جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
وقایع نگاری صد رویداد تاریخی آمریکا در ایران و تأثیر آن بر عقب ماندگی جامعه از سال 1921 تا 2020 میلادی (با تکیه بر منطق مقاومت در حقوق بین الملل) [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Dr. Mohammad Sheta Badra (Iran) 1 Zahra Shirdel (Iran) 2
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: موضوع و اهداف: هر جامعه ای در مسیر پیشرفت خود نیازمند ایجاد محیطی مساعد برای رشد و رفاه مردم است و بر اساس این آرامش محیطی زمینه های پیشرفت فراهم می شود. در این میان یکی از عواملی که مانع از توسعه جوامع می شود، بروز عوامل محیطی و ایجاد دشمنی توسط کشورهای دیگر است. مسائلی مانند جنگ، ترور، تحریم و ... از جمله این مسائل هستند که پیشرفت هر جامعه ای را با مشکل مواجه می کنند. این پژوهش با تمرکز بر این موضوع به دنبال شناسایی عوامل عقب ماندگی جامعه ایران است که توسط آمریکا ایجاد شده است. روش و يافته‌ها: در اين پژوهش با رويكرد فلسفه سياسي، از روش تحقيق توصيفي موردي و اسنادي براي بررسي تاريخچه تحليلي استفاده شده است. البته با توجه به اهمیت تقابل آمریکا در تاریخ معاصر ایران طی صد سال اخیر (1921-2020 میلادی)، صدها رویداد تاریخی علیه ایران بررسی شده و در ادامه راهبرد مقاومت در برابر تحریم ها در نظام حقوق بین الملل ارائه شده است. . نتیجه: مشکلاتی که آمریکا در تاریخ معاصر علیه ایران ایجاد کرده است، نشانه یک انحراف تاریخی است. این رفتار خارج از روابط دیپلماتیک باعث می شود یک کشور انواع فشارهای اقتصادی و غیراقتصادی را به کشور دیگر وارد کند که نتیجه آن عقب ماندگی جامعه است و راه حل مقابله با آن تقویت ساختار نظام حکومتی است. .
صفحات :
از صفحه 137 تا 168
منطق کیفی حلم و استقامت ذیل آثار فردی و اجتماعی به ابتنای آموزه های دینی
نویسنده:
زهرا شیردل ،وجیهه شیردل ، محمدشتا بدرا
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
یکی از مسائل بشر در تمامی اعصار نحوه مواجهه با سختی ها و شدائد بوده است که کیفیت مواجهه را به سوی آزمون و خطا در نحوه مدیریت وقایع و حوادث سوق داده است؛ اما وقتی این وقایع به سوی مصیبت در غم از دست دادن عزیزی و یا مهیا کردن زمینه عصیان و گناه و یا نافرمانی و سایر آثار مترتب بر زندگی در سرای مادی پیش می رود، بر صعب و سختی آزمون و ابتلا افزوده می شود؛ لذا انسان با اعطای نعمت ویژه ای از جانب خداوند، مزین به نعمت صبر و حلم و استقامت شد که می توانست او را از مواجهه با هر گونه سختی و مضیقه ای موفق کند و با افزودن بر قدرت کنترل درونی و کنترل تمامی قوا به ویژه خشم و غضب در مسیر بازگرداندن آرامش و سکینه و طمأنینه به زندگی گام بردارد. بنا به اهمیت این موضوع که نقش مهمی در رشد مادی و معنوی در زندگی فردی و خانوادگی و اجتماعی دارد، پژوهش حاضر که با استفاده از مطالعات کتابخانه ای و روش تحقیق توصیفی تدوین شد، تلاش نمود با بررسی مقوله به ابتنای مصادر ثقلین کبیر- قرآن و روایات- به تبیینی از آثار و تأثیرات صبر و ایستادگی بر زندگی فردی و اجتماعی بپردازد که نتایج تحقیق نشان گر اهمیت «عاملیتی» فضیلت حلم و بردباری و استقامت و خصایص آن در دین اسلام و فطرت انسانی بود که به مثابه فصل مشترک خلقت انسان در مواجهه با تنگناهای تاریخی است؛ تحقق مقامی که صابران و استقامت ورزان با مزین شدن به آن به ویژه در مواجهه با بلایای همه گیری مثل شیوع ویروس کرونا که به مثابه یکی از خانواده سلسله شرور طبیعی، بلای عصر معاصر شده است، مسیر گشوده سازی برکات الهی را در منطق کیفی سفر معراجی به عالم معنا با پای دل طی می کنند و به همین منظور به ارائه بحثی مستوفا در کیفیت مواجهه با ویروس کرونا پرداخته شد.
