جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
راهبرد نفوذ دشمن و فرهنگ دفاعي جمهوري اسلامي ايران
نویسنده:
شهرام اسفنديار ، ميثم بلباسي
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
با پيروزي انقلاب اسلامي، دستگاه محاسباتي دشمن نشانه‌هاي متقني از فروپاشي نظم مطلوب خود را مشاهده کرد و تمام توان خود را براي مهار، انحراف و براندازي آن به کار بست. يکي از راهبردهاي مقابله، اتخاذ رويکردهاي نرم بود که به‌واسطة فنون پيچيده‌اي از جمله نفوذ، در دستور کار قرار گرفت. در اين شرايط، جمهوري اسلامي تلاش نموده است تا با بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي ديني و فرهنگي ملت ايران و توجه به نگاه ايجابي رهبران انقلاب، رخنه‌گاه‌هاي نفوذ دشمن را مسدود كند. اين مقاله، با روش توصيفي ـ تحليلي، به دنبال پاسخ به اين پرسش است که تأثيرگذاري راهبرد نفوذ دشمن در فرهنگ دفاعي ايران داراي چه ابعادي است؟ يافته‌هاي پژوهش حاکي از اين است که دشمن در اين مسير دو هدف کلان و عملياتي را در نظر دارد: در هدف کلان به دنبال استحاله و تضعيف ارکان اساسي فرهنگ دفاعي کشور بوده و در هدف عملياتي، تأثيرگذاري بنيادين بر موضوعاتي همچون ولايت‌فقيه، آرمان‌هاي انقلاب، پايگاه مردمي فرهنگ دفاعي، بنية دفاعي، پشتيباني مردم و دولت از نيروهاي مسلح، فرهنگ جهاد و شهادت، تفکر و عمل انقلابي، هندسة جايگاه دوست و دشمن و... را دنبال مي‌كند.
صفحات :
از صفحه 105 تا 124
منشأ پیدایش هویت ملی؛ پارادایم‎ها و رویکردها
نویسنده:
میثم بلباسی؛ یوسف باقری
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
هدف: نوشتار حاضر به دنبال پاسخ به این پرسش بود که نظریه‌های منشأ پیدایش هویت ملی بر اساس چه پارادایم‌ها و رویکردهایی قابل طرح و توضیح است. روش: برای پاسخ به سؤال مقاله، از روش توصیفی- تحلیلی و تکنیک مطالعات کتابخانه‎ای بهره گرفته شده است. یافته‏ها: یافته‌های تحقیق نشان دادند که منشأ پیدایش هویت ملی بر اساس شش پارادایم نظریِ ازلی‎انگاری، جاویدانگاری، مدرنیسم، نمادگرایی قومی، ابزارانگاری و پُست‎مدرنیسم، و چهار رویکرد نظریِ ذات‎گرایی، سازه‎انگاری، گفتمانی و زیست‎جهانی، قابل توضیح و تفسیر و تبیین است که در این مقاله به همة این نظریه‎ها پرداخته شده است. نتیجه‏گیری: چیستیِ هویت و پاسخ به پرسش «من کیستم؟» همواره یکی از سؤالهای معرفتی و مسائل اساسی بشریت از ابتدا تا کنون بوده که هیچ‌گاه رنگ کهنگی به خود نگرفته و از جدیدترین مباحث عصر مدرن و پسامدرن به حساب آمده است. از نتایج این مطالعه؛ تقسیم‎بندی مناسب نظریات پراکندۀ منشأ پیدایش هویت ملی، در قالب پارادایم‎ها و رویکردهای مختلف است که در کسب شناخت و معرفت درست در تحلیل موضوعات و پدیده‎های هویتی در عرصه‎های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، تاریخی، هنری، ادبی و غیره ... بسیار تأثیرگذار است.
صفحات :
از صفحه 189 تا 218
  • تعداد رکورد ها : 2