جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 30257
هنری سیجویک و اصلاحات در کمبریج، 1859 تا 1900 [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ann Benson
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : هنری سیدگویک مظهر یک «دان ویکتوریایی» بود. او برای اولین بار در سال 1857 به کمبریج رفت، در سال 1859 به عنوان بورسیه سه گانه انتخاب شد و تا زمان مرگش در سال 1900 در دانشگاه زندگی و کار کرد. در موارد نادری که به خاطر دستاوردهای علمی و اصلاحی خود قدردانی می شود، تمایل به نویسندگان او را به‌عنوان روشنفکری نسبتاً ناتمام، پنهان در فضای «برج عاج» دانشگاه کمبریج، و نوشتن رساله‌های کسل‌کننده و بی‌نظیر درباره‌ی فلسفه اخلاق به تصویر می‌کشند. این تصویر نادرست است و بیشتر بازتابی از درک قرن بیستم از دوران ویکتوریا است تا واقعیت. هنری سیدگویک مرد حیاتی جذابی بود که این نشاط را به پیوستن به جنبش اصلاحات در کمبریج ترجمه کرد. او زندگی خود را در کمبریج از سن هفده سالگی تا زمان مرگش به عنوان یک اصلاح طلب فعال در آموزش دانشگاهی و انسانی کاملاً آگاه از صحنه دنیوی گذراند. Sidgwick با برخی از با نفوذترین مردان انگلستان مخلوط شد و با آنها ارتباط داشت. شوهر خواهرش، ادوارد بنسون، اسقف اعظم کانتربری شد و برادر همسرش، آرتور بالفور، ارل بالفور، یک سیاستمدار فعال بود که پس از مرگ هنری، نخست وزیر بریتانیا شد. هنری سیدگویک علاقه شدیدی به بسیاری از جنبه های زندگی، نقش کلیسا، سیاست، الهیات، پدیده های روانی و همچنین اصلاحات آکادمیک داشت. او هرگز در یک برج عاج گیر نکرد. او فردی صمیمی بود که حضورش هر اجتماع اجتماعی را تقویت می‌کرد، دانی محکم که وقتی پزشکش به او دستور می‌داد ورزش بیشتری کند، روزانه در خیابان‌های کمبریج می‌دوید و لباسش در باد می‌چرخید: مردی که به‌طور خاص فاقد غرور بود. او نه به دنبال شناخت بود و نه انتظار آن را داشت و اگرچه از نظر برخی به عنوان نویسنده مهم ترین سهم یک انگلیسی در فلسفه اخلاق، او شناخته شده نیست. او به خاطر تلاش‌هایش که عمدتاً موفقیت‌آمیز بود، برای اصلاح آموزش در کمبریج به رسمیت شناخته نشد. هدف این پایان نامه روشن کردن شخصیت و دستاوردهای اصلاحی این مرد روشنفکر و عادل است که بدون او کمبریج و آموزش عالی فقیرتر بودند.
شکل دادن به شیخ: تحقیقی قوم نگارانه در مورد نقش شیخ در اقتباس از تصوف نقشبندی در سارایوو، بوسنی و هرزگوین [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Dejan Aždajić
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان‌نامه تحقیقی قوم‌نگاری از تمرین‌کنندگان صوفی نقشبندیه در سارایوو، بوسنی و هرزگوین است. معرفت‌شناسی آن بر این فرض استوار است که درک دقیقی از اسلام که واقعیت‌های پیچیده و دیدگاه‌های متناقض را می‌شناسد، مستلزم بررسی شکل تجسم یافته آن است. در نتیجه، این پروژه تحقیقاتی با ارزیابی تجربیات و اعمال از دیدگاه آنها، به تحلیل بومی مسلمانان صوفی پرداخت. به دنبال این استراتژی، دو جامعه خاص به رهبری شیوخ مختلف شناسایی شدند. اگرچه هر شیخی مدعی منشأ نقشبندی مشترک بود و در محیط سنتی، فرهنگی، زبانی و تاریخی مشابهی قرار داشت، تفاوت‌های آشکار قابل توجهی از الهیات، اعمال مناسکی و سطوح مشارکت اجتماعی وجود داشت. در پرتو تکامل تاریخی اقتدار نهادینه شده شیخ در تصوف، این تضاد تجربی نشان می‌دهد که هنجارهای جهانی، ساختارهای نظری و اصول سنتی در چارچوب نقشبندی مشترک بوسنیایی در نهایت تابع شیخ هستند. این تز استدلال می‌کند که در حالی که در چارچوب تداوم اعتقادی و یک چارچوب هنجاری تعریف شده گسترده عمل می‌کرد، هر شیخی در ایجاد انطباق‌های مشروع که خطوط اعتقاد دینی را شکل می‌داد و کاربرد آن را در یک محیط معاصر زمینه‌ای می‌کرد، آزاد بود. در نهایت، آژانس او به دلیل تنوع قابل توجهی بود که در این زمینه با آن مواجه شد. مطالعه حاضر بدین ترتیب بر انعطاف پذیری ذاتی تصوف تأکید می کند و به شناخت اهمیت اصلی شیخ کمک می کند. در درجه اول از طریق رویکردی قوم نگارانه که بر نقش شیخ در تصوف به طور عام و نقشبندیه به طور خاص تمرکز دارد، به مطالعات تجربی اسلام می افزاید.
