جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
تأثیر نقش پدری بر تربیت دینی فرزندان در بین خانواده‌های شهر مشهد
نویسنده:
حمید مسعودی ، محمد مظلوم خراسانی ، محسن نوغانی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
با بروز تغییرات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در جوامع امروز، روابط اعضای خانواده با یکدیگر تغییر کرده که از جمله­ی آنها رابطه بین پدر و فرزند می باشد. بنابراین پژوهش حاضر به بررسی تأثیر نقش پدری بر تربیت دینی فرزندان می‌پردازد. این پژوهش با روش پیماش و جامعه آماری کلیه خانواده‌های شهر مشهد با استفاده از پرسشنامه انجام گرفته است. لذا پژوهش به بررسی تأثیر نقش پدری در ابعاد بازی، عاطفی و پرورشی، ارائه‌دهنده خدمات، حمایتی، مراقبتی، هویت بخشی و تربیت اجتماعی و روانی بر تربیت دینی پرداخته است. ابزار پژوهش پس از طراحی اعتبارسنجی و پایایی سنجی شده و به صورت مصاحبه اجرا گردیده است. یافته­ها نشان می‌دهد، فرضیات پژوهش تأییدشده و نقش بازی کردن، نقش عاطفی و پرورشی، نقش ارائه‌دهنده خدمات، نقش حمایتی، نقش مراقبتی، نقش هویت­بخشی­جنسیتی و در نهایت نقش تربیت اجتماعی بر نقش تربیت­دینی پدر تأثیر معنی‌داری داشته و نقش مراقبتی نیز بی‌تأثیر است. نتیجه پژوهش نشان می دهد که در خانواده های امروزی پدران با توجه به ابعاد چندگانه وظایف خود نقش مهمی را در تربیت دینی فرزندان خود دارند و این ظرفیت­ها می توانند با آموزش و فرهنگ سازی در کشور مورد توجه جدی قرار گیرد.
صفحات :
از صفحه 135 تا 155
 انتظار منجی آخرالزمان و جامعه آرمانی از دیدگاه مکاتب و مذاهب مختلف
نویسنده:
الهه پور الشریعه
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
در این رساله به نحوه و کیفیت برداشت و تلقی مذاهب و مکاتب و بزرگان جامعه شناسی غرب در قالب انتظار و جامعه آرمانی به طور مفصل پرداخته و تبیین شده است. مؤلف در این رساله، یکی از اصلی ترین آموزه ها و اشتراکات اکثر ادیان آسمانی و غیر الهی را بحث در قالب این موضوع می داند که، جهان پس از طی مراحل و دورانهای متمادی و گذار از عصر امپراطوری ها، فرعون و نمرود پرستی ها و گذر از قرون وسطی و حاکمیت خشک کلیسا و طی دوران رنسانس و رواج لائیسم و سکولاریسم و فجایع بسیار و آمریکای لاتین، فلسطین، و در بسیاری از زندانها و نقاط دیگر، همواره دنیا در انتظار موعودی به سر می برد که به این مسائل پایان دهد در حالیکه تمام ادیان الهی و برخی از ادیان غیر الهی، چون آئین زرتشت و هندو همواره چنین روزی را بشارت داده اند. علاوه بر اثبات مطلب فوق در رساله این موضوع در قالب جهانی شدن به عنوان یکی از مظاهر حکومت واحد جهانی مورد بحث قرار گرفته است. رساله از 5 فصل تشکیل شده است؛ شامل،کلیات، انتظار از دیدگاه اسلام، انتظار در قرآن، انتظار از دیدگاه پیامبر اکرم(ص)، حضرت زهرا(س) و ائمه معصومین(ع) انتظار از دیدگاه اهل سنت، انتظار از دیدگاه غرب؛ شامل، جهانی سازی، مسئله انتظار، غرب و احیای دین و دین و معنویات در چند ده اخیر و.... منابع مورد استفاده در این رساله عبارتند از: - آرمانشهر در اندیشه ایرانی(حجت الله اصیل) - یاد مهدی(محمد خادمی شیرازی) - پیامبر موعود در انجیل و تورات(محمد رسول دریایی) - جهانی سازی، پایان تاریخ مهدویت(حسن رحیم پور ازغدی) - مهدویت و مدینه فاضله(حسین مسعودی) و... .
شبکه های اجتماعی مجازی و شادکامی
نویسنده:
اخوان ملایری فائزه, نوغانی محسن, مظلوم خراسانی محمد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف این مطالعه بررسی اثر شبکه اجتماعی مجازی بر سرمایه اجتماعی و میزان شادکامی افراد عضو در یکی از سایت شبکه های اجتماعی است. داده ها با تکنیک پیمایش و روش نمونه گیری خوشه ای چندمرحله ای با حجم نمونه 255 نفر جمع آوری و تحلیل شده است. نتایج نشان داد افراد با عضویت و مشارکت در این سایت شبکه های اجتماعی مواردی را بدین شرح به دست می آورند: افزایش شبکه های ارتباطی، عضویت در گروه های مختلف، تبعیت از هنجارها و قوانین، ایجاد اعتماد به دیگران و گروه ها، به دست آوردن اطلاعات و حمایت و در نهایت دسترسی به منابع مختلف که همگی این موارد مولفه های تشکیل دهنده سرمایه اجتماعی است. افزایش سرمایه اجتماعی در این سایت شبکه های مجازی بر تجربه و احساس مثبت تاثیر افزایشی و بر تجربه و احساس منفی تاثیر کاهشی می گذارد که نهایتا به افزایش شادکامی منجرمی شود؛ در نهایت، عضویت و مشارکت در شبکه های اجتماعی مجازی باعث افزایش سرمایه اجتماعی و در ادامه شادکامی افراد می شود.
صفحات :
از صفحه 1 تا 24
فاشیسم ایتالیایی و ناسیونال سوسیالیسم آلمانی
نویسنده:
مظلوم خراسانی محمد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 789 تا 828
  • تعداد رکورد ها : 4