جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی
کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی
کانال ارتباطی از طریق پست الکترونیک :
support@alefbalib.com
نام :
*
*
نام خانوادگی :
*
*
پست الکترونیک :
*
*
*
تلفن :
دورنگار :
آدرس :
بخش :
مدیریت کتابخانه
روابط عمومی
پشتیبانی و فنی
نظرات و پیشنهادات /شکایات
پیغام :
*
*
حروف تصویر :
*
*
ارسال
انصراف
از :
{0}
پست الکترونیک :
{1}
تلفن :
{2}
دورنگار :
{3}
Aaddress :
{4}
متن :
{5}
فارسی |
العربیه |
English
ورود
ثبت نام
در تلگرام به ما بپیوندید
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ...
همه موارد
عنوان
موضوع
پدید آور
جستجو در متن
: جستجو در الفبا
در گوگل
...جستجوی هوشمند
صفحه اصلی کتابخانه
پورتال جامع الفبا
مرور منابع
مرور الفبایی منابع
مرور کل منابع
مرور نوع منبع
آثار پر استناد
متون مرجع
مرور موضوعی
مرور نمودار درختی موضوعات
فهرست گزیده موضوعات
کلام اسلامی
امامت
توحید
نبوت
اسماء الهی
انسان شناسی
علم کلام
جبر و اختیار
خداشناسی
عدل الهی
فرق کلامی
معاد
علم نفس
وحی
براهین خدا شناسی
حیات اخروی
صفات الهی
معجزات
مسائل جدید کلامی
عقل و دین
زبان دین
عقل و ایمان
برهان تجربه دینی
علم و دین
تعلیم آموزه های دینی
معرفت شناسی
کثرت گرایی دینی
شرور(مسأله شر)
سایر موضوعات
اخلاق اسلامی
اخلاق دینی
تاریخ اسلام
تعلیم و تربیت
تفسیر قرآن
حدیث
دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات
سیره ائمه اطهار علیهم السلام
شیعه-شناسی
عرفان
فلسفه اسلامی
مرور اشخاص
مرور پدیدآورندگان
مرور اعلام
مرور آثار مرتبط با شخصیت ها
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی
مرور مجلات
مرور الفبایی مجلات
مرور کل مجلات
مرور وضعیت انتشار
مرور درجه علمی
مرور زبان اصلی
مرور محل نشر
مرور دوره انتشار
گالری
عکس
فیلم
صوت
متن
چندرسانه ای
جستجو
جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در سایر پایگاهها
جستجو در کتابخانه دیجیتالی تبیان
جستجو در کتابخانه دیجیتالی قائمیه
جستجو در کنسرسیوم محتوای ملی
کتابخانه مجازی ادبیات
کتابخانه مجازی حکمت عرفانی
کتابخانه تخصصی تاریخ اسلام و ایران
کتابخانه تخصصی ادبیات
کتابخانه الکترونیکی شیعه
علم نت
کتابخانه شخصی
مدیریت علاقه مندیها
ارسال اثر
دانشنامه
راهنما
راهنما
مرور
>
مرور پدیدآورندگان
>
جاذبی, مجتبی (دانشجوی دکتری، گروه علوم سیاسی، دانشگاه باقرالعلوم(ع)، قم، ایران)
جستجو در
عنوان
پدیدآورنده
توصیفگر
موضوع
ناشر
زبان
نوع منبع
رشته تحصیلی
مقطع تحصیلی رساله تحصیلی
تاریخ
محل
جستجو در متن
همه موارد
برای عبارت
مرتب سازی بر اساس
عنوان
نویسنده
جنس منبع
محل
ناشر
تاریخ تغییر
و به صورت
صعودی
نزولی
وتعداد نمایش
5
10
15
20
30
40
50
فرارداده در صفحه باشد
جستجو
خروجی
چاپ نتایج
Mods
Dublin Core
Marc
MarcIran
Pdf
اکسل
انتخاب همه
1
تعداد رکورد ها : 4
عنوان :
دولت متعالیه؛ ماهیت و مسائل (مجموعه گفتگو)
نویسنده:
مجتبی جاذبی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , مناظره،گفتگو و میزگرد
زبان :
فارسی
چکیده :
کتاب «دولت متعالیه؛ ماهیت و مسائل(مجموعه گفتگو)» به اهتمام مجتبی جاذبی است که در پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تهیه و به همت نشر این پژوهشگاه در ۴۹۵ صفحه به چاپ رسید. مصاحبههایی که در این دفتر با اندیشمندان حوزوی و دانشگاهی درباره دولت متعالیه صورت گرفته، ذیل دو دسته کلی جای دارند: ماهیت دولت متعالیه؛ مسائل دولت متعالیه. در مصاحبه با فلاسفه و حکمایی که سابقه تدریس، تألیف و پژوهش در حوزه حکمت نظری متعالیه دارند، تلاش بر آن بوده با محوریت الگوی فلسفی علل اربعه از مبانی، غایات، کارگزاران و ساختارهای دولت متعالیه سوال شود تا ماهیت دولت متعالیه روشن گردد. اما مصاحبه با اندیشمندان و استادانی که