جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 8
بررسی رابطه بین سبک رهبری و راهبردهای مدیریت تعارض در مدیران
نویسنده:
زرنوشه فراهانی محمدتقی, فتحی آشتیانی علی, توفیقی شهرام, حبیبی مهدی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
صفحات :
از صفحه 79 تا 86
کیفیت خواب در جانبازان مبتلا به اختلال استرس بعد از حادثه
نویسنده:
نوحی سیما, آذر ماهیار, تولایی سیدعباس, رادفر شکوفه, حبیبی مهدی, انوری سمیه سادات, بیات نوشین, خدامی ویشته حمیدرضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 69 تا 77
کیفیت زندگی جانبازان شیمیایی 15 سال پس از مواجهه با گاز خردل
نویسنده:
تولایی سیدعباس, حبیبی مهدی, آثاری شروین, قانعی مصطفی, نادری زهره, خاطری شهریار, انوری سمیه سادات, امیری ماندانا, نوحی سیما, رادفر شکوفه, رنجبرشایان حسین
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 17 تا 25
حجاب برتر: مقایسه دیدگاه کارکنان و مراجعه کنندگان زن به مراکز درمانی
نویسنده:
آقایانی چاوشی اکبر, طالبیان داوود, حبیبی مهدی, احسانیان مفرد اکرم, کاتب زهرا, دهاقین وحیده
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی , نمایه مقاله
چکیده :
مقدمه: حفظ ارزش ها و شعایر اسلامی از وظایف مسلم همه نهادها است و رعایت پوشش اسلامی توسط بانوان از مصادیق بارز آن به شمار می آید. بر این اساس این تحقیق با هدف بررسی دیدگاه کارکنان زن دانشگاه و مراجعه کنندگان زن به مراکز درمانی دانشگاه در مورد حجاب برتر صورت گرفته است. روش: این مطالعه از نوع مطالعات زمینه یابی مقطعی است. نمونه مورد مطالعه را 511 نفر از کارکنان و مراجعه کنندگان زن به مراکز درمانی دانشگاه تشکیل می دهد. ابزار مورد استفاده، پرسشنامه محقق ساخته بود. اطلاعات جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار SPSS و روشهای آماری فراوانی، درصد، میانگین، انحراف معیار و آزمون «خی دو» مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج: نتایج بدست آمده بیانگر وجود تفاوت معنادار (P<0.01) بین دیدگاه کارکنان و مراجعه کنندگان زن راجع به ضرورت رعایت حجاب توسط بانوان، ارزیابی تبلیغ ارزشهای دینی با استفاده از چادر، میزان آشنایی با شرایط پوشش صحیح اسلامی، بهترین نوع پوشش برای بانوان و بهترین راه حل برای کسانی که از چادر استفاده نمی کنند، بین گروههای مورد مطالعه بود. بحث: علیرغم وجود برخی از دیدگاه ها، نتایج بدست آمده بیانگر گرایش به معنویت و ارزش های دینی در بین کلیه افراد مورد بررسی است و این گرایش فرصت خوبی است برای مسوولین فرهنگی جامعه که از آن به خوبی و به طور صحیح بهره برداری نمایند.
