انرژي ايمان | کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی
کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی
کانال ارتباطی از طریق پست الکترونیک :
support@alefbalib.com
نام :
*
*
نام خانوادگی :
*
*
پست الکترونیک :
*
*
*
تلفن :
دورنگار :
آدرس :
بخش :
مدیریت کتابخانه
روابط عمومی
پشتیبانی و فنی
نظرات و پیشنهادات /شکایات
پیغام :
*
*
حروف تصویر :
*
*
ارسال
انصراف
از :
{0}
پست الکترونیک :
{1}
تلفن :
{2}
دورنگار :
{3}
Aaddress :
{4}
متن :
{5}
فارسی |
العربیه |
English
ورود
ثبت نام
در تلگرام به ما بپیوندید
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ...
همه موارد
عنوان
موضوع
پدید آور
جستجو در متن
: جستجو در الفبا
در گوگل
...جستجوی هوشمند
صفحه اصلی کتابخانه
پورتال جامع الفبا
مرور منابع
مرور الفبایی منابع
مرور کل منابع
مرور نوع منبع
آثار پر استناد
متون مرجع
مرور موضوعی
مرور نمودار درختی موضوعات
فهرست گزیده موضوعات
کلام اسلامی
امامت
توحید
نبوت
اسماء الهی
انسان شناسی
علم کلام
جبر و اختیار
خداشناسی
عدل الهی
فرق کلامی
معاد
علم نفس
وحی
براهین خدا شناسی
حیات اخروی
صفات الهی
معجزات
مسائل جدید کلامی
عقل و دین
زبان دین
عقل و ایمان
برهان تجربه دینی
علم و دین
تعلیم آموزه های دینی
معرفت شناسی
کثرت گرایی دینی
شرور(مسأله شر)
سایر موضوعات
اخلاق اسلامی
اخلاق دینی
تاریخ اسلام
تعلیم و تربیت
تفسیر قرآن
حدیث
دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات
سیره ائمه اطهار علیهم السلام
شیعه-شناسی
عرفان
فلسفه اسلامی
مرور اشخاص
مرور پدیدآورندگان
مرور اعلام
مرور آثار مرتبط با شخصیت ها
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی
مرور مجلات
مرور الفبایی مجلات
مرور کل مجلات
مرور وضعیت انتشار
مرور درجه علمی
مرور زبان اصلی
مرور محل نشر
مرور دوره انتشار
گالری
عکس
فیلم
صوت
متن
چندرسانه ای
جستجو
جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در سایر پایگاهها
جستجو در کتابخانه دیجیتالی تبیان
جستجو در کتابخانه دیجیتالی قائمیه
جستجو در کنسرسیوم محتوای ملی
کتابخانه مجازی ادبیات
کتابخانه مجازی حکمت عرفانی
کتابخانه تخصصی تاریخ اسلام و ایران
کتابخانه تخصصی ادبیات
کتابخانه الکترونیکی شیعه
علم نت
کتابخانه شخصی
مدیریت علاقه مندیها
ارسال اثر
دانشنامه
راهنما
راهنما
انرژي ايمان
کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
فارسی
کتاب الکترونیکی
میانگین امتیازات:
امتیاز شما :
تعداد امتیازات :
0
انرژي ايمان
ویرایش اثر
کلید واژه اصلی :
ایمان و کفر و شرک
,
ایمان
سوال:
انرژي اطراف يک فرد با ايمان از نظر علمي چه نوع انرژي است( انرژي مغناطيس، انرژي بار ... ) اين گفته از نظر علم فيزيک ثابت شده ولي من باور ندارم. از شما مي خوام اين مطالب را برام با استفاده از علم و به طور کامل و علمي جواب بدهيد.
پاسخ تفصیلی:
بدن موجودات زنده و حتّی برخی از موادّ غیر زنده ، انواعی از انرژیها را از خود متصاعد می کنند که برخی از آنها را ، هم به راحتی می توان با دستگاههای ساخت دست بشر شناسایی نمود ، هم می توان برای آنها توجیه علمی بیان کرد ؛ امّا اظهار نظر درباره ی برخی از انرژیها که ادّعا می شود در اطراف موجودات وجود دارند کار آسانی نیست. در سطور زیر به نحو اجمال به بررسی انرژیهای موجود در بدن موجودات زنده پرداخته می شود.