در حوزه اندیشه سیاسی صاحب اثر و نظر هستند، متمرکز بر مسائل دولت متعالیه بوده است. جایگاه و اهمیت مسائلی همچون عدالت، امنیت، عقلانیت و کارآمدی محور پرسشها در مصاحبه با این دسته از استادان بود. ساختار اثر این کتاب در دو بخش تألیف شده است؛ بخش اول با عنوان «ماهیت دولت متعالیه» به نگارش درآمده و مصاحبههای آن عبارتند از: تمایز مبانی، کارگزاران و ساختارهای دولت متعالیه از دولتهای متدانیه(مصاحبه با آیت الله سید محمد خامنهای)، نسبت شریعت و سیاست در حکمت متعالیه و اقتضائات آن در دولت متعالیه(مصاحبه با آیت الله احمد بهشتی)، سرشت قدسی دولت متعالیه در پرتو ابتنای حکمت عملی بر حکمت نظری(مصاحبه با آیت الله حسن رمضانی)، بنیادهای هستی شناختی و معرفت شناختی(روش نقدی - شهودی) دولت متعالیه(مصاحبه با حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی گرجیان)، جایگاه توحید در مبادی، مسائل و غایات دولت متعالیه(مصاحبه با حجت الاسلام والمسلمین مجتبی مصباح)، دیرینه شناسی مبادی متافیزیکی متعالیه و امتداد سیاسی - اجتماعی آن در دولت متعالیه(مصاحبه با حجت الاسلام والمسلمین یارعلی کرد فیروزجایی)، ماهیت و غایت دولت متعالیه(مصاحبه با شریف لکزایی)، استلزامات بنیادهای انسان شناختی متعالیه در دولت متعالیه(مصاحبه با مهدی مشکی) و نظریه دولت متعالیه(مصاحبه با حجت الاسلام والمسلمین مهدی امیدی). «مسائل دولت متعالیه» عنوان دومین و آخرین بخش از کتاب حاضر است که مباحث آن عبارتند از: چیستی و جایگاه امنیت در دولت متعالیه(مصاحبه با حجت الاسلام والمسلمین نجف لکزایی)، چیستی و جایگاه کارآمدی در دولت متعالیه(مصاحبه با علیرضا صدرا)، چیستی و جایگاه عدالت در دولت متعالیه(مصاحبه با حجت الاسلام یزدانی مقدم)، چیستی و جایگاه مدینه فاضله در دولت متعالیه(مصاحبه با سید مهدی امامی جمعه)، چیستی و جایگاه قدرت در دولت متعالیه(مصاحبه با حجت الاسلام والمسلمین محسن مهاجرنیا)، چیستی و جایگاه عقلانیت در دولت متعالیه(مصاحبه با حجت الاسلام والمسلمین بهرام دلیر)، چیستی و جایگاه اخلاق سیاسی در دولت متعالیه(مصاحبه با نجمه کیخا)، چیستی و جایگاه حکمرانی مجازی در دولت متعالیه(مصاحبه با حجت الاسلام والمسلمین ابوالحسن حسنی) و چیستی و جایگاه محیط زیست در دولت متعالیه(مصاحبه با علیرضا صدرا).
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
مبانی انسانشناختی نظریۀ پیشرفت سیاسی اسلامی
نویسنده:
مجتبی جاذبی ، مهدی امیدی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
زبان :
فارسی
چکیده :
نظریۀ پیشرفت سیاسی اسلامی بر مبانی متافیزیکی انسانشناختی متعالیه استوار بوده و این مبانی در جایجای آن نظریه مؤثر است؛ بهنحویکه اساساً سرشت قدسی نظریۀ پیشرفت سیاسی اسلامی مرهون رویکرد متعالیه در مبانی انسانشناختی است. از جملۀ این مبانی باور به وجود فطرت مخمورۀ الهیه در انسان، سعادت بهمثابۀ هدف نهایی، برخورداری انسان از اختیار و آزادی، سرشت اجتماعی انسان و تعدد مراتب انسانی است. این مبانی شامل نتایج عقلی مانند نفی سکولاریسم، ظهور سیاست انسانی در سطح جامعه، فرهنگ سیاسی متعالیه و مشروعیت مردمی نظام سیاسی پیشرفته، ظهور فضائل والای اخلاقی از جمله محبت، عدالت و ایثار در نفوس رهبران و شهروندان و درنهایت تأسیس و تدبیر یک نظام سیاسی پیشرفتۀ متمایز از نظامهای سیاسی توسعهیافتهٔ شیطانی، بهیمی و سبعی است. از آنجا که شناخت سرشت متعالیۀ نظریۀ پیشرفت سیاسی اسلامی و رویکرد متدانیۀ نظریههای توسعۀ سیاسی سکولار بهمنظور نگارش و اجرای الگوها و برنامههای پیشرفت سیاسی متعالیه در جمهوری اسلامی ضروری است، در مقالۀ حاضر با استفاده از روش اسنادی در سطح تحلیلی، مهمترین مبانی انسانشناختی نظریۀ پیشرفت سیاسی اسلامی و اقتضائات آن که بیانکنندۀ وجه تمایز این نظریه از نظریههای توسعۀ سیاسی غربی بوده، بیان شده است.
