جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
گولم: سنت‌های جادویی و عرفانی یهودی در مورد انسان مصنوعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Moshe Idel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تز ایدل این است که نقش مفهوم گولم در یهودیت اعطای موقعیت استثنایی به نخبگان یهودی از طریق اعطای قابلیت قدرت های ماوراء طبیعی ناشی از دانش عمیق زبان عبری و ارزش های جادویی و عرفانی آن بود. این کتاب اولین بررسی جامع از کل طیف مطالب مربوط به خلق گولم است که از اواخر دوران باستان شروع می شود و به دوران مدرن ختم می شود. نویسنده به بررسی رابطه بین این بحث ها و چارچوب های تاریخی و فکری آنها می پردازد. از آنجایی که در دوره قرون وسطی سنت های مختلفی در مورد گولم وجود داشت، می توان تصور کرد که تکنیک های ایجاد این موجود خیلی زودتر توسعه یافته است. این ارائه بر روی تکنیک های دقیق برای ایجاد یک انسان مصنوعی تمرکز دارد، موضوعی که قبلا در ادبیات نادیده گرفته شده بود. بررسی کامل مفاهیم گولم در ادبیات اروپای شمالی و اسپانیا در قرون وسطی نه تنها درک بهتری از این پدیده، بلکه از تاریخ جادو و عرفان یهودی در قرون وسطی نیز امکان پذیر می کند. رفتارهای یهودی و مسیحی با گولم در رنسانس به عنوان بخشی از توجه رنسانس به طبیعت انسان بررسی می شود.
زبان، تورات و هرمنوتیک در ابراهیم ابوالعفیا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Moshe Idel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آبراهام ابوالفیا، بنیان‌گذار کابالای خلسه‌آمیز، عرفانی را آشکار کرد که شامل علاقه عمیق به زبان به‌عنوان یک جهان در خود است، تا همانطور که فیلسوفان طبیعت را مطالعه می‌کنند، برای دستیابی به دانشی بالاتر از علوم طبیعی و فلسفه نظری مورد مطالعه قرار گیرد. جایگاه زبان عبری به عنوان زبان طبیعی، فکری و اولیه در پس زمینه گمانه زنی های قرون وسطایی در مورد این موضوع مورد بحث قرار می گیرد. ابوالفیا سیستم هرمنوتیکی مفصلی را پیشنهاد کرد که در کل ادبیات کابالیستی منحصر به فرد است، هم برای بیان سیستماتیک آن و هم برای ابزارهای تفسیری عجیب و غریب که توصیف می کند. نسخه های مختلف این سیستم هفتگانه در چندین نسخه خطی وجود دارد که برای اولین بار در اینجا به تفصیل جمع آوری و تحلیل می شود. ابوالفیا تورات را مهمترین متن می‌دانست که منعکس‌کننده ساختار عالم عقل و همسان با عقل فعال و حتی خود خداوند است. از سوی دیگر، تورات در کابالای ابوالفیا به عنوان تمثیلی از فرآیندهای روانشناختی عارف تعبیر شد، رویکردی متفاوت از تفسیر معمولی کابالیستی از این متن به عنوان پیکره ای نمادین که منعکس کننده زندگی درون صفیروتیک الهی است.
تجربه عرفانی در ابراهیم ابوالعفیا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Moshe Idel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب نشان‌دهنده اولین ارائه گسترده یک عارف بزرگ یهودی، بنیان‌گذار کابالای خلسه‌زده است. این شامل شرحی از تکنیک های به کار گرفته شده توسط استادش، از جمله نقش موسیقی است. در مورد ویژگی های تجربه عرفانی او و تصویرسازی اروتیکی که به وسیله آن بیان شده، بحث شده است. این کتاب بر اساس تمام دست نوشته های موجود از ابوالفیه، راه را برای درک جدیدی از عرفان یهودی باز می کند. این به اهمیت کابالای خلسه‌آمیز برای تحولات بعدی یهودیت عرفانی اشاره می‌کند.
کتاب راهنمای ادیان ابراهیمی آکسفورد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Silverstein , Adam J. , Stroumsa , Guy G. , Blidstein , Moshe B.
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کتاب راهنمای ادیان ابراهیمی آکسفورد شامل مطالعات معتبر و در عین حال قابل دسترس در مورد موضوعات مختلفی است که در مقایسه با یهودیت، مسیحیت، و اسلام، و همچنین با تعاملات بین پیروان این ادیان در طول تاریخ سروکار دارند. مطالعه تطبیقی ​​ادیان ابراهیمی قرن هاست که انجام شده است. اغلب اوقات، این مطالعات منعکس کننده یک رویکرد جدلی به جای یک رویکرد کلی به موضوع بود. از قرن نوزدهم، مطالعه تطبیقی ​​ادیان ابراهیمی نه به صورت فشرده و نه سیستماتیک دنبال نشده است و اخیراً است که مطالعه تطبیقی ​​یهودیت، مسیحیت و اسلام مورد توجه جدی تری قرار گرفته است. این جلد به پیدایش و توسعه مطالعه تطبیقی ​​ادیان ابراهیمی کمک می کند، رشته ای که اکنون در مراحل شکل گیری خود است. این کتاب شامل دیدگاه‌های انتقادی و حمایتی درباره مفهوم ادیان ابراهیمی و بحث‌هایی درباره نقش شخصیت ابراهیم در این ادیان است. این شامل 32 مقاله، توسط برجسته ترین دانشمندان در زمینه، در مورد تعاملات تاریخی بین جوامع ابراهیمی است. در مورد کتاب مقدس و تفسیر آنها; درباره مفاهیم تاریخ دینی؛ در موضوعات و شاخه های مختلف اندیشه دینی، مانند توحید و عرفان; در مورد مناسک نماز، طهارت و تقدس، در مورد عشق در ادیان سه گانه و در مورد بنیادگرایی. این جلد با سه پایان نوشته شده توسط سه شخصیت تأثیرگذار در جوامع مسیحی، یهودی و مسلمان به پایان می رسد تا دیدگاه گسترده تری در مورد مطالعه تطبیقی ​​ادیان ابراهیمی ارائه دهد. این اثر نوآورانه، خوانندگان را با چالش ها و پاداش های مطالعه این سه دین با هم آشنا می کند.
  • تعداد رکورد ها : 4