جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 7
دین، سکولاریسم و ​​دموکراسی مشروطه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jean L. Cohen, Cécile Laborde
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
انتشارات دانشگاه کلمبیا (Columbia University Press),
چکیده :
دو قطبی شدن بین دینداران سیاسی و سکولارهای مبارز در دو سوی اقیانوس اطلس در حال افزایش است. این مجموعه که به طور انتقادی با سکولاریسم سنتی و سازگاری مذهبی درگیر است، یک سکولاریسم قانون اساسی را معرفی می کند که به شدت با چالش های معاصر روبرو می شود. مشخص می کند که کدام پیوندهای بین دین و دولت با اصول لیبرال، جمهوری خواه و دموکراتیک دموکراسی مشروطه سازگار است و موفقیت اجرای آنها را در زادگاه سکولاریسم سیاسی: ایالات متحده و اروپای غربی ارزیابی می کند. با رویکرد به این موضوع از دیدگاه‌های فلسفی، حقوقی، تاریخی، سیاسی و جامعه‌شناختی، مشارکت‌کنندگان به دفاع کامل از مشروعیت نظری و نهادی پروژه خود می‌پردازند. کار آنها بینش تازه‌ای را در بحث‌های مربوط به توازن حقوق بشر و آزادی مذهبی، تعریف مناسب هنجار غیرتاسیس، و رابطه بین حاکمیت و کثرت گرایی قانونی به ارمغان می‌آورد. آنها درباره شجره نامه و تنش های مربوط به حقوق قانونی بین المللی برای آزادی مذهبی، نمادهای مذهبی در فضاهای عمومی، استدلال های مذهبی در بحث های عمومی، صلاحیت مراجع دینی در حقوق شخصی، و معضلات تطبیق مذهبی در قوانین اساسی ملی و سیاست عمومی بحث می کنند. قراردادهای بین المللی حقوق بشر یا اصول لیبرال-دمکراتیک را نقض می کند. این متفکران استدلال می کنند که اگر عمیقاً در مفاهیم دین و سکولاریسم تجدید نظر کنیم، قضاوت اصولی ادعاهای رقیب ممکن می شود. درباره نویسنده ژان ال کوهن استاد نظریه سیاسی نل و هربرت سینگر در دانشگاه کلمبیا است. او نویسنده مشترک جامعه مدنی و نظریه سیاسی و نویسنده طبقه و جامعه مدنی: محدودیت های نظریه انتقادی مارکسی است. تنظیم صمیمیت: یک پارادایم حقوقی جدید. و جهانی شدن و حاکمیت: بازاندیشی در مشروعیت و قانونمندی. سیسیل لابورد استاد نظریه سیاسی در دانشگاه کالج لندن و عضو آکادمی بریتانیا است. او نویسنده اندیشه پلورالیستی و دولت در بریتانیا و فرانسه و جمهوری خواهی انتقادی: بحث حجاب و فلسفه سیاسی است.
اندیشه پلورالیستی و دولت در بریتانیا و فرانسه، 25-1900 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Cécile Laborde
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
UK: Palgrave Macmillan,
جمهوری خواهی و نظریه سیاسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Laborde, Cecile;Maynor, John
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
John Wiley & Sons, Ltd,
چکیده :
جمهوری خواهی و نظریه سیاسی اولین کتابی است که بررسی جامع و انتقادی نظریه سیاسی جمهوری را ارائه می دهد. ارزیابی انتقادی اعتبار تاریخی، انسجام مفهومی، و پیشنهادات هنجاری آن. مشارکت‌های اصلی از دانشمندان برجسته بین‌المللی را به شیوه‌ای تعاملی گرد هم می‌آورد. فصل 1؛ مشارکت جمهوریخواهان در نظریه سیاسی معاصر؛ سیسیل لابورد و جان مینور؛ قسمت اول؛ آزادی جمهوری خواهان و منتقدان آن؛ فصل 2; آزادی و سلطه؛ متیو اچ کرامر; فصل 3; قدرت و عدم آزادی چگونه به هم مرتبط هستند؟ ایان کارتر؛ فصل 4; آزادی به مثابه فقدان قدرت خودسر؛ کوئنتین اسکینر; فصل 5; آزادی جمهوری خواهان: سه اصل، چهار قضیه. فیلیپ پتیت؛ فصل 6; جمهوری خواهی، هویت ملی و اروپا؛ دیوید میلر؛ فصل 7; جمهوری خواهی، دموکراسی و مشروطیت؛ ریچارد بلامی؛ فصل 8.
