جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
 حضرت عیسی(علیه السلام) در قرآن
نویسنده:
حسین خان، ظهور
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
از آن جا که قرآن، دین خاتم است، بی شک مواجهه آن با فرهنگ های مختلف، مواجهه ای مستمر خواهد بود؛ از این رو بررسی مواجهه قرآن با فرهنگ های زمان نزولش همچون فرهنگ یهود و مسیحیت، امری لازم و ضروری است. بررسی شخصیت حضرت عیسی(علیه السلام) در قرآن و حدیث نشان می دهد که برخورد قرآن با این فرهنگ، برخوردی اصلاحی است نه بنیان کن و احکام قرآن نیز در باب مسیحیت، آمیزه ای از احکام ثابت و متغیر است. این رساله به بررسی زندگی و شخصیت حضرت عیسی(علیه السلام) در قرآن پرداخته و در شش فصل تنظیم شده است. فصل اول به طرح و موضوع رساله اختصاص دارد. فصل دوم به بررسی آغاز زندگی خاندان حضرت عیسی(علیه السلام) پرداخته است. در فصل سوم، نبوت، معجزات و کرامات حضرت عیسی(علیه السلام) مطرح شده است. فصل چهارم به مبارازت و دعوت های آن حضرت اختصاص دارد که مهم ترین دعوت این پیامبر مانند سایر پیامبران الهی، دعوت به توحید بوده است. در فصل پنجم، حضرت عیسی(علیه السلام) از نظر ادیان بزرگ آسمانی (اسلام، مسیحیت و یهود) مورد بررسی اجمالی قرار گرفته است. در فصل ششم، فرجام و عروج حضرت عیسی(علیه السلام) مطرح شده است.
 تحریف ناپذیری قرآن
نویسنده:
علی شاکری
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
این پایان نامه با عنوان «تحریف ناپذیری قرآن» از یک مقدمه و سه فصل تشکیل یافته است. در مقدمه به معنای لغوی و اصطلاحی تحریف، اقسام تحریف (لفظی و معنوی)، قطعیت عدم تحریف قرآن و انگیزه های طرّاحان تحریف قرآن پرداخته شده است. در فصل اول، تحریف از نظر لغت و اصطلاح، آیات مربوط به تحریف، اقسام تحریف( معنوی و لفظی) و اقسام تحریف لفظی(تحریف به زیاده، تحریف در ترکیب، تحریف به نقیصه) مورد بررسی قرار گرفته است. در فصل دوم نخست به دلایل تحریف ناپذیری قرآن پرداخته و سپس اشکالات کلام محدث نوری را در مورد مسئله تحریف مورد بررسی قرار داده است. در فصل سوم پس از ذکر سیزده دلیل از دلایل قائلان به تحریف، به نقد و بررسی آن پرداخته شده است.
  • تعداد رکورد ها : 2