جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
کودک فیلسوف، لیلا
نویسنده:
مؤلفان: زهره صادقی‌ابدی، سعید ناجی، رومینا‌سادات کرمانی؛ ویراستار: مهوش تکلیف
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - ایران : پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی,
چکیده :
در نظام آموزشی فلسفه برای کودکان و نوجوانان، کتاب‌ها به شیوه‌ای داستانی نوشته می‌شوند. این داستان‌ها به نحوی نوشته می‌شوند که اکتشافات فلسفی با اخلاقی را برای کودکان بازسازی کرده و به عنوان محرک اصلی مباحثه و کندوکاو کلاسی، الگویی برای تحقیق‌های دانش‌آموزان فراهم سازند. در کتاب حاضر داستانی از همین نظام آموزشی با عنوان «لیلا» ارائه شده است. این داستان اقتباسی از داستان «لیزا»، نوشتة «میتولیپمن» بنیان‌گذار برنامة فلسفی برای کودکان و نوجوانان است. قهرمان اصلی این داستان فردی با نام «لیلا» است که در مدرسه و به همراه دوستان و برخی معلمان خود کندوکاوهای فلسفی شکل می‌دهند و تلاش می‌کنند به مکاشفاتی فلسفی دست یابند. اتفاقات این داستان که در فضای کشور ایران رخ می‌دهد، در بردارندة کندوکاوهای اخلاقی است که شخصیت‌های داستان عموماً با آن درگیر هستند.
بیت الحکمه و نقش آن در تحول علوم و پیشرفت تمدن اسلامی
نویسنده:
سیدابوتراب سیاهپوش؛ ویراستار: مهوش تکلیف
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - ایران : پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
موضوع این کتاب گفتارهایی دربارة دانش و دانش‌اندوزی اسلامی با نگاهی به روند تاریخی بیت‌الحکمه(عراق) است. مباحث کتاب در راستای شناخت جایگاه بیت‌‌الحکمه و تأثیر آن در شکل‌گیری و نضج تمدن اسلامی (رنسانس اسلامی) و شناخت و معرفی فعالیت‌های علمی آن استوار است. نگارنده بعد از ارائه توضیحات کلی و تاریخ و پیشینة مجامع علمی و مراکز دانش‌آموختگی در زمان اسلام و قبل از اسلام، رویکرد مسلمانان به ترجمه و اخذ علوم و روند ترجمه علوم از دیگر زبان‌ها به زبان عربی (بعد از اسلام) را بررسی می‌کند و خاستگاه و منشأ شکل‌گیری بیت‌الحکمه در دوران هارون و مأمون و دستاوردهای علمی حاصل از این مرکز علمی را بازنمایی می‌کند.
  • تعداد رکورد ها : 2