1. یکی از انرژیهایی که یقیناً در موجودات زنده وجود دارد انرژی الکتریکی است. همه ی موجودات زنده دارای سلسله اعصاب هستند که دائماً در آنها جریانهای الکتریکی در جریان است. در بدن انسان ، بزرگترین کانون انرژی الکتریکی مغز است که انباشته از رشته های عصبی است. امروزه در علم پزشکی با استفاده دستگاه الکترو آنسفالوگرافی فعالیت الکتریکی مغز ثبت می شود و از این راه امراض گونان مغزی مثل صرع ، سکته ی مغزی و ... شناسایی می شوند.
2. از آنجایی که جریانهای الکتریکی همواره تولید میدان مغناطیسی نیز می کنند ، لذا در اطراف موجودات زنده ، طبیعتاً میدانهای مغناطیسی بسیار ضعیفی نیز وجود خواهد داشت. میدان مغناطیسی ضعیف تقریباً در اکثر موجودات وجود دارد ؛ چرا که موجودات دائماً در حال تبادل الکترون هستند. زمین و اکثر سیّارات و همه ستارگان نیز دارای میدان مغناطیسی هستند.
3. همه موجودات زنده به خاطر سوخت و ساز درون سلولی دائماً حرارت تولید می کنند. و حرارت چیزی غیر از نور مادون قرمز نیست. این موج را در انسان و موجودات زنده ی بزرگ با حسّ لامسه به راحتی می توان لمس نمود ولی در موجودات زنده ی کوچکتر و در گیاهان تنها با دستگاههای ویژه قابل ردیابی است. با توجّه به این که امواج تلوزیونی و رادیویی نیز از سنخ امواج مادون قرمز هستند احتمال تشعشع این گونه از امواج نیز از بدن موجودات زنده وجود دارد. بخصوص از طرف مغز که منبع جریانهای الکتریکی است. در فرستنده های رادیویی نیز امواج الکتریکی هستند که تبدیل به امواج الکترومغناطیسی (امواج نوری) می شوند.
4. برخی موجودات مثل کرمهای شبتاب ، موجودات دریایی شبتاب و ... امواجی از خود متصاعد می کنند که از سنخ امواج الکترومغناطیس (امواج نوری) بوده و در طیف مرئی قرار دارد. این حقیقت ، این احتمال را تقویت می کند که شاید برخی از موجودات قادر به تولید امواج نوری نامرئی نیز باشند. همینطور برخی از حیوانات مثل مار ماهی قادرند در ولتاژ بسیار بالایی انرژی الکتریکی تولید کنند. ولتاژ جریان تولید شده از این ماهی ها به قدری زیاد است که می تواند موجب مرگ یک انسان شود.
5. طبق برخی تحقیقات ، حتّی بدن انسان تشعشعاتی در طیف ماوراء بنفش نیز دارد.
6. امّا آنچه با عناوینی چون انرژی زنده ، هاله ی زنده ، هاله ی انسانی ، اشعه N ، مغناطیس حیوانی ، انرژی بیوپلاسمیک ، انرژی سایکوترانیک و ... مطرح است ظاهراً از سنخ هیچکدام از این موارد پیش گفته نیست.
تحقیقات و عکسبرداریهای دانشمندان نشان داده که نه تنها در موجودات زنده بلکه در اطراف همه ی موجودات مادّی هاله ای وجود دارد که ماهیّت آن تا به امروز ناشناخته مانده است. دانشمندان برای دیدن این هاله از دستگاههای ویژه ای استفاده می کنند ولی از دیرباز عدّه ای مدّعی بوده اند که این هاله را با چشم عادی نیز می بینند. البته این امر منافاتی با نامرئی بودن این هاله ندارد چرا که برخی افراد حتّی قادر به دیدن امواج مادون قرمز نیز هستند ؛ با اینکه امواج مادون قرمز برای اکثر افراد نامرئی هستند. تاریخچه ی شناخت هاله به پنج هزار سال قبل بر میگردد. تقریباً در تمام فرهنگها و بخصوص فرهنگ چینی ، ایرانی ، مصری ، هندی و ژاپنی افراد عارف مشرب و اهل بصیرت مدّعی وجود چنین هاله هایی بوده اند. دكتر جانوایت در كتاب « علوم آینده » حدود یكصد فرهنگ را ذكر میكند كه در گذشته ی آنها اشاراتی به وجود هاله ی انسانی شده است. فیثاغورث ، بقراط ، مادام بلاواتسكی، آنتوان مسمر، جیمزكلاركماكسول ، باربارا برنن، جان پیراكس و كرلیان از جمله دانشمندانی هستند که درباره ی هاله انسانی تحقیق و پژوهش نمودهاند. امروزه برای دیدن این هاله ها از تمرینات خاصّ یوگی ها یا از عینکهای مخصوصی به نام عینک کرلیان استفاده می شود. البته دستگاههای پیشرفته تری نیز برای مشاهده ی این هاله وجود دارند که در مراکز تحقیقاتی از آنها استفاده می شود.
