جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 38142
پندار خدا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Richard Dawkins (ریچارد داوکینز)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
تلاش مجدد گالیله: 1633 تا 1992 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Galilei, Galileo;Finocchiaro, Maurice A.;International Society for Science and Religion
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
International Society for Science and Religion,
چکیده :
ترجمه ماشینی: محکومیت گالیله (1633) -- انتشار و انتشار اخبار (1633-1651) -- واکنش های نمادین: دکارت، پیرسک، دختر گالیله (1633-1642) -- قطبی سازی ها: سکولاریسم، لیبرالیسم، بنیادگرایی (16133) - مصالحه: ویویانی، آزوت، لایب نیتس (1654-1704) - اسطوره سازی یا روشنگری؟ پاسکال، ولتر، دایره المعارف (1657-1777) -- بی کفایتی یا روشنگری؟ پاپ بندیکت چهاردهم (1740-1758) -- دروغ های جدید، اسناد، اسطوره ها، عذرخواهی ها (1758-1797) -- جنگ ها و محاکمه های ناپلئونی (1810-1821) -- تفتیش عقاید از طرف گالیله؟ The Settele Affair (1820) و فراتر از آن (1835) - انواع شکنجه: اسطوره زدایی از محاکمه گالیله؟ (1835-1867) - تخلف از عدالت؟ مستندات نادرستی (1867-1879) - گالیله دوباره درست، دوباره اشتباه: هرمنوتیک، معرفت شناسی، "بدعت" (1866-1928) - قهرمان کاتولیک: بازپروری سه صد ساله (1941-1947) - کیفرخواست سکولار: اتمی برشت بمب و دو فرهنگ کوستلر (1947-1959) - تاریخ در محاکمه: ماجرای پاچینی (1941-1979) - "بازسازی" بیشتر: پاپ ژان پل دوم (1979-1992).
دلیل محاکمه: علم، دین و فرهنگ در ماجرای گالیله [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Maurice A. Finocchiaro (موریس آ. فینوکیارو)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در سال 1633، تفتیش عقاید روم، گالیله را به دلیل دفاع از نظریه نجومی مبنی بر حرکت زمین، و به طور ضمنی این اصل الهیاتی که کتاب مقدس مرجع علمی نیست، به عنوان یک بدعت گذار مظنون محکوم کرد. این رویداد بحث‌برانگیز موج‌هایی را در قرن‌ها به راه انداخته است و تجسم مبارزه بین متفکری است که به‌عنوان پدر علم مدرن شناخته می‌شود، و نهادی که هم یکی از بزرگ‌ترین ادیان و هم کهن‌ترین سازمان‌های جهان است. این محاکمه هم به عنوان نشانی آشکار از ناسازگاری علم و دین و هم به عنوان نمونه ای خیره کننده از عقلانیت، روش علمی و تفکر انتقادی ذکر شده است. در مورد محاکمه گالیله مطالب زیادی نوشته شده است، اما بیشتر آثار از دیدگاه خاصی استدلال می کنند - از دیدگاه علم سکولار علیه کلیسا، یا توجیه موضع مذهبی. هدف موریس فینوکیارو ارائه یک گزارش تاریخی متوازن است که ظرایف فرهنگی را ترسیم می کند. او با افشای روایت جذاب محاکمه گالیله، آن را در برابر پس زمینه فکری و فلسفی معاصر آن قرار می دهد. به طور خاص، فینوکیارو بر استدلال‌ها و شواهد معاصر موافق و مخالف حرکت زمین تمرکز می‌کند که مبتنی بر مشاهدات نجومی، فیزیک حرکت، اصول فلسفی در مورد ماهیت دانش، و اصول الهیاتی در مورد حجیت و تفسیر کتاب مقدس بود. فینوکیارو به دنبال هر دو طرف مناقشه و تأثیر فلسفی گسترده آن، رابطه پیچیده بین علم و دین را آشکار می کند و نشان می دهد که چگونه گالیله به عنوان مدلی از استدلال منطقی شناخته شد.
