جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
  • تعداد رکورد ها : 347
نویسنده:
سلیمانی زهرا, دستجردی کاظمی مهدی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 82 تا 100
نویسنده:
بهرامی محسن, رسول زاده طباطبایی سیدکاظم, الهیاری عباسعلی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
پژوهش حاضر به ارتباط بین ریختهای شخصیتی با ادراک بصری و حافظه کلامی می پردازد. برای بررسی این موضوع ابتدا از بین دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس 320 نفر انتخاب و آزمون ریختهای شخصیتی فرامینگهام و بورتنر روی آنها اجرا گردید و از بین آنها 60 نفر بر اساس نمره بدست آورده در آزمون، انتخاب شدند. سپس به منظور بررسی ارتباط سرعت واکنش و دقت ریختها، تفاوت دقت در ادراک، تفاوت در سرعت و زمان واکنش و همچنین تفاوت میزان و نوع یادآوری کلمات در ریختهای شخصیتی A و B آزمونهای سنجش دقت پیرون، تست حافظه کلامی و آزمون زمان واکنش روی گروه نمونه اجرا گردید و نتایج بدست آمده با استفاده از شاخصهای آماری ضریب همبستگی پیرسن و آزمون Z و همچنین آزمون مجذور کای و t برای مقایسه میانگینهای دو گروه مستقل، تجزیه و تحلیل شدند. نتایج نشان می دهد که در مجموع افراد ریخت A با سرعت بیشتری به محرکها پاسخ می دهند، میزان کارایی آنان در آزمون دقت، دارای خطای بیشتری است و در آزمون حافظه نیز کلمات بیشتری را یادآوری می نمایند. ولی افراد ریخت B با سرعت کمتری به محرک پاسخ می دهند، دارای دقت بیشتر و خطای کمتری در آزمون دقت هستند و تعداد کلمات کمتری را یادآوری می نمایند. بنابراین می توان نتیجه گیری کرد که خصوصیات شخصیتی افراد در ادراک شناختی آنان تاثیر دارد و افراد دارای ریختهای شخصیتی گوناگون تفاوتهایی در ادراک و حافظه دارند.
صفحات :
از صفحه 250 تا 261
نویسنده:
آل بهبهانی مرجان, محمدی نوراله
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف از پژوهش حاضر، بررسی ساختار عاملی، روایی و اعتبار «سیاهه سازمان شخصیت» (IPO) کرنبرگ (2001)، بود. برای این منظور، یک گروه نمونه 270 نفری از دانشجویان دانشگاه شیراز به تصادف انتخاب گردید. اعتبار سیاهه مزبور از طریق همسانی درونی بررسی گردید که ضرایب اعتبار برای کل سیاهه و خرده مقیاس های دفاع های روانشناختی نخستین، سردرگمی هویت و آزمونگری واقعیت، به ترتیب 0.90، 0.82، 0.68 و 0.91 محاسبه گردید. برای مطالعه روایی سیاهه سازمان شخصیت از سه روش روایی همزمان، همبستگی خرده مقیاس های این سیاهه با نمره کل و تحلیل عوامل استفاده شد. روایی همزمان سیاهه سازمان شخصیت از طریق اجرای همزمان پرسشنامه باس - پری و مقیاس عاطفه مثبت و منفی انجام گردید که ضرایب همبستگی بین سیاهه سازمان شخصیت، خرده مقیاس های پرخاشگری جسمی، پرخاشگری کلامی، خشم و خصومت و مقیاس عاطفه مثبت و منفی به ترتیب 0.57، 0.18، 0.39، 0.44، -0.21 و 0.40 به دست آمد. ضرایب همبستگی بین خرده مقیاس های این سیاهه با نمره کل در حد رضایت بخش و بین 0.45 تا 0.75 متغیر بود. نتیجه تحلیل عوامل با استفاده از روش چرخشی واریماکس و بر اساس آزمون اسکری بیانگر وجود عوامل دفاع های روانشناختی نخستین، سردرگمی هویت و آزمونگری واقعیت در این سیاهه بود که در مجموع بیش از 39.78 درصد واریانس کل آزمون را تبیین کردند. بنابراین، بر اساس نتایج این تحقیق سیاهه سازمان شخصیت واجد شرایط لازم برای کاربرد در پژوهش های روانشناختی و فعالیت های بالینی است.
