جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 37571
مرجعیت معرفتی: نظریه اعتماد، مرجعیت و خودآئینی در باور [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Linda Trinkaus Zagzebski (لیندا زاگزبسکی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این کتاب لیندا ترینکاوس زاگزبسکی استدلال گسترده‌ای ارائه می‌کند که فرد متفکر به خود متعهد به اعتقاد به اقتدار است. اقتدار معرفتی با خودمختاری سازگار است، اما خوداتکایی معرفتی نامنسجم است. او استدلال می کند که اعتماد به نفس معرفتی و عاطفی عقلانی است و اجتناب ناپذیر است، این اعتماد به نفس مستمر ما را متعهد می کند که به دیگران اعتماد کنیم، و اینکه در میان کسانی که متعهد به اعتماد هستیم، برخی هستند که باید با آنها به عنوان مقامات معرفتی، الگوبرداری از اصول مشهور مرجعیت جوزف راز، رفتار کنیم. برخی از این مقامات می تواند در اخلاق و حوزه های مذهبی. چرا مردم هزاران سال است که مرجعیت معرفتی را در جوامع دینی پذیرفته اند؟ توجیه یک جامعه دینی برای اقتدار معمولاً مبتنی بر باورهای منحصر به فرد آن جامعه است. متأسفانه، اغلب به این معنی است که از دیدگاه جامعه، ادعاهای توجیه کننده آن است عایق شده از بیرون؛ در حالی که از منظر بیرونی، اقتدار معرفتی در جامعه ناموجه به نظر می رسد. اما همانطور که استدلال زاگزبسکی نشان می دهد، پذیرش یک فرد از اقتدار در جامعه خود را می توان با اصولی که بیگانگان می پذیرند و باورهای خاص توجیه کرد. توجیه شده توسط آن مقام از نقدهای خارجی مصون نیستند.
درآمدی مختصر بر منطق [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Patrick J. Hurley, Lori Watson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cengage Learning,
ماذا تعرف عن بديع الزمان سعيد النورسي
نویسنده:
علی القاضی؛ تقديم: عبد الحليم عويس
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دار الهداية للطباعة والنشر والتوزيع,
گدایی، سیاست خیابانی و قدرت: مقررات دینی و سکولار گدایی در هند و پاکستان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sheba Saeed (شبا سعید)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: گدایی، سیاست خیابانی و قدرت پدیده پیچیده گدایی را در چارچوب دو دین و جامعه مختلف در جنوب آسیا بررسی می کند. این کتاب با تمرکز بر هند و پاکستان، بررسی عمیقی از قوانین مذهبی و سکولار تنظیم کننده گدایی همراه با بحث در مورد پویایی قدرت درگیر ارائه می دهد. با تکیه بر تحلیل متنی و تحقیقات میدانی کیفی، فصل‌ها مفهوم خیریه در هندوئیسم و ​​اسلام، معامله دادن و گرفتن، و ساختارهای سیاسی موجود در مکان‌های مورد مطالعه را در نظر می‌گیرند. این کتاب با جنبه های متضاد دلسوز و جنایتکار گدایی درگیر است و برخی از اشتراکات و تفاوت های دینی و اجتماعی در جنوب آسیا را آشکار می کند. برای محققانی که در زمینه‌های مطالعات دینی، علوم اجتماعی، حقوق و مطالعات آسیایی کار می‌کنند، جالب خواهد بود.
