جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 38057
The Epistemology Of Deceit In A Postdigital Era: Dupery By Design
نویسنده:
Alison MacKenzie, Jennifer Rose, Ibrar Bhatt
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجموعه کتاب ویرایش شده بینش نظری و فلسفی قوی را در مورد نحوه تعامل پلتفرم های دیجیتال و الگوریتم های تشکیل دهنده آنها با سیستم های اعتقادی برای دستیابی به فریب ارائه می دهد، و چگونه رذایل مرتبط مانند دروغ، مزخرف، اطلاعات نادرست، اطلاعات نادرست و نادانی به فریب کمک می کند. این مجموعه بین رشته ای به بررسی این موضوع می پردازد که چگونه می توانیم این شیوه های مشکل ساز را بهتر درک کنیم و به آنها پاسخ دهیم. معرفت شناسی فریب در یک دوره پسا دیجیتالی: طراحی Dupery برای هر کسی که با فریب کاری در عصر «پسا دیجیتالی» از جمله اخبار جعلی و تبلیغات آنلاین مرتبط است، جالب خواهد بود. انتخاب دولت‌های پوپولیستی در سراسر جهان این نگرانی را به وجود آورده است که اخبار جعلی در پلتفرم‌های آنلاین مشروعیت مطبوعات، روند دموکراتیک و اقتدار منابعی مانند علم، علوم اجتماعی و کارشناسان واجد شرایط را تضعیف می‌کند. دسترسی جهانی گوگل، یوتیوب، توییتر، فیس بوک و سایر پلتفرم ها نشان داده است که می توان از آنها برای ایجاد و انتشار اخبار جعلی و گمراه کننده به سرعت و بدون کنترل استفاده کرد. این پلتفرم‌ها در یک اکوسیستم رسانه‌ای که به طور فزاینده‌ای بالکانیزه می‌شود، کار می‌کنند و رشد می‌کنند، جایی که شبکه‌های کاربران عمدتاً به اطلاعاتی که با جهان‌بینی‌های موجود آنها منطبق است دسترسی پیدا کرده و مصرف می‌کنند. مواضع متناقض، حتی اگر مرتبط و معتبر باشند، در مصرف روزانه اطلاعات دیجیتالی سرکوب یا نادیده گرفته می شوند. پلتفرم‌های دیجیتال به انتشار گسترده اطلاعات نادرست کمک کرده‌اند، ناآگاهی را در مصرف‌کنندگان اخبار آنلاین فعال کرده‌اند و باعث سردرگمی در تعیین واقعیت از داستان شده‌اند. مجموعه بررسی می کند: • فریب، چیستی آن و چگونگی گسترش آن در پلتفرم های آنلاین. • حقیقت و ظاهر حقیقت، و نقش فناوری های دیجیتال در تظاهر به بازنمایی حقیقت. • چگونه می توانیم با این بدی ها مقابله کنیم تا از خود و نهادهایمان در برابر اثرات بالقوه شوم آنها محافظت کنیم.
Fundamentals of Bayesian Epistemology 1 : Introducing Credences
نویسنده:
Michael G. Titelbaum
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
Psychoanalysis, Mysticism and the Problem of Epistemology: Defining the Indefinable (Psyche and Soul)
نویسنده:
Alice Bar Nes
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب نظریه های کلیدی روانکاوی را از منظری تازه ارائه می کند: از منظر عنصر عرفانی. نویسنده ساختار عمقی مفروضات مرکزی در نظریه روانکاوی را بررسی می کند تا هسته عرفانی تفکر تحلیلی مرسوم را کشف کند. این کتاب با بررسی نویسندگانی از فروید و فرنسی، از بیون و وینیکات، تا صداهای معاصری مانند اوگدن، بولاس و ایگن، نشان می‌دهد که روانکاوی همیشه بر اساس فرض همپوشانی روانی، یک تماس «روح به روح» بین بیمار عمل کرده است. و تحلیلگر با کمال تعجب، این کتاب نشان می‌دهد که چگونه این جنبه «جادویی» با جهان‌بینی عمل‌گرایانه همراه می‌شود که پیچیدگی‌های معرفت‌شناختی روانکاوی را در جستجوی راهی برای پیوستن به امر ذهنی، حتی عرفانی، با هدف عملی خدمت به عنوان یک ذهنی معتبر بررسی می‌کند. نظم و انضباط بهداشتی این امر از طریق برخورد میان رشته ای و بینامتنی بین روانکاوی و جفت شدن بدیع فلسفه عملگرایانه ویلیام جیمز و اندیشه گفتگوی مارتین بوبر انجام می شود. موضع متناقض نویسنده پیرامون ماهیت و نقش روانکاوی و وجه عرفانی آن، چالش بزرگی را که در اصرار وینیکات بر تحمل پارادوکس و تقاضای بیون برای احترام به تمام بخش‌های حقیقت (روانکاوانه)، در این مورد، امر عملی و پیش پا افتاده در کنار عرفانی و جادویی نگرش گسترده و میان رشته ای کتاب هم روانکاوان و هم درمانگران روانکاوی و هم محققان فلسفه را مجذوب خود می کند.
