جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 168955
 Relations between the Caliphs and the Ahl al-Bayt ('a)
نویسنده:
‏‫‬‭‭ by Reza Kardan Salmani ‏‫‭; project supervisor Cultural Affairs Department Ahlal-Bayt ('a) World Assembly ‭‬(ABWA) ‏‫‬‭‭; translated by Muhsin Dehqani Taftani ‏‫‬‭‭; editor Sayyidah Iffat Shah.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‏‫‬‭Tehran: ‏‫‬‭‭ Cultural Affairs Department, the Ahl al-Bayt ('a) World Assembly,
رنج
عنوان :
نویسنده:
سیامک زمینی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: آقای کتاب,
چگونگی تعامل دین با مسائل علمی
نویسنده:
نویسنده علیرضا صفاری‌بروجنی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
رشت: کدیور,
پ‍ژوه‍ش‍ی‌ درب‍اره‌ طوای‍ف‌ غ‍لاه‌ ت‍ا پ‍ای‍ان‌ غ‍ی‍ب‍ت‌ ص‍غ‍ری‌ و م‍وض‍ع‌ ائ‍م‍ه‌(ع‌) در ای‍ن‌ ب‍اب‌
نویسنده:
م‍ول‍ف‌ اس‍ک‍ن‍در اس‍ف‍ن‍دی‍اری‌.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ت‍ه‍ران‌: ت‍ه‍ران‌: س‍ازم‍ان‌ ت‍ب‍ل‍ی‍غ‍ات‌ اس‍لام‍ی‌، م‍رک‍ز چ‍اپ‌ و ن‍ش‍ر‏‫، ۱۳۷۴.‬,
کلیدواژه‌های اصلی :
قصه ذوالقرنین
نویسنده:
نویسنده سیدنعمت‌ا... جزایری ؛ مترجم فاطمه مشایخ ؛ ویراستار عبدالحمید سیاح.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: اسلام ‏‫,
چکيده پايان نامههاي حديثي و نقد آنها
نویسنده:
‫بحراني، محمد
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، دانشکده اصول دين,
چکیده :
‫موضوع اين پايان نامه »درآمدى بر حديث پژوهى و چكيده پايان نامه‏هاى حديثى« است ومباحث آن در دو بخش تنظيم شده است. بخش اوّل درآمدى بر حديث پژوهى نام دارد كه در دو فصل آن موضوعات روش پژوهش ومرجع‏شناسى حديثى مورد بحث قرار گرفته است. در فصل اوّل اين موضوعات بررسى شده است: تعريف تحقيق، انواع وروشهاى تحقيق وويژگيهاى تحقيق مطلوب وروشمند، معيارها وضوابط انتخاب موضوع ومسائلى كه محقق در انتخاب موضوع بايد مد نظر قرار دهد، موارد تحقيق در متن پژوهى ومسأله پژوهى، روشهاى يافتن حديث در منابع وكتب حديثى، روش مرجع‏شناسى وچگونگى شناسايى منابع ومآخذ حديثى. در فصل دوم حدود يكصد كتاب مهم از مهمترين كتب علوم حديث به اين شرح معرفى شده است: كتب متون حديث وكتابهاى وابسته به آن، كتب رجالى ودرايه شيعه ومكتب خلفاء، نيز نرم افزارهاى حديثى، مهمترين معاجم كتابهاى حديثى، دايرة المعارفها ومراكز علوم حديث واطلاع رسانى. بخش دوم به چكيده پايان نامه‏هاى حديثى ونگاهى كلى به پايان نامه‏ها اختصاص دارد. در فصل اوّل چكيده 155 پايان نامه آمده ودر فصل دوم با نگاهى كلى مورد نظر قرار گرفته‏اند. در پايان هم نمايه‌‏ها در چهار نوع موضوعى، نويسندگان، دانشگاهها واستادان راهنما تهيه و تنظيم گرديده است.
تفاوت سيره و سنت
نوع منبع :
پرسش و پاسخ , کتابخانه عمومی
پاسخ تفصیلی:
پاسخ: سيره ، يعني تاريخ زندگاني افراد از زواياي گوناگون . سيره ، تفاوتي با تاريخ ندارد ، جز اين كه تاريخ مربوط به سرگذشت تمام ملتها و قومهاست ، سيره مربوط به سرگذشت انسانهاي برجسته و فرهيخته ؛ از اين روي در تعريف سيره نوشته¬اند :
« تدوين تفاصيل ح بیشتر ...
