جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 14
پست مدرنیته انگلیسی-آمریکایی: دیدگاه های فلسفی درباره علم، دین و اخلاق [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Nancey Murphy
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Westview Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : اصطلاح پست مدرن عموماً برای اشاره به آثار جاری در فلسفه، نقد ادبی و اندیشه فمینیستی با الهام از متفکران قاره ای مانند فردریش نیچه و ژاک دریدا استفاده می شود. در این کتاب، نانسی مورفی این واژه را برای توصیف الگوهای نوظهور در تفکر انگلیسی-آمریکایی و نشان دادن گسست ریشه ای آنها از الگوهای فکری مدرنیته روشنگرانه به کار می برد. این کتاب تغییر از مدرن به پست مدرن را در سه حوزه بررسی می کند: معرفت شناسی، فلسفه زبان. ، و متافیزیک. مورفی معتقد است که مجموعه‌ای از اصطلاحات در هر یک از این رشته‌ها در پنجاه سال گذشته کاربردهای جدیدی پیدا کرده‌اند و این تغییرات پیامدهای اساسی برای همه حوزه‌های دانشگاهی، به‌ویژه در فلسفه علم، فلسفه دین، و اخلاق دارد.
هویت انسانی در تلاقی علم، فناوری و دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Nancey C Murphy; Christopher C Knight
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge,
قدردانی و بسط بینش ویلیام وین رایت در مورد گفتگوی بین ادیان [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Nancey Murphy
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
صفحات :
از صفحه 7 تا 28
دیدگاه های علمی درباره فعل الهی: بیست سال چالش و پیشرفت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
by Robert John Russell (Editor), Nancey Murphy (Editor), William R. Stoeger (Editor)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
ایدیانا - آمریکا: انتشارات دانشگاه نوتردام: University of Notre Dame Press ,
 قوانین کیهان شناسی کوانتومی طبیعت: دیدگاه های علمی در مورد عمل الهی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert John Russell (رابرت جان راسل) / (نانسی مورفی) Nancey Murphy
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
ایندیانا - آمریکا: انتشارات دانشگاه نوتردام: University of Notre Dame Press,
فلسفه، علم و فعل الهی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
F. Leron Shults , Nancy Murphy , Robert John Russell
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
BRILL,
چکیده :
ترجمه ماشینی: یکی از موضوعات مهم و بحث برانگیز در گفتگوی معاصر میان دانشمندان و متکلمان مسیحی، موضوع «فعل الهی» در جهان است. این جلد مشارکت‌های دانشمندان برجسته در این موضوع را گرد هم می‌آورد که از پروژه دیدگاه‌های علمی در مورد عمل الهی، که توسط رصدخانه واتیکان و مرکز الهیات و علوم طبیعی حمایت می‌شود، پدیدار شد. این همکاری چند ساله شامل بیش از 50 نویسنده در پنج کنفرانس بین المللی بود. مقالات گردآوری شده در اینجا نقش فراگیر فلسفه را در این گفتگو نشان می دهد.
آشوب و پیچیدگی: دیدگاه های علمی در مورد فعل الهی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Authors: Robert J. Russell , Nancey Murphy , Arthur R. Peacocke (ed.)
نوع منبع :
کتاب , مجموعه مقالات
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجموعه متشکل از پانزده مقاله پژوهشی، پیامدهای آشفتگی و پیچیدگی در سیستم‌های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی را برای مسائل فلسفی و کلامی در مورد فعل خداوند در جهان بررسی می‌کند. این دومین کنفرانس از پنج کنفرانس بین المللی تحقیقاتی است که توسط رصدخانه واتیکان، رم، و مرکز الهیات و علوم طبیعی، برکلی حمایت می شود. هدف کلی این است که به الهیات سازنده کمک کند زیرا تحقیقات جاری در علوم طبیعی را درگیر می کند و عناصر فلسفی و کلامی را در تحقیقات نظری در حال انجام در علوم طبیعی بررسی می کند.