صفحات :
از صفحه 185 تا 197
نویسنده:
فیض عبداله, نشاط دوست حمیدطاهر, حمیدونائل حسین
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
نویسنده:
رمضانی ولی اله, عبدالهی محمدحسین
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
پژوهش حاضر به بررسی مقایسه ای ارتباط هوش هیجانی و بروز و مهار خشم در بین دانشجویان می پردازد. نمونه مورد بررسی شامل 100 دانشجوی پسر بودند که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی چند مرحله ای انتخاب و با توجه به اهداف تحقیق مورد آزمون قرار گرفتند. برای جمع آوری داده های مربوط به حالت خشم، رگه خشم و میزان بروز و مهار خشم از «سیاهه بروز حالت رگه خشم اشپیلبرگر، شماره 2» (STAXI-2)، برای بررسی هوش هیجانی از «مقیاس رگه فراخلقی» (TMMS) که آن را براساس یک فرآیند پردازش اطلاعات در سه مولفه توجه هیجانی (درونشد)، تمایز هیجانی (پردازش) و بازسازی خلقی (برونشد) می سنجد، استفاده گردید. در این پژوهش از شاخص های آماری ضریب همبستگی پیرسن، ضریب تعیین و تحلیل رگرسیون چند متغیری جهت تحلیل داده ها استفاده شده است. نتایج به دست آمده از داده ها با توجه به فرضیات تحقیق عبارتند از: به طور کلی هوش هیجانی با حالت خشم، رگه خشم و بروز درونی و بیرونی خشم رابطه منفی، و در مقابل با مهار درونی و بیرونی خشم رابطه مثبت دارد. بررسی دقیق تر نتایج همین طور نشان داد در میان مولفه های هوش هیجانی، توجه هیجانی، بیشترین ارتباط را با حالت خشم، خشم کلامی و فیزیکی و احساس خشمگینانه دارد، و مولفه تمایز هیجانی بیشترین ارتباط را با مهار درونی و بیرونی، بروز درونی و بیرونی خشم، رگه خشم و خلق و خوی خشمگینانه دارد.
صفحات :
از صفحه 66 تا 83
نویسنده:
عبدی بهشته, شهرآرای مهرناز, ‏فراهانی محمدنقی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 199 تا 214
نویسنده:
معظمی گودرزی بهمن, اژه ای جواد, رسول زاده طباطبایی سیدکاظم
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 316 تا 330
نویسنده:
زمینی سهیلا, حسینی نسب سیدداوود, هاشمی تورج
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
صفحات :
از صفحه 258 تا 271
نویسنده:
رجبی غلامرضا, بحرانی محمود
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 279 تا 293
نویسنده:
فروزش یکتا فاطمه, آزادفلاح پرویز, نجفی زاده سیدرضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
از موضوعاتی که امروزه ذهن محققان را در حیطه روانشناسی سلامت به خود مشغول کرده است، رابطه بین ویژگیهای شخصیتی خاص و ابتلا به بیماریهای جسمانی است. در این راستا پژوهش حاضر به بررسی دو ویژگی شخصیتی با مبنای زیستی که عبارتند از نظامهای مغزی/ رفتاری و درونگردی/ برونگردی، در زنان مبتلا به بیماری آرتریت روماتوئید می پردازد. به این منظور 30 زن مبتلا به آرتریت روماتوئید، از بین بیماران مراجعه کننده به درمانگاههای روماتولوژی بیمارستانهای امام خمینی و شریعتی، با تشخیص پزشک متخصص روماتولوژی انتخاب شدند. 30 زن سالم نیز که از نظر میانگین سنی نزدیک به بیماران بودند، به عنوان گروه مقایسه مورد بررسی قرار گرفتند. هر دو گروه پرسشنامه های شخصیتی گری ـ ویلسون و آیزنک را برای اندازه گیری میزان فعالیت نظامهای مغزی / رفتاری و میزان درونگردی تکمیل نمودند. میانگینهای دو گروه، با استفاده از آزمونt برای مقایسه دو گروه مستقل، و میانگینهای گروه بیمار با استفاده از آزمون t برای مقایسه دو گروه وابسته، مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد: در زنان مبتلا به آرتریت روماتوئید، میزان فعالیت نظام بازداری رفتاری بیشتر از زنان سالم و فعالیت نظام فعال ساز رفتاری،‌ کمتر از زنان سالم است. این فرضیه که در این بیماران، میزان فعالیت نظام بازداری رفتاری بیشتر از فعالیت نظام فعال ساز رفتاری آنان است، تأیید نشد. در مورد درونگردی، یافته ها حاکی از نمرات بالاتر درونگردی در زنان مبتلا به آرتریت روماتوئید است.
صفحات :
از صفحه 375 تا 391
  • تعداد رکورد ها : 347