اسلام مدنی: مسلمانان و دموکراتیک شدن در اندونزی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert W. Hefner
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اسلام مدنی داستان اسلام و دموکراتیک شدن در اندونزی، بزرگترین ملت مسلمان جهان را روایت می کند. با به چالش کشیدن کلیشه های اسلام به عنوان مخالف دموکراسی، این مطالعه در مورد شجاعت و اصلاحات در مواجهه با ترور دولتی، امکاناتی را برای دموکراسی در جهان اسلام و فراتر از آن مطرح می کند. اندونزی دموکراتیک در اوایل دهه 1950 و با سوابق غنی برای مدارا و مدنیت، تسلیم خشونت شد. در سال 1965، احزاب مسلمان به قتل عام نیم میلیون کمونیست کشیده شدند. پس از این خونریزی، یک رژیم نظم نوین به قدرت رسید که نیروهای دموکراتیک را سرکوب کرد و کنترل های دیکتاتوری را که برای چندین دهه ادامه داشت، برقرار کرد. با این حال، از میان این گرداب خشونت، که توسط دولت سرکوب شد و توسط مسلمانان محافظه‌کار محکوم شد، یک جنبش دموکراسی اسلامی پدید آمد، تقویت شد و نقش اصلی را در سرنگونی رژیم سوهارتو در سال 1998 ایفا کرد. در سال 1999، عبدالرحمن وحید رهبر مسلمانان به عنوان رئیس جمهور یک دولت اصلاح طلب و غیرنظامی انتخاب شد. رابرت هفنر در توضیح چگونگی این دستاورد، بر اهمیت نهادهای مدنی و مدنیت عمومی تأکید می کند، اما استدلال می کند که نه دموکراسی و نه جامعه مدنی بدون یک دولت متمدن امکان پذیر نیست. او در برابر تصویری که از اسلام به‌عنوان ذاتاً ضدکثرت‌گرا و غیردموکراتیک به تصویر می‌کشد، نشان می‌دهد که جنبش اصلاحات اسلامی اندونزی هدف یک دولت اسلامی را رد کرد، حمایت مذهبی مذهبی را بسیج کرد، حقوق زنان را ترویج کرد و از آرمان‌های دموکراتیک دفاع کرد. این کار به‌طور گسترده میان رشته‌ای و به موقع، آگاهی ما را از تکثرگرایی ضروری دموکراسی افزایش می‌دهد و اندونزی را در مرکز تلاش‌های ما برای درک اینکه چه چیزی باعث کارکرد دموکراسی می‌شود، قرار می‌دهد.
آمریکا و اسلام سیاسی: برخورد فرهنگ ها یا تضاد منافع؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Fawaz A. Gerges (فواز ای‌. جرجیس‌)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب شرحی جامع از خاستگاه سیاست آمریکا در مورد اسلام سیاسی ارائه می‌کند و بحث‌های سیاستی درباره اسلام‌گرایی در ایالات متحده را در طول زمان شرح می‌دهد. نویسنده سپس به عمق بیشتری در صحنه سیاسی ایالات متحده می پردازد تا به تحلیل مسائل تاریخی، سیاسی، فرهنگی و امنیتی بپردازد که ممکن است به توضیح دل مشغولی آمریکا به اسلام و مسلمانان کمک کند. این کتاب همچنین به بحث برخورد تمدن ها می پردازد و اهمیت نسبی فرهنگ و ارزش ها را در گفتار و کردار مقامات آمریکایی در مورد اسلام سیاسی ارزیابی می کند.
عدالت الهی: دین و توسعه فرهنگ حقوقی چین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Paul R. Katz (پل آر. کاتز)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به بررسی راه هایی می پردازد که از طریق آن باورها و اعمال مذهبی به شکل گیری فرهنگ حقوقی چین کمک کرده است. این کار را با توصیف دو شکل از همپوشانی بین دین و قانون انجام می دهد: ایدئولوژی عدالت و اجرای مناسک قضایی. یکی از مهمترین پشتوانه های مفهومی ایدئولوژی عدالت چینی، اعتقاد به اجتناب ناپذیر بودن قصاص است. ارزش‌های مشابهی در سنت‌های مذهبی چین رسوخ می‌کند، که همگی ادعا می‌کنند که عدالت علی‌رغم فساد و بی‌کفایتی در میان مقامات قضایی در این دنیا و حتی دنیای زیرزمینی حاکم خواهد شد و همه افراد خاطی در نهایت به نوعی از مجازات رنج می‌برند. شکل دوم همپوشانی بین دین و قانون را می‌توان در حوزه عمل یافت، و شامل مواردی می‌شود که مردان و زنان مراسم قضایی مانند سوگند، سر بریدن مرغ، و کیفرخواست‌های دنیای زیرین را به منظور افزایش مشروعیت مناصب خود انجام می‌دهند. با موارد بی عدالتی درک شده، و حل و فصل اختلافات. این مناسک با سایر اشکال اعمال حقوقی، از جمله میانجی گری خصوصی و دادگاه ها، که طیف گسترده ای از اعمال را در بر می گیرد، همزیستی دارند. عدل الهی برای دانشمندان نظام حقوقی چین و توسعه فرهنگ و جامعه چینی به طور کلی مورد توجه قرار خواهد گرفت.
  • تعداد رکورد ها : 37571