Beyond Schools: Muḥammad B. Ibrāhīm Al-Wazīrʼs (D. 840/1436) Epistemology of Ambiguity
نویسنده:
Damaris Wilmers
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Islamic History and Civilizati,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در فراتر از مکاتب: محمد بن. ابراهیم الوزیر (متوفی 840/1436) معرفت شناسی ابهام، داماریس ویلمرز اولین تحلیل گسترده ای از زندگی و کار ابن الوزیر و اهمیت اندیشه او برای تنوع کلامی و حقوقی فراتر از بافت یمن ارائه می دهد.
Prejudice: A Study in Non-Ideal Epistemology
نویسنده:
Endre Begby
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: باورهای پیش داوری ممکن است مطمئناً مانند باورهای معیوب به نظر برسند. اما از چه نظر معیوب هستند؟ بسیاری از آنها نادرست و مضر خواهند بود، اما فیلسوفان بیشتر استدلال کرده‌اند که باور تعصب‌آمیز معیوب است به این معنا که فقط می‌تواند از انواع متمایز غیرعقلانی معرفتی ناشی شود: ما فقط با نقض مسئولیت‌های معرفتی خود می‌توانیم باورهای تعصب‌آمیز خود را به دست آوریم یا حفظ کنیم. همچنین فرض بر این است که ما فقط از نظر اخلاقی مسئول آسیب‌هایی هستیم که باورهای تعصب‌آمیز ایجاد می‌کنند، زیرا در وهله اول در شکل‌گیری این باورها، مسئولیت‌های معرفتی خود را زیر پا می‌گذاریم. در تعصب، اندر بیگبی استدلال می کند که این اعتقادات رایج نادرست هستند. بحث او به تفصیل نشان می‌دهد که راه‌های موجه معرفتی زیادی برای باورهای تعصب‌آمیز وجود دارد، و این اشتباه است که برای بیان مسئولیت‌های اخلاقی خود بر مفهوم مسئولیت معرفتی تکیه کنیم. انجام این کار به طور غیرمنطقی باعث می شود قربانیان تعصب نشان دهند که قربانیان آنها در موقعیتی هستند که بهتر می دانند. بر این اساس، بیگبی شرحی از مسئولیت اخلاقی در قبال آسیب ارائه می دهد که به یافتن زمینه هایی برای سرزنش معرفتی بستگی ندارد. این دیدگاه توسط تعدادی مثال و مطالعات موردی در سطوح فردی، جمعی و نهادی تصمیم گیری پشتیبانی می شود. بعلاوه، بیگبی یک پلتفرم سیستماتیک برای "معرفت شناسی غیر ایده آل" ایجاد می کند که در طیف گسترده ای از دیگر پدیده های اجتماعی و معرفتی مورد توجه فعلی مانند اخبار جعلی، تئوری های توطئه، بدبینی علمی و غیره کاربرد دارد.
