جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 30257
بحثی درباره فلسفه جاکوب فردریش فریس
نویسنده:
George Ewan
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
تاریخچه رشد و توسعه انجمن اولیه کلیسای LDS از 1878 تا 1928 [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Conrad A. Harward
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : انجمن ابتدایی کلیسای LDS سازمانی است که به طور مستقیم به آموزش مذهبی روزانه در هفته به کودکان چهار تا دوازده ساله اختصاص دارد. هدف این مطالعه تعیین عواملی بود که منجر به تولد نهضت شد، برنامه اولیه چگونه توسعه یافت، ویژگی های اصلی آن کدام بود، برخی از مشکلات عمده کدام بود و چگونه حل شد، برخی از افراد برجسته چه کسانی بودند. در جنبش، و برخی از دستاوردهای مهم آن چه بود. نتایج این مطالعه نشان داده است که دوره ابتدایی تأثیر زیادی در زندگی بسیاری از کودکان خردسال کلیسا داشته است. این به یک نیروی بزرگ در آماده سازی پسران جوان برای انتصاب کشیشی و کمک به دختران جوان تبدیل شده است که نقش های آینده خود را به عنوان همسر و مادر درک کنند.
ایجاد عدالت: رویکردی عملی-وابستگی به امور مالی اسلامی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Mai Mohamed Awad Hamed
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به دنبال درک بهتر و ارزیابی عملکرد مالی اسلامی است. برای انجام این کار، پایان نامه از یک رویکرد وابسته به عمل یا سازه گرایی با هدف شناسایی اصل یا اصولی استفاده می کند که شیوه های مالی اسلامی را آگاه، محدود و هدایت می کند. پایان نامه با این استدلال پیش می رود که امور مالی اسلامی یک مکان برجسته عدالت است، با مجموعه ای از مشارکت کنندگان به وضوح قابل شناسایی و مجموعه ای از اهداف مشترک. پس از تثبیت این موضوع، پایان نامه از طریق تجزیه و تحلیل قواعد و عملکرد مالی اسلامی نشان می دهد که می توان یک مفهوم متمایز از عدالت را به عنوان اطلاع رسانی به عمل شناسایی کرد. ادعای اصلی پایان نامه این است که عمل مالی اسلامی توسط یک اصل برابری طلبانه شانس محدود به کفایت هدایت می شود. استدلال می‌شود که این اصل نه تنها به ما در درک بهتر امور مالی اسلامی کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به ما کمک کند تا رویه‌های مالی اسلامی موجود را ارزیابی کنیم و در جایی که آنها را ناتوان می‌دانیم، راهنمایی‌هایی را در مورد بهترین روش برای اصلاح این شیوه‌ها ارائه کنیم.
آگاپه و دانش شخصی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Peter Eric Bergeron
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف این پایان نامه بررسی ارتباط بین عشق و دانش شخصی و آنچه که زندگی و تعالیم عیسی در مورد رابطه بین آنها آشکار می کند، است. من می خواهم آن شکلی از عشق یا مراقبت را که روابط را شخصی می کند از آن اشکالی مانند خیرخواهی یا شفقت که در آن نگرانی غیرشخصی است، متمایز کنم. معمولاً در فرهنگ معاصر غرب تصور می شود که استقلال لازم برای عاملیت اخلاقی بالغ یا برای تحقق هویت شخصی منحصر به فرد خود با تأثیر افراد دیگر کاهش می یابد. در مقابل، من استدلال می‌کنم که تصویر رابطه‌ای از عشق یا آگاپه در عهد جدید، مفهومی از هویت شخصی ارائه می‌کند که در آن استقلال در روابط شخصی و صمیمی با خدا و دیگران یافت می‌شود. هویت ما در نهایت شخصی است، یعنی ما کاملاً آن چیزی نیستیم که هستیم جدای از اینکه در روابط با دیگران شخصی هستیم. بررسی تازه تصویر عهد جدید از عشق، تصویری از خود را به‌عنوان شخصی نشان می‌دهد که در آن ظرفیت‌های ضروری برای شخصیت، مانند خودمختاری، از طریق همذات‌پنداری با خدا کاهش نمی‌یابد، بلکه به‌طور کامل تحقق می‌یابد. من استدلال می‌کنم که این شناسایی مستلزم شکلی شخصی از مراقبت است، شکلی که کاملاً صمیمی است، که وقتی متقابل شکلی شخصی از دانستن را تشکیل می‌دهد. این دانش شخصی توسط الگوی خاصی از تعامل بین افراد تشکیل می شود و بیش از درک عقلی از قضایایی است که در مورد شخص دیگری صادق است. من استدلال می‌کنم که مشارکت مستقیم عهد جدید به‌عنوان بخشی از یک پروژه فلسفی، تا حدی موجه است، زیرا توصیف مناسب خصوصیات اخلاقی این عشق مستلزم یک روایت است. فقط یک داستان یا نمونه می تواند ویژگی های ارادی، خواستنی و عاطفی این عشق و همچنین شخصیت رابطه ای آن را به طور عمیق به تصویر بکشد. علاوه بر این، من استدلال می‌کنم که شادی یک جزء ضروری احساسی و خواستنی این عشق است و برای شناخت صمیمی و شخصی لازم است. من استدلال می کنم که این نوع شناخت شخصی قادر است به مشکل وجودی معنا بپردازد. با این حساب، گرسنگی انسان برای معنا یا اهمیت، آن چیزی است که ارضای خود را نه در دانش نظری یا توضیحی، بلکه در تعامل شخصی و صمیمی با خدا و از طریق خدا با دیگران می‌یابد.