مفهوم سازی قدرت در اندیشه محمد حسین فضل الله [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Bianka Agnes Speidl
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : موضوع تحقیق من برداشت فقیه شیعه محمد حسین فضل الله (1935-2010) از قدرت، کاربردها و کارکردهای آن است. فضل الله از چهره های برجسته جنبش شیعی لبنان و احیای اسلامی در کل بود. به طور خاص، من کتاب اسلام و منطق قدرت، 1976 او را بررسی می کنم، که در آن قدرت را به عنوان یک سیستم منسجم و پیچیده معرفی می کند و اصولی را تعریف می کند که به قدرت طلبی و قدرت مشروعیت می بخشد. استفاده از زور فضل الله قدرت را در تشکیل و حفظ ساختار اجتماعی و سیاسی که از طریق آن می توان پیام اسلام را عملی کرد و تداوم دعوت به آن را تضمین کرد، ضروری دانست. عناصر و ابعاد مختلف قدرت - معنوی، اجتماعی، سیاسی - با هم مرتبط هستند زیرا بازتولید قوه را تضمین می کنند، که به نوبه خود نظم اجتماعی - سیاسی و قدرت معنوی جامعه را حفظ می کند. ادعای من این است که فضل الله از طریق مفهوم قدرت، نقش سیاسی تشیع مدرن را مورد بازنگری قرار داد. پایان نامه در نه فصل تنظیم شده است. در فصل اول به تشریح زمینه تاریخی و فکری فضل اللهی می پردازم که در آن نظریه قدرت خود را بیان کرد. فصل دوم زندگینامه فکری نویسنده را ارائه می دهد. فصل سوم قوه را به عنوان یک سیستم و اجزای مختلف آن ارائه می کند. فصل چهارم، تفسیر مجدد او از مذهب شیعه را به عنوان عقیده زور بیان می کند. فصل پنجم، تفسیر مجدد او از مولفه های معنوی قدرت را تحلیل می کند. در فصل ششم، جنبه‌های اجتماعی توانمندسازی را بررسی می‌کنم و در ادامه فصل هفتم را به برداشت او از قدرت سیاسی اختصاص می‌دهم. فصل هشتم به بررسی اخلاق قدرت فضل الله می پردازد. فصل آخر به تحلیل ابزارها و راهبردهای بلاغی او می پردازد. من به شیوه ها و ابزارهایی که فضل الله به وسیله آنها سنت شیعه را بازتفسیر می کند و از طریق آنها اصول اسلامی در مورد زور و قدرت را مورد توجه ویژه قرار می دهد. برای درک بهتر تفکر احیاگر شیعی، پیشنهاد می‌کنم آن را از طریق یک الگوی دگرگون‌کننده مطالعه کنیم که به ما امکان می‌دهد تغییر بنیادی در تشیع را از آرام‌گرایی به کنش‌گرایی به‌عنوان فرآیندی چندوجهی و پیچیده درک کنیم.
