جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
Evaluation of the Tolerance (Behavioral and Normative Pluralism) From the Perspective of Holy Qur’ān and Ḥadīth
نویسنده:
Hossein Jalaei Nobari
نوع منبع :
مقاله , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
صفحات :
از صفحه 265 تا 273
«ایمان‌گرایی اشعری، اخباری و مکتب تفکیک» در بوته نقد
نویسنده:
اکبر ساجدی, حسین جلائی نوبری
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ایمانگرایی در اسلام و مسیحیت با تبیینهای نزدیک به همی مطرح شده است. عنصر مشترط ایمان گرایان مخالفت با ابتنای ایمان بر تاملات فلسفی است. در نقد و بررسی ایمان گرایی پژوهشهای فراوانی انجام یافته است، اما آن چه جای خالیش احساس میشود، نقد و بررسی ایمانگرایی از زاویه ضرورت آزادی اندیشه است. این تحقیق بر آن است تا ایمانگرایی را از این زاویه مورد نقد و ارزیابی قرار دهد. تحقیق حاضر با روش تحلیل مفهومی، ارایه تعریفی روشن از مفهوم «آزادی اندیشه» را بدون توجه به عناصری چون «تعریف آزادی»، «باخودبیگانگی»، «دگماتیسم» و… غیرممکن دانسته و از این زوایه ایمان مبتنی بر الهام و اشراق را در مکاتبی چون: اشعری، اخباریگری و مکتب تفکیک مورد ارزیابی قرار داده است. بسترسازی آزادی اندیشه برای سنجش نقادانه ایمان و لزوم گرفتاری در دام خوش بینی و تلبیس ابلیس با عدم عنایت به آزادی اندیشه از نتایج مهم تحقیق حاضر است.
بررسی دانش و نگرش مهدوی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال 1396
نویسنده:
سیدضیاءالدین علیانسب ، اکبر آقایانی چاووشی، حسین جلائی نوبری
نوع منبع :
نمایه مقاله
چکیده :
ت دانش مهدوی وشناخت امام یکی از اجزای نگرش مهدوی می‌باشد. پژوهش حاضر با هدف بررسی سطح دانش و نگرش مهدوی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال ۱۳۹۶ صورت گرفته است. روش: نوع این پژوهش کاربردی -توصیفی است. جامعه آماری این پژوهش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز می‌باشند. روش نمونه‌گیری. تصادفی طبقه‌ای بوده و حجم نمونهء ۳۶۸ نفرمی‌باشد. ابزار پژوهش پرسش‌ نامه خودساخته با روایی ۰/۸۲ و پایایی ۰/۸۴ می‌باشد. یافته‌ها: دانش و نگرش مهدوی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز, زیاد و در جهت موافق» بالاتر از حد متوسط می‌باشد. دانش و نگرش مهدوی دانشجویان با هم رابطه مثبت و مستقیم دارند. نتیجه گیری: درصد بالای نگرش نسبت به دانش مهدوی نشانگرباورهای عمیق نسبت به موضوع مهدویت می باشد. علی رغم تفاوت در دانش مهدی دانشجویان دختر و پسر، نگرش و باور آنها به مهدویت یکسان است.
صفحات :
از صفحه 237 تا 256
  • تعداد رکورد ها : 3