جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 99124
پرسشهای زندگی
نویسنده:
فرناندو ساواتر؛ ترجمه: عباس مخبر
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: علم,
چکیده :
این کتاب بیش از آن که آموزش فلسفه به معنای متعارف آن باشد، یادگیری فلسفه ورزیدن است. دعوتی به فلسفه برای همگان، بخصوص جوانان مشتاقی است که می‌خواهند دربارهی این سنت فکری دیرینه سال، چیزهایی بدانند. نویسنده می‌کوشد با طرح ده مسأله‌ی مهم زندگی از قبیل مرگ، زمان، زبان، زیبایی، خرد و آزادی، دیدگاه‌های فلاسفه‌ی بزرگ جهان را در برخورد با مسائل و گرفتاری‌های روزمره محک بزند. به نوشته سَوَتِر: نکته اصلی این نیست که بدانیم سقراط، بیست و پنج قرن پیش، در پی یافتن راهی برای مواجهه‌ی بهتر با زندگی، در آن چه گفته است. بلکه می‌خواهیم به عنوان معاصران اینترنت، ایدز و کارت‌های اعتباری، راهی برای درک بهتر زندگی و لذت بردن بیشتر از آن پیدا کنیم.
الصحيح من مقتل سيدالشهداء واصحابه
نویسنده:
محمد الریشهري
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
از مدرنیسم تا پست‌مدرنیسم
نویسنده:
لارنس ای کهون؛ ترجمه: عبدالکریم رشیدیان
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: نشر نی,
چکیده :
"از مدرنیسم تا پست مدرنیسم" اثری است نوشته ی "لارنس ای. کهون" که مباحث معاصر را در بستری از نقد مدرنیته از قرن هفدهم به بعد مورد بررسی قرار می دهد. "لارنس ای. کهون"، کتاب "از مدرنیسم تا پست مدرنیسم" را با آرایش فنی و تاریخی خیره کننده ای تدوین نموده و منایع ضروری و مرتبط با چندین و چند رشته نظیر ادبیات، فلسفه، مطالعات فرهنگی، نظریات اجتماعی و مطالعات دینی را در نگارش آن به کار گرفته است. مخاطب با مطالعه ی این اثر خود را با قسمت هایی مستند، قابل تأمل و ارزشمند از متن هایی که مباحث گسترده "از مدرنیسم تا پست مدرنیسم" را در بردارند، رو به رو می بیند. از ویژگی های بارز این کتاب، این است که برخلاف بسیاری از جدل های صورت گرفته در بحث پست مدرنیته که به ریشه های تاریخی آن توجه زیادی نکرده است ، "لارنس ای. کهون" در این اثر پست مدرنیسم را در زمینه تاریخی آن مورد بررسی قرار داده است. بدون شک ، هر گفت و گویی درباره پست مدرنیسم ، اگر مباحثه ای عمیق و مثمر ثمر باشد ، نیازمند دانش و آگاهی کافی از مدرنیته به عنوان نقطه آغاز آن است؛ به همین دلیل کتاب "از مدرنیسم تا پست مدرنیسم" به سه بخش اساسی تقسیم شده است. در قسمت نخست کتاب، مقدمه ای از تمدن مدرن و نقدهای منتقدین آن بیان می شود، بخش دوم، مدرنیته ی تحقق یافته را مورد ارزیابی قرار می دهد و بخش سوم اثر، به پست مدرنیسم و باز تعریف مدرنیسم می پردازد تا مخاطبی که در مبدا اصلی این دوره ها نزیسته است و آن را با تاخیر می شناسد، مباحث را به گونه ای اصیل تر و مشتاقانه تر دریافت نماید.