قدیسان ستارگان: شیوه‌های آیینی که جنگ و خشونت را در کلیسای آمریکا مشروع می‌سازد [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Terry Dewayne Shoemaker
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف این تحقیق تحلیل روش هایی است که در آن کلیسای محافظه کار آمریکایی از نظر ایدئولوژیک و آیینی توسط فرهنگ امپراتوری شیفته جنگ، ارتش و خشونت شکل گرفته است. و اینکه چگونه این مواضع و اعمال، در واقع، جنگ و ارتش را مشروع می کند. در حالی که بسیاری از نویسندگان مواضع تاریخی مسیحیان را در مورد جنگ و تمایلات ملی گرایانه کنونی مسیحیان محافظه کار بررسی کرده اند، تحقیقات کمی برای ارزیابی تأثیرات خشونت، ملی گرایی، میهن پرستی و افسون نظامی بر مناسک، اعمال و اخلاق مسیحی انجام شده است. در این تحقیق، من استدلال می‌کنم که مسیحیان محافظه‌کار معاصر، به دلیل فرهنگ آمریکایی که در آن گنجانده شده است، از مواضع متفاوت صلح‌طلبی، جنگ عادلانه، و رئالیسم مسیحی پیشی گرفته‌اند. من از این گونه شناسی به عنوان "مبارز کلیسا" یاد می کنم. علاوه بر این، شیوه‌های آیینی که به‌طور غیرمستقیم جنگ و خشونت را مشروع می‌سازد، تحت تأثیر موضع اتخاذ شده از مبارزان کلیسا، مورد بررسی قرار می‌گیرد. برای انجام این وظیفه، بررسی مختصری از گونه‌شناسی‌های تاریخی مسیحیت در رابطه با نگرش‌ها نسبت به جنگ و خشونت ارائه کرده‌ام، در حالی که توجه خاصی به بافت اجتماعی هر یک از این موقعیت‌ها داشته‌ام. دوم، گونه‌شناسی میهن‌پرستی فرامذهبی مسیحی، که به آن «مبارز کلیسا» گفته می‌شود، با قرار دادن استدلال من در یادداشت‌های میدانی شخصی ثبت شده در طی بازدیدهای متعدد از سه کلان‌کلیسای مسیحی و ادبیات جاری مربوط به نگرش‌های مسیحی و مشارکت در ارتش و جنگ، معرفی خواهد شد. تلاش ها. پس از تثبیت گونه‌شناسی مسیحیت نسبت به جنگ و خشونت، بخش‌های بعدی مقاله به تشریح شیوه‌های خاص کلیسای محافظه‌کار معاصر می‌پردازد که در خدمت توجیه تلاش‌های نظامی آمریکاست. اگرچه می‌توان در مورد تأثیر فرهنگی نظامی بر اعمال آیینی مسیحیان محافظه‌کار آمریکایی بیان کرد، اما من بر سرودهای آیینی و نمادهای حفاظت، مراسم عبادت برای رزمندگان مذهبی، و تمرین بالا بردن سربازان به عنوان آرمان مسیحی تمرکز می‌کنم که همه مشروعیت متحد را دارند. تلاش های جنگی ایالت ها هدف من دفاع یا حمله به نهادهای مذهبی مورد مطالعه نیست. بلکه برای تقویت ادبیات رو به رشد در مورد مسیحیان محافظه کار آمریکایی در مقابل ناسیونالیسم، میهن پرستی و نظامی گری با شناسایی و تفسیر راه های مختلفی که این ایده ها فرهنگ محافظه کار مسیحی را شکل داده اند.
