جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2611
دایرة‌المعارف ادیان جهان بریتانیکا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Encyclopedia Britannica (دایرة‌المعارف بریتانیکا)
نوع منبع :
کتاب , مدخل مفاهیم(دانشنامه مفاهیم) , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ENCYCLOPÆDIA BRITANNICA,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: ایمان دینی اشکال مختلفی دارد. در طول قرن‌ها و در سراسر جهان، پاسخ انسان به امر الهی باعث پیدایش تعداد زیادی از ادیان مهم شده است. «دایره المعارف ادیان جهانی بریتانیکا» راهنمای معتبر و جامعی برای ادیان جهان و مفاهیم، ​​جنبش ها، افراد و رویدادهایی که آنها را شکل داده اند ارائه می دهد. علاوه بر بیش از 3500 مدخل دقیق، 30 مقاله عمیق را کشف کنید که نگرش ها و آرمان های ادیان اصلی مانند بودیسم، مسیحیت، هندوئیسم، اسلام و یهودیت و همچنین بسیاری از موضوعات کلیدی مذهبی دیگر را مستند می کند. شامل ویژگی هایی مانند: بیش از 3500 مدخل در جنبش ها و مفاهیم مذهبی، شخصیت های تاریخی و افسانه ای، الهیات، مکان ها و مراسم مذهبی. بیش از 600 تصویر که مکان های مقدس، لباس ها، آیین ها، اشیاء و متون را نشان می دهد. 32 صفحه از آثار هنری تمام رنگی و نقشه. فرمت آسان برای استفاده A-Z؛ اطلاعاتی در مورد تلفظ و ریشه اصطلاحات مذهبی؛ و هزاران مرجع متقابل برای تحقیق و مرور.
علم منطق
عنوان :
نویسنده:
ابونصر فارابی؛ ترجمه: حسین خدیو جم
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر , مدخل مفاهیم(دانشنامه مفاهیم) , کتابخانه عمومی , فصل کتاب
منابع دیجیتالی :
علم مدنی و علم فقه و علم کلام
نویسنده:
ابونصر فارابی؛ ترجمه: حسین خدیو جم
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر , مدخل مفاهیم(دانشنامه مفاهیم) , فصل کتاب
منابع دیجیتالی :
علم طبیعی و علم الهی
نویسنده:
ابونصر فارابی؛ ترجمه: حسین خدیو جم
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر , مدخل مفاهیم(دانشنامه مفاهیم) , کتابخانه عمومی , فصل کتاب
منابع دیجیتالی :
دایره المعارف فلسفه راتلج (دوره 10 جلدی) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Edward Craig (ادوارد کریگ)
نوع منبع :
کتاب , مدخل مفاهیم(دانشنامه مفاهیم) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این مجموعه 10 جلدی، ما یک دایره المعارف واقعاً جهانی از تفکر متافیزیکی داریم - نه فقط فلسفه، بلکه الهیات. اگرچه دایره المعارف فلسفه راتلج دارای حساسیت های قابل توجهی در بریتانیا و آمریکا است، اما دایره المعارف فلسفه راتلج یک موضوع چندفرهنگی با بیش از 2000 مقاله انفرادی است، از جمله مدخل هایی برای چنگ هائو و بعل شم توف به همراه رنه دکارت و امانوئل کانت، و بودیسم ماهایانا را به همان شکل مورد بحث قرار می دهد.نظریه ساختارشکنی را مورد بحث قرار می دهد. تلاش‌های تحسین‌برانگیزی توسط مشارکت‌کنندگان منفرد (همه بیش از 1300 نفر) انجام شده است تا وضوح ارائه را حفظ کند تا یک آغازگر فکری پیچیده و در عین حال در دسترس ارائه شود که فقط به تمایل به یادگیری نیاز دارد. این معادل فلسفی دیکشنری انگلیسی آکسفورد است که به عنوان یک مرجع ضروری و یک هجوم شگفت‌انگیز افراطی دو چندان می‌شود.
