جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 37571
فلسفه منطق [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
.Jacquette D
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
North Holland,
تصوف و جهاد در سنگال مدرن: نظام مرید و مرادی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Glover
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: فرقه مرید که در دهه‌های پایانی قرن نوزدهم در سنگال تأسیس شد، در طول دوره استعمار به یک فرقه صوفی بزرگ تبدیل شد و اکنون یکی از شناخته‌شده‌ترین فرقه‌های صوفی در آفریقا است. مریدها صدای اسلام و آفریقا را در سالن‌های کنسرت و امواج رادیویی از طریق خوانندگان پاپ - به‌ویژه یوسو ندور - و تصویر شیخ آمادو بامبا ام‌بک؟©، قدیس بنیان‌گذار نظمیه که اغلب استفاده می‌شود، پخش کرده‌اند. برای تزئین جلد آثار مربوط به اسلام، فرهنگ آفریقا، لغو و استعمار اروپا. در این مطالعه روشنگر و آشکار، جان گلاور شیوه ای را بررسی می کند که در آن یک جامعه مسلمان در غرب آفریقا به طور فعال تصوری از مدرنیته ایجاد کرد که نشان دهنده آگاهی و هویت تاریخی خود است. گلاور با استناد از منابع تاریخی مکتوب و شفاهی مرید به دقت بررسی می‌کند که چگونه نظام مرید در سطح جمعی و فردی از تلاقی دو نیروی تاریخی مهم - اسلام، به‌ویژه در زمینه‌های اصلاحات و عرفان و استعمار اروپایی - عبور کرده است. در این فرآیند به درک مدرنیته نه به عنوان یک شاهد ناخواسته بلکه به عنوان یک شرکت کننده فعال دست یافت. در نهایت، تصوف و جهاد در سنگال مدرن تصویر جدیدی از جامعه ای را به خواننده ارائه می دهد که از مفهوم مدرنیته خود برای تطبیق و گنجاندن تغییرات تاریخی بیشتر در هویت خود به عنوان یک نظم صوفی آفریقایی استفاده کرده است.
دموکراسی مسلمانان: سیاست، دین و جامعه در اندونزی، ترکیه و جهان اسلام [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Edward Schneier
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: دموکراسی مسلمان رابطه بین سیاست و مذهب را در چهل و هفت کشور با اکثریت مسلمان بررسی می کند، به ویژه بر کشورهای دارای تجربه دموکراتیک، مانند اندونزی و ترکیه، و مقایسه با همتایان منطقه ای و غیراسلامی آنها. برخلاف بسیاری از مطالعات اسلام سیاسی، این کتاب با محوریت سیاسی است و بیشتر به واقعیت های حکومتی می پردازد تا ایدئولوژی. اشنایر با تغییر اصطلاحات بحث از الهیات به سیاست و شامل مکمل کامل کشورهای اسلامی، نشان می دهد که مرزهای بین کلیسا و دولت در جهان اسلام بیش از آنچه که معمولاً تصور می شود متغیر و متنوع است. از طریق مطالعات موردی و مقایسه‌های آماری بین کشورهای اکثریت مسلمان و همتایان منطقه‌ای‌شان، دموکراسی مسلمان نشان می‌دهد که کشورهایی با مذاهب مختلف، اما تاریخ‌های مشابه، تفاوت قابل‌توجهی در سطوح دموکراتیک شدنشان ندارند. علاوه بر این، آنچه بسیاری از اسلام‌گرایان و ناظران غربی آن را «قانون اسلامی» می‌نامند، بیشتر یک ساختار سیاسی است تا دینی، و دین بیشتر ابزار است تا موتور سیاست. همانطور که نویسنده می گوید: «زنانی که در عربستان سعودی رانندگی می کنند، هشدار داده نمی شود که به جهنم می روند، بلکه به آنها هشدار داده می شود که به زندان خواهند رفت». با برجستگی سیاسی دین در بسیاری از کشورها، خواندن این کتاب برای دانشجویان سیاست تطبیقی، دین و دموکراسی‌سازی که علاقه‌مند به کشف مرزهای در حال تغییر بین ایمان و سیاست هستند، ضروری است. برای خواندن ادامه مطلب کلیک کنید