سیره و برداشت عبدالحی اللکنوی از حدیث [پایان نامه ترکی]
نویسنده:
Hilal MERTOĞLU
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : محمد عبده الحی اللکنوی (متوفی 1304 / 1886) متکلم هندی از خانواده برجسته فیرنی محل بود. Leknevî که در منطقه ای غنی از جنبه های علمی بزرگ شد، با فعالیت های علمی خود کمک های مهمی به این محیط کرد. محمد عبده حی شدیداً از سنت بزرگ علوم هندواسلامی که بر مکتب حنفیه و کتاب راهنمای فقهی الهدایه مارگینانی متمرکز بود، دفاع کرد، که او نهایت اطمینان را داشت. به‌ویژه زمانی که مسلمانان هند تحت تأثیر نفوذ مدرنیستی ناشی از حکومت بریتانیا احساس خطر کردند، لکنوی درکی از اسلام را بر اساس تحقیقی جدید مبتنی بر اصول اساسی آموزش سنتی توسعه داد. عبدالهی اللکنوی شاید بزرگترین معلم قرن نوزدهم هند باشد. شاگردان او کاملاً از جنوب آسیا و فراتر از آن بوده اند. عبده حی، نویسنده ای پرکار، حدود یکصد و بیست اثر، عمدتاً به زبان عربی، نوشت. مطالعات او بر علوم سنتی اسلامی متمرکز است. با تمام این وجوه مسلم است که لکنوی منبع مهمی برای کسانی بود که پس از او آمدند. چکیده متکلم هندی از خانواده ممتاز فرنگی محل. Leknevî، در یک منطقه فکری بزرگ شد. او با اطلاعات خود به محیط زیست خود کمک کرد. محمد عبده حی، با قدرت از سنت بزرگ علم هندی-اسلامی با تمرکز بر طریقت حنفی و کتاب راهنمای عالی/ ارجمند فقه مرگینی، الهدایه، دفاع کرد. به‌ویژه، در زمانی که مسلمانان هند از تأثیرات مدرن‌کننده حکومت بریتانیا احساس خطر می‌کردند، لکنوی، درک اسلام را بر اساس بررسی تازه‌ای از اصول اساسی آموزش سنتی ترویج کرد. محمد عبده حی، شاید بزرگترین معلم مسلمان هند در قرن نوزدهم بود و شاگردانش از سراسر آسیای جنوبی و فراتر از آن بودند. او نویسنده ای پرکار بود و بوکس 120 نفری را تولید کرد. کار عبدالحی بر دانش سنتی اسلامی متمرکز بود. Leknevî با همه این جنبه ها منبعی برای افراد بعدی است.
عقب نشینی کلیساهای بزرگ [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Brad Naeher
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : به عنوان الگویی از عبادت شرکتی، کلیسای بزرگ به عنوان یک وزارتخانه تولید محور و بیش از حد برنامه ریزی شده در نظر گرفته می شود. مگاکلیسا همچنین به عنوان یک مکان اجتماع گرا در نظر گرفته می شود. با این حال، به دلیل ماهیت تماشایی اش، کلیساهای بزرگ بسیاری از آسیب های اجتماعی را که در یک فرهنگ دائماً سرگرم کننده موضوع مشترک هستند، حمل می کند. به‌عنوان یک مکان سرگرمی، کلکلیسا نیاز به مکانی برای عبادت خصوصی را افزایش داده است که بر سکوت و تنهایی تأکید دارد. معضل عمده ای که در کلیسایی متشکل از بیش از 2000 جماعت یافت می شود این است که چگونه روابط موجود بین اعضای آن ایجاد یا تقویت شود. از طریق بررسی عبادت خصوصی، من یک مرکز عقب نشینی را پیشنهاد کردم که بر روی انطباق عبادت خصوصی برای توسعه فردی و اجتماعی برای گروه های موجود در کلان کلیسا متمرکز است. تمرکز این مرکز برای کسانی است که به دنبال یک پناهگاه معنوی کوتاه مدت هستند.
