جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 38060
معرفت شناسی: خوانش های معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Huemer
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: معرفت‌شناسی: قرائت‌های معاصر مجموعه‌ای جامع است که فیلسوفان برجسته را که درباره موضوعات اصلی معرفت‌شناسی می‌نویسند، گرد هم می‌آورد. کتاب با مقدمه ای مبسوط توسط رابرت آئودی، یکی از متخصصان برجسته در زمینه معرفت شناسی آغاز می شود که در آن او زمینه را برای مضامین خواننده فراهم می کند. هر بخش با یک مقاله مقدماتی توسط سردبیر مقدمه می شود. آثار راسل، هیوم، برکلی، کواین، کارنپ، نوزیک، پاتنم، مور، افلاطون، بونجور، کودی، کارول، فومرتون، ادواردز، فاستر، هاوسون، اورباخ، استو، امپریکوس، اوکلی، آلستون، گتیه، کلارک، گلدمن، لرر، پکسون، دروز، درتسکه، کلاین و چیسولم.
خلافة محمد: بحث حول الخلافة في وقت مبكر
نویسنده:
ولفرد مادلونج؛ عرض و نقد: السید هاشم المیلانی
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , نقد و بررسی کتاب
چکیده :
جهت مطالعه متن کتاب به آدرس زیر مراجعه کنید: https://www.iicss.iq/?id=232
خلافة محمد صلي الله علیه و آله
نویسنده:
ویلفرد مادلونگ؛ محقق: هاشم میلاني
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
عراق - کربلاء: دار الکفیل,
چکیده :
خلافة محمد صلی الله علیه و آله، پژوهشی پیرامون خلافت نخستین نوشته ویلفرد مادلونگ، اسلام‌پژوه، محقق و مستشرق مسیحی است. وی با استفاده از منابع فراوان، کتاب را درباره جانشینی پیامبر (ص) و بررسی خلیفه واقعی ایشان تألیف کرده است. این کتاب از ماجرای بیعت با ابوبکر آغاز شده و تا آغاز دوره مروانیان را دربرمی‌گیرد. مادلونگ، انگیزه خود را در تألیف کتاب، تجدید نظر در بی‌اعتمادی شدید اغلب مورخان غربی به منابع اسلامی مربوط به صدر اسلام و افسانه کهن شمردن آنها و نگاهی دوباره به تحلیل این رخدادها بر پایه نزدیکترین منابع به آن دوره معرفی و به کوشش خود برای ایجاد توازن مناسب بین اختصار و وفادار بودن به متون و روایات تصریح کرده است. مؤلف ابتدا با نگاهی به موضوع خویشاوندی در قرآن به نقش خانواده‌های پیامبران پیشین در حمایت از انبیاء و هم وراثت آنان می‌پردازد و و نتیجه می‌گیرد که بر اساس قرآن، جانشین طبیعی پیامبر (ص) نمی‌تواند ابوبکر باشد. وی می‌نویسد: تا آنجا که قرآن، افکار محمد (ص) را بیان می‌کند روشن است که او در نظر نداشت أبوبکر جانشین طبیعی او باشد و نه به انجام این کار رضایت داشت. مادلونگ در ادامه مقدمه، دیدگاه‌های دو شاهد واقعه یعنی عایشه و عبدالله بن عباس را بررسی کرده است. این بحث او در حقیقت واکنشی است به گفتار آن دسته از محققان غربی که گزارش‌های این دو را تعصب‌آمیز و تحت تأثیر حب و بغض‌ها معرفی کرده‌اند و مواردی را که به نفع شیعیان است، از جعلیات دوره‌های بعدی دانسته‌اند. وی همچنین در ابتدای کتاب، دو شجره از خاندان هاشم و امیه و همچنین سه صفحه گاهشمار حوادث مهم تاریخ صدر اسلام ارائه می‌دهد. کتاب در ۴ فصل و یک خاتمه ادامه می‌یابد: ابوبکر: جانشین رسول خدا و خلافت قریش. مادلونگ در این فصل، بازگو کننده حوادثی است که در سقیفه بنی ساعده گذشت و به چگونگی انتخاب ابوبکر و دیگر حوادت، مفصلا اشاره می‌کند. عمر: امیر مؤمنان، شایسته سالاری اسلامی، شورا و امپراتوری عربی. مؤلف در این بخش بیشتر درباره چگونگی توزیع قدرت سیاسی از سوی عمر به ویژه در ارتباط با بنی هاشم و علی (ع) بحث کرده است و البته اشاراتی هم به مسائل مهمی جون ماجرای قتل خلیفه و مسأله فتوحات دارد. عثمان: خلیفه خدا و فرمانروایی بنی عبد شمس. محور اصلی مطالب این بخش، مسأله زمینه‌ها و مسائل مربوط به ماجرای قتل خلیفه است که در ذیل دو بخش «اعترافات علیه خلیفه» و «بحران و شورش» سامان یافته است. مؤلف در این بین به دیگر حوادث عصر عثمان اشاره دارد. علی: واکنش بنی هاشم نسبت به خلافت. این بخش با عنوان «اختلاف در جانشینی و جنگ جمل» و با بحث درباره چگونگی به خلافت رسیدن علی (ع) و سپس ورود به ماجرای جنگ جمل آغاز می‌شود و با عنوان «معاویه و صفین» که طبعا ویژه بررسی واقعه صفین است تداوم می‌یابد و سرانجام با بحثی تحت عنوان «حکمیت، شورش خوارج و سرانجام کار» بررسی درباره حوادث عصر امیرمؤمنان و شهادت آن حضرت به پایان می‌رسد. خاتمه: بازگشت نظم به جامعه و تشکیل سلطنت خودکامه. بررسی چگونگی بیعت با حسن بن علی و چاره‌اندیشی معاویه برای روی کار آمدن و حوادث عصر اموی تا مرگ نخستین خلیفه مروانیان مطرح شده است.