گالیله به زندان می رود و افسانه های دیگر درباره علم و دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Edited by Ronald L. Numbers (رونالد ال. نامبرز)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Harvard University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اگر می‌خواهیم که افراد غیردانشمند و صاحب نظر در مطبوعات، آزمایشگاه‌ها و منبرها نگاهی تازه به رابطه علم و دین بیندازند، رونالد نومبرز پیشنهاد می‌کند که ابتدا باید از افسانه‌های هولناکی که بیش از حد طولانی به عنوان تاریخ پنهان شده‌اند صرف نظر کنیم. حقایق تا حدود دهه 1970، روایت غالب در تاریخ علم، از دیرباز روایت پیروزمند علم و جنگ علم با دین بود. اما نسل جدیدی از مورخان علم و کلیسا شروع به بررسی اپیزودهایی در تاریخ علم و دین از طریق ارزش ها و دانش خود بازیگران کردند. اکنون رونالد نومبرز دانشمندان برجسته را در این تاریخ جدید علم به خدمت گرفته است تا اسطوره ها را از بین ببرد، از زندانی شدن گالیله تا تبدیل شدن داروین در بستر مرگ تا اعتقاد انیشتین به خدایی شخصی که «با کیهان تاس بازی نمی کرد». تصویر علم و مذهب در گلوی یکدیگر در رسانه‌های اصلی و مجلات علمی وجود دارد، اما هر فصل در گالیله به زندان می‌رود نشان می‌دهد که ما با دیدن فراتر از افسانه‌ها چقدر باید به دست آوریم. (20090515)
آینده علوم انسانی: آموزش هنر، دین، فلسفه، ادبیات و تاریخ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Walter Kaufmann (والتر کافمن)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب علوم انسانی را در شش رشته تحصیلی کلی قرار می دهد: دین و فلسفه، هنر و موسیقی، و ادبیات و تاریخ. پیشنهادهایی برای کار میان رشته ای پیرامون موضوعاتی مانند مجازات، و مرگ و مردن ارائه می دهد.
اریک فوگلین و مسئله نظم سیاسی مسیحی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jeffrey C. Herndon
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Missouri ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اگرچه برخی از منتقدان آثار متأخر اریک وگلین ناتوانی او در پرداختن به عیسی تاریخی و پرداختن به پیامدهای مسیحیت برای زندگی اجتماعی و سیاسی را مقصر دانسته‌اند، انتشار اخیر تاریخ ایده‌های سیاسی ووگلین ارزیابی کامل‌تری از موضع او در رابطه با نظم سیاسی مسیحی این کتاب از طریق تحلیل آثار اولیه ووگلین به این انتقاد می پردازد. جفری سی. هرندون در کتاب اریک ووگلین و مسئله نظم سیاسی مسیحی، توسعه اندیشه ووگلین را در رابطه با خاستگاه مسیحیت در شخص عیسی، توسعه کلیسا در آثار پولس، و رابطه بین یک نهاد درونی تحلیل می‌کند. نظمی که نماد حضور الهی و مبارزه برای نظم اجتماعی و سیاسی است. هرندون با تمرکز بر تنش بین یک پدیده معنوی مبتنی بر ایمان پائولی و نهادینه شدن آن تجربه در کلیسا، یکی از اولین بررسی‌ها را از رابطه تاریخ ایده‌های سیاسی با مجموعه وسیع‌تر آثار وگلین ارائه می‌کند. هرندون در مطالعه گسترده خود، بررسی ووگلین در مورد مسئله نظم سیاسی مسیحی را از آغاز مسیحیت تا اصلاحات بزرگ بررسی می کند. او همچنین توضیحی از نظریه بنیاد تمدن ووگلین و فلسفه تاریخ ووگلین با توجه به مسیحیت و نظم سیاسی غرب ارائه می دهد. هرندون نه تنها به مشکل آزاردهنده در پژوهش ووگلین در رابطه با رابطه او با عیسی تاریخی می‌پردازد، بلکه به «مصالحه‌های پولین با جهان» نیز می‌پردازد که مسیحیت را به ابزاری تبدیل کرد که غرب توسط آن متمدن شد. او همچنین نشان می‌دهد که تفسیر وگلین از فشارهای تاریخی آزاد شده توسط اصلاحات بزرگ برای درک آثار بعدی او در رابطه با تأثیر منفی نمادهای مسیحی در ایجاد بی‌نظمی ایدئولوژیک مهم است. اریک ووگلین و مسئله نظم سیاسی مسیحی موضوعاتی را در مطالعات ووگلین در رابطه با تلاقی بین نظریه سیاسی و نگرانی های مسیحی روشن می کند، به رابطه تجربه دینی با حوزه عمومی زندگی سیاسی در غرب می پردازد و به توضیح این ادعای وگلین کمک می کند که مرگ روح بهای پیشرفت است این کتاب دیدگاهی را به محققان ارائه می دهد که تاکنون فاقد دانش ووگلین است و دیدگاه روشن تری از درک وگلین از دوره مسیحیت و تأثیر آن بر روند توسعه، تاریخ و فلسفه غرب.