اندیشه منظر
نویسنده:
آگوستین برک؛ ترجمه: علی اسدپور
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
مشهد: کتابکده کسری,
چکیده :
مهندسی معماری، هنر طراحی, موضوعات و مفاهیم کتاب در سیری تاریخی, اندیشیدن از طریق منظر لحظه‌ای در تاریخ زندگی بشر است که در آن منظر به‌مثابۀ یک پدیده، زاده شده است. از آن لحظه به بعد می‌توان دگرگونی‌ها و تکامل تدریجی مفهوم منظر را در بستر فرهنگ جستجو نمود و تاریخ آن را کاوید. نویسندۀ کتاب، آگوستین برک، با احاطه‌ای که بر فرهنگ‌های گوناگون شرق و غرب داشته است، معیارهایی را پیشنهاد داده که بر پایۀ آن می‌توان به یافتن تاریخ تولد منظر در هر فرهنگی دست زد و بدین‌سان «جوامع منظر» را از غیر آن تمیز داد. نوشته‌های برک در این کتاب سرشار از مفاهیم، اصطلاحات و اشارت ادبی، تاریخی، فلسفی و اسطوره‌ای است. از همین رو است که آن را به چکیدۀ فشرده‌ای از اندیشه‌های بشر در تعامل با طبیعت بدل نموده است. کتاب در ۶ فصل و یک موخره ساماندهی شده و هر فصل نیز ۳ بخش فرعی دارد. در نگاه نخست عنوان‌های اصلی و فرعی کتاب کمی شاعرانه به نظر می‌رسند ولی خواننده با مطالعۀ متن آن درخواهد یافت که تا چه اندازه گزینش عنوان‌‌‌‌ها، هدف‌دار و زیرکانه بوده است. موضوعات و مفاهیم کتاب در سیری تاریخی گرد آمده‌اند، با این‌حال روایت تاریخی ندارند. مفاهیم کتاب آن‌چنان درهم‌تنیده هستند که بعید به نظر می‌رسد خواندن آن بدون آغاز از ابتدای کتاب سرانجامی داشته باشد.
فلسفه‌ پردازی: از میل همگانی به دانستن تا استدلال منطقی
نویسنده:
تیموتی ویلیامسن؛ ترجمه: مهدیه مهدیان فر
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: نیماژ,
چکیده :
کتاب فلسفه‌پردازی به بررسی و شفاف‌سازی روش‌های فلسفی و نقش آن‌ها در حل مسائل منطقی می‌پردازد. ویلیامسون در این کتاب به بررسی مسائل اساسی فلسفی می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه فلسفه از کنجکاوی‌های عامیانه آغاز می‌شود و به بحث‌های منطقی تبدیل می‌شود. کتاب با تأکید بر اهمیت شفافیت، استفاده از تخیل و آزمایش‌های فکری منظم به توضیح متدهای فلسفی می‌پردازد و نقش تاریخ فلسفه را در این فرایند مورد توجه قرار می‌دهد. ویلیامسون همچنین به مباحثی مانند انتقادپذیری و ماهیت مبارزه‌جویانه‌ٔ فلسفه اشاره می‌کند، جایی که استدلال‌ها و نتیجه‌گیری‌های فیلسوفان به چالش کشیده می‌شوند. این کتاب فلسفه پردازی با زبانی ساده و روان نوشته شده است، اما مباحث عمیقی را در خود جای داده که هم برای افرادی که تازه با این حوزه آشنا شده‌اند و هم افرادی که با فضای فلسفه آشنایی قبلی دارند، مناسب است.
تاریخ فرهنگی زشتی
نویسنده:
گرچن هندرسن؛ ترجمه: حسن افشار
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: ماهی,
چکیده :
کتاب «تاریخ فرهنگ زشتی» نوشته‌ی کرچن هندرسون یک بررسی عمیق و جامع پیرامون مفهوم زشتی از منظر تاریخ و فرهنگ است. این کتاب به خوانندگان کمک می کند تا درک عمیق‌تری از چگونگی ادراک و تفسیر زشتی در طول تاریخ و در فرهنگ‌های مختلف به دست آورند. نویسنده در این اثر به بررسی چگونگی تعریف و درک زشتی از دوران باستان تا عصر مدرن می‌پردازد. او نشان می‌دهد که مفهوم زشتی همواره در طول تاریخ دستخوش تغییر و تحول بوده و تعاریف آن در فرهنگ‌های مختلف متفاوت بوده است. برای مثال، در دوران باستان زشتی اغلب با شر و نامطلوب بودن پیوند داشته، اما در دوره‌های بعدی، به ویژه در عصر رنسانس، مفهوم زشتی با مفاهیمی چون ناهنجاری، عجیب و غریب بودن و حتی زیبایی پیوند یافته است. هندرسون همچنین به بررسی نقش زشتی در ساخت هویت فردی و اجتماعی می‌پردازد. به اعتقاد او، زشتی نه تنها به عنوان یک مفهوم زیباشناختی بلکه به عنوان یک مفهوم اجتماعی و فرهنگی نیز موردتوجه قرار گرفته است. زشتی نه‌تنها در هنر و ادبیات بلکه در حوزه‌های دیگری چون فلسفه، جامعه‌شناسی و روان‌شناسی نیز موردبررسی قرار گرفته است. از جمله نکات کلیدی در این کتاب، بررسی تاریخی مفهوم زشتی از دوران باستان تا عصر مدرن و چگونگی تغییر این مفهوم در طول زمان، تحلیل چگونگی درک زشتی در هنر، ادبیات، فلسفه و سایر حوزه‌های فرهنگی، بررسی نقش زشتی در ساخت هویت فردی و اجتماعی، بررسی چالش‌های مرتبط با تعاریف سنتی و نگرش‌های رایج نسبت به زشتی می‌باشد. در مجموع، کتاب تاریخ فرهنگی زشتی، اثری ارزشمند و تازه است که خوانندگان را به چالش می‌کشد تا نگاه خود را نسبت به مفهوم زشتی بازنگری کنند. این کتاب به‌خوبی نشان می‌دهد که زشتی تنها یک مفهوم زیباشناختی نیست، بلکه با مقوله‌هایی چون هویت، فرهنگ و قدرت نیز ارتباط تنگاتنگی دارد.