"یک مسیحی از نظر دین و یک مسلمان از سرزمین پدری": گفتارهای مصری در مورد برابری قبطی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Carron White
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در گفتمان مربوط به به حاشیه راندن اجتماعی و سیاسی جامعه مسیحی قبطی مصر، این فرض گسترده وجود دارد که یک دولت سکولار و لیبرال مصر تنها نوع دولتی است که به منافع قبطی ها احترام می گذارد و دموکراسی و برابری را ترویج می کند. با این حال، قبطی‌های معاصر در مصر به نمایش نگرش‌های سنتی خود نسبت به مسائل محوری مانند قانون وضعیت شخصی و محدودیت‌های استقلال شخصی ادامه داده‌اند، روندی که نشان می‌دهد نوع سکولاریسم مورد حمایت قبطی‌ها پیچیده و متمایز از سکولاریسم در بافت غربی است. این تمایزات را می توان به ارزش های فرهنگی مصر نسبت داد که قبطی ها با مصریان مسلمان در نتیجه تجربه تاریخی ادغام قبطی ها در جامعه مصر مشترک هستند. افزایش خشونت‌های فرقه‌ای از قرن بیستم و فشارهای یک دولت استبدادی، همراه با ابهامات مداوم در مورد هویت مصری و تفرقه افکنی پژوهش‌های مربوطه، این واقعیت را که قبطی‌ها و مسلمانان در چارچوب مرجع مصری مشترک مشترک هستند، پنهان کرده است. در این پایان نامه تلاش شده است تا ضمن مقایسه نگرش روشنفکران و فعالان قبطی با اسلام گرایان معتدل مصری، این شرایط را در نظر بگیرد. در حالی که قبطی ها و اسلام گرایان قطعاً در تعدادی از مسائل با هم تفاوت دارند، اشتراکات قابل توجهی وجود دارد که بر یکپارچگی اجتماعی و فرهنگی جامعه قبطی تأکید می کند. روشنفکران قبطی اغلب اصلاحات را بر اساس ارزش ها و منافع مشترک مصریان در کل تصور می کنند. به جای اینکه به مسائل به عنوان یک گروه اقلیت متمایز و منزوی برخورد کنیم که فقط به ترویج منافع خاص مشغول است. اسلام گرایان میانه رو مصری نیز تفسیرهای گسترده ای در مورد نگرانی های قبطی ها ارائه کرده اند و از استدلال مستقل برای حمایت از اعتبار ارائه شهروندی و حقوق سیاسی برابر قبطی ها مطابق با اصول اسلامی استفاده کرده اند، تلاشی که بر شناخت آنها از مسیحیان قبطی به عنوان یک جزء جدایی ناپذیر از مصر تأکید می کند.
درک مسلمانان از تحولات تاریخ اولیه مسلمانان (11 هجری/632 م - 40 هجری / 662 م) در پرتو اصول حکومت در اسلام: یک ارزیابی تحلیلی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Mohammad Khalid
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مطالعه عمدتاً به تاریخ اولیه مسلمانان (632 تا 662 م) می پردازد که تأثیر زیادی بر زندگی مسلمانان و شکل دادن به نظام اجتماعی و سیاسی آنها در طول قرون داشته است. تلاشی است برای ایجاد چارچوبی جدید مبتنی بر شواهد و بحث‌های دانشگاهی در پیوند با درک مسلمانان در خصوص بخش فوق تاریخ در پرتو اصول حکومت‌داری در اسلام و دیدگاه تاریخی. در واقع شواهد تاریخی در پرداختن به حوزه این پژوهش به ویژه دوران بحران نقش حیاتی دارند و از این رو در بحث این موضوع بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. جلوه‌ی پژوهش را می‌توان از دو نکته اصلی دانست: اولاً به مبانی حکومت‌داری در اسلام با تکیه بر قرآن و تعدادی از مصادیق عملی پیامبر می‌پردازد تا ماهیت موضوع را بیان کند. و با استفاده از روش شناسی تاریخی بینشی در مورد آن ارائه دهید. زیرا ماهیت مناقشه مربوط به مرجعیت مرکزی است و نیاز به بحث و بررسی در پرتو مبانی حکمرانی در اسلام دارد. ثانیاً نشان می دهد که چرا این مطالعه در عصر جدید قرن بیست و یکم اهمیت دارد و می تواند نقش بسزایی در رفع سوء تفاهمات مربوط به تفسیر تاریخی وقایع مربوط به دوره مطالعه داشته باشد. این مطالعه به بررسی منابع قرآن و حدیث می‌پردازد که پایه‌های اصلی دیدگاه مسلمانان در حوزه این تحقیق است. ثانیاً، حاوی تحقیق مفصلی بر اساس منابع اولیه، متأخر و همچنین معاصر تاریخ مسلمانان است که موضوع تحقیق را به تصویر می کشد. تعداد زیادی از منابع غیرمسلمان غربی نیز در فرآیند این کار تحقیقی استفاده می شود.