رویارویی دنیل دنت و سم هریس در مسئلهٔ ارادۀ آزاد
نویسنده:
زهرا خزاعی ، ننسی مورفی ، طیبه غلامی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
مقاله حاضر در صدد است تا با رویکردی تحلیلی‌‌‌، اختلاف دیدگاه دنیل دنت و سم هریس - دربارۀ تعارض ارادهٔ آزاد و جبرگرایی - را تبیین و ارزیابی کند؛ هرچند هر دو فیلسوف‌‌‌، فیزیکالیست تحویل‌گرا هستند، اما دربارهٔ این مسئله رویکردهای متفاوتی دارند. دنیل دنت‌‌‌، با حذف شرط امکان‌های بدیل و با تکیه بر مفاهیم کنترل‌‌‌، خود‌کنترلی، و تأمل‌‌‌، تقریری خاص از مبدأیت فاعل نسبت به عملش ارائه کرده و این‌گونه ارادهٔ آزاد را تبیین می‌کند. او به عنوان یک نئوداروینیست‌‌‌، پدیده‌های فیزیکی و ذهنی انسان را بر اساس نظریهٔ تحوّل تبیین می‌کند و در عین پذیرش جبر علّی‌‌، نشان می‌دهد که چگونه هنوز فاعل می‌تواند در تصمیمات و اعمالش فاعلیت داشته باشد. در نتیجه، او جبرگرایی را مستلزم اجبار نمی‌داند. در حالی‌ که سم هریس‌‌‌، با نگاهی عصب‌شناسانه و بر پایهٔ آزمایش‌های لیبت‌‌‌، ارادهٔ آزاد را توهّم دانسته و به عنوان یک ناسازگارگرای جبرگرا‌‌‌، به نقد دیدگاه سازگارگرایان‌‌ ‌‌ - از جمله دنت‌‌ ‌‌ - می‌پردازد و دنت در مقابل‌‌‌، از موضع خود دفاع می‌کند. جستار حاضر پس از تحلیل دیدگاه این دو فیلسوف و تبیین نقد و پاسخ‌‌‌، به ارزیابی دیدگاه آنها می‌پردازد. ناسازگاری درونی دیدگاه‌های این دو فیلسوف‌‌‌، ناموفق بودن در توجیه عناصر دیدگاهشان و غیر مستدل بودن نقدهای آنها علیه هم‌‌‌‌، از جمله مواردی هستند که بر پایهٔ آنها‌‌‌، هیچ کدام را در دفاع از موضعشان موفق نمی‌بینیم؛ هرچند دنت - در دفاع از موضعش‌‌ ‌‌ - نسبت به هریس، قوی‌تر ظاهر می‌شود.
صفحات :
از صفحه 27 تا 48
رویارویی دانیل دنت و سام هریس در مورد مسأله اراده آزاد [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Zahra Khazaei, Nancey Murphy & Tayyebe Gholami
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
 اراده آزاد در برابر جبر - همانطور که با تغییرات مفهومی رادیکال تعیین می شود
نویسنده:
Nancey Murphy
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
My objective in this article is to question whether the problem of free will can, within our current conceptual system, be framed coherently. It is already widely recognized that a mental faculty, the will, needed to initiate action, no longer fits with current thought. However, we can still ask whether human decisions and actions are determined by something other than the agent. So the important question is whether we still have a cogent concept of determinism. The two prevalent alternatives are a closed set of deterministic laws of nature, and a simple distillation of the principle of sufficient reason: all events must have a cause. I first provide examples showing that philosophical concepts come and go as categorial frameworks change. The modern concept of deterministic laws of nature was developed during the latter half of the modern period and is now being called seriously into question. G. W. Leibniz’s principle of sufficient reason could only be justified in theological terms, which most contemporary Western scholars reject. I end with an inadequate account of a dawning worldview based on complex adaptive systems theory, in which most human actions are best described in terms of non-necessitating propensities.
صفحات :
از صفحه 29 تا 50
  • تعداد رکورد ها : 14