صفحات :
از صفحه 155 تا 161
مقایسه آسیب پذیری فرهنگی و اجتماعی دختران و پسران
نویسنده:
احمدی نوده خدابخش, حبیبی مهدی, سوری فاطمه, بیگدلی زهرا, نبی پوراشرفی سیدمهدی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی , نمایه مقاله
چکیده :
مقدمه و هدف: آسیب شناسی و تعیین آسیب پذیری جوانان گام اساسی در مصون سازی آنها در برابر تعییرات ارزشی، فرهنگی و اجتماعی است. تحقیق حاضر در صدد برآمده است تا آسیب پذیری های فرهنگی و اجتماعی را در بین نوجوانان و جوانان کشور مورد بررسی قرار دهد.روش: تحقیق حاضر یک مطالعه توصیفی و تحلیلی است. جمعیت مورد بررسی با بهره گیری از روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای انتخاب شدند و شامل 1030 نفر از نوجوانان و جوانان شهرهای مختلف کشور بود. ابزار جمع آوری اطلاعات، پرسشنامه محقق ساخته بود. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون t استفاده شد.نتایج: نتایج بدست آمده نشان داد که 12.5% از نوجوانان و جوانان مورد بررسی دارای آسیب پذیری زیاد و خیلی زیاد هستند. همچنین ملاحظه شد که در ابعاد عدم رعایت حجاب و پوشش اسلامی، گرایش به اعتیاد، تصور از خود، ارتباط با دوستان ناباب، داشتن نگرش فمینیستی، گرایش به استفاده از ماهواره و رسانه های خارجی، لذت طلبی و مادیگرایی، ارتباط با جنس مخالف، ضعف هویت ملی و نحوه گذران اوقات فراغت در سطح 0.01>p و در غرب گرایی و قانون گریزی در سطح 0.05>p تفاوت معنی داری بین دختران و پسران از نظر میزان آسیب پذیری وجود دارد.بحث: با توجه به جمعیت جوان کشور و با توجه به اینکه آسیب پذیری نوجوانان و جوانان در واقع شروع آسیب پذیری حداقل دو نسل آینده جامعه است توجه بیش از پیش مسوولین امور فرهنگی ضرورت دارد ضمن اینکه در برنامه و اولویت مصون سازی لازم است به نوع تفاوت آسیب پذیری در بین دختران و پسران توجه شود.
صفحات :
از صفحه 221 تا 230
بررسی سلامت روانی در خانواده خلبانان نظامی
نویسنده:
احمدی محبوبه, فتحی آشتیانی علی, حبیبی مهدی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مقدمه: یکی از بزرگ ترین منابع تنیدگی در زندگی مدرن، تنیدگی شغلی است. خانواده نیز به عنوان واحد بنیادی و اساسی جامعه از تاثیرات منفی تنش شغلی بی نصیب نیست. از جمله مشاغلی که با تنیدگی زیاد در ارتباط است، حرفه خلبانی است. بر این اساس، این تحقیق به مقایسه سطح سلامت روانی خانواده خلبانان نظامی با افراد عادی پرداخته است.روش: مطالعه حاضر از نوع توصیفی است. جامعه آماری شامل 30 خانواده خلبان نظامی (30 همسر، 47 دختر، 39 پسر؛ در مجموع 116 نفر) و 30 نفر از همسران افراد عادی بود. ابزار مورد استفاده پرسش نامه SCL-90-R و پرسش نامه مشخصات فردی و خانوادگی بوده است. داده های به دست آمده با استفاده از آزمون t مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. یافته ها: مقایسه نتایج سطح سلامت روانی در همسران خلبانان نظامی و افراد عادی نشان دهنده آن است که بین این دو گروه از نظر شکایت های جسمانی، وسواسی- اجباری، حساسیت در روابط متقابل، افسردگی، اضطراب، پرخاشگری، ترس مرضی و روان گسستگی تفاوت معنادار وجود دارد (بین p<0.05 تا .p<0.01 مقایسه سطح سلامت روانی همسران با فرزندان خلبانان نظامی نیز بیان گر تفاوت معنی دار (از p<0.05 تا p<0.01 بین آنها از نظر شکایت های جسمانی، وسواسی- اجباری، افسردگی، اضطراب، ترس مرضی و روان گسستگی است.نتیجه گیری: وجود تفاوت معنی دار از نظر سلامت روانی بین همسران خلبانان با همسران افراد عادی نشان دهنده تاثیر تنیدگی های شغل خلبانی در خانواده است. این نتیجه، توجه بیشتر مسوولین نسبت به آثار و پیامدهای نامطلوب تنیدگی های شغلی به ویژه تنیدگی های شغل خلبانی روی خانواده را گوشزد می نماید.
