جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 36852
کاوش در نقد پسااستعماری کتاب مقدس: تاریخ، روش، عمل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
R. S. Sugirtharajah(auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کاوش در نقد کتاب مقدس پسااستعماری: تاریخ، روش، عمل، مروری مختصر و چندوجهی از منشأ، توسعه، و کاربرد نقد پسااستعماری در مطالعات کتاب مقدس ارائه می دهد. مقدمه‌ای مختصر و در دسترس برای مطالعات کتاب مقدس پسااستعماری ارائه می‌کند. مروری جامع از مطالعات پسااستعماری توسط یکی از برجسته‌ترین چهره‌های این حوزه ارائه می‌کند. فصل 1 پسااستعمار (صفحات 7-30): فصل 2 دیر رسیدن «پست» (صفحات 31-56): فصل 3 مطالعات کتاب مقدس پسااستعماری در عمل (صفحات 57-93): فصل 4 شرق شناسی پایدار (صفحات 94-122): فصل 5 لحظات پسااستعماری (صفحات 123-141): فصل 6 امپراتوری مفسران بازگشت (صفحات 142-175): فصل 7 نقد کتاب مقدس پسااستعماری (صفحات 176-187):
نقد پسااستعماری کتاب مقدس: تقاطعهای میان‌رشته‌ای [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Fernando F. Segovia, Stephen D. Moore
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury T&T Clark,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مطالعات پسااستعماری اخیراً نفوذ قابل توجهی به مطالعات کتاب مقدس داشته است و منجر به تولید مقالات، مقالات، مقالات و کتاب های متعدد کنفرانس شده است. «نقد کتاب مقدس پسااستعماری» عمیق ترین و چندوجهی ترین مقدمه برای این حوزه نوظهور تا به امروز است. این نقد کتاب مقدس پسااستعماری را از چندین زوایای مختلف اما مرتبط به هم بررسی می کند تا آن را تا حد امکان در کانون توجه قرار دهد، به طوری که وعده آن - و دام های احتمالی - بهتر قابل درک باشد. این جلد به دقت نقد کتاب مقدس پسااستعماری را در ارتباط با سایر جریانات مهم سیاسی و نظری در مطالعات کتاب مقدس معاصر قرار می دهد: فمینیسم; مطالعات نژادی/قومی؛ پساساختارگرایی; و مارکسیسم متناوب بین تأمل هرمنوتیکی و تفسیری، مقالات به طور انباشته ویژگی های قطعی نقد کتاب مقدس پسااستعماری را جدا کرده و ارزیابی می کنند. چنین نقشه‌برداری از نقد کتاب مقدس پسااستعماری به‌طور کلی پیش از این هرگز با این عبارات صریح و دقیق انجام نشده بود. مشارکت‌کنندگان شامل رولاند بوئر، لورا ای. دونالدسون، دیوید جابلینگ، تات سیانگ بنی لیو، استیون دی مور و فرناندو اف. سگویا
اخلاق فضیلت: دیوئی و مکینتایر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Stephen D. Carden
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: تئوری اخلاقی مدرن تجدید علاقه به فضایل را تجربه کرده است. نظریه فضیلت که مدت‌ها به گذشته باستان و قرون وسطی منتقل شده بود، اکنون توسط بسیاری به عنوان جایگزین مناسبی برای نظریه‌های اخلاقی کانتی و فایده‌گرای غالب در نظر گرفته می‌شود. Alasdair Maclntyre یک شخصیت مرکزی در این جنبش است که کارش یک پروژه در حال گسترش و در عین حال منسجم و تأثیرگذار برای پرداختن به مسائل اساسی در نظریه اخلاقی و فرهنگ آمریکایی را تشکیل می دهد. با این حال، بسیاری از ایده‌های او توسط جان دیویی پیش‌بینی شده بود، او همچنین در مورد فضایل در زندگی اخلاقی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. این جنبه از کار دیویی بیش از حد نادیده گرفته شده است. اخلاق او از بسیاری جهات رادیکال و دشوار است، اما واضح است که او فضایل در رفتار انسانی را عنصری کلیدی در رشد شخصیت و پیشرفت بزرگتر تحقیقات اخلاقی می داند. این کتاب، همانطور که بود، نقدی بر مکلنتاایر توسط دیویی ارائه می‌کند که به این دو فیلسوف اجازه می‌دهد درباره ماهیت و منشأ فضایل و اهمیت آنها برای داشتن یک زندگی خوب گفتگو کنند. در طول راه، چندین نقطه مقایسه دیگر آشکار می شود، به ویژه دیدگاه آنها در مورد اعمال انسانی، ماهیت خود، تصوری از شکوفایی انسان، تحقیق اخلاقی، و ارزش لیبرالیسم در دنیای مدرن. استفان کاردن استدلال می کند که دیویی دیدگاه جامع تری نسبت به فضایل دارد و مقایسه دقیق ایده های آنها چندین ضعف مهم را در موقعیت مکلنتاایر آشکار می کند.
