جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
God, the Good, and the Spiritual Turn in Epistemology
نویسنده:
Roberto Di Ceglie
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این کتاب، روبرتو دی سیگلی تحقیقی تاریخی، الهیاتی و معرفت‌شناختی ارائه می‌کند که نشان می‌دهد چگونه تعهد به خدا و/یا خیر، شرایط بهینه را برای دستیابی به دانش ایجاد می‌کند. دی سیگلی از این باور رایج انتقاد می کند که برای دستیابی به دانش، باید همیشه آماده باشد تا باورهای خود را با باورهایی جایگزین کند که به نظر می رسد اثبات شده اند. او از دیدگاه جامع‌تری دفاع می‌کند، که از لحاظ تاریخی نمونه‌ای از متفکران برجسته مسیحی است، که به موجب آن از مؤمنان انتظار می‌رود که خود را به خدا و باورهای مرتبط با آن متعهد کنند، مهم نیست که شواهد متقاعدکننده‌ای که با چنین باورهایی در تضاد هستند، به نظر می‌رسد. او همچنین استدلال می‌کند که هم مؤمنان و هم کافران می‌توانند به ترتیب خود را به خدا و خیر متعهد کنند و بدین وسیله چرخشی معنوی در معرفت‌شناسی ایجاد کنند که آنها را قادر می‌سازد تا بهترین شرایط ممکن را برای انجام تحقیقات عقلانی و بحث ایجاد کنند.
مشیت الهی، غیبت الهی و تعهد به خیر [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
ROBERTO DI CEGLIE (روبرتو دی سیگلی)
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: مشیت الهی نقش مهمی در فرمول بندی برهان نهان الهی توسط جان شلنبرگ ایفا می کند. اگرچه شلنبرگ آشکارا مشیت خدا را ذکر نمی‌کند، اما رد این صفت از انکار وجود خدا پشتیبانی می‌کند، انکاری که هدف بحث پنهان بودن شلنبرگ است. در این مقاله، من نشان می‌دهم که رد ضمنی مشیت شلنبرگ دو فرض را پیش‌فرض می‌گیرد، که جامع‌تر آن عبارت است از این که بگوییم هیچ پایان خوبی در تاریخ وجود ندارد و هیچ تعهدی به خیر از جانب مؤمن آینده لازم نیست. من استدلال می کنم که مفروضات مورد بحث با دیدگاه شلنبرگ درباره خدا به عنوان خالق قادر مطلق، دانای مطلق و کاملاً دوست داشتنی همه چیز، سازگار نیست، دیدگاهی که شلنبرگ از آن به عنوان نقطه شروعی برای بحث پنهان بودن خود استفاده می کند.
  • تعداد رکورد ها : 2