کتاب راهنمای منطق فلسفی جلد سوم: جایگزین‌ها در منطق کلاسیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dov M. Gabbay, Franz Guenthner (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
D. Reidel,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد تعدادی از سیستم های منطقی را ارائه می دهد که می توانند جایگزینی برای منطق کلاسیک در نظر گرفته شوند. تصور اینکه چه چیزی به عنوان جایگزین به حساب می آید تا حدودی مشکل ساز است. دیدگاه‌های افراطی در مورد اینکه نظام منطقی «صحیح» چیست و اینکه آیا یک نظام منطقی (مثلاً منطق کلاسیک) می‌تواند همه سیستم‌های دیگر را نشان دهد (یا حاوی) باشد، وجود دارد. انتخاب سیستم‌های ارائه‌شده در این جلد با معیارهای زیر برای گنجاندن منطق به‌عنوان جایگزین هدایت می‌شد: (1) خروج از منطق کلاسیک در پذیرش یا رد برخی قضایای منطق کلاسیک به دنبال شهودهای ناشی از حوزه‌های کاربردی مهم و/یا از استدلال انسان؛ (2) منطق جایگزین به خوبی تثبیت شده و از نظر ریاضی به خوبی درک شده است و به طور گسترده در رشته‌های دیگر مانند ریاضیات، فیزیک، علوم کامپیوتر، فلسفه، روان‌شناسی یا زبان‌شناسی کاربرد دارد. تعدادی از گزینه‌های دیگر باید برای جلد حاضر حذف می‌شدند (مثلاً تلاش‌های اخیر برای فرمول‌بندی به اصطلاح سیستم‌های استدلالی «غیر یکنواخت»). شاید بتوان این موارد را در الحاقات بعدی کتاب راهنمای منطق فلسفی گنجاند. فصل 1 به منطق های جزئی می پردازد، یعنی سیستم هایی که در آن جملات همیشه نباید درست یا نادرست باشند، و در آن اصطلاحات همیشه لازم نیست نشان دهند. بنابراین، این سیستم ها، به طور کلی، به سمت استدلال در مدل های جزئی مشخص شده اند. منطق‌های این نوع عمدتاً از ملاحظات فلسفی و زبانی ناشی شده‌اند. کاربردهای مختلفی در علوم کامپیوتر نظری نیز در نظر گرفته شده است.
شرایط: از فلسفه تا علوم کامپیوتر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
G. Crocco, L. Fariñas del Cerro, A. Herzig
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به روش‌هایی می‌پردازد که در آن شرط‌ها، بخشی جدایی‌ناپذیر از فلسفه و منطق، می‌توانند در برنامه‌نویسی کامپیوتر کاربرد عملی داشته باشند. انواع مختلف شرطی ها، از جمله کاربردها و مشکلات احتمالی آنها را تجزیه و تحلیل می کند. موضوعات دیگر عبارتند از منطق های قابل ابطال، آزمون رمزی، و دیدگاه یکپارچه از رابطه پیامد و تجدید نظر در باور. مفاهیم آن برای محققان منطق، فلسفه و علوم کامپیوتر، به ویژه هوش مصنوعی، جالب خواهد بود.
درآمدی بسیار کوتاه بر اسپینوزا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Roger Scruton
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: پدر روشنگری و آخرین نگهبان جهان قرون وسطی، اسپینوزا تلاش درخشانی کرد تا خواسته‌های اخلاقی و فکری متضاد عصر خود را با هم تطبیق دهد و بینشی از انسان را به‌عنوان هم‌زمان مقید به ضرورت و آزاد ابدی ارائه دهد. اسپینوزا که توسط جامعه یهودی آمستردام که در آن متولد شده بود طرد شده بود، فلسفه سیاسی را توسعه داد که هدف آن توجیه دولت سکولار حاکم بر قانون اساسی لیبرال و متافیزیکی بود که به دنبال آشتی دادن آزادی انسان با اعتقاد به تبیین علمی بود. راجر اسکروتون در اینجا تحلیلی روشن و منظم از اندیشه اسپینوزا ارائه می‌کند و ارتباط آن را با مشغله‌های فکری امروز نشان می‌دهد.