جمهوری خواهی انتقادی: مناقشه حجاب و فلسفه سیاسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Cécile Laborde
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: انتشارت دانشگاه آکسفورد (Oxford University Press),
چکیده :
این کتاب اولین تحلیل جامع از مسائل فلسفی مطرح شده توسط بحث حجاب در فرانسه است، این کتاب همچنین گفت و گوی بین نظریه سیاسی معاصر انگلیسی-آمریکایی و فرانسوی انجام می دهد و از راه حل جمهوری مترقی برای به اصطلاح تعارضات چند فرهنگی در جوامع معاصر دفاع می کند. این کتاب فلسفه رسمی جمهوری‌خواهانه laïcité را که در سال 2004 ممنوعیت تابلوهای مذهبی در مدارس را توجیه می‌کرد، ارزیابی انتقادی می‌کند. نشان داده شده است که Laïcité شامل یک نظریه جامع شهروندی جمهوری است که بر سه آرمان متمرکز است: برابری (بی طرفی سکولار حوزه عمومی)، آزادی (استقلال فردی و رهایی) و برادری (وفاداری مدنی به جامعه شهروندان). این کتاب با به چالش کشیدن تفاسیر رسمی از laïcité، یک جمهوری‌گرایی انتقادی را مطرح می‌کند که از ممنوعیت حجاب حمایت نمی‌کند، اما از تفسیر اصلاح‌شده سه تعهد جمهوری مرکزی حمایت می‌کند: سکولاریسم، عدم سلطه و همبستگی مدنی. بنابراین، نسخه‌ای از سکولاریسم را بیان می‌کند که دقیقاً به مشکل سوگیری وضع موجود می‌پردازد - این واقعیت که جوامع غربی از نظر تاریخی نسبت به همه ادیان بی‌طرف نیستند. همچنین از دیدگاه رهایی زنان دفاع می‌کند که پدرسالاری اجباری را که در تنظیم لباس مذهبی نهفته است، رد می‌کند، اما افراد را در برابر سلطه مذهبی و سکولار، مردسالار و قوم‌گرایانه بی‌کمک نمی‌گذارد. در نهایت، این کتاب یک نظریه ادغام مهاجران را ترسیم می کند که بار ادغام مدنی را به جای خود شهروندان بر دوش نهادهای اساسی اجتماعی-سیاسی می گذارد. جمهوری خواهی انتقادی رویکرد کاملاً جدیدی را برای مدیریت کثرت گرایی مذهبی و فرهنگی پیشنهاد می کند که بر پیگیری آرمان مترقی عدم سلطه در جوامع موجود و غیر ایده آل متمرکز است. نظریه سیاسی آکسفورد بهترین کار جدید در نظریه سیاسی معاصر را ارائه می دهد. در نظر گرفته شده است که دامنه وسیعی داشته باشد، از جمله کمک های اولیه به فلسفه سیاسی، و همچنین کار در نظریه سیاسی کاربردی. این مجموعه شامل آثاری با کیفیت عالی و بدون محدودیت از نظر رویکرد یا موضوع خواهد بود. سردبیران سریال: ویل کیملیکا، دیوید میلر و آلن رایان.
دین لیبرالیسم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Cécile Laborde (سیسیل لابورد)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
انتشارات دانشگاه هاروارد (Harvard University Press),
چکیده :
جوامع لیبرال به طور متعارف، مذهب را بر اساس قانون منحصربه‌فرد می‌دانند، که هم به حمایت ویژه (مانند ضمانت‌های عبادت رایگان) و هم به مهار ویژه (برای جدا نگه داشتن دین و دولت) نیاز دارند. اما اخیراً این ایده که دین مستلزم استثناء قانونی است مورد انتقاد کسانی قرار گرفته است که استدلال می‌کنند که دین هیچ تفاوتی با هر مفهوم دیگری از خیر ندارد و دولت باید با همه این مفاهیم بر اساس اصول بی‌طرفی و آزادی برابر رفتار کند. سیسیل لابورد با بسیاری از این نقد برابری‌خواهانه لیبرال موافق است، اما او استدلال می‌کند که یک قیاس ساده بین خیر و دین، روابط پیچیده میان دین، قانون و دولت را نادرست نشان می‌دهد. دین بیش از یک بیانیه اعتقاد در مورد آنچه درست است، یا یک کد رفتار اخلاقی و اخلاقی عمل می کند. همچنین به شیوه‌های جامع زندگی، نظریه‌های سیاسی عدالت، شیوه‌های انجمن داوطلبانه و هویت‌های جمعی آسیب‌پذیر اشاره دارد. تفکیک دین