جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
 ترجمه کتاب خودسازی، تزکیه و تهذیب نفس (به زبان اردو)
نویسنده:
سید احتشام حسین رضوی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
کتاب «خود سازی، تزکیه و تهذیب نفس» نوشته آیت الله ابراهیم امینی از کتاب های ارزشمندی است که در زمینه اخلاق به رشته تحریر در آمده است. انسان باید خود را بشناسد که چه بوده و چه هست و آخر به کجا می رود. نویسنده در اهمیت خود سازی می فرماید: تزکیه و پرورش انسان ها بزرگ ترین هدف پیامبران است و پیامبران آمدند تا نفوس انسان ها را از رذایل اخلاقی و حیوانی، پاک ومنزه سازند و فضائل و مکارم اخلاق را پرورش دهند. مطالب این کتاب در سه بخش بیان شده است. بخش اول: تهذیب و تکمیل نفس ( تخلیه ) این بخش شامل سه قسمت است و تهذیب نفس از عقاید باطل، تهذیب نفس از رذائل و اخلاق زشت و ترک معاصی و گناهان را مورد بررسی قرار داده است. بخش دوم: پرورش و تکمیل نفس (تحلیه) از آن جا که نفس انسان با تحصیل علوم و معارف و آراسته شدن به فضائل و مکارم اخلاق، پرورش می یابد از این رو این مرحله را «تحلیه» نامیده اند. در این بخش، اسباب تکامل و تقرب به طور جامع و مستدل بیان شده است. آنچه به زیبایی این کتاب می افزاید این است که بعضی از مصادیق تحلیه یا پرورش و تکمیل نفس در زیر مجموعه دستورالعمل ها قرار گرفته است. بخش سوم: دستور العمل ها این بخش از کتاب به بیان دستور العمل هایی از حضرت امیرالمؤمنین و امام صادق‘، مرحوم مجلسی، آخوند ملا حسینقلی همدانی، میرزا جواد آقا تبریزی و... اختصاص یافته است.
ترجمه کتاب الهوی فی حدیث اهل بیت(علیه السلام) به زبان اردو
نویسنده:
سید کمیل اصغر زیدی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
این رساله، شرحی است بر این حدیث قدسی که امام باقر(علیه السلام) از پیامبر گرامی اسلام| نقل فرمودند: خداوند کریم می فرماید: قسم به عزت، جلال، عظمت، کبریایی، نور و بالایی مکانم! هیچ بنده ای هوای نفس خود را بر رضای من ترجیح نمی دهد مگر این که امور او را پراکنده و دنیای او را مشتبه می سازم و قلبش را به همان مشغول می کنم و از این دنیا همان اندازه به وی عطا می کنم که برایش مقدر ساخته ام و.... این تحقیق با موضوع «ترجمة کتاب الهوی فی حدیث اهل بیت(علیه السلام)» در سه فصل به زبان اردو تنظیم شده است: فصل اول به تعریف هوای نفس، بیماری ها و راه های درمان و تسلط بر آن اختصاص دارد. فصل دوم درباره کسی است که هوای نفس خویش را بر رضای الهی ترجیح می دهد. فصل سوم در بیان کسی است که رضای خدا را بر هوای نفس خود ترجیح می دهد.
  • تعداد رکورد ها : 2