جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
جبر و تفویض و اختیار
نویسنده:
مرتضی عسکری؛ مترجم: کمیل اصغر زیدی
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
تهران: نیک ملکی,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
کتاب «جبر و تفویض و اختیار» تالیف مرتضی عسکری، مباحث مختصری پیرامون مسئله جبر، اختیار و تفویض است. مولف در ابتدای کتاب به بحث از معانی لغوی جبر، اختیار و تفویض پرداخته و توضیحی نیز پیرامون معنای قضا و قدر داده است. وی پس از این توضیحات به بررسی روایاتی که حول قضا و قدر وارد شده اشاره کرده است و در انتهای کتاب نیز به پرسش هایی که در رابطه با موضوعات فوق وارد گشته پاسخ داده است.
 ترجمه کتاب تاریخ قرآن (نوشته آیت الله معرفت) به زبان اردو
نویسنده:
سید کرار حسین رضوی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
کتاب تاریخ قرآن تألیف آیت الله محمد هادی معرفت دامت برکاته یکی از کتاب های ارزشمند درباره علوم قرآن است. این کتاب طی شش فصل، مسائل ضروری در شناخت قرآن را مطرح کرده است: فصل اول پدیده وحی را که پایه شناخت کلام خدا به شمار می رود، بررسی کرده است. در فصل دوم به مسائلی همچون: مدت نزول قرآن، نزول دفعی و تدریجی آن و آرای بزرگان در زمینه نزول دفعی قرآن پرداخته شده است. همچنین ترتیب نزول سوره ها، مکی و مدنی بودن آن ها، معیار تشخیص سوره های مکی از مدنی و این که آیا استثنایی در آیات هر سوره وجود دارد یا نه، بحث شده است. در فصل سوم از نظم و تألیف قرآن، نظم آیه ها در هر سوره و توقیفی بودن نظم آیات سخن گفته شده است. در فصل چهارم، قاریان قرآن، قرائت های هفتگانه، عوامل اختلاف در قرائت ها و راه تشخیص قرائت صحیح مورد بررسی قرار گرفته است. فصل پنجم به مسئله تحریف اختصاص یافته است. در فصل ششم، اسلوب ترجمه، فتوای فقها و دانشمندان شیعی و سنی، سابقه ترجمه در اسلام و نمونه هایی از ترجمه های قرآنی مورد بررسی قرار گرفته است.
 ترجمه کتاب مصونیّت قرآن از تحریف (به زبان اردو)
نویسنده:
عارف حسین هندی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
این پایان نامه، ترجمه ای به زبان اردو از کتاب ارزشمند «مصونیت قرآن از تحریف» از دانشمند و محقق معاصر حضرت آیت الله محمد هادی معرفت(مدظله ) است. این کتاب برای رفع شبهات مهمّی پیرامون تحریف قرآن به رشته تحریر در آمده است. دانشمند محترم آیت الله معرفت در این کتاب با دقت فراوان، قلم سحر آمیز و بیان شیوا و روان و دور از هر گونه دراز گویی گوشه ای از مهم ترین اتهامات دشمنان اسلام درباره قرآن کریم را بررسی کرده، و هر کدام را با حوصله و مستندات فراوان از منابع مورد قبول اهل سنّت و شبهه افکنان پاسخ های قاطع و روشن داده است، مطالب این کتاب در سیزده فصل ذکر شده است: فصل اول: واژه تحریف در لغت و اصطلاح، فصل دوم: دلائل بطلان تحریف، فصل سوم: تصریحات برخی از تابناک ترین چهره های درخشان شیعه، فصل چهارم: گواهی های بزرگان اهل سنّت فصل پنجم: یاوه گویی های مستشرقان بیگانه، فصل ششم: وضع دانشمندان بزرگ شیعه در برابر اخباری های متأخر، فصل هفتم: تحریف در عهدین و منظور از تحریف در کتاب های عهدین، فصل هشتم: نگاهی گذرا به تاریخ عهدین، فصل نهم: بررسی روایاتی که منشأ شبهه تحریف هستند. فصل دهم: تحریف نزد اخباری های متأخر، فصل یازدهم: مهم ترین دستاویز معتقدان تحریف که نویسنده کتاب فصل الخطاب آنها را به عنوان دلیل یازدهم و دوازدهم قرار داده است، فصل دوازدهم: ذکر فضیلت های جانشینان پیامبر اکرم| که در قرآن بیان شدهاست، فصل سیزدهم: معرفی مهم ترین کتاب های که در زبان عربی و فارسی نوشته شده اند.
ترجمه کتاب الهوی فی حدیث اهل بیت(علیه السلام) به زبان اردو
نویسنده:
سید کمیل اصغر زیدی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
این رساله، شرحی است بر این حدیث قدسی که امام باقر(علیه السلام) از پیامبر گرامی اسلام| نقل فرمودند: خداوند کریم می فرماید: قسم به عزت، جلال، عظمت، کبریایی، نور و بالایی مکانم! هیچ بنده ای هوای نفس خود را بر رضای من ترجیح نمی دهد مگر این که امور او را پراکنده و دنیای او را مشتبه می سازم و قلبش را به همان مشغول می کنم و از این دنیا همان اندازه به وی عطا می کنم که برایش مقدر ساخته ام و.... این تحقیق با موضوع «ترجمة کتاب الهوی فی حدیث اهل بیت(علیه السلام)» در سه فصل به زبان اردو تنظیم شده است: فصل اول به تعریف هوای نفس، بیماری ها و راه های درمان و تسلط بر آن اختصاص دارد. فصل دوم درباره کسی است که هوای نفس خویش را بر رضای الهی ترجیح می دهد. فصل سوم در بیان کسی است که رضای خدا را بر هوای نفس خود ترجیح می دهد.
  • تعداد رکورد ها : 4