خدا، خیر و فایده‌گرایی: دیدگاه‌هایی درباره پیتر سینگر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Perry, John;Singer, Peter
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
کتاب راهنمای منطق فلسفی جلد اول [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dov M. Gabbay, Franz Guenthner (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer,
کتاب راهنمای منطق فلسفی جلد دوازدهم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dov M. Gabbay, Franz Guenthner (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اولین ویرایش کتاب راهنمای منطق فلسفی (چهار جلد) در دوره 1983-1989 منتشر شد و ثابت کرده است که هم برای دانشجویان و هم برای محققان در فلسفه رسمی، زبان و منطق، مرجع ارزشمندی است. ویرایش دوم این کتاب شامل حدود 18 جلد است و پوشش بسیار به روز و معتبر و عمیقی از تمام موضوعات اصلی در منطق فلسفی و کاربردهای آن در بسیاری از زمینه های پیشرفته مرتبط با علوم کامپیوتر ارائه می دهد. زبان، استدلال، و غیره. مجلدات دیگر مانند نسخه اول موضوع محور نخواهند بود، زیرا موضوع در طی 15 سال گذشته یا بیشتر تکامل یافته است. با این حال، مجلدات از گروه بندی های طبیعی فصول پیروی می کنند. مخاطب: دانشجویان و محققینی که کار یا علایق آنها منطق فلسفی و کاربردهای آن را در بر می گیرد
کتاب راهنمای منطق فلسفی جلد اول: عناصر منطق کلاسیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dov M. Gabbay, Franz Guenthner (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
D. Reidel,
چکیده :
ترجمه ماشینی: هدف جلد اول کتاب راهنمای منطق فلسفی حاضر اساساً دو جنبه است: اول از همه، فصول این جلد باید نمای کلی مختصری از بخش‌های اصلی منطق کلاسیک ارائه دهد. ثانیاً، این فصول در نظر گرفته شده اند تا تمام مطالب پیشینه مربوطه لازم برای درک مشارکت هایی را که در سه جلد بعدی دنبال می شوند، ارائه دهند. ما فکر کرده‌ایم مهم است که ارتباط بین منطق کلاسیک و «برداشت‌های» آن (که در جلد 11 پوشش داده شده است) و همچنین مهم‌ترین «جایگزین‌های» آن (که در جلد اول پوشش داده شده است) از همان ابتدا به وضوح نشان داده شوند. فصل اول تصویر واضح و دقیقی از محدوده چیزی که به طور کلی به عنوان چارچوب منطقی استاندارد در نظر گرفته می شود، یعنی منطق محمول (یا کمی سازی مرتبه اول) ارائه می دهد. از یک سو، این فصل هم منطق گزاره‌ای و هم منطق محمولی مرتبه اول را بررسی می‌کند و از سوی دیگر، نتایج متالوژیک اصلی به‌دست‌آمده برای آنها را ارائه می‌کند. فصل 1. 1 همچنین شامل بحثی در مورد حدود منطق مرتبه اول است. ه. پاسخی به این سؤال ارائه می‌کند: چرا منطق محمول چنین نقش بزرگی در رسمی‌سازی ریاضیات و در بسیاری از حوزه‌های کاربردهای فلسفی و زبانی ایفا کرده است؟ فصل 1. 1 پیش نیاز تقریباً برای تمام فصول دیگر در کل کتاب راهنما است، در حالی که سایر فصل‌های جلد اول، بحث‌های دقیق‌تری درباره مطالبی که در فصل اول توسعه یافته یا اشاره شده است، ارائه می‌کنند.
  • تعداد رکورد ها : 37571