انتخاب :
صفحات :
از صفحه 79 تا 96
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
غایتباوری و سرشت قدسی دولت متعالیه
نویسنده:
مجتبی جاذبی ، مهدی مشکی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
مراجع
زبان :
فارسی
چکیده :
هدف پژوهش حاضر بررسی سرشت قدسی دولت متعالیه با تکیه بر غایتباوری است. روش پژوهش توصیفی- تحلیلی بوده و نتایج نشان داد که سرشت قدسی دولت متعالیه مرهون رویکرد غایتباورانه در حوزه مبانی و مسائل دولت متعالیه است. مبانی متافیزیکی متعالیه بنیادیترین شاخص سرشت قدسی این دولت میباشد. تتبع در مبانی هستیشناختی، معرفتشناختی و انسانشناختی متعالیه مبین آن است که عنایت به «غایت» از استلزامات عام و کلی این مبانی است. در هستیشناسی متعالیه، وجود بهسان یک نظام واحد که علیرغم تکثر عددی، برخوردار از غایتی واحد است، دیده میشود. دولت متعالیه در فرایند تصمیمگیری و تعیین خطمشیءهای خود در تضاد یا غفلت نسبت به این غایات اقدام نمیکند، بلکه مشیّت سیاسی خود را در طول و تداوم مشیّت خالق هستی قرار میدهد. مسائل دولت متعالیه با تغذیه نظری از رویکرد غایتباورانه مبانی متافیزیکی متعالیه با محوریت دو پرسش «چه کسی حکومت کند؟» و «چگونه حکومت شود؟»، پاسخ داده میشوند. در پاسخ به پرسش چه کسی حکومت کند، بر ضرورت حاکمیت ولی الهی که برخوردار از کمالات اخلاقی و معنوی باشد، تاکید میشود. در حوزه ساختارها نیز دولت متعالیه میکوشد متناظر با نظام احسن خلقت در حوزه حکمت نظری، بهترین نظام سیاسی- اجتماعی را در جهت تکامل نفوس مردم و تحصیل کمال و غایات متعالیه ایجاد کند.
انتخاب :
صفحات :
از صفحه 7 تا 34
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
تأملیبر ماهیت دانش سیاسی اسلامی
نویسنده:
محسن رضوانی , مجتبی جاذبی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
زبان :
فارسی
چکیده :
"دانش سیاسی اسلامی" عنوان عامی برای انواع معرفت سیاسی است که در تمدن اسلامی تولید شده و در آثار مختلف انعکاس یافته است. امروزه فهم و بازتولید این میراث ارزشمند از طریق تحلیل اجزای آن برای اندیشمندان جامعهی اسلامی ضروری است. این مقاله با روش تبیینی و با تکیهبر منابع معتبر، اجزای دانش سیاسی اسلامی را تحلیل میکند و میکوشد تا هدف، موضوع و روش دانش سیاسی اسلامی را بهمثابه اجزای این دانش واکاوی نموده و بهتعریفی جامع از ماهیت دانش سیاسی اسلامی دست یابد. بررسی موارد مزبور مبین آن است که سعادت انسان، هدف نهایی دانش سیاسی اسلامی بوده است و موضوع آن را امر سیاسی متعالی تشکیل میدهد. همچنین، دانش سیاسی اسلامی در تحلیل مسائل خود از روشهای مختلف شهودی، عقلی، نقلی و تجربی بهره میبرده است.
انتخاب :
صفحات :
از صفحه 61 تا 78
مشخصات اثر
ثبت نظر
1
تعداد رکورد ها : 4
×
درخواست مدرک
کاربر گرامی : برای در خواست مدرک ابتدا باید وارد سایت شوید
چنانچه قبلا عضو سایت شدهاید
ورود به سایت
در غیر اینصورت
عضویت در سایت
را انتخاب نمایید
ورود به سایت
عضویت در سایت
×
ارسال نظر
نوع
توضیحات
آدرس پست الکترونیکی
کد امنیتی
*
*
با موفقیت به ثبت رسید