The Reliability of the Cognitive Mechanism: A Mechanist Account of Empirical Justification
نویسنده:
William J. Talbott
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب در ابتدا در سال 1990 منتشر شد. این کتاب با بررسی توجیه معرفتی، حقیقت و منطق، به سمت یک نظریه کل نگر از دانش کار می کند. شواهد، باورها، قابلیت اطمینان و بسیاری از نظریه های فلسفی پیرامون ماهیت دانش واقعی را مورد بحث قرار می دهد. یک پیشگفتار کامل، کار اصلی را از زمان نگارش آن در سال 1976 به روز می کند تا شامل نظریه های صعودی در دهه 80 باشد.
The Justificatory Force of Experiences: From a Phenomenological Epistemology to the Foundations of Mathematics and Physics (Synthese Library, 459)
نویسنده:
Philipp Berghofer
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب مفهومی پدیدارشناختی از توجیه تجربی ارائه می‌کند که می‌خواهد روشن کند چرا برخی تجربیات منبع توجیه فوری هستند و تجربیات چه نقشی در کسب دانش (علمی) دارند. بر اساس گزارش نویسنده از توجیه تجربی، این کتاب نشان می دهد که چگونه یک معرفت شناسی تجربه پدیدارشناسانه می تواند علوم فردی را به لحاظ معرفتی پایه ریزی کند. به طور دقیق تر، تصویری جامع از چگونگی رسیدن ما از معرفت شناسی به مبانی ریاضیات و فیزیک ارائه می دهد. این کتاب منحصر به فرد است زیرا از روش ها و بینش های سنت پدیدارشناسی برای پیشرفت در معرفت شناسی تحلیلی فعلی استفاده می کند. این به عنوان نقطه شروعی برای ارزیابی مجدد ارتباط پدیدارشناسی هوسرلی با معرفت شناسی تحلیلی کنونی و برداشتن گام مهمی در جهت هموار کردن راه برای بحث های متقابل سودمند آینده است. این امر با نشان دادن اینکه چگونه بحث‌های جاری می‌توانند از ایده‌ها، بینش‌ها و روش‌هایی که در سنت پدیدارشناسی می‌یابیم بهره‌مند شوند، حاصل می‌شود.
Epistemology and the Predicates of Education: Building Upon a Process Theory of Learning
نویسنده:
Thomas E. Peterson
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب با بررسی مقدمات تعلیم و تربیت از منظر نظری، عملی و تاریخی، نقش محوری علوم انسانی را در شکل‌گیری اخلاقی و زیبایی‌شناختی فرد مورد ارزیابی قرار می‌دهد. این کتاب به سوالات به موقع فرآیند و معرفت شناسی در آکادمی امروزی می پردازد. موضوع یادگیری را همانطور که در فرد مطرح می شود، توسط مربیان تعریف می شود و در کل جامعه تصور می کند، بررسی می کند. این کتاب در تلاش برای فرمول‌بندی زبانی برای آموزش معاصر، فعالیت‌های مشخص مربیان و دانش‌آموزان و ویژگی‌هایی را که در فرآیند آموزشی ظاهر می‌شوند، برجسته می‌کند. با ترکیب نوشته‌های نظریه‌پردازان آموزشی که در زمینه‌های مختلف – فلسفه، روان‌شناسی، انسان‌شناسی و غیره – کار می‌کنند، معرفت‌شناسی و محمولات تعلیم و تربیت ماهیت تحول‌آفرین دانش و ظرفیت آن برای تقویت دانش‌آموز از طریق تمرین خودکاوی را برجسته می‌کند. پژوهش های تحلیلی و متمرکز ارائه شده در معرفت شناسی و مقدمات تعلیم و تربیت مورد توجه محققان، دانشگاهیان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در زمینه های فلسفه آموزش و پرورش و آموزش عالی خواهد بود.
