جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
ارزیابی شاخص های شهر سالم درمنطقه دو شهر قم
نویسنده:
لطفی صدیقه, مهدی علی, مهدیان بهنمیری معصومه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
امروزه بیش تر شهرها با سطح فزاینده ای از تبعات منفی ناشی از رشد سریع مواجه هستند که این خود سلامت عمومی شهروندان را تهدید می کند. به همین علت، فکر شهر سالم در پژوهش های شهری معاصر اهمیت زیادی یافته و از ظرفیت مطالعاتی بسیاری برخوردار شده است. پژوهش حاضر نیز با علم به اهمیت این مقوله، برای بررسی این فکر به مطالعه شاخص های مختلف شهر سالم در منطقه دو شهر قم که به عنوان منطقه پرجمعیت، مهاجرپذیر می باشد، پرداخته است. روش مطالعه در این پژوهش توصیفی-تحلیلی است و داده های مورد نیاز به صورت میدانی گرد آوری شده است. مسائلی چون بهداشت محیطی، کاربری و وضعیت دسترسی ها به خدمات، مبلمان، زیبایی شهری، امنیت اجتماعی، مسکن و ...، مورد پرسش قرار گرفت. با استفاده از نرم افزار SPSSداده ها مورد پردازش قرار گرفته است. نتایج تحقیق با انجام آزمون های محتلف آماری مانند، تحلیل واریانس یک طرفه (ANOVA)، توکی (Tukey) و آزمون تی، مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که شاخص های مورد مطالعه در کل منطقه، به ویژه در نواحی سه و چهار آن به جهت وضعیت نامناسب اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی ساکنین و نیز عملکرد نامناسب مدیریت شهری و نهادهای ذی ربط در وضعیت شهر سالم قرار ندارند.
صفحات :
از صفحه 76 تا 99
ارزیابی تغییر و توزیع سکونتگاه های شهری استان مازندران بر اساس قاعده اندازه - رتبه، زایش یک مگالاپلیس منطقه ای
نویسنده:
لطفی صدیقه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
با مطالعه تغییر الگوی نظام شهری در سطح جهانی، ملی و منطقه ای می توان به ساختاریابی مجدد اقتصادی - اجتماعی و فضایی این مناطق آگاهی پیدا کرد. افزایش بی رویه شهرنشینی و تشدید روند ساخت و سازها در کشورهای در حال توسعه از جمله ایران به بروز مشکلات عدیده ای در زمینه مدیریت شهری به ویژه تامین زیرساخت های شهری منجر شده است. استان مازندران با ویژگی های طبیعی منحصر به فرد خویش از جمله کانون های تحولات اخیر در عرصه توسعه شهری بوده است. توزیع فضایی شهرهای استان مازندران در طی سال های 1365 و 1375 معرف تمرکز و انبوهش جمعیت شهری در قسمت های مرکزی استان است. این مطالعه سعی دارد با بهره گیری از قانون رتبه - اندازه به بررسی تغییر شبکه شهری استان در طی دو سرشماری اخیر بپردازد. روش تحقیق مورد استفاده در این مطالعه به صورت توصیفی - تحلیلی بوده است. ابتدا داده های آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و سپس نتایج تحقیق با نرم افزارهای اکسل و اتوکد ترسیم شده است. نتایج این تحقیق نشان داد که سیستم شهری استان نامتوازن، و مهم تر این که نیازمند سیاستگذاری توسعه منطقه ای برای توزیع مناسب تر جمعیت و ملاحظه نقش شهرهای کوچک تر به ویژه در نیمه غربی استان است.
صفحات :
از صفحه 61 تا 76
  • تعداد رکورد ها : 2