جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
 بررسی رابطه ساختار قدرت در خانواده با کارامدی ان
نویسنده:
زارعی توپخانه محمد, جان بزرگی مسعود, احمدی محمدآبادی محمدرضا
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
این پژوهش، درصدد بررسی رابطه ساختار توزیع قدرت در خانواده، با کارآمدی آن از منظر آموزه های اسلامی است. جامعه آماری شامل کلیه زنان معلم مدارس شهر نورآباد لرستان است. نمونه پژوهش، 205 نفر است که به روش نمونه گیری خوشه ای انتخاب شده اند. ابزار پژوهش، پرسش نامه 79 سوالی کارآمدی خانواده و پرسش نامه 36 سوالی ساختار قدرت در خانواده است. پژوهش از نوع کمی است. داده ها بر اساس ضریب همبستگی پیرسون، آنالیز واریانس، آزمون تعقیبی تامهان و رگرسیون چند متغیره گام به گام تحلیل شد. نتایج نشان داد که بین ساختار قدرت در خانواده و کارآمدی آن، رابطه مثبت و معنادار وجود دارد. همچنین از بین ساختارهای چهارگانه (زن سالار، دموکراتیک زن مقتدر، دموکراتیک مرد مقتدر و مردسالار)، ساختار زن سالار دارای کمترین کارآمدی است. ساختار دموکراتیک مرد مقتدر، بیشترین کارآمدی را به دنبال دارد. نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان می د هد که ساختار قدرت در خانواده، 9.1 درصد از واریانس عملکرد خانواده را تبیین می کند. یافته های پژوهش، تبیین روشنی از یافته های متفاوت پیشین ارائه می دهد و همسو با الگوی ساختار قدرت بر اساس آموزه های اسلامی است.
صفحات :
از صفحه 53 تا 70
 بررسی رابطه جنسیت با ابعاد روان ازردگی، روان گسستگی، برون گرایی و رضایت از زندگی
نویسنده:
زارعی توپخانه محمد, زهیری هاشم آبادی علی, صفورایی پاریزی محمدمهدی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
چکیده :
پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه جنسیت با ابعاد روان آزردگی، روان گسستگی، برون گرایی و رضایت از زندگی صورت پذیرفته است. حجم نمونه مورد پژوهش 295 نفر از دانش آموزان دختر و پسر (170 دختر و 125 پسر) دبیرستان های شهرستان بهارستان است که با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای تصادفی انتخاب شدند. پژوهش از نوع همبستگی است و ابزار مورد استفاده، پژوهش شخصیتی آیسنک است. داده ها بر اساس آزمون همبستگی پیرسون و آزمون مانویتنی تحلیل شد. یافت ها نشان می دهد که میانگین رتبه روان آزردگی، روان گسستگی و برون گرایی دانش آموزان دختر و پسر به طور معناداری تفاوت دارد. میانگین رتبه روان آزردگی دانش آموزان دختر بیش از دانش آموزان پسر است؛ میانگین رتبه روان گسستگی و برون گرایی دانش آموزان پسر بیش از دانش آموزان دختر است. بین میانگین رتبه رضایت از زندگی دانش آموزان دختر و پسر تفاوت معناداری مشاهده نگردید. بنابراین، برنامه ریزی های آینده مرتبط با تیپ های شخصیتی باید با در نظر گرفتن تفاوت های جنسیتی صورت پذیرد.
صفحات :
از صفحه 115 تا 132
  • تعداد رکورد ها : 2