اضطراب تفاوت: کاوش در مورد تعلق، یا، (n) یا در اینجا (n) یا دیگری [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Seyyed Sadegh Aleahmad
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : به عنوان یک هنرمند جوان ایرانی الاصل که در بریتانیا زندگی می‌کند، پژوهش من به بررسی امکان پل زدن از طریق عناصر برگرفته از دوگانگی‌های فرهنگی و اخلاقی بین خاورمیانه تحت سلطه مسلمانان و غرب سکولار می‌پردازد. با وجود 13 سال اقامت در انگلستان، هویت دیاسپوری خود را دو محصول تربیت اسلامی خود در چارچوب فرهنگ معاصر بریتانیا نمی دانم. در عوض، من هویت خود را به عنوان محل تنش مداوم بین سنت شیعی ایران پس از انقلاب اسلامی و اصول معاصر غربی درک می کنم. این پایان نامه به روش های تحقیقی مربوط می شود که از اصول معاصر تمرین اجرا برای بررسی ساخت هویت دیاسپوریک من در رابطه با ادراک تماشاگر و گذشته خودم استفاده می کند. تمرین من از طریق پرفورمنس آرت، آواز، تصویر متحرک و شعر، امکان‌های قلمرو زدایی رشته‌های مختلف اسلامی را بررسی می‌کند، آنها را از مفاهیم شخصی، مذهبی و اجتماعی-سیاسی خود جدا می‌کند تا بر ارزش‌های مثبتی که ممکن است ارائه دهند تأکید کند. بررسی می کند که چگونه این گفتمان ها می توانند با اخلاق و زیبایی شناسی هنر معاصر غربی که من به عنوان یک مهاجر با زندگی در دیاسپورا به دست آورده ام، ادغام شوند. روش تحقیق من جهاد را آماده فرض می کند. این آمیختگی منحصربه‌فرد مجموعه‌ای از روش‌های مقاومت مبتنی بر فرآیند، متجاوزانه، بازیگوش و تعاملی است که روابط برقرار شده بین دال‌ها و مدلول‌ها را مختل می‌کند. جهاد به‌عنوان آماده ابزاری مؤثر برای بررسی تلاقی بین حوزه‌های هنرسازی و فعالیت‌های روزمره زندگی‌ام در اختیار من قرار داده است. از طریق راهبردهای مختلف متجاوزانه و بازیگوش، تمرین من موقعیت هایی را ایجاد می کند که در آن اعمال من انواع روابط قدرتی را که در محل اجرای هنری وجود دارد به چالش می کشد. کاوش جهاد به عنوان آماده بیانگر وضعیت وجودی ثابت من به عنوان فردی ریشه کن شده است که دارای عاملی برای شناور شدن و ایجاد پل هایی بین دوگانگی فرهنگ خاورمیانه با محوریت مسلمان است که در من به ارث رسیده است و فرهنگ مدرنیستی/پست مدرن اکتسابی غربی که می توانم به طور انتقادی. در داخل عمل کنند جهاد به عنوان آماده به من این امکان را می دهد تا به درک جدیدی از هویت دیاسپوریک اسلامی برسم و تلاقی بین آموزه های ارتدوکس اسلامی و اخلاق پسااستعماری و فراملی را بررسی کنم. با در دسترس قرار دادن این یافته‌ها برای تماشاگران از طیف گسترده‌ای از پیشینه‌های فرهنگی، پژوهش من به فضای پارانویا و تبلیغات علیه هویت اسلامی که بر غرب حاکم شده است می‌پردازد. این تلاش ها تنها از طریق بررسی انتقادی من از موضوعات و خاطرات آسیب زا که نشان دهنده وضعیت وجودی من به عنوان یک فدایی مسلمان یا یک عبدالله است ممکن شده است.