آنچه تا به امروز از نظر علمی مورد تأیید است وجود چنین هاله هایی است که البته این مقدار نیز از سوی مجامع علمی به صورت عمومی پذیرفته نشده است ؛ بلکه برخی مجموعه های تحقیقاتی از رؤیت آن خبر داده اند و عکسهایی از آن تهیّه کرده اند. امّا اینکه ماهیّت این هاله چیست؟ تا به امروز هیچ توضیح علمی موجّه درباره ی آن داده نشده.
7. در مکانیک کوانتوم تمام موجودات مادّی به صورت مجموعه ای از امواج تصوّر می شوند ؛ همچنین نظریّه ی ریسمان که مدّتی است اذهان فیزیکدانها را به خود مشغول نموده است ؛ همه ی موجودات را مجموعه ای از امواج می شناسد.لذا شاید در آینده بتوان هاله ی فوق الذّکر را با توجّه به قواعد مکانیک کوانتوم یا نظریّه ریسمان ــ البته اگر تأیید شود ــ توجیه علمی نمود.
8. آنچه در مطالب پیشین گفته شد هیچکدام اختصاص به مؤمنین ندارد. البته مدّعیان شهود هاله ها ادّعا می کنند که هاله ی انسانهای باایمان تفاوتهایی با هاله ی افراد غیر مؤمن دارد. هاله ی انسانهای مؤمن معمولاً وسیعتر بوده و رنگهای خاصّی مثل رنگ طلایی یا سبز در آنها غالب است. امّا افزون بر موارد فوق در آیات و روایات اسلامی نیز از نور ایمان ، نور مؤمن و نور اولیاء الهی سخن گفته شده که ربطی به مطالب پیش گفته ندارد. و نمی توان این موارد را بر مطالب پیش گفته تفسیر نمود ؛ چرا که نور مطرح شده در آیات و روایات تنها اختصاص به مومنان دارد و افراد غیر مومن از آن بی بهره اند.
« اللَّهُ وَلِيُّ الَّذينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ وَ الَّذينَ كَفَرُوا أَوْلِياؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُماتِ أُولئِكَ أَصْحابُ النَّارِ هُمْ فيها خالِدُون : خداوند، ولى و سرپرست كسانى است كه ايمان آوردهاند؛ آنها را از ظلمتها، به سوى نور بيرون مىبرد. (اما) كسانى كه كافر شدند، اولياى آنها طاغوتها هستند؛ كه آنها را از نور، به سوى ظلمتها بيرون مىبرند؛ آنها اهل آتشند و هميشه در آن خواهند ماند.»(البقرة : 257)
« ... مَنْ لَمْ يَجْعَلِ اللَّهُ لَهُ نُوراً فَما لَهُ مِنْ نُورٍ .: كسى كه خدا نورى براى او قرار نداده، نورى براى او نيست.»( النور :40)
« أَ وَ مَنْ كانَ مَيْتاً فَأَحْيَيْناهُ وَ جَعَلْنا لَهُ نُوراً يَمْشي بِهِ فِي النَّاسِ كَمَنْ مَثَلُهُ فِي الظُّلُماتِ لَيْسَ بِخارِجٍ مِنْها كَذلِكَ زُيِّنَ لِلْكافِرينَ ما كانُوا يَعْمَلُون : آيا كسى كه مرده بود، سپس او را زنده كرديم، و نورى برايش قرار داديم كه با آن در ميان مردم راه برود، همانند كسى است كه در ظلمتها باشد و از آن خارج نگردد؟! اين گونه براى كافران، اعمال(زشتى) كه انجام مىدادند، تزيين شده(و زيبا جلوه كرده) است.»( الأنعام :122)
« يَوْمَ يَقُولُ الْمُنافِقُونَ وَ الْمُنافِقاتُ لِلَّذينَ آمَنُوا انْظُرُونا نَقْتَبِسْ مِنْ نُورِكُمْ قيلَ ارْجِعُوا وَراءَكُمْ فَالْتَمِسُوا نُوراً فَضُرِبَ بَيْنَهُمْ بِسُورٍ لَهُ بابٌ باطِنُهُ فيهِ الرَّحْمَةُ وَ ظاهِرُهُ مِنْ قِبَلِهِ الْعَذابُ : روزى كه مردان و زنان منافق به مؤمنان مىگويند:«نظرى به ما بيفكنيد تا از نور شما پرتوى برگيريم!» به آنها گفته مىشود:«به پشت سر خود بازگرديد و كسب نور كنيد!» در اين هنگام ديوارى ميان آنها زده مىشود كه درى دارد، درونش رحمت است و برونش عذاب.»(الحديد :13)
« يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا تُوبُوا إِلَى اللَّهِ تَوْبَةً نَصُوحاً عَسى رَبُّكُمْ أَنْ يُكَفِّرَ عَنْكُمْ سَيِّئاتِكُمْ وَ يُدْخِلَكُمْ جَنَّاتٍ تَجْري مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهارُ يَوْمَ لا يُخْزِي اللَّهُ النَّبِيَّ وَ الَّذينَ آمَنُوا مَعَهُ نُورُهُمْ يَسْعى بَيْنَ أَيْديهِمْ وَ بِأَيْمانِهِمْ يَقُولُونَ رَبَّنا أَتْمِمْ لَنا نُورَنا وَ اغْفِرْ لَنا إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَديرٌ : اى كسانى كه ايمان آوردهايد بسوى خدا توبه كنيد، توبهاى خالص؛ اميد است(با اين كار) پروردگارتان گناهانتان را ببخشد و شما را در باغهايى از بهشت كه نهرها از زير درختانش جارى است وارد كند، در آن روزى كه خداوند پيامبر و كسانى را كه با او ايمان آوردند خوار نمىكند؛ اين در حالى است كه نورشان پيشاپيش آنان و از سوى راستشان در حركت است، و مىگويند:« پروردگارا! نور ما را كامل كن و ما را ببخش كه تو بر هر چيز توانايى.(التحريم :8)
« يَوْمَ تَرَى الْمُؤْمِنينَ وَ الْمُؤْمِناتِ يَسْعى نُورُهُمْ بَيْنَ أَيْديهِمْ وَ بِأَيْمانِهِمْ بُشْراكُمُ الْيَوْمَ جَنَّاتٌ تَجْري مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهارُ خالِدينَ فيها ذلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظيم : (اين پاداش بزرگ) در روزى است كه مردان و زنان باايمان را مىنگرى كه نورشان پيشرو و در سمت راستشان بسرعت حركت مىكند(و به آنها مىگويند:) بشارت باد بر شما امروز به باغهايى از بهشت كه نهرها زير(درختان) آن جارى است؛ جاودانه در آن خواهيد ماند. و اين همان رستگارى بزرگ است.»(الحديد:12)
« وَ الَّذينَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَ رُسُلِهِ أُولئِكَ هُمُ الصِّدِّيقُونَ وَ الشُّهَداءُ عِنْدَ رَبِّهِمْ لَهُمْ أَجْرُهُمْ وَ نُورُهُمْ وَ الَّذينَ كَفَرُوا وَ كَذَّبُوا بِآياتِنا أُولئِكَ أَصْحابُ الْجَحيم : كسانى كه به خدا و رسولانش ايمان آوردند، آنها صدّيقين و شهدا نزد پروردگارشانند؛ براى آنان است پاداششان و نورشان؛ و كسانى كه كافر شدند و آيات ما را تكذيب كردند، آنها دوزخيانند.(الحديد:19)
صاحب محتوی:
پرسمان دانشجویی
زبان :
فارسی
منبع اصلی :
http://www.maaref.porsemani.ir//node/3993
جنس منبع:
متن
پایگاه :
پایگاه پرسش و پاسخ های معارف سایت پرسمان
یادداشت :
نوع منبع :
پرسش و پاسخ , کتابخانه عمومی
مخاطب :
بزرگسال
خروجی ها :
Mods
Doblin core
Marc xml
MarcIran xml
مشخصات مختصر فراداده
مشخصات کامل اثر
منابع مرتبط :
ثبت نظر
ارسال
×
درخواست مدرک
کاربر گرامی : برای در خواست مدرک ابتدا باید وارد سایت شوید
چنانچه قبلا عضو سایت شدهاید
ورود به سایت
در غیر اینصورت
عضویت در سایت
را انتخاب نمایید
ورود به سایت
عضویت در سایت