واقعیت و ظاهر آن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Nicholas Rescher
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Continuum,
چکیده :
ترجمه ماشینی: نیکلاس رسچر در کتاب واقعیت و ظاهر آن به این پرسش مفهومی و تحلیلی پرداخته است: مفهوم واقعیت چگونه عمل می‌کند و در رابطه با موضوع روابط واقعیت با ظواهر چگونه باید فکر کرد؟ رسچر استدلال می‌کند که تمایز بین واقعیت و ظاهر آن، تمایز ماهوی بین دو نوع هستی نیست، بلکه به روش‌های مختلف درک یک حالت وجودی مشابه مربوط می‌شود. این کتاب پیشنهاد می‌کند که اگرچه واقع‌گرایی موضعی معقول و قابل قبول است، با این حال برای ایده‌آلیسم نیز چیزی برای گفتن وجود دارد. در زندگی شناختی و اخلاقی، کمال فراتر از درک انسان است و ما چاره ای نداریم جز اینکه به بهترین چیزی که می توانیم در عمل به آن دست یابیم اکتفا کنیم. این دیدگاه رویکرد را از یک مطلق گرایی شناختی به یک عمل گرایی تغییر می دهد که آماده است تا با محدودیت های ذاتی در موقعیت های ما کنار بیاید. بر این اساس رسچر از یک واقع‌گرایی ماهوی دفاع می‌کند که خود بر منطق توجیه‌کننده یک جهت‌گیری کاملاً عمل‌گرایانه استوار است.
کواین درباره معنا: عدم تعین ترجمه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Eve Gaudet
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: ویلارد ون اورمن کواین قطعاً بزرگترین فیلسوف تحلیلی نیمه دوم قرن بیستم بود. او در سال 1908 متولد شد و از سال 1956 تا 2000 کرسی فلسفه ادگار پیرس را در دانشگاه هاروارد داشت. او کمک های بسیار مهمی در زمینه هایی مانند منطق ریاضی، نظریه مجموعه ها، فلسفه زبان، و فلسفه منطق داشت. از معروف ترین آثار او می توان به «از دیدگاه منطقی»، «نسبیت هستی شناختی» و مقالات دیگر و تأثیرگذارترین کلمه و شیء او اشاره کرد. یکی از آموزه های اصلی کواین «عدم قطعیت ترجمه» است - این ادعا که هیچ پاسخ عینی برای این سؤال وجود ندارد که منظور شخصی از هر جمله ای چیست. این دیدگاه برای اولین بار در Word and Object مطرح شد و به اندازه کافی تکان دهنده بود که انتقادات فیلسوفان برجسته دیگری مانند نوام چامسکی و ریچارد رورتی را برانگیخت. ایو گادت استدلال می کند که این مناقشات تا حدی از ابهامات و تغییرات ذهنی کواین و تا حدی از سوء تفاهم خوانندگان او ناشی می شود. Gaudet با بررسی مجدد این سردرگمی را از بین می برد. کل مفهوم کواین از «واقعیت موضوع»، و ارزیابی مشارکت چامسکی، رورتی، فریدمن، گیبسون و فولسدال در مناظره در پرتو تفسیر جدید او. این اولین کتابی است که به دفاع از نامعین بودن دکترین ترجمه کواین اختصاص دارد. برخلاف بسیاری از کسانی که به نفع کواین نتیجه گیری می کنند، گودت رویکردی انتقادی و ظریف به متون کواین اتخاذ می کند و نشان می دهد که کواین گاهی اوقات موضع خود را تغییر می دهد و همیشه آنطور که بسیاری تصور می کنند واضح و ثابت نبوده است.
انقلاب توماس کوهن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James A. Marcum
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Continuum,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تأثیر توماس کوهن (1922-1996) بر تاریخ و فلسفه علم واقعاً عظیم بوده است. در سال 1962، اثر معروف کوهن، ساختار انقلاب های علمی، به افتتاح یک انقلاب - انقلاب تاریخ نگاری - در نیمه دوم قرن بیستم کمک کرد و درک جدیدی از علم ارائه کرد که در آن "تغییرهای پارادایم" (انقلاب های علمی) نقطه گذاری می شوند. با دوره های ایستایی (علم عادی). انقلاب کوهن نه تنها تأثیر زیادی بر تاریخ و فلسفه علم، بلکه بر سایر رشته‌ها نیز از جمله جامعه‌شناسی، آموزش، اقتصاد، الهیات و حتی سیاست‌های علمی داشت. کتاب جدید جیمز آ. مارکوم بر روی سؤالات زیر تمرکز دارد: انقلاب تاریخ نگاری کوهن دقیقاً چه بود؟ چطوری این پیش آمد؟ چرا تاثیری که گذاشت داشت؟ در صورت وجود، تأثیر آینده آن هم برای دانشگاه و هم برای جامعه چه خواهد بود؟ در مرکز پاسخ به این سؤالات، شخص کوهن قرار دارد، یعنی شخصیت او، شیوه تربیتی او، تعهدات نهادی و اجتماعی او، و زمینه فکری و اجتماعی که در آن تجارت خود را انجام داده است. مارکوم با تکیه بر منابع بایگانی غنی در MIT، و درگیر شدن کامل با مطالعات کنونی کوهن، اولین کتابی است که به تفصیل نشان می‌دهد که چگونه تأثیر کوهن از مرزهای تاریخ و فلسفه علم فراتر رفت تا به بسیاری دیگر - جامعه‌شناسان، اقتصاددانان، دست یابد. الهی‌دانان، دانشمندان علوم سیاسی، مربیان و حتی سیاست‌گذاران و سیاستمداران.