صفحات :
از صفحه 47 تا 74
Functional Analysis for the Distortion Category in Human Life by Evaluating the Quran and the Testaments Texts
نویسنده:
محمدشتا بدرا، مریم شیری
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: تحریف متون و منابع دینی در طول تاریخ همواره ابزار حاکمان مستبد و صاحبان قدرت و ثروت بوده است که از آن برای رسیدن به اهداف خود و برای نگه داشتن مردم در جهل استفاده می کردند و این تحریف تا امروز در زندگی بشر ادامه دارد. بنابراین پرداختن به موضوع تحریف متون دینی در ادیان ابراهیمی (اسلام، یهودیت، مسیحیت) موضوع مهمی است که نشان می‌دهد این متون تا چه حد معتبر هستند و می‌توان به آنها مراجعه کرد. با توجه به این ضرورت بحث، در پژوهش حاضر سعی شده است با رویکرد کیفی مانند بررسی اسناد و تحلیل محتوا و با توجه به نقش آن در زندگی بشر، به تبیین و بررسی موضوع تحریف در ادیان ابراهیمی، تبیین شود. دلایلی که ثابت می کند قرآن به دور از تحریف است. یافته‌های پژوهش حاکی از آن است که تحریف در قرآن کریم امکان‌پذیر نیست. اما از نظر معنوی، تفسیری و باطنی قرآن، مانند هر متن دیگری، ممکن است; در عین حال، موضوع تحریف در عهدین با توجه به دستکاری انسان در متون مقدس و نوع دسترسی به متون مقدس، به موضوع دیگری اشاره دارد. بر این اساس در عهدین باید به جعل توجه کرد و موضوع فراتر از تحریف مطرح شده است. نشانه این است که تورات و انجیل اصلی توسط انسان ها و در طول زندگی بشر دستکاری شده است.
صفحات :
از صفحه 121 تا 157
رویکردی تحلیل‌مند به مسئله تحریف در قرآن کریم و عهدین
نویسنده:
محمد شتا بدرا
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
یکی از مبانی مهم در بررسی متون دینی و به­ ویژه تفسیر متون مقدس، توجه به این بحث تاریخی است، که آیا متن مقدس درگذر تاریخ دچار تحریف شده است؟ به بیان دیگر، این متون تا چه اندازه از اعتبار برخوردار هستند؟ مفسران شیعی و اهل سنت در عنایت به این نکته اساسی در تفاسیر خود، بحث سلامت قرآن از تحریف را مطرح کرده ­اند، که در نقطه مقابل نگاه محققان غربی به مسئله تحریف در عهدین است. در این پژوهش که به ابتنای روش کیفی و با رویکرد تحلیل محتوا بررسی شد، با توجه به بررسی محتوایی مسئله تحریف و ابعاد و انواع آن، به بررسی دلایل تحریف ­پذیری یا تحریف­ ناپذیری قرآن کریم و عهدین پرداخته است، و این نتیجه حاصل شد که تحریف در قرآن تنها از حیث معنوی امکان­پذیر است؛ اما تحریف در عهدین بحثی متمایز است؛ چرا که اساسـاً بـا توجه به بشری بودن و به‌اصطلاح دست‌ساز بودن عهدین و مفقود شدن تورات و انجیل الهی، به‌جای تحریف در عهدین فعلی باید قائل به جعل شد.
صفحات :
از صفحه 37 تا 50
  • تعداد رکورد ها : 4