جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
برنامه تلویزیونی "راز"؛ ۱۷ فروردین ماه 1399؛ با موضوع کرونا و دین: جایگاه توسل و شفا کجاست و رابطه آن با علوم تجربی چیست؟
نویسنده:
رضا برنجکار؛ محمدحسین ساعی
نوع منبع :
فیلم , پرسش و پاسخ , مناظره،گفتگو و میزگرد
چکیده :
به گزارش روابط عمومی شبکه چهار سیما،برنامه «راز» ویژه بررسی جهان پس از کرونا و شبهات مربوط به آن که هرشب ساعت 23 به صورت زنده از شبکه چهار سیما پخش می شود،امشب [1399/01/17] با حضور حجت السلام برنجکار پژوهشگر حوزه دین به موضوع کرونا و دین اختصاص یافته است. با اوج‌گیری شیوع ویروس کرونا و توصیه هایی مبنی بر عدم انجام مناسک دینی گروهی، همچون زیارت اماکن مقدس و تعطیلی برخی زیارتگاه‌ها در سراسر دنیا به منظور مهار این ویروس، باردیگر بانگ بررسی رابطه علم و دین و تعامل بین داده‌های دینی و یافته‌های بشری و تبیین حوزه هر یک از این دو مقوله، به عنوان یکی از مسائل مهم در عرصه دین پژوهی به گوش رسید و شبهاتی در ذهن ها شکل گرفت. به همین منظور دومین قسمت از ویژه برنامه راز به صورت ویژه به این موضوع می پردازد. جایگاه توسل و شفا کجاست و رابطه آن با علوم تجربی چیست؟ آیا بلایا نتیجه گناهان انسانهاست؟ اگر علم باید مشکلات انسان را حل کند، جایگاه دین چیست؟ از جمله سوالاتی است که در این برنامه به آنها پاسخ داده می شود. «راز»، به تهیه کنندگی مهدی سموعی و سردبیری محمدمهدی ابراهیمی نصر کاری از گروه فرهنگ و اندیشه شبکه چهار سیما است
سیری در کتاب تقریرات فلسفه امام خمینی
نویسنده:
محمدحسین ساعی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
احساس ناامنی اجتماعی شهروندان تهرانی با تمرکز بر انتشار اخبار حوادث خشونت بار یک سال اخیر
نویسنده:
رضوی طوسی سیدمجتبی, ساعی محمدحسین
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
نیاز به امنیت و احساس امنیت اجتماعی برای هر جامعه ای امری مسلم است که همه دولت ها و جوامع برای فراهم کردن آن در تلاش هستند. طبق تعریف، امنیت دارای دو بعد است: بعد عینی (محافظت در مقابل خطر عینی) و بعد ذهنی (احساس ایمنی)، از میان این دو مولفه از دیدگاه بسیاری از کارشناسان، احساس ناامنی حتی بدتر از خود ناامنی است، وقوع جرم یا پدیده ناامنی ممکن است یکی دو قربانی داشته باشد، اما همین حادثه ممکن است هزاران نفر را بترساند و شیوه زندگی و طرز تفکر آنها را تغییر دهد. احساس ناامنی می تواند عوارض و ضایعه های روان شناختی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و حتی سیاسی برجا گذارد.در یک سال گذشته اخبار جرائم خشن به شکل بی سابقه ای در کشور منتشر شد و تاثیرهای روانی شدیدی بر جامعه ما گذاشت. از این رو، این مقاله در پی آن است تا به این سوال ها پاسخ دهد، احساس امنیت اجتماعی شهروندان تهرانی با توجه به انتشار اخبار حوادث خشونت بار یک سال اخیر چگونه است؟این پژوهش نشان می دهد که جنسیت پاسخگویان در میزان احساس ناامنی شهروندان تهرانی موثرترین متغیر است و پس از آن به ترتیب وضعیت تاهل، تحصیلات و در آخر سن افراد در میزان احساس ناامنی موثر می باشد.
صفحات :
از صفحه 83 تا 127
نقش فرهنگ و هویت ملی در شکل گیری شبکه های اجتماعی از دیدگاه فعالان فضای سایبری ایران
نویسنده:
ساعی محمدحسین, عقیلی سیدوحید
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
صفحات :
از صفحه 87 تا 109
شیوه های بهره مندی تلویزیون جمهوری اسلامی ایران از 
ظرفیت های ماه مبارک رمضان
نویسنده:
میثم شیخ دامناب
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
اهمیت ماه مبارک رمضان و نحوه عملکرد سازمان صدا و سیما در این ماه مبارک، بر کسی پوشیده نیست. از دیگر سو ماه مبارک رمضان به عنوان یک ظرفیت عظیم رسانه‌ای برای تولید برنامه و جلب مخاطب برای سازمان رسانه‌ای مانند صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در فضای پر از رقابت امروز رسانه‌های فارسی‌زبان است. نظریات و مباحثی مورد استفاده برای ارائه شیوه‌های بهره مندی تلویزیون جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت ماه مبارک رمضان در نظریه کارکردگرایی ساختی و کارکردهای رسانه و نیز کارکردهای دین می باشد. در نهایت رویکرد همگرا و ارتباطات آئینی را مورد بررسی قرار می دهیم.پژوهشگر در این پژوهش از روش مصاحبه عمیق بهره جست. نتایج برگرفته از مصاحبه با مصاحبه شوندگان که شامل جمعی از خبرگان، اساتید رشته‌های ارتباطات، مدیریت رسانه، مدیران گروه‌های مختلف رسانه ملی، تهیه کنندگان، دست‌اندرکاران تولید و کارشناسان مذهبی و روحانیون خصوصاً افرادی که در زمینه برنامه های ماه رمضان تجربه های ارزشمندی داشته اند یا دغدغه این کار را داشته اند؛ انجام گردید.با توجه به اینکه تحقیقات مربوط به ماه مبارک رمضان و نیز پژوهش های پیشین، بیشتر جنبه پس از اجرا، بازنمایی و تحلیل گفتمان دارند؛ این پژوهش توانسته از دریچه و زاویه جدید به این موضوع نگاه کند و چشم انداز گسترده و افق فراختری را نشان دهد تا با ارائه شیوه های مناسب و راهکارهای نوین، جایگاه صداوسیما ج.ا.ا در بین مخاطبان رسانه ملی در ماه مبارک رمضان را ارتقا دهد.در خاتمه پس از بررسی وضعیت تلویزیون، بررسی ضعف و ارائه رهیافت‌های بدست آمده از دید کارشناسان، پیشنهادهایی برای ارائه شیوه های مطلوب بهره‌مندی تلویزیون جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت های ماه مبارک رمضان ذکر شد.
  • تعداد رکورد ها : 5