Learning from Our Mistakes: Epistemology for the Real World
نویسنده:
William J. Talbott
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ویلیام جی تالبوت در کتاب «آموزش از اشتباهات ما: معرفت‌شناسی برای دنیای واقعی» چارچوب جدیدی برای درک تاریخ معرفت‌شناسی غربی ارائه می‌کند و از آن برای ارائه روشی جدید برای درک باور عقلانی استفاده می‌کند که می‌تواند در مسائل فشار اجتماعی و سیاسی به کار رود. مدل جدید تالبوت از باور عقلانی، مدلی از اثبات قضیه در ریاضیات نیست – این مدلی از یک یادگیرنده خوب است. یادگیرنده خوب بودن مستلزم حساسیت به سرنخ ها، توانایی تخیلی برای تولید روایت های توضیحی جایگزین متناسب با سرنخ ها، و توانایی انتخاب منسجم ترین روایت توضیحی است. حساسیت به سرنخ‌ها نه تنها به شواهدی که از باورهای خود فرد پشتیبانی می‌کند، بلکه به شواهدی که آنها را مورد تردید قرار می‌دهند نیز حساس است. یکی از مهم ترین ویژگی های یک یادگیرنده خوب، توانایی در تصحیح اشتباهات است. از این مدل، تالبوت 9 اصل را بیان می کند که به توضیح تفاوت بین باور عقلانی و غیرمنطقی کمک می کند. تالبوت رویکرد خود را با رویکرد فیلسوفان مهم تاریخی، از جمله سقراط، افلاطون، ارسطو، هیوم، کانت، ویتگنشتاین، و کوهن، و همچنین با طیفی از رویکردهای معاصر، از جمله پراگماتیسم، بیزی گرایی و طبیعت گرایی مقایسه می کند. تالبوت بر اساس مدل اعتقاد عقلانی خود نظریه جدیدی از تعصب را بیان می کند که از آن برای کمک به تشخیص منابع نابرابری در سیستم عدالت کیفری ایالات متحده و همچنین برای ارائه بینشی در مورد تکثیر معرفت شناسی های قبیله ای و فاشیستی استفاده می کند. در مورد حقایق alt و alt-truth. درس گرفتن از اشتباهات ما دریچه جدیدی را ارائه می دهد که از طریق آن می توان تاریخ معرفت شناسی غرب را تفسیر کرد و پدیده های اجتماعی و سیاسی پیچیده ای را که امروز با آن روبرو هستیم، تحلیل کرد.
Plato and Plotinus on Mysticism, Epistemology, and Ethics
نویسنده:
David J. Yount
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب مخالف این دیدگاه رایج است که بین افلاطون و فیلسوف نوافلاطونی، فلوطین، در مسائل عرفان، معرفت‌شناسی و اخلاق تفاوت‌های اساسی وجود ندارد. دیوید جی یونت با بررسی روش‌هایی که افلاطون و فلوطین ادعا می‌کنند که می‌توان تجربه‌ای نهایی داشت که به مهم‌ترین پرسش‌های فلسفی پاسخ می‌دهد، تحلیل گسترده‌ای ارائه می‌کند که چرا باید هر دو فیلسوف را به عنوان عارف تفسیر کنیم. سپس این کتاب نشان می‌دهد که هر دو فیلسوف به دانش غیرگفتمانی و روش‌های دستیابی به آن، از جمله دیالکتیک و یادآوری، اعتقاد مشترک دارند و نشان می‌دهد که اساساً در هیچ دیدگاه مهمی درباره اخلاق تفاوتی ندارند. افلاطون و فلوطین در عرفان، معرفت شناسی و اخلاق، با استفاده گسترده از منابع اولیه و ثانویه، شباهت های اندیشه این دو فیلسوف را در مسائل مختلف فلسفی مانند مراقبه، پیشگویی، حکمت، معرفت، حقیقت، سعادت و عشق نشان می دهد. .
Fundamentals of Bayesian Epistemology: Introducing Credences, Arguments, Challenges, Alternatives
نویسنده:
Michael G. Titelbaum
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ایده های بیزی اخیراً در زمینه های مختلفی مانند فلسفه، آمار، اقتصاد، روانشناسی، هوش مصنوعی و نظریه حقوقی به کار گرفته شده است. مبانی معرفت شناسی بیزی استفاده معرفت شناسان از ریاضیات احتمال بیزی را برای نشان دادن درجات باور بررسی می کند. مایکل جی تیتلباوم مقدمه ای قابل دسترس برای مفاهیم و اصول کلیدی فرمالیسم بیزی ارائه می دهد و خواننده را قادر می سازد هم بحث های معرفت شناختی را دنبال کند و هم مفاهیم گسترده تری را ببیند. جلد 1 با انگیزه استفاده از درجات اعتقاد در معرفت شناسی آغاز می شود. سپس پنج قانون هنجاری بیزی اصلی را معرفی، توضیح و اعمال می‌کند: سه اصل احتمال کولموگروف، فرمول نسبت برای درجات شرطی باور، و شرطی‌سازی برای به‌روزرسانی نگرش‌ها در طول زمان. در نهایت، قواعد هنجاری بیشتری را مورد بحث قرار می دهد (مانند اصل اصلی، یا اصول بی تفاوتی) که برای تکمیل یا جایگزینی پنج اصلی پیشنهاد شده است. جلد 2 برای پنج قاعده اصلی معرفی شده در جلد 1 استدلال می کند، سپس چالش های معرفت شناسی بیزی را در نظر می گیرد. این با بیان جزئیات کاربردهای موفقیت آمیز بیزی در نظریه تایید و تصمیم آغاز می شود. سپس سه نوع استدلال را برای قواعد بیزی، بر اساس قضایای بازنمایی، کتاب‌های هلندی و معیارهای دقت توصیف می‌کند. در نهایت، ایراداتی به رویکرد بیزی و فرمالیسم های جایگزین، از جمله رویکردهای آماری فراوانی و احتمال گرایی، می گیرد.
