورمحمدرضای تجریشی معصومه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
صفحات :
از صفحه 203 تا 215
نویسنده:
امیری ماندانا, بردبار سعیده, کاتب زهرا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
صفحات :
از صفحه 22 تا 33
  • تعداد رکورد ها : 347