جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
تصوف در رمان معاصر عربی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ziad Elmarsafy
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Edinburgh University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : شخصیت های صوفی - مقدسین، درویشان، سرگردان - به طور مرتب در ادبیات عرب مدرن دیده می شوند. گروهی منتخب از رمان نویسان تصوف را به عنوان یک نظام فکری و زبانی مورد بازجویی قرار می دهند. در آثار نویسندگانی مانند نجیب محفوظ، جمال الغطانی، طاهر اوتار، ابراهیم الکونی، محمود المسعدی و طیب صالح، شاهد رابطه بینامتنی قوی با اساتید صوفی گذشته از جمله الحلاج هستیم. ابن عربی، النفاری و سهروردی. این رابطه محدودیت های خود خلاق، فردیت، عقلانیت و همه امکانات ارائه شده توسط ادبیات را مورد بازجویی قرار می دهد. در این گفت و گو با میراث عرفانی، این رمان نویسان به دنبال راهی برای حفظ خود در محاصره نیروهای طاقت فرسا و ارتجاعی هستند که مشخصه اواخر قرن بیستم و اوایل قرن بیست و یکم بود.
تصوف در
 رمان معاصر عربی [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Ziad Elmarsafy
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Edinburgh University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: خوانش دقیق 9 رمان نویس معاصر عرب که از تصوف به عنوان یک راهبرد ادبی استفاده می کنند. شخصیت های صوفی - مقدسین، دراویش، سرگردان - به طور مرتب در ادبیات عرب مدرن دیده می شود. گروهی منتخب از رمان نویسان تصوف را به عنوان یک نظام فکری و زبانی مورد بازجویی قرار می دهند. در آثار نویسندگانی مانند نجیب محفوظ، جمال الغطانی، طاهر اوتار، ابراهیم الکونی، محمود المسعدی و طیب صالح، شاهد رابطه بینامتنی قوی با اساتید صوفی گذشته از جمله الحلاج، ابن هستیم. عربی، النفاری و السهروردی. این رابطه محدودیت های خود خلاق، فردیت، عقلانیت و همه امکانات ارائه شده توسط ادبیات را مورد بازجویی قرار می دهد. در این گفتگو و گفتگو با میراث عرفانی، این رمان نویسان به دنبال راهی برای حفظ خویشتن تحت محاصره نیروهای طاقت فرسای ظلم و ارتجاع هستند که مشخصه اواخر قرن بیستم و اوایل قرن بیست و یکم بود.
قرآن روشنگری: سیاست ترجمه و بنای اسلام [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ziad Elmarsafy (زياد المرصفي)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oneworld Publications,
چکیده :
ترجمه ماشینی: روشنگری اروپایی که به شدت عقلانی بود، شاهد تولد جامعه و اندیشه مدرن غربی بود. عقل مقدس بود و برای اولین بار، باورها و نهادهای دینی در معرض انتقاد گسترده بودند. در این کتاب پیشگامانه، زیاد المارصافی این حکمت پذیرفته شده را به چالش می کشد و استدلال می کند که مذهب هنوز در آن دوران بسیار تأثیرگذار بوده است. اما دین مورد بحث مسیحیت نبود - اسلام بود. المارصافی با ترسیم تاریخ ترجمه‌های قرآن در اروپا در قرن هجدهم و اوایل قرن نوزدهم نشان می‌دهد که تعدادی از شخصیت‌های کلیدی روشنگری - از جمله ولتر، روسو، گوته و ناپلئون - هم از قرآن الهام گرفته‌اند و هم ایده‌های خود را. این اثر شفاف و مستدل، که اسلام را در قلب روشنگری اروپایی بحث برانگیز قرار می‌دهد، دریچه‌ای ارزشمند به تعامل شرق و غرب در این دوره محوری در تاریخ بشر است. زیاد المرسفی، مدرس ارشد گروه انگلیسی و ادبیات مرتبط در دانشگاه یورک، انگلستان است.
  • تعداد رکورد ها : 3