نقد کتاب مقدس در بحران؟: تأثیر رویکرد متعارف بر مطالعات عهد عتیق [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mark G. Brett
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: نویسنده این کتاب پیشنهاد می‌کند که محققان عهد عتیق باید پیوندهای رو به رشد خود را با رشته‌های همسایه تقویت کنند و کثرت علایق تفسیری را در مطالعات کتاب مقدس تشویق کنند. با توجه به چنین زمینه‌ای کثرت‌گرا، استدلال دکتر برت این است که رویکرد «متعارف» جدید به مطالعه عهد عتیق، سهمی متمایز در این رشته خواهد داشت، بدون اینکه لزوماً، همانطور که بسیاری از محققان فرض کرده‌اند، دیگر سنت‌های علمی تاریخی و اجتماعی، و تحقیق ادبی این کتاب نقدی جامع از رویکرد متعارفی که توسط بروارد چایلدز ارائه شده است، ارائه می‌کند و آن را در چارچوب بحث‌های اخیر در نظریه ادبی و الهیات «پسامدرن» قرار می‌دهد.
آیا اسلام می تواند فرانسوی باشد؟: پلورالیسم و ​​پراگماتیسم در یک دولت سکولاریست [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John R. Bowen
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا اسلام می تواند فرانسوی باشد؟ یک بررسی مردم‌شناختی از چگونگی واکنش مسلمانان به شرایط زندگی در فرانسه است. جان بوون در ادامه کتاب خود چرا فرانسوی‌ها روسری را دوست ندارند، توجه خود را از دیدگاه‌های غیرمسلمانان فرانسوی معطوف می‌کند تا بر دیدگاه‌های خود مسلمانان این کشور تمرکز کند. بوون این سوال معمولی را نمی پرسد - مسلمانان تا چه اندازه در فرانسه ادغام می شوند؟ - بلکه، در عوض، مسلمانان فرانسوی در مورد اسلام چگونه فکر می کنند؟ بویژه، بوون بررسی می کند که چگونه مسلمانان فرانسوی در حال شکل دادن به نهادهای اسلامی جدید و توسعه روش های جدید استدلال و آموزش هستند. او به برخی از راه‌های کاملاً متمایز ارتباط مساجد با نیروهای اجتماعی و سیاسی گسترده‌تر نگاه می‌کند، اینکه چگونه کارآفرینان آموزشی اسلامی جایگاه‌هایی را برای اشکال جدید مدرسه ایجاد کرده‌اند، و چگونه بازیگران اصلی عمومی اسلامی رویکردی خاص فرانسوی را به هنجارهای دینی ارائه کرده‌اند. . همه این تلاش‌ها واکنش‌های تندی را در فرانسه و مراکز مطالعات اسلامی در خارج از کشور برانگیخته است، بنابراین بوون همچنین به بحث‌هایی در مورد چگونگی - و تا چه حد- مسلمانان باید سنت‌های مذهبی خود را با این شرایط اجتماعی جدید تطبیق دهند، به دقت نگاه می‌کند. او استدلال می‌کند که روش‌های خاصی که مسلمانان از طریق آن در فرانسه مستقر شده‌اند، و در آن فرانسه بر ادیان حکومت می‌کند، انگیزه‌هایی را برای مسلمانان ایجاد کرده است تا شیوه‌های جدید و عمل‌گرایانه تفکر درباره مسائل دینی را در جامعه فرانسه توسعه دهند.
الهیات چیست؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Rudolf Bultmann
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
1517 Media; Fortress Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: برای اولین بار به زبان انگلیسی در دسترس است، الهیات چیست؟ خلاصه ای واضح از الهیات یکی از غول های قرن حاضر را ارائه می دهد. رودولف بولتمن از سال 1926 تا 1936 یک دوره مقدماتی در الهیات ارائه کرد که به اصطلاح دایره المعارف الهیاتی نامیده می شد، که به طور مداوم آن را اصلاح و اصلاح می کرد. این اثر که سرانجام پس از مرگ منتشر شد، بولتمن اولیه و مبارز را نشان می‌دهد که با سنت موروثی مبارزه می‌کند و شلایرماخر، برونر و ترولچ را منتقد می‌داند. با این حال، مترجم روی ای.
فرا اخلاق تجاری [کتاب انگلیسی]
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 36852