جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
شگفتی‌های ماه جمادی و رجب
نویسنده:
صادق شکاری
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
کتاب شگفتی‌های ماه جمادی و رجب نوشته‌ی صادق شکاری، با بیان نشانه‌های قبل و بعد از خروج سفیانی، به معرفی علائم ظهور حضرت مهدی (ع) می‌پردازد؛ تا مخاطب با آگاهی از آنها بتواند حجت زمان ظهور (یمانی‌موعود) را همچون خورشید در وسط روز بیابید و او را از میان مدعیان دروغین، تشخیص دهید. در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: یکی از راه‌هایی که باعث می‌شود انسان کمتر دچار لغزش و اشتباه شود، آگاهی نسبت به زمانه‌ای است که در آن زندگی می‌کند. در اینکه ما در عصر ظهور بسر می‌بریم یا خیر؟ و اینکه تشخیص مدعی حق، از مدعی باطل چیست؟ آشنایی با شرایط زمان ظهور، بسیار کارساز خواهد بود. ما نمی‌توانیم روایات ظهور را جدای از وضعیت زمانی و مکانی آن بررسی کنیم. چرا که شناخت زمان و مکان برای شناخت حکم ضروری است. و کسی که به آن آگاه نیست، موضوع را نشناخته و در نتیجه حکمی که از او صادر می‌شود حکم صحیحی نخواهد بود. شاید بدین خاطر است که بعضی از فقهاء، یادگیری علائم‌ظهور را از باب جلوگیری از سقوط در وادی هلاکت و ضلالت عصر غیبت و دفع ضرر محتمل، واجب دانسته‌اند. متأسفانه در این دوران عده‌ای از شیعیان، دچار تفریط شده و هیچ توجهی به ظهور و روایات مربوط به آن ندارند و بدون توجه به وقایع اطراف، به امور روزمره خود مشغولند. در نتیجه علی‌رغم إدای فرایض دینی گرفتار فتنه‌های آخرالزمان شده و در گَرد وغُبار آن، اهداف اصلی را فراموش می‌کنند و در این امتحانات مردود می‌شوند. و برعکس عده‌ای در پی‌جوی علائم‌ظهور افراطی عمل کرده و در پی این افراط، هدف اصلی از بیان علائم را فراموش می‌کنند. خدای متعال می‌فرماید: «سَنُرِيهِمْ آيَاتِنَا فِي الْآفَاقِ وَفِي أَنفُسِهِمْ حَتَّى يَتَبَيَّنَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُّ»؛ (بزودی نشانه‌های خود را در اطراف(عالم) و در وجودشان بنمايانيم، تا براى ايشان آشکار شود كه او حق است). یعنی اینکه علائم، نشانه‌های راه هستند برای شناخت خلیفه خداوند و تبعیت از او، اما عده‌ای متاسفانه آنقدر غرق در جزئیات شده‌اند که در پی‌ آن اهداف اصلی را، فراموش می‌کنند. در کتاب پیش‌رو سعی می‌کنم روایاتی را که اکثراً مربوط به دوران نزدیک به خروج سُفیانی هستند، بیاورم. و به بررسی آن بپردازم. هرچند که این روایات برای اَهداف و خواسته‌هایی مشخص رمزگذاری شده‌اند، و برای ما بطور کامل قابل تشخیص نخواهند بود، اما امید است که با پی‌جوی آنها و در زمان خودشان به ما کمک کند که حجت زمان ظهور را بشناسیم و از او تبعیت نماییم.
گفتگو درباره حضرت مهدی‌
نویسنده:
شهيد سيد محمد باقر صدر ، احمد اسماعیل صالح ؛گردآوری و تنظیم: صادق شکاری
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
شرح مختصر کتاب: گفتگو درباره حضرت مهدی‌ این اثر تلاشی‌ است، در جهت پاسخ‏گويى به شبهات مطرح شده، درباره حضرت مهدى، و قيام جهانى آن حضرت در دو محور به شيوه استدلال عقلى و روایی. محور اول؛ هفت گفتار است از شهید سيد محمد باقر صدر، که به صورت تحليلى و بدون استناد به روایات، آورده می‌شود. او این اثر را با عنوان «بحث حول المهدی» بنگارش در آورده تا مقدمه‌ای باشد بر کتاب «تاریخ الغیبة الصغری»، که بعدها به صورت مستقل به چاپ رسید. محور دوم؛ گفتاری است تحت عنوان «معرفة الإمام المهدي»، که به صورت تحليلی و با استناد به روایات، آورده می‌شود. نویسنده این محور احمد اسماعیل صالح، با بیان علائم، و کارهای حضرت مهدی پس از ظهور و قیام، خواننده را با حقایقی آشنا می‌کند که در آن زمان بوقوع می‌پیوندند؛ به این امید که با شناختی هرچند اندک بتواند از یارانش گردد و در مسیر او ثابت قدم بماند. کتابچه پیشرو که آن را (گفتگو درباره حضرت مهدی‌) نام نهادم، تلاشی است در راستای ارتقاع فرهنگ انتظار بر پایه عقل و حدیث. از اینرو امیدوارم که خواننده محترم با آگاهی و سپس عمل به آن قدمی در راه ایفای نقش و پیمانى که نسبت به آن حضرت بر دوش دارد، بردارد. و از آن دسته از کردارهای ناپسند که موجب ناخوشنودی امام (ع) می‌شود پرهیز کند. چرا که بطور قطع این اعمال ماست که موجب تعجیل در فرج می‌شود، نه دعاها وتقلیدها کورکورانه‌ای که امروزه متاسفانه در جامعه ما علارقم وجود امکانات بسیار، باب شده است.
  • تعداد رکورد ها : 2