ساخت الهیات نامنظم: بامبو و مینجونگ در چشم انداز آسیای شرقی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Paul S. Chung
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
الهیات سیستماتیک جلد 1: اخلاق [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James William McClendon (جیمز ویلیام مک کلندون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: هنگامی که برای اولین بار در سال 1986 ظاهر شد، اخلاق جیمز مک کلندون ادعای دو ایده الهیات قانع کننده را داشت. اول، اینکه دیدگاه الهیاتی بسیار متمایز، وارثان اصلاحات بنیادی قرن شانزدهم را مشخص می کند. در قلب این دیدگاه چیزی است که مک کلندون آن را دید باپتیست می نامد، راهی برای درک انجیل که بر تمایز کلیسا از جهان، و تداوم آن با کلیسای عهد جدید تأکید می کند. ثانیاً، این دیدگاه اصلاح‌طلبی رادیکال، به دلیل تأکید بر محوریت شاگردی، اصرار دارد که اولین وظیفه الهیات کشف و کشف شکل زندگی مشترک کلیسا به عنوان بدن مسیح است. از این رو تصمیم بدیع مک کلندون برای شروع کار نوشتن یک الهیات سیستماتیک با یک جلد در مورد اخلاق است. اخلاق از اولین انتشارش توسط دکترین (1994) و شاهد (2000) دنبال شده است. تکمیل کار کلی، بسیاری از مسائل و نگرانی های الهیاتی و اخلاقی را در مرکز سنت باپتیست متمرکز کرده است. در این نسخه اصلاح شده اخلاق، مک کلندون ادعای خود را مبنی بر اولویت اخلاق در وظیفه الهیاتی با فوریت جدیدی القا می کند، که ناشی از تعریف کامل تر و کامل تر از بینش باپتیست است که دکترین و شاهد آن را ممکن ساخته اند. او به ما یادآوری می کند که اخلاق محوری است، زیرا ایمان کتاب مقدس بر مجموعه ای از اعمال متمایز استوار است که از قرار گرفتن ما در یک داستان مسیحی بزرگتر ناشی می شود. مک‌کلندون در بازنگری‌های خود توضیح کامل‌تری درباره نحوه تعامل اعمال وفادارانه و داستان انجیل ارائه می‌دهد که باعث ایجاد شیوه‌ای از زندگی کاملاً مسیحی می‌شود.
چرا خدا باید بهترین کار را انجام دهد: بررسی فلسفی خوش بینی خداباور [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Justin J. Daeley
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این ایده که خدا به عنوان کامل ترین موجود درک می شود، باید بهترین جهان ممکن را خلق کند، اغلب توسط الهیدانان و فیلسوفان دین معاصر نادیده گرفته می شود. این کتاب به وضوح منطق آنچه را که جاستین دیلی خوش‌بینی خداباورانه می‌نامد، نشان می‌دهد و با ادبیات موجود تعامل دارد تا محدودیت‌های آن را برجسته کند. دیلی در حالی که خوش‌بینی خداباورانه را در اندیشه گوتفرید لایب‌نیتس قرار می‌دهد، استدلال می‌کند که خوش‌بینی خداباورانه با آزادی الهی، آسودگی، سپاسگزاری و شهودهای معمولی ما سازگار است. او با ارائه راه‌حل‌های قابل قبول برای هر یک از انتقاداتی که علیه خوش‌بینی خداباوری وارد می‌شود، دفاعی قوی و اصیل در برابر اتهام انحراف آن از سنت مسیحی ارائه می‌کند. با درگیر شدن با سنت مسیحی و متکلمان و فیلسوفان معاصر، چرا خدا باید آنچه را که بهترین است انجام دهد، ایده خوش بینی خداباورانه را محکم در زبان فلسفه دین معاصر قرار می دهد.
الهیات سیاه در گفتگوی فراآتلانتیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Anthony G. Reddie (auth.) (آنتونی جی. ردی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
US: Palgrave Macmillan,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: آنتونی ردی گفتگوی پویا بین الهیات سیاهان در ایالات متحده و بریتانیا ایجاد می کند و تفاوت ها را در جنبش های مربوطه مقایسه و برجسته می کند.
  • تعداد رکورد ها : 38142