بخواهید تا به شما داده شود: یاد بگیرید چه کنید تا خواسته‌های شما برآورده شود
نویسنده:
استر هیکس، جری هیکس؛ ترجمه: حمیده الهی نیا
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: آراستگان,
چکیده :
کتاب بخواهید تا به شما داده شود به قلم استر هیکس و جری هیکس، راه‌حلی است برای آنچه که می‌خواهید باشید، برای آن طور که می‌خواهید زندگی کنید. این کتاب به شما یاد می‌دهد چگونه کاری که خوب است را انجام دهید، یا از کاری که ناخوشایند است دوری بجویید. تنها کافیست 22 راهکار عملی این اثر را امتحان کنید و نتیجه آن را ببینید.
نظریه‌های عمومی جادو
نویسنده:
مارسل موس؛ ترجمه: حسین ترکمن نژاد
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: نشر مرکز,
چکیده :
شاید گفتن این حرف تناقض آمیز باشد که اهمیت اثر حاضر در این است که به انحلال مقوله ی (جادو) کمک می کند؛ با این همه، چنین ادعایی به هیچ وجه گزافه نیست. نیاز به این انحلال را باید در تاریخ گذشته ی مردم شناسی یافت. اکنون داروینیسم اجتماعی قرن نوزدهم به آسانی نقد می شود و در این میان بسیاری از دستاوردهای آن دوره که هنوز به کار می آید نادیده گرفته می شود
اگزیستانسیالیسم: قدم اول
نویسنده:
ریچارد اپیکنانزی، اسکار زارات؛ ترجمه: حمیدرضا قوچانی، ابراهیم اسکافی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: شیرازه کتاب ما,
چکیده :
این کتاب به این پرسش‌ پاسخ می‌دهد که آیا اگزیستانسیالیسم یا مکتب اصالت وجود همان بازی با واژه‌هایی همچون پوچی، یأس، نقصان، هیچ‌بودگی و امثال آن‌ها است؟ خواننده با مطالعهٔ این کتاب درمی‌یابد که نوشته‌های «آلبر کامو»، «ژان پل سارتر» و « مارتین هایدگر» که به‌عنوان سردمداران مکتب اگزیستانسیالیسم شناخته شده‌اند، چه تفاوت‌های با یکدیگر دارند. این کتاب قدم اول برای پاسخ به پرسش‌هایی در حوزهٔ مکتب اصالت وجود است. ریچارد آپیگنانسی در این کتاب با زبانی ساده رویکردهای این مکتب فلسفی را شرح داده است.
به جهان فلسفه خوش آمدید
نویسنده:
مارک‌ بی وودهوس؛ ترجمه: میلاد ربیعی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: کتاب طه ,
چکیده :
این کتاب هم کلاس فلسفه خوانی است، هم کارگاه فلسفه نویسی؛ هم دسته بندی های روشن دارد و هم تمرین هایی که موضوعات پیچیده را کاربردی و ملموس می کنند؛ هم یاد می دهد چطور فلسفی فکر کنیم و هم چطور وقتی مقاله فلسفی انتقادی می نویسیم به دام مغالطه نیفتیم. این کتاب می تواند نیاز به متن درسی و جذاب برای دروس فلسفه را تامین کند.
  • تعداد رکورد ها : 99124