جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
کتاب راهنمای فلسفه ریاضیات و منطق آکسفورد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Stewart Shapiro
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press, USA,
چکیده :
ترجمه ماشینی : از آغاز فلسفه، ریاضیات و منطق موضوعات اصلی مورد توجه بوده است. از آنجایی که منطق مطالعه استدلال صحیح است، شاخه ای اساسی از معرفت شناسی و در هر نظام فلسفی اولویت دارد. فیلسوفان بر ریاضیات به عنوان مطالعه موردی برای مسائل کلی فلسفی و نقش آن در جمع آوری دانش کلی تمرکز کرده اند. امروزه، فلسفه ریاضیات و منطق به عنوان رشته‌های اصلی در فلسفه معاصر باقی مانده‌اند، همانطور که ظاهر منظم مقالاتی درباره این موضوعات در بهترین مجلات رایج فلسفی نشان می‌دهد. در واقع، دهه گذشته شاهد انفجار کار علمی در این زمینه ها بوده است. این جلد این رشته ها را به شیوه ای جامع و در دسترس پوشش می دهد و به خواننده یک دید کلی از مشکلات، موقعیت ها و خطوط نبرد اصلی می دهد. 26 فصل ارائه شده توسط متخصصان تثبیت شده در این زمینه، و مقالات آنها حاوی هر دو توضیح و انتقاد و همچنین توسعه قابل توجهی از مواضع خود است. مقالاتی که اساساً خودکفا هستند، هم برای آشنا کردن خواننده با موضوع و هم درگیر شدن با آن در مرزهای آن مفید است. برخی از مواضع اصلی با دو فصل نشان داده می شوند - یکی حمایتی و دیگری انتقادی. کتاب راهنمای فلسفه ریاضی و منطق آکسفورد یک مرجع پیشگامانه است که مانند هیچ مرجع دیگری در زمینه خود وجود ندارد. این یک منبع مرکزی برای کسانی است که مایل به یادگیری در مورد فلسفه ریاضیات و فلسفه منطق، یا برخی از جنبه های آن هستند، و برای کسانی که فعالانه در این رشته شرکت می کنند، از کارشناسی ارشد تا فیلسوفان حرفه ای، ریاضیدانان، و مورخان.
تفکر در مورد ریاضیات: فلسفه ریاضیات [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Stewart Shapiro
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Oxford University Press, USA,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب منحصر به فرد استوارت شاپیرو در چهار بخش جامع به طیفی از مسائل و مواضع فلسفی در مورد ریاضیات می پردازد. بخش اول به تشریح پرسش‌ها و مسائلی درباره ریاضیات می‌پردازد که از آغاز تاریخ فکری، فیلسوفان را برانگیخته است. بخش دوم یک بررسی تاریخی است که نقش ریاضیات را در اندیشه فیلسوفانی مانند افلاطون، ارسطو، کانت و میل مورد بحث قرار می دهد. بخش سوم سه موضع اصلی را که در طول قرن بیستم برگزار شد، پوشش می‌دهد: این ایده که ریاضیات منطق است (منطق‌گرایی)، این دیدگاه که ماهیت ریاضیات دستکاری شخصیت‌ها بر اساس قانون است (فرمالیسم)، و یک فلسفه تجدیدنظرطلب که بر فعالیت ذهنی ریاضیات (شهودگرایی). در نهایت، قسمت چهارم خواننده را با نگاهی به تحولات معاصر در این رشته به روز می کند. این راهنمای مقدماتی جامع به فلسفه ریاضیات، این مفاهیم جذاب را برای کسانی که پیشینه کمی در ریاضیات یا فلسفه دارند قابل دسترس می کند.
ساختار و هستی‌شناسی فلسفه ریاضیات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Stewart Shapiro
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press, USA,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا اعداد، مجموعه ها و غیره وجود دارند؟ جملات ریاضی به چه معناست؟ آیا آنها به معنای واقعی کلمه درست هستند یا نادرست، یا به طور کلی فاقد ارزش های صدق هستند؟ استوارت شاپیرو با پرداختن به سوالاتی که در سال‌های اخیر بحث‌های پر جنب و جوشی را به خود جلب کرده است، معتقد است که گزارش‌های استاندارد واقع‌گرایانه و ضدواقع‌گرایانه ریاضیات هر دو مشکل‌ساز هستند. همانطور که بنسراف ابتدا اشاره کرد، ما با معضل قدرتمند زیر روبرو هستیم. تداوم مطلوب بین زبان ریاضی و مثلاً علمی حاکی از واقع‌گرایی است، اما واقع‌گرایی در این زمینه مشکلات معرفتی ظاهراً حل‌ناپذیری را مطرح می‌کند. به عنوان راهی برای برون رفت از این معضل، شاپیرو رویکردی ساختارگرایانه را بیان می کند. در این دیدگاه، برای مثال، موضوع حساب، حوزه ثابتی از اعداد مستقل از یکدیگر نیست، بلکه ساختار اعداد طبیعی است، الگوی مشترک برای هر سیستمی از اشیاء که دارای یک رابطه اولیه و جانشین است که رضایت بخش است. اصل القاء با استفاده از این چارچوب، واقع‌گرایی در ریاضیات را می‌توان بدون پیامدهای معرفتی دردسرساز حفظ کرد. شاپیرو با نشان دادن اینکه چگونه یک رویکرد ساختارگرایانه را می‌توان برای پرسش‌های فلسفی گسترده‌تری مانند ماهیت یک «ابژه» و ماهیت کوینی تعهد هستی‌شناختی به کار برد، نتیجه‌گیری می‌کند. کار شاپیرو واضح، قانع‌کننده و با استدلال دقیق، که هم در تلاش برای توسعه یک رویکرد ساختارگرایانه تمام‌قد به ریاضیات و هم برای ردیابی ظهور آن در تاریخ ریاضیات قابل توجه است، هم برای فیلسوفان و هم برای ریاضی‌دانان جالب توجه خواهد بود.
  • تعداد رکورد ها : 3