جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
اسلام و فقر
عنوان :
نویسنده:
حجة اللّه یارعلی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
با توجّه به وجود فقر در کشورهای اسلامی بویژه کشورمان ایران، پرسش هایی به ذهن خطور می کند که یکی از آن ها این است: آیا اسلام برای از بین بردن فقر طرحی دارد یا نه؟برای پاسخ به این پرسش، به طور خلاصه می توان گفت که اسلام، در سه مرحله درصدد رفع فقر است: 1. مقابله با عوامل فقر; 2. توزیع عادلانه ثروت; أ. توزیع پیش از تولید; ب. توزیع پس از تولید; 3. تأمین اجتماعی. هر کدام از این برنامه ها، در این مقاله توضیح داده شده است. 1. نساء (4)، 172. 2. بقره، 159. 3. درباره حُسن و قبح عقلی، به علّت اساس بودن آن، گسترده تر بحث کردیم و دیدگاه های گوناگون را در آن آوردیم; بدین جهت، حجم این بحث تقریباً بیشتراز مباحث دیگر است. 4. به جهت مفصّل بودن بحث فقط به ذکر سخنان نمایندگان مکاتب فلسفی (بوعلی، شیخ اشراق، و ملاصدرا) بسنده کردیم. 5. رعد (13)، 11. 6. و [من] مأمور شده ام تا در برابر پروردگار عالمیان تسلیم باشم. غافر (40)، 66. 7. بقره (2)، 102. 8. مائده (5)، 60. 9. مائده (5)، 41. 10. انعام (6)، 121. 11. اعراف (7)، 79. 12. و الذین اهتدوا زادهُم هُدی... . محمد (47)، 17. 13. فلمّا راعوا أزاغ اللّهُ قُلُوبَهُم. صف (61)، 5. 14. مؤسسه مطالعات و تحقیقات فرهنگی، یادنامه علامه طباطبایی، تهران، 1362 ش،ص 200. 15. استاد شهید مرتضی مطهری، حق و باطل، نهم، تهران، صدرا، 1368 ش، ص 86.
عبودیت از منظر اسلام
نویسنده:
حشمت الله محمدی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
این رساله در یک مقدمه و چهار فصل به موضوعات مهمّی از قبیل: ریشه لغت عبودیت، تفاوت آن با عبادت، اقسام عبودیت، اهمیت، آثار، موانع، حقیقت، مراتب و اخلاص در عبودیت پرداخته است. عبودیت در باورهای دینی ما مقدم بر رسالت ذکر شده و در تمام ادیان از اهمیت بسیاری برخوردار است. از آثار عبودیت می توان به: رضا و خشنودی، رسیدن به یقین، عدم تسلط شیطان و به دست آوردن قدرت و توانایی اشاره کرد؛ زیرا همه چیز در گرو تسلیم شدن در برابر قدرت خداوند سبحان است.
  • تعداد رکورد ها : 2