جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
نظریه علّی خواص [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ann Katherine Whittle
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به بررسی نظریه علی خواص (CTP) می پردازد. CTP بیان می‌کند که ویژگی‌ها باید از طریق شبکه پیچیده روابط علی که یک ویژگی می‌تواند به آن کمک کند، درک شود. برای مثال، اگر جسمی خاصیت 90 درجه سانتیگراد بودن را داشته باشد، در تماس با پوست انسان، احساس گرما می‌کند، و غیره. برای درک بهتر CTP، من استدلال می‌کنم که باید بین ویژگی‌ها و ویژگی‌های خاص تمایز قائل شویم. نمونه هایی از آنها ویژگی‌ها باید از طریق روابط علّی که نمونه‌های آن‌ها در آن قرار دارند، تجزیه و تحلیل شوند، دمای 90 درجه سانتی‌گراد این فر است که باعث سوختن پوست من می‌شود، و غیره. اول، معیاری از هویت برای ویژگی‌ها ارائه می‌کند، هویت آنها از طریق نقش‌های علی که نمونه‌های دارایی متوجه می‌شوند، تحلیل می‌شود. همچنین شرحی از نحوه طبقه بندی نمونه های دارایی به انواع واقعی، در موارد قابل تعیین و تعیین، ارائه می دهد. من نشان می‌دهم که چگونه می‌توانیم بین شباهت واقعی و غیراصیل از طریق نمونه‌های ویژگی اشیا تمایز قائل شویم. سپس پیامدهای CTP برای تجزیه و تحلیل علیت مورد بررسی قرار می گیرد. من استدلال می کنم که CTP پیشنهادی یک هستی شناسی علّی قابل قبول ارائه می دهد. ریزدانگی نمونه‌های دارایی ما را قادر می‌سازد تا ظرافت‌های مربوط به سؤالات مربوط به این که چه چیزی باعث چه چیزی می‌شود را درک کنیم. اما مهم‌تر از آن، CTP ما را قادر می‌سازد تا دو تز بسیار جذاب در مورد رابطه علی را با هم آشتی دهیم. اولین مورد از اینها، تز کلیات است. این بیان می کند که روابط علی بخشی از الگوهای کلی تر است. دومین مورد از اینها، تز مفردگرایان است. این بیان می کند که ارتباط علّی بین دو موجودیت، به هیچ چیز خارجی به آن رابطه بستگی ندارد. من استدلال می‌کنم که با ترکیب CTP با هستی‌شناسی استوانه‌ها، می‌توانیم از این طریق به آنچه که تکینگی و کلی‌گرایی را هدایت می‌کند احترام بگذاریم.
نظریه علی کیفیات (اعراض) [پایان‌نامه انگلیسی]
نویسنده:
Whittle, Ann Katherine (ویتل، آن کاترین)
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این پایان نامه به بررسی نظریه علی خواص (CTP) می پردازد. CTP بیان می‌کند که ویژگی‌ها باید از طریق شبکه پیچیده روابط علی که یک ویژگی می‌تواند به آن کمک کند، درک شود. برای مثال، اگر جسمی خاصیت 90 درجه سانتیگراد بودن را داشته باشد، در تماس با پوست انسان، احساس گرما می‌کند، و غیره. برای درک بهتر CTP، من استدلال می‌کنم که باید بین ویژگی‌ها و ویژگی‌های خاص تمایز قائل شویم. نمونه هایی از آنها ویژگی‌ها باید از طریق روابط علّی که نمونه‌های آن‌ها در آن قرار دارند، تجزیه و تحلیل شوند، دمای 90 درجه سانتی‌گراد این فر است که باعث سوختن پوست من می‌شود، و غیره. اول، معیاری از هویت برای ویژگی‌ها ارائه می‌کند، هویت آنها از طریق نقش‌های علی که نمونه‌های دارایی متوجه می‌شوند، تحلیل می‌شود. همچنین شرحی از نحوه طبقه بندی نمونه های دارایی به انواع واقعی، در موارد قابل تعیین و تعیین، ارائه می دهد. من نشان می‌دهم که چگونه می‌توانیم بین شباهت واقعی و غیراصیل از طریق نمونه‌های ویژگی اشیاء تمایز قائل شویم. سپس پیامدهای CTP برای تجزیه و تحلیل علیت مورد بررسی قرار می گیرد. من استدلال می کنم که CTP پیشنهادی یک هستی شناسی علّی قابل قبول ارائه می دهد. ریزدانگی نمونه‌های دارایی ما را قادر می‌سازد تا ظرافت‌های مربوط به سؤالات مربوط به این که چه چیزی باعث چه چیزی می‌شود را درک کنیم. اما مهم‌تر از آن، CTP ما را قادر می‌سازد تا دو تز بسیار جذاب در مورد رابطه علی را با هم آشتی دهیم. اولین مورد از اینها، تز کلیات است. این بیان می کند که روابط علی بخشی از الگوهای کلی تر است. دومین مورد از اینها، تز مفردگرایان است. این بیان می کند که ارتباط علّی بین دو موجود، به هیچ چیز خارجی به آن رابطه بستگی ندارد. من استدلال می‌کنم که با ترکیب CTP با هستی‌شناسی استوانه‌ها، می‌توانیم از این طریق به آنچه که تکینگی و کلی‌گرایی را هدایت می‌کند احترام بگذاریم.
  • تعداد رکورد ها : 2