مکتب فرانکفورت
نوع منبع :
مقاله , مدخل مفاهیم(دانشنامه مفاهیم)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پژوهه,
فرهنگ واژگان الهیاتی عهد جدید: خلاصه یک جلدی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
گرهارد کیتل, گرهارد فردریش؛ تلخیص: جفری دبلیو برومیلی
نوع منبع :
کتاب , خلاصه اثر , مدخل مفاهیم(دانشنامه مفاهیم)
منابع دیجیتالی :
واژگان کلیدی فلسفه دین
نویسنده:
ریموند ون آراگون؛ مترجم : علی رضا فرجی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , مدخل مفاهیم(دانشنامه مفاهیم)
وضعیت نشر :
نشر ریسمان,
کلیدواژه‌های اصلی :
معرفی كتاب پنج جلدی اصطلاح‌نامه جامع عرفان نظری
نوع منبع :
مقاله , مدخل مفاهیم(دانشنامه مفاهیم) , کتابخانه عمومی , نقد و بررسی کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
پس از سال‌ها تلاش محققان مرکز پژوهشي دائرة‌المعارف علوم عقلي اسلامي و اساتید برجسته عرفان کشور نرم افزار و كتاب پنج جلدی اصطلاح‌نامه جامع عرفان نظری منتشر شد (درج خبر 1400/12/22). عرفان نظري از برجسته‌ترين دستاوردهاي عرفان اسلامي است که در کنار شاخه‌هاي ديگر عرفان، مانند عرفان عملي و عرفان ادبي، نشان‌دهنده ميراث گران‌بهاي عارفان مسلمان در طول تاريخ معارف اسلامي است. اين بخش از عرفان اسلامي، بيانگر نظامي هماهنگ از هستي است که برخي از عارفان برجسته بر پايه مشاهدات عرفاني آن را بنا کرده‌اند. اين هستي‌شناسي به‌گونه‌اي بود که در جهان اسلام به‌سرعت توانست در عرض هستي‌شناسي فلسفي مطرح شود. زمينه‌سازي براي تفسيري نو از جهان هستي، به‌ويژه ازسوي برخي فيلسوفان بزرگ مسلمان، مانند صدرالمتألهين از يک‌سو، و باز شدن افقي جديد براي برداشت‌هاي جديد و فهم عميق‌تر از متون ديني ازسوي‌ديگر، ازجمله آثار و برکات اين دانش شمرده مي‌شود. عرفان نظري همانند ديگر دانش‌ها، با مجموعه اصطلاحاتي تبيين شده است که آشنايي جامع و دقيق با اين اصطلاحات و فهم عميق آن‌ها، مستلزم شناخت جايگاه هريک از اين اصطلاحات در جغرافياي اين دانش و آشنايي با ربط و نسبت اين اصطلاحات با يکديگر است. ازآنجاکه معاني اين اصطلاحات در طول زمان و بستري گسترده از تاريخ اين علم استقرار يافته است، تعيين جايگاه هر اصطلاح در نقشه جامع اين علم و بيان روابط اصطلاحات با يکديگر، اهميت ويژه‌اي مي‌يابد.
متفکران بزرگ جامعه‌شناسی
نویسنده:
راب استونز؛ ترجمه: مهرداد میردامادی
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , مدخل مفاهیم(دانشنامه مفاهیم) , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - ایران: نشر مرکز,
چکیده :
آشنایی با بیست و یک تن از مهم‌ترین و پرنفوذترین جامعه‌شناسانی که نقشی موثر در تکامل این علم داشته‌اند، از زبان نویسندگانی که خود از چهره‌های برجسته‌ی این رشته در زمان ما شمرده می‌شوند. چارچوب بررسی در مورد همه شخصیت‌های بررسی شده سپس مضمون‌ها و مقوله‌های اصلی نظریه‌هاشان شرح داده می‌شود. آنگاه می‌بینیم هر متفکر چگونه توانسته است چشم‌انداز تازه‌ای برای نگریستن به پدیده‌های اجتماعی هزاره‌ی سوم، از قبیل دوام‌پذیری جامعه انسانی، فقر، مصرف انبوه، مراقبت و حراست و نظم، ستم و سرکوب، خشونت و انزوا و سرعت روزافزون زندگی اجتماعی مضمون نظریه‌‌پردازی جامعه‌شناسی قرار گرفته‌اند. جامعه‌شناسانی که در این کتاب در مورد آنها صحبت شده‌است به ترتیب فهرست به شرح زیر است: کارل مارکس،‌ماکس وبر، امیل دورکیم، زیگموند فروید، گئورگ زیمل، هربرت لومر، تالکوت پارسونز، رابرت کی‌مرتن، سیمون دوبوار، نوربرت الیاس، اروینگ گافمن، دیوید لاک‌وود، هارولد گارفینکل، لویی آلتوسر، یورگن هابرماس، پیر بوردیو، ننسی جی چودورو، اَرلی راسل هاکشیلد، میشل فوکو، استوارت هال و آنتونی گیدنز
  • تعداد رکورد ها : 2611