جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
 مقایسه کارایی عقود مبادله ای و مشارکتی به روش تحلیل پوششی داده ها
نویسنده:
سهیلی کیومرث, الماسی مجتبی, لرستانی الهام, سپهبان قره بابا اصغر
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی , نمایه مقاله
چکیده :
منابع در بانکداری بدون ربا، در قالب عقود گوناگون تخصیص داده می شود. بررسی و برآورد کارآیی این عقود در بانکداری غیر ربوی بر اساس روش های مدرن اهمیت زیادی دارد؛ زیرا می تواند در سیاستگذاری های بخش بانکی بهره برداری شود. در این مقاله، با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها نرم افزار DEAP 2 و نیز با بهره گیری از اطلاعات مربوط به پنج متغیر به عنوان نهاده و سه متغیر به عنوان ستانده، میزان کارآیی عقود مبادله ای و مشارکتی در بانک ملت برآورد و مقایسه شده است. برای برآورد مدل از داده های مربوط به 52 شعبه بانک ملت استان کرمانشاه به عنوان مطالعه موردی استفاده شد. نتایج نشانگر آن است که 40 درصد شعب در حالت برآورد کارآیی تسهیلات مبادله ای و 35 درصد شعب در حالت برآورد کارآیی تسهیلات مشارکتی روی مرز کارآیی قرار دارند و کارآمد هستند. علاوه بر آن، مدل برآوردشده بیانگر آن است که میانگین کارآیی فنی شعبه ها در شرایط بازدهی متغیر نسبت به مقیاس برای تسهیلات مبادله ای معادل 0.85 و برای تسهیلات مشارکتی معادل 0.74 است. بنابراین، کارآیی تسهیلات مبادله ای از کارآیی تسهیلات مشارکتی بیشتر است. همچنین نتایج صرفه های ناشی از مقیاس را نشان می دهد؛ زیرا بیشتر شعب برای تسهیلات مبادله ای و مشارکتی، بازدهی فزاینده نسبت به مقیاس دارند.
صفحات :
از صفحه 39 تا 60
تجزیه و تحلیل تقاضای انرژی و عوامل موثر بر آن در صنعت قند و شکر «مورد کارخانه قند بیستون»
نویسنده:
سهیلی کیومرث, سلیمانی سعید, تبرک تورج
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
سهم بالای صنعت قند و شکر از انرژی مصرفی کشور از یک سو و تمایز عوامل موثر بر مصرف انرژی در این زیربخش نسبت به سایر بخش های اقتصاد از سوی دیگر، اهمیت و جایگاه مطالعه مجزای مصرف انرژی را در این صنعت نمایان می سازد. در این مقاله پس از تعیین و توضیح مختصر متغیرهای توضیحی تعیین کننده مصرف انرژی در کارخانه قند و شکر بیستون و بررسی آن ها از حیث پایایی با طراحی و تصریح الگوهای اقتصادسنجی مناسب، میزان حساسیت مصرف انرژی در کارخانه مذکور نسبت به هر یک از عوامل مختلف تاثیرگذار بر مصرف انرژی در این بنگاه تولیدی، با بهره گیری از داده های سری زمانی روزانه مربوط به کارخانه قند بیستون برای دوره 1/7/1383 تا 30/9/1383 برآورد می شود.نتایج حاصل از اجرای مدل حاکی از آن است که حساسیت تقاضای انرژی در کارخانه قند و شکر بیستون نسبت به تمامی متغیرهای توضیحی مدل، پایین است. عدم دسترسی به حامل انرژی جایگزین نزدیک، عدم امکان جایگزینی مازوت با سایر عوامل تولید، کوتاه بودن دوره مطالعه، پایین بودن سهم هزینه مصرف انرژی نسبت به کل هزینه تولید، ناچیز بودن سهم تقاضای آزاد و بالا بودن سهم تقاضای محصور انرژی، دلایل اصلی پایین بودن کشش تقاضای انرژی در این کارخانه به شمار می روند.
صفحات :
از صفحه 59 تا 80
  • تعداد رکورد ها : 2