مسلمانان در بریتانیا: بین واقعیت و جاه طلبی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Abdul Rahman Al-Jeran
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : مطالعه مسلمانان در انگلستان "بین واقعیت و جاه طلبی" یکی از موضوعات مهم و چالش برانگیز در عرصه نگرانی عمومی است. با این حال، اگر بخواهیم از مرزهای جغرافیایی موضوع این تحقیق فراتر برویم، مطمئناً نگرانی‌ها، امیدها و دیدگاه‌های مشابهی در بخش بزرگی از جهان اسلام و غرب بازنمایی می‌شود. خوانش واقعیت‌های کنونی شاهد مبارزه بین موفقیت و شکست ایدئولوژیک است. این مبارزه نقش تعیین کننده ای در وضعیت جامعه مسلمانان در انگلستان داشته است. به همین ترتیب، اصول دعوت و اولویت‌های آن، محیط انسانی که این تلاش‌ها به آن معطوف می‌شود و آزادی‌ای که برای چنین فعالیت‌هایی در غرب داده می‌شود، مرجع اساسی برای درک پروژه اسلامی در غرب است. بعلاوه، نگرش غرب به زندگی، و مبانی فلسفی، تأثیرات و روش های ارتباطی آن، همگی شاخص های واقعی از چالش های پیش روی مسلمانان در غرب را ارائه می دهند. حضور گروه‌های مختلف اسلامی در انگلستان، به نوعی نشان‌دهنده بازنمایی جهان اسلام در همه ابعاد، بینش‌ها، افکار و فرهنگ آن است. بنابراین ممکن است واقعاً مناسب باشد که برخی از پیشنهادات حیاتی را که پارامترهای فعالیت اسلامی در غرب را مشخص می کند، پیش ببریم. آنها ممکن است منجر به افزایش درک و بسته شدن صفوف بین گروه های مختلف شوند. این مطالعه بیشتر مسئله حیاتی تربیت آموزشی را مورد توجه قرار خواهد داد که به خودی خود یک نقص بزرگ مسلمانان در همه جا است. در حالی که این تحقیق هیچ ادعایی برای نهایی شدن ندارد، با این حال حداقل درها را برای بحث و تحقیق بیشتر باز کرده است که ممکن است در نهایت به بهبود شرایط مسلمانان در غرب منجر شود. به همین ترتیب، امید است نگارنده این پژوهش چندین جنبه مهم زندگی مسلمانان در انگلستان را روشن کرده باشد و با انجام این کار، مراکز مختلف اسلامی و انجمن های خیریه را در تلاش برای پیشرفت و پیشرفت الهام بخشیده و یاری کند. توسعه.
رسیدن به ایمان به مسیح: مطالعات موردی مسلمانان در کنیا [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
REINHOLD IMMANUEL STRÄHLER
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه فرآیند تبدیل 17 مسلمان شهری در کنیا را که تصمیم گرفتند از عیسی مسیح پیروی کنند، تجزیه و تحلیل می کند. ابتدا تغییر دین را از منظری چند رشته ای با معرفی برداشت های جامعه شناختی، روانشناختی، انسان شناختی، الهیاتی و مأموریت شناختی از چنین تغییری در وابستگی مذهبی توصیف می کند. مصاحبه های عمیق بعدی با استفاده از اصول نظریه زمینه ای تحلیل می شوند، جایی که نظریه جدید با تعامل بین داده های واقعیت، تجزیه و تحلیل و نظریه های موجود (استدلال ابداکتیو) توسعه می یابد. یافته‌های اصلی این است که تبدیل مسلمانانی که عیسی مسیح را به عنوان منجی و خداوند می‌پذیرند، فرآیندی است که در طی یک دوره زمانی، طی مراحلی با بعد شناختی و عاطفی توسعه می‌یابد. تغییرات با توجه به اعتقادات و نگرش ها به طور همزمان در چندین ویژگی یا "لایه" از هر دو بعد اتفاق می افتد. این فرآیند تحت تأثیر عوامل مهمی در قالب شرایط علّی و مداخله‌گر قرار می‌گیرد که در نتیجه پیامدهایی برای تغییر دین در قالب یک دگرگونی و همچنین در تغییر روابط با جامعه ایجاد می‌کند. جنسیت، سطح اجتماعی-اقتصادی، تحصیلات و همچنین جامعه ای که نوکیشان از آن می آیند بر این روند تأثیر می گذارند. به منظور توصیف پویایی پیچیده ای که در چنین فرآیندهای تبدیل مسلمانان در کار است، ماتریسی از فرآیندهای تبدیل ایجاد شده است که در آن حرکات چندگانه یک تبدیل در دو بعد در رابطه با شش مرحله زمانی قرار داده شده است. ماتریسی از انواع مختلف فرآیندهای تبدیل و توصیف چهار فرآیند معمولی از تجزیه و تحلیل پدیدار می شود. به منظور تسهیل فرآیندهای تبدیل، عناصر شناختی و عاطفی باید با هم مورد توجه قرار گیرند. تأثیر متقابل بین عوامل مختلف، اراده شخص و تأثیر خداوند تعیین کننده توسعه است، درکی که برای تبدیل مناسب است.
  • تعداد رکورد ها : 30257