جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 28
در ستایش عشق: آلن بدیو در گفتگو با نیکلاس ترونگ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Alain Badiou, Nicolas Truong, Translated by Peter Bush
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
London: Serpent's Tail ,
چکیده :
کتاب «در ستایش عشق» نوشته‌ی آلن بدیو، کتابی فلسفی است که درصدد است تا به مفهوم عشق، فراتر از لایه‌های سطحی ارائه‌شده توسط جامعه‌ی مدرن، بپردازد. بدیو، فیلسوف مشهور فرانسوی، عشق را به عنوان نیرویی رادیکال و دگرگون‌کننده معرفی می‌کند که هم برای پیشرفت فردی و هم جمعی ضروری است. این کتاب که محصول گفت‌وگوی بدیو و روزنامه‌نگاری به نام نیکلاس تروونگ است، برای اولین بار در سال 2012 منتشر شد. این کتاب همچون دفاعی پرشور از عشق در برابر دنیایی است که در آن رمان‌های عاشقانه اغلب توسط سرمایه‌داری، فناوری و فرهنگ، کالایی و بی‌اهمیت جلوه داده می‌شوند. در زیر، اهم موضوعات مورد بحث در کتاب آورده شده است: 1. عشق به عنوان یک ماجراجویی خلاقانه: بدیو بحث می‌کند که عشق یک پدیده‌ی طبیعی یا خودانگیخته نیست، بلکه یک ماجراجویی خلاقانه و مخاطره‌آمیز است. این ماجراجویی نیاز به شجاعت، تعهد و صداقت دارد. 2. ابعاد انسانی و سیاسی عشق: این کتاب همچنین به بررسی ابعاد انسانی و سیاسی عشق، مانند اهمیت دادن، آرزو کردن و عاملیت دو طرف رابطه در عشق، می‌پردازد. بدیو تاکید می‌کند که این جنبه‌ها اغلب توسط سیستم‌های فعلی که کارایی و سود را بر ارتباط واقعی انسانی اولویت می‌دهند، نادیده گرفته یا تضعیف شده‌اند. 3. عشق در دنیای مدرن: به عقیده‌ی بدیو، عشق باید برای دنیای مدرن دوباره اختراع شود. او رسانه‌های جنسی، تلاش‌های فردگرایانه و فرهنگ دوست‌یابی آنلاین را نقد می‌کند که همگی عشق را با حذف بسیاری از شاخصه‌هایش نابود می‌کنند. 4. عشق به عنوان یک ملاقات: به گفته‌ی بدیو، عشق برخورد با موجود دیگری است که طرز فکر و زندگی شما را به کلی تغییر می‌دهد. این یک رویداد بی‌اهمیت را به رویدادی تبدیل می‌کند که به کل زندگی معنا می‌بخشد. عشق این قدرت را دارد که اختلافات را از بین ببرد و گروه‌های مختلف اجتماعی را به هم پیوند دهد. 5. نقش هنرمندان در عشق: بدیو از هنرمندان می‌خواهد تا با نوشتن روایت‌هایی درباره‌ی عشق پایدار، عشق حقیقی را ترویج کنند. او بر این باور است که هنر می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در حفظ جوهره‌ی عشق و مقابله با گذرا بودن روابط در جامعه معاصر داشته باشد. جنگ «بدون تلفات» و عشق «بدون مخاطره»، این اولین تهدیدی است که نویسنده این کتاب، آن را تهدید «امنیت» برای عشق نام می‌نهد و نقطه مقابل آن را انکار اهمیت عشق می‌داند. چرا که تصور می‌شود عشق صرفاً نوعی لذت‌گرایی بی حد و حصر و گستره وسیعی از لذت‌های ممکن است. اگر شما به خوبی برای عشق تربیت شده باشید و از ملاک‌های امنیت مدرن پیروی کنید، پایان دادن به رابطه با افرادی که مناسب شما نیستند، برایتان دشوار نخواهد بود. در کتاب «ستایش عشق» آلن بدیو، فیلسوف نامدار فرانسوی، دفاع پرشور و آتشینی از عشق می‌کند و با توسل جستن به اندیشمندانی برجسته از کی‌یرکگور و سیمون دو بووار تا مارسل پروست و ژان لاکان ما را ترغیب می‌کند که از عشق نترسیم، بلکه آن را چون ماجراجویی شکوهمندی ببینیم که دست آخر ما را از وسواس فکری نسبت به خود می‌رهاند. «ستایش عشق» سروده فیلسوفی است که مانند افلاطون و به نقل از او چنین می‌اندیشد: «کسی که از عشق شروع نکند، هیچگاه پی به ماهیت فلسفه نخواهد برد.»
دریدا، بادیو و امر رسمی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christopher Norris
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Continuum,
چکیده :
ترجمه ماشینی : در این مطالعه راهگشا، کریستوفر نوریس درک دگرگون شده ای از تفاوت های بسیار اغراق آمیز بین فلسفه تحلیلی و فلسفه قاره ای را پیشنهاد می کند. ضمن حفظ تحلیل از نظر سنت، کتاب او بر کارهای ژاک دریدا و آلن بدیو، دو تن از اصیل ترین و شاخص ترین شخصیت های تاریخ اخیر اندیشه ها متمرکز است. نوریس استدلال می‌کند که این متفکران به‌طور قاطعانه‌ای قلمرو فلسفه معاصر را بازسازی کرده‌اند و در میان آنها، راهی فراتر از برخی از آن مسائل به ظاهر حل‌ناپذیری را نشان داده‌اند که بحث‌ها را در دو سوی شکاف تصوری بین سنت‌های تحلیلی و قاره‌ای دو قطبی کرده است