دین و معنویت در عمل بالینی: کاوشی از بی میلی در میان پزشکان [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
David Drew
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در سراسر ایالات متحده، اکثریت قریب به اتفاق جمعیت ادعا می کنند که اعتقادات مذهبی و معنویت جهان بینی آنها را شکل می دهد و به مقابله با استرس های زندگی کمک می کند. با این حال، ادبیات نشان داده است که پزشکان سلامت روان ناراحتی را در ادغام دین و معنوی در عملکرد بالینی گزارش کرده‌اند. هدف از این مطالعه بررسی این موضوع بود که آیا متخصصان سلامت روان دارای مجوز در کالیفرنیای جنوبی نسبت به پرداختن به دین/معنویت با مشتریان خود بی‌میل هستند یا خیر. از طریق نمونه گیری گلوله برفی، 52 پزشک متشکل از مددکاران اجتماعی، مشاوران، درمانگران ازدواج و خانواده، پرستاران، روانشناسان و روانپزشکان در سراسر کالیفرنیای جنوبی (N = 52) انتخاب شدند. شرکت کنندگان به صورت توصیفی بر اساس (الف) اعتماد به توانایی آنها در ادغام باورهای مشتری در درمان و (ب) راحتی آنها در بحث در مورد موضوعات مرتبط با RS با مشتریان خود اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد که سطح کلی بی‌میلی از 15 درصد (برای راحتی) تا 25 درصد (برای توانایی) در میان شرکت‌کنندگان در مطالعه متغیر است. مددکاران اجتماعی بالینی دارای مجوز، سطح بی میلی اندکی کمتر از سایر متخصصان دارای مجوز را گزارش کردند. پیامدهای یافته ها مورد بحث قرار گرفت.
از کار معنادار تا کار خوب: بررسی مجدد بنیاد اخلاقی جهت گیری فراخوانی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Garrett W. Potts
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : جهت گیری دعوت به کار نشان دهنده بذری است که در ادبیات «کار به عنوان فراخوان» به طور تصاعدی در حال رشد جوانه زده است. اولین بار توسط رابرت بلا، ریچارد مدسن، ویلیام سالیوان، آن سویدلر و استیون تیپتون در عادات قلب در دهه 1980 بیان شد. تحلیل انتقادی زیر از ادبیات «کار به مثابه فراخوان»، و به‌طور خاص‌تر از بنیان اخلاقی جهت‌گیری فراخوان، برای دو مخاطب خاص در نظر گرفته شده است. مخاطب اول به طور گسترده شامل یک گروه بین رشته ای از محققانی است که در زمینه اخلاق تجاری، مدیریت، روانشناسی سازمانی، و روانشناسی حرفه ای و سایر زمینه های تحصیلی کار می کنند. در میان علاقه فزاینده این محققان به ایده "کار به عنوان یک فراخوان"، ساختار تشریحی تحقیقات آنها به طور قابل توجهی مشابه است. تصورات آنها از "کار به عنوان یک فراخوان" تاکید می کند که کار باید احساس عمیقی از رضایت شخصی را برای افراد فراهم کند. به ویژه، آنها پیشنهاد می کنند که کار باید یک منبع درمانی از معنای فردی باشد. برای اطمینان از این معنا، آنها تمرکز آشکاری بر خود و تأکید بر پیگیری بدون محدودیت ترجیحات شخصی دارند. در بیشتر موارد، محققان در ادبیات «کار به عنوان یک فراخوان» تمایل دارند مفاهیم «کار معنادار» را ارائه دهند که از ملاحظات اخلاقی در مورد «کار خوب» جدا است. در حالی که این گروه وسیع از محققان در تحقیقات خود در مورد «کار به عنوان یک فراخوان» به وفور به جهت گیری فراخوانی اشاره می کنند، سوء تفاهم عمیقی در ادبیات وجود دارد تا جایی که مفاهیم «کار معنادار» از مفاهیم «کار خوب» جدا شده است. به این مخاطب گسترده‌تر، در اینجا نشان می‌دهم