صفحات :
از صفحه 305 تا 308
دیدگاه جوانان و میانسالان در مورد حجاب برتر
نویسنده:
حبیبی مهدی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
مقدمه: با توجه به پذیرش حجاب به عنوان یک از احکام مهم و اساسی برای بانوان در دین مبین اسلام و نقش آن در استقلال فکری، سیاسی و اجتماعی جامعه، این تحقیق با هدف مقایسه دیدگاه جوانان و میانسالان درباره حجاب برتر 84 صورت گرفت.روش: این مطالعه از نوع مطالعات زمینه یابی مقطعی است. 823 نفر از جوانان و میانسالان مراجعه کننده به مراکز درمانی یکی از دانشگاه های علوم پزشکی تهران در سال ۱۳۸۴ جامعه آماری مطالعه را تشکیل دادند. ابزار مورد استفاده، پرسش نامه محقق ساخته بود. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS ۱۵ و روش های آماری فراوانی، درصد، میانگین، انحراف معیار و آزمون مجذور کای مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: تفاوت معنی دار (p<0.01) بین دیدگاه جوانان و میانسالان نسبت به ضرورت رعایت حجاب توسط بانوان، میزان آشنایی با شرایط پوشش صحیح اسلامی، بهترین نوع پوشش برای بانوان جامعه، ایجاد محدودیت در فعالیت های زنان در صورت استفاده از چادر وجود داشت.نتیجه گیری: توجه بیشتر به فرهنگ اصیل اسلامی و سرمایه گذاری در فعالیت های فرهنگی و هویت واقعی بخشیدن به شخصیت زن مسلمان در جهت شناخت و پذیرش ارزش های اسلامی و انتقال صحیح آن به نسل آینده لازم و ضروری است.
صفحات :
از صفحه 77 تا 81
مقایسه نظام ارزشی دو نسل: فرزندان و والدین
نویسنده:
جزءمطلبی دل آرام, حبیبی مهدی, فتحی آشتیانی علی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
مقدمه: در طول تاریخ همواره نوعی تعامل بین تغییرات نگرشی خانواده، جامعه و خرده نظام های مربوط به آن وجود داشته است. نگرش نسل های مختلف به مقوله های مهم مربوط به خانواده، ملاکی برای بررسی تغییرات و تفاوت نسلی در نظر گرفته می شود. بر این اساس مطالعه حاضر با هدف مقایسه نظام ارزشی دو نسل انجام گرفت.روش: پژوهش حاضر توصیفی از نوع پس رویدادی است. نمونه مطالعه 200 نفر شامل 50 پدر، 50 مادر، 50 دختر و 50 پسر پایه سوم متوسطه می بودند. ابزار مورد پرسش نامه نظام ارزشی  بود. داده های به دست آمده با استفاده از آزمون t مورد تجربه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: نتایج به دست آمده از مقایسه ترجیح نظام ارزشی والدین و فرزندان بیانگر تفاوت معنی دار (p<0.05) بین والدین و فرزندان از نظر ارزش فردی بود. نتایج به دست آمده از مقایسه شدت جهت گیری ارزشی والدین و فرزندان بیانگر تفاوت معنی دار (p<0.05) بین والدین و فرزندان از نظر ارزش خانوادگی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، هنری و دینی بود.نتیجه گیری: عدم وجود تفاوت معنی دار از نظر اغلب مقوله های نظام ارزشی بین والدین و فرزندان بیانگر همسانی نظام ارزشی بین دو نسل است. همچنین، بالاتر بودن شدت جهت گیری ارزشی والدین نسبت به فرزندان بیانگر ریشه دارتر بودن نظام ارزش ها در آنها و پایبندتر بودن والدین به ارزش ها است.
صفحات :
از صفحه 65 تا 68
  • تعداد رکورد ها : 8