On the Epistemology of Data Science: Conceptual Tools for a New Inductivism
نویسنده:
Wolfgang Pietsch
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به بحث‌های مربوط به مبانی معرفت‌شناختی علم داده می‌پردازد: آیا این یک علم اصیل است؟ یا اینکه علم داده صرفاً نوعی عمل پست است که در بهترین حالت می تواند به کار علمی کمک کند، اما نمی تواند به تنهایی بایستد؟ نویسنده چارچوب مفهومی منسجمی را پیشنهاد می‌کند که با آن می‌توان به این پرسش‌ها به دقت پرداخت. خوانندگان دفاعی از استقراءگرایی و در نظر گرفتن استدلال‌های علیه آن را کشف خواهند کرد: معرفت‌شناسی علم داده کمابیش طبق تعریف باید استقرایی‌گرا باشد، با توجه به اینکه علم داده با داده‌ها شروع می‌شود. به عنوان جایگزینی برای رویکردهای شمارشی، نویسنده درخواست اخیر فدریکا روسو برای منطق متغیر در روش شناسی استقرایی را تأیید می کند. سپس فصول به برخی از مفاهیم کلیدی روش شناسی استقرایی از جمله علیت، احتمال و قیاس، قبل از تشریح چارچوب استقرایی می پردازد. نشان داده شده است که چارچوب استقرایی برای تحلیل مبانی معرفتی علم داده کافی و مفید است. نویسنده اشاره می کند که بسیاری از جنبه های منطق تغییرات در الگوریتم هایی که معمولاً در علم داده استفاده می شوند وجود دارد. مقدمه‌ای بر الگوریتم‌ها و مطالعات موردی مختصر علوم داده موفق مانند ترجمه ماشینی گنجانده شده است. علم داده با ارجاع به چندین تمایز حیاتی در مورد انواع مختلف شیوه های علمی، از جمله بین آزمایش اکتشافی و نظریه محور، و بین علم پدیدارشناسی و نظری، قرار گرفته است. دانشمندان کامپیوتر، فیلسوفان و دانشمندان داده رشته‌های مختلف، این دیدگاه فلسفی و چارچوب مفهومی را بسیار مورد توجه قرار خواهند داد، به‌ویژه به عنوان نقطه شروعی برای تحلیل عمیق بیشتر الگوریتم‌های مورد استفاده در علم داده.
Higher-Order Evidence and Calibrationism
نویسنده:
Ru Ye
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: بحث شواهد مرتبه بالاتر این است که چگونه شواهد مرتبه بالاتر بر عقلانیت باورهای درجه اول ما تأثیر می گذارد. این عنصر دارای دو بخش است. بخش اول (بخش‌های 1 و 2) مروری انتقادی از ادبیات ارائه می‌کند، با هدف توضیح اینکه چرا بحث شواهد درجه بالاتر جالب و مهم است. بخش دوم (بخش‌های 3 تا 6) از کالیبراسیون‌گرایی دفاع می‌کند، این دیدگاه که ما باید با همسو کردن اعتبار خود با درجه قابلیت اطمینان خود به شواهد درجه بالاتر پاسخ دهیم. نویسنده ابتدا نسخه سنتی کالیبراسیون گرایی را مورد بحث قرار می دهد و مشکلات اصلی آن را توضیح می دهد، قبل از اینکه نسخه جدیدی از کالیبراسیون گرایی به نام "کالیبراسیون گرایی کاهش شواهد" را پیشنهاد کند. Element استدلال می کند که این نسخه جدید به طور مستقل قابل قبول است و می تواند از مشکلاتی که نسخه سنتی با آن مواجه است اجتناب کند.
  • تعداد رکورد ها : 38057