که آنها متوجه نیستند که ادبیات علمی آنها در مورد «کار به‌عنوان یک فراخوان» تا چه اندازه با پایه‌های اخلاقی جهت‌گیری دعوت بلا و دیگران مخالف است. یعنی، من استدلال می‌کنم که اگر Bellah و همکاران، تعبیر فراخوانی به‌عنوان جهت‌گیری به کار را در ادبیات وجود نخواهد داشت. ابتدا جهت گیری فراخوانی را به عنوان حائلی در برابر تعقیب غیرقانونی ترجیحات شخصی بیان نکرده بود. بنابراین، من ادعا می‌کنم که این گروه وسیع‌تر از محققان یا باید مفهوم «کار به‌عنوان یک فراخوان» را کنار بگذارند یا با چارچوب فضیلت مناسبی که زیربنای جهت‌گیری فراخوانی است، درگیر شوند. با این حال، من گمان می‌کنم که تعدادی از این محققین در پذیرش چارچوب فضیلتی که به‌طور جدایی ناپذیری با جهت‌گیری دعوت مرتبط است، مردد باشند. به همین دلیل، بسیاری از کارهای بعد از فصل 2 به مخاطبان محدودتری از اخلاق‌شناسان مک اینتایر اختصاص داده شده است. همچنین به چند محقق از گروه گسترده‌تر «کار به عنوان فراخوان» اختصاص داده شده است که من به آنها اعتماد دارم که نمی‌خواهند به‌صورت تصادفی به زبان فردگرایی که در ادبیات نفوذ می‌کند، پس از افشای نقاب آن باقی بمانند. شاید با گذشت زمان، آنها حتی به اخلاقیات تجاری مک اینتایر تبدیل شوند. در واقع، چارچوب اخلاقی مناسبی که زیربنای ادبیات «کار به‌عنوان یک فراخوان» است، به‌طور فعال توسط گروه محدودتری از اخلاق‌شناسان مک‌اینتایری، که همگی مخاطبان اصلی من را برای تحقیق در اینجا نمایندگی می‌کنند، کار می‌کند. برای جامعه مک اینتایر، من امیدوارم که نه تنها فهرست کاملی از گرایش‌ها در ادبیات «کار به‌عنوان فراخوان» که باید در برابر آن‌ها مقاومت کرد، ارائه کنم، بلکه تصویری از تمام راه‌هایی که جهت‌گیری کلام بلا و همکاران به طور کامل انجام می‌شود، ارائه دهم. با فلسفه اخلاقی مک اینتایر - به ویژه نظریه او در مورد فضایل و کالاهای مشترکی که فضایل حفظ می کنند، پیوند خورده است. جهت گیری فراخوانی بلا و همکاران بر چشم انداز «کار خوب» استوار است، و این دیدگاه «کار خوب» متکی بر روایت مک اینتایری از فضایل است که به سمت دستیابی به سه نوع متمایز از کالاهای مشترک هدایت می شود: ) اهداف خوب و ارزشمند شیوه های محل کار، (ب) کالاهای زندگی فردی، و (ج) کالاهای جوامع - یا، به طور گسترده تر، منافع یک جامعه خوب. علاوه بر این، به جامعه مک اینتایر نشان داده می‌شود که دیدگاه‌های «کار خوب» که با جهت‌گیری فراخوان تداوم می‌یابد، با چشم‌اندازی ظریف از همکاری کثرت‌گرایانه همراه است که مک اینتایر و بلا و همکاران. اشتراک گذاری. (من پیش بینی می کنم که این برای بسیاری از خوانندگانی که با توصیف معمول و گمراه کننده مک اینتایر به عنوان یک فرقه گرا آشنا هستند شگفت آور باشد). بلا و همکاران و همچنین دیدگاه مک اینتایر از کثرت گرایی برای تحقیق در مورد جهت گیری فراخوانی اهمیت دارد، زیرا این ارقام نشان می دهد که افراد در محل کار مدرن متاخر از سنت های دینی و انسانی متعددی مطلع شده اند، که همه آنها به طرق مختلف معنای نهایی و خوبی را نشان می دهند. شناخته شود. بینش‌های مذهبی و انسانی متمایز از معنای غایی در واقع بر خوبی درک شده از دعوت فرد تأثیر می‌گذارد. از این رو، ما باید به ماهیت چند معنایی و چندوجهی حسابداری برای خوبی یک دعوت خاص توجه کنیم (یعنی یک پزشک بودایی در سنت پزشکی غربی احتمالاً خوب را بیان می کند.