به ابعاد مختلف آن، همانطور که لابورد انجام می دهد، دو مزیت آشکار دارد. اولاً، با حصول اطمینان از این که دین با هر رفتاری که از قانون می‌گیرد، به دلیل ویژگی‌هایی است که با باورها، تصورات و هویت‌های غیرمذهبی مشترک است، احترام بیشتری برای پلورالیسم اخلاقی و اجتماعی نشان می‌دهد. ثانیاً، از برداشت غربی و متمایل به مسیحیت از دین که نظریه سیاسی لیبرال به ویژه در پرداختن به موضوع جدایی دین و دولت بر آن تکیه می کند، صرف نظر می کند. در نتیجه، Liberalism’s Religion پاسخی بدیع به این سؤال ارائه می‌کند: آیا می‌توان نظریه‌های غربی در مورد سکولاریسم و ​​مذهب را در جوامع غیرغربی به‌طور جهانی به کار برد؟
دینِ لیبرالیسم [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Cécile Laborde (سیسیل لابورد)
نوع منبع :
مقاله , نقد و بررسی کتاب
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
Liberalism’s Religion یک کتاب پارادایم تغییر دهنده و یک دستاورد علمی نمونه است. سیسیل لابورد، یک محقق ماهر، با موفقیت با یک جاه طلبی مقابله می کند پروژه ای که افکاری را که او در طول سال ها پیش برده است را در یک رساله جامع جمع می کند. هدف لابورد بیان شده این است که «نظریه ای قوی تر از لیبرال» ایجاد کند برابری طلبی» (5). برای انجام این کار، او رویکردی تفسیری به دین اتخاذ می کند که به دنبال عدالت در مورد کثرت ابعاد هنجاری است. پوشیده از این تصور مبهم به عبارت دیگر، دین «به عنوان یک مقوله سیاسی-حقوقی کمتر از اندازه کافی است» (2). آنچه برای درک مسائل چندوجهی ناشی از «دین» لازم است، تفکیک آن – استفاده از ترجیحات اوست. اصطلاح - به نحوی که به اندازه کافی مقادیر زیربنایی را که تحت پوشش قرار می‌گیرند، نشان دهد این مفهوم معنایی مبهم تنها زمانی که این مقادیر آشکار شوند، یکی در a قرار می گیرد موقعیتی برای درک کامل مسائل پیچیده سیاسی و حقوقی که بر بحث های معاصر در جوامع لیبرال غالب است.
دین در فلسفه سیاسی لیبرال [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bardon, Aurélia; Laborde, Cécile
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تاکنون هیچ گونه برخورد مستقیم و گسترده ای با مقوله دین از فلسفه سیاسی لیبرال صورت نگرفته است. در حدود سی سال گذشته، لیبرال‌ها تمایل داشته‌اند که دین را تحت مقوله‌های نزدیکی مانند «مفاهیم خوب» (در بحث‌های بی‌طرفی) یا «فرهنگ» (در بحث‌هایی درباره چندفرهنگ‌گرایی) تحلیل کنند. حقوقدانان قانون اساسی ایالات متحده و نظریه پردازان سیاسی فرانسوی هر دو به طور مستقیم به مقوله دین پرداختند (به ترتیب تحت فقه متمم اول و سنت سیاسی لائیسیته) اما هیچ یک از این گفتمان های تخصصی ملی به جریان اصلی فلسفه سیاسی لیبرال راه پیدا نکردند. این تا حدودی متناقض است زیرا مفاهیم کلیدی لیبرال (حاکمیت دولت، مدارا، آزادی فردی، حقوق وجدان، عقل عمومی) به عنوان پاسخی به جنگ‌های مذهبی اروپا در قرن هفدهم توضیح داده شد و ساختار بنیادی لیبرالیسم ریشه در تجربه غرب دارد. درگیری سیاسی-مذهبی بنابراین ارزیابی مجدد این سنت - و اعتبار آن در پرتو چالش های معاصر - بسیار دیر شده است. این کتاب اولین تعامل گسترده با دین را از سوی فیلسوفان سیاسی لیبرال ارائه می دهد. این جلد، از درون خود سنت فلسفی لیبرال، مفاهیم کلیدی وجدان، عقل عمومی، عدم استقرار و بی طرفی را تحلیل می کند. تا آنجا که احیای دینی معاصر به عنوان چالشی برای لیبرالیسم تلقی می‌شود، به نظر می‌رسد کشف منابع خاصی که سنت لیبرال برای پاسخ به آن دارد، بیش از هر زمان دیگری حیاتی به نظر می‌رسد.
  • تعداد رکورد ها : 7