کلیدواژه‌های اصلی :
تحلیل زیبایی شناختی اشعار حسین منزوی از منظر شگردهای بدیعی
نویسنده:
فریبا محمدی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
زیبایی لازمه ی هنر است و با اعتقاد به اینکه شعر هم از اقسام هنر به شمار می رود، نیازمند زیبایی است. تعریف دقیق زیبایی، ممکن نیست از این رو برای شناخت زیبایی اثر هنری و خاصه شعر، باید تعریف کنار گذاشته شود و عناصر زیبایی شعر، شناخته و شعربا آنهاسنجیده شود. عناصر و عوامل زیبایی شعر متعددند و هر شاعری در هر دوره ایمی کوشد تا شعرش آراسته به همین عناصر زیبایی باشد. یکی از شاخه های علم بلاغت، بدیع است که آن را نیز سبب زینت و زیبایی کلام می دانند با وجود تفاوت های فراوانی که میان شعر سنتی و نو از لحاظ وزن و قافیه و مضمون و محتوا وجود دارد ، شاعران معاصر و نوپرداز از بدیع غافل نبودند و بدیع در اشعارشان حضور چشمگیری دارد که خود موجد موسیقی است و اگر درست و هنرمندانه به کار رود عاطفه را نیز تحت تأثیر قرار می دهد. ترفندهای بدیعی را می‌توان به فراوانی در شعر شاعران امروز نشان داد، یکی از این شاعران، حسین منزوی است اگر بخواهیم برجسته ترین مشخصه ی شعر منزوی را که هم آن مایه بخش زیبایی اشعارش شده بررسی کنیم ، این مشخصه در حوزه ی علم بدیع جای می گیرد. در این پایان نامه، بدیع در اشعار حسین منزوی بر اساس تقسیم بندی وحیدیان کامیار از بدیع به شش گروه (تکرار، تناسب، غافلگیری، بزرگنمایی، چندمعنایی و استدلال) از دیدگاه زیبایی شناسی بررسی شده است. آنچه که در زمینه ی بدیع از شعر او به چشم می خورد ، بیشتر مربوط به گروه تکرار است ترفندهایی نظیر تکرار و انواع آن، واج آرایی، جناس و ... که از به کارگرفتن آنها اهدافی را دنبال می کند، یکی از مهمترین آن ها غنای موسیقیایی اشعار است . و ترفندهایی که در گروه غافلگیری قرار دارند، ظهور و بروز کمتری دارند.
بررسی استعاره از دیدگاه شناختی در اشعار فروغ فرخزاد
نویسنده:
سیما حسن‌دخت فیروز
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
استعاره یکی از مهم ترین موضوعاتِ موردِ بحث در زبان شناسی شناختی است. هدف از پژوهشِ حاضر مقایسه ی دو دیدگاهِ سنتی و شناختی و نیز بررسیِ اشعارِ فروغ فرخزاد در چارچوبِ شناختی است. به این منظور ابتدا به تفاوت های دو دیدگاهِ سنتی و شناختی پرداخته می شود. در این راستا علاوه بر آثارِ محققانِ غربی، آثارِ پژوهشگرانِ ایرانی نیز موردِ مطالعه قرار می گیرد و به چهارده مورد از تفاوت هایبرجسته ی این دیدگاه و نظریه ی شناختی اشاره می شود. در ادامه تلاش می شود تا تقسیم بندیِ «نظریه ی معاصر استعاره» در بررسی و تحلیلِ اشعارِ فروغ فرخزاد به کار گرفته شود. بدین منظور داده ها از تمامیِ دفاتر شعری فروغ به نام های «اسیر»، «دیوار»، «عصیان»، «تولدی دیگر» و «ایمان بیاوریم به آغاز فصل سرد» جمع آوری و بر این اساس مشخص می شود که شش استعاره ی بنیادین زمان، حالت، هدف، نیرو، کنش و تغییر در اشعار فروغ وجود دارند وبه دو دسته یکلی تر تقسیم می شوند. دسته ی اول استعاره های «زمان، مکان است»، «حالت، مکان است»و «هدف، مکان است» می باشد؛ و دسته ی دوم استعاره های «نیرو، حرکت است»، «کنش، حرکت است» و «تغییر، حرکت است» را شامل می شود. در این میان دو استعاره ی «حالت، مکان است» و «زمان، مکان است» بیش از استعاره های دیگر به چشم می خورند و استعاره ی «نیرو، حرکت است» هم کمترین کاربرد را دارد. در بخش بعدی ساز و کار های تفسیرِ این اشعار از سه راهِ استعاره های عام، بسطِ استعاره های قراردادی، و استعاره های تصویری موردِ توجه قرار می گیرد و با ارائه ی شواهدی از دیوانِ اشعارِ فروغ، وجودِ هر سه این ساز و کار ها در اشعار به اثبات می رسد. سپس به نمونه هایی از تشخیص، به عنوانِ یک استعاره ی هستی شناسانه، اشاره می شود و در پایان نیز با توجه به داده هایی از سراسرِ دیوانِ اشعار فروغ، و با در نظر گرفتنِ اصولِ استعاره از دیدگاهِ شناختی، یک بررسی موردی انجام می شود تا کاربرد این نظریه در تحلیلِ یک شعر مشخص گردد.
منهج العلم والفهم الدینی : العبور من العلم الی الفهم ومن الفهم الی العلم
نویسنده:
/ یحیی محمد, محمد
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
  • تعداد رکورد ها : 168955