بازاندیشی در مبانی اندیشه سیاسی مدرن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Annabel Brett, James Tully, Holly Hamilton-Bleakley
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
انتشارات دانشگاه کمبریج (Cambridge University Press),
چکیده :
مطالعه کلاسیک کوئنتین اسکینر با عنوان «مبانی اندیشه سیاسی مدرن» برای اولین بار توسط کمبریج در سال 1978 منتشر شد. این اولین مورد از یک سری نشریات برجسته بود که روش تدریس و تمرین تاریخ اندیشه سیاسی را برای همیشه تغییر داده است. بازاندیشی در مبانی اندیشه سیاسی مدرن به تأثیر اثر اصلی از نو نگاه می‌کند، می‌پرسد چرا هنوز اهمیت دارد، و تعدادی برنامه مهم را در نظر می‌گیرد که هنوز الهام‌بخش آن است. یک تیم بسیار برجسته بین المللی از مشارکت کنندگان، از جمله جان پوکاک، ریچارد تاک و دیوید آرمیتاژ گردآوری شده است، و نتیجه یک مشارکت غیرمعمول قدرتمند و منسجم به تاریخ ایده ها است که مورد علاقه تعداد زیادی از دانشجویان تاریخ اولیه و اندیشه سیاسی است. . در پایان، اسکینر به هر فصل پاسخ می دهد و افکار خود را در مورد آخرین روندها و جهت گیری آینده تاریخ اندیشه سیاسی ارائه می دهد.
چندگانگی عجیب: مشروطیت در عصر تنوع [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James Tully
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
انتشارات دانشگاه کمبریج (Cambridge University Press),
چکیده :
یکی از قانع‌کننده‌ترین کمک‌ها به فلسفه سیاسی معاصر که در چند سال اخیر ظهور کرده است. هرکسی که به مشکل «چند ملیتی» یا بحث روبه رشد چندفرهنگی علاقه مند باشد، این موضوع را مورد توجه خاص قرار خواهد داد. تولی نه سعی می کند ما را به آب برساند و نه ما را مجبور به نوشیدن کند. چیزی که او ارائه می دهد دیافراگم با طراوت و تکان دهنده است که از طریق آن می توانیم برخی از مسائل داغ روز خود را ارزیابی کنیم... یک تور دو نیرو
سکولاریسم و آزادی وجدان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Maclure, Jocelyn;Taylor, Charles (چارلز تیلور، جاسلین مکلور)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
W. Ross MacDonald School Resource Services Library,
چکیده :
شمار کسانی که خود را بی‌اعتنا به خدا می‌دانند افزایش یافته است؛ در میان کسانی که هنوز در محدودۀ ادیان تاریخی و نهادینه مانده‌اند فاصلۀ میان عقیده و علم و نیز گزینشگری بیش‌تر شده است. بسیاری تغییر دین و مذهب داده‌اند و بسیاری تلفیق ادیان و مذاهب مختلف دست می‌زنند. طیف عقیده به چیزی ماورائی وسیع می‌شود، اما، در این طیف، دایرۀ عقیده به یک خدای مشخص انسانوار تنگ‌تر و دایرۀ عقیده به چیزی مانند نیرویی ناانساوار گشاده‌تر می‌شود؛ شیوه‌های دین‌ورزی مصروف به عصر جدید افزایش سریع می‌یابند. قطراتی که بر روی مرز میان انسانگرایی و معنویت پل می‌زنند، به سرعت افزایش می‌یابند؛ و اعمالی که معنویت و روان‌درمانی را به هم می‌پیوندند نیز افزایش سریع دارند. این مطالب تنوع دین را در عصر حاضر نشان می‌دهد. در این کتاب، مولف تحلیلی از جنبه‌های دینی جدید عرضه می‌کند. وی این تحلیل را با تصوری که جیمز از حقیقت ماهیت و ذات دین داشت، آغاز می‌کند و بر این تصور مبتنی می‌سازد و پاره‌ای از سخنان تفریحی و تدریجی وی را می‌پذیرد و پاره‌ای را رد و پاره‌ای را تکمیل و کوشش می‌کند تا جایگاه دین در عصر دنیوی‌اندیش امروز را بیان کند.
آزادی مدنی در عصر تنوع: فلسفه عمومی جیمز تالی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dimitrios Karmis; Jocelyn Maclure
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
جیمز تالی یکی از تأثیرگذارترین فیلسوفان سیاسی در حال کار است. آزادی مدنی در عصر تنوع، با ارائه یک بحث انتقادی گسترده از کار او توسط محققان برجسته در زمینه های مختلف مطالعاتی، چشم اندازی غنی از میزان کامل مشارکت تالی ارائه می دهد.
  • تعداد رکورد ها : 38060