تداوم سفسطه: رویکرد نئو پیش مدرنیستی به استدلال اخلاقی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Richard Arthur Mercadante
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف کلی این پایان نامه کاوش قضاوت - استدلال مبتنی بر مورد - به عنوان شکلی بی اعتبار، بازسازی شده و مهمتر از همه، شکل پایدار استدلال اخلاقی است. Casuistry اصلاحی بسیار مورد نیاز را برای رویکردهای مبتنی بر اصول ارائه می دهد. من دفاعی از یک کازویستی «اصولی- متواضع» ارائه می‌کنم و معرفت‌شناسی کازویستی را بررسی می‌کنم و دانش پیش‌نیاز مورد نیاز برای کازویستی را توصیف می‌کنم. من با این استدلال نتیجه گیری می کنم که کسوئیستی به بهترین وجه به عنوان رویکردی نو پیشامدرنیستی به استدلال اخلاقی درک می شود.
نظریه اخلاقی دموکریتوس [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
F.K. Voros
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چاپ انتقادی از قواعد التاسوعا تألیف احمد زروق (متوفی 899/1493) با مقدمه [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ghulam Shamas ur Rehman
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : پژوهش حاضر با مطالعه تطبیقی و جامع نسخ خطی آن، تلاشی برای بازیابی متن قواعد التاسوعاف است. هدف این پایان نامه بررسی مفهوم زروق از تصوف فقهی است که در این کتاب تجلی یافته است. قوائد یکی از برجسته ترین آثار زروق است که در آن کوشیده است تا اصول تصوف را به گونه ای معرفی کند که شریعت را با حقیقة تلفیق کند و کلام و فقه را با طریقت درآمیزد. یا تلفیقی از درستی قانونی در عبادت و تقوای صوفیانه. زروق با تفسیر مفهوم شادلی از اصول تاسوعا، نظریه تصوف فقهی را بر مبانی کلامی و متافیزیکی آن بنا نهاد. ارائه اسلام به این شکل یکپارچه نه تنها علمای مسلمان، بلکه قدیسین را نیز به چشمگیرترین دستاورد او جذب کرد. آموزه‌ها و میراث فکری او تأثیری ماندگار بر جامعه مغربی، به‌ویژه محافل شادلیه که به دلیل تأثیر او به «زروقیه» تغییر نام دادند، بر جای گذاشت. این پایان نامه به دو بخش تقسیم می شود. بخش اول شامل متن ویرایش شده قواعد التاسوعاف است زیرا هدف اصلی این پایان نامه بازیابی متن اصلی و بررسی صحت مطالب آن با مطالعه تطبیقی MSS آن است. برای تثبیت متنی روشن، معتبر و معتبر از قواعد رمز شناسی، املاء و روش های متن پژوهی استفاده شده است. شش MSS و یک نسخه منتشر شده برای بازیابی متن استفاده شده است. پس از تثبیت متن، چند ضمیمه اضافه شده است تا متن برای خوانندگان قابل دسترسی تر باشد. این ضمائم حاوی چند قوائد اضافی، اشاراتی به آیات قرآن، روایات نبوی و منابع ذکر شده در متن است. علاوه بر این، کتابشناسی و فهرست در پایان ثابت شده است. بخش دوم شامل یک مقدمه است که به شش بخش نابرابر تقسیم شده است. بخش اول، مقدمه ای کوتاه بر زندگی زروق، معلمان او، سفرهای او از مراکش به حجاز و همچنین مهاجرت او به مصراته و دیگر رویدادهای مهم زندگی او است. بخش دوم تلاشی است برای ارائه میراث فکری زروق با ترسیم آثار او و سهم طریقت صوفیانه او. بخش سوم، مقدمه‌ای است بر نسخه‌های خطی و چاپ شده قوائد التاسوعا. بخش چهارم روش شناسی ویرایش مورد استفاده برای بازسازی متن را توضیح می دهد. بخش پنجم شرح و تحلیل قوائد التاسوعا است. مهم ترین وظیفه این بخش، تحلیل اندیشه های زروق است که در این کتاب تجلی یافته است تا چگونگی تلفیق و ادغام فقه اسلامی با تصوف را دریابیم. ما این را مهم‌ترین سهم او در میراث صوفیانه می‌دانیم زیرا ژانر متمایز، مضمون و اندیشه‌های بدیع آن در رابطه با وحدت طریقت صوفیانه با حقوق و کلام و شرح و تبیین آن از طریق ژانر قاویدی، بر اساس الگوی آثار آل. -قواید الفقهیه واصولیه (احکام فقهی و کلامی). بخش ششم خلاصه‌ای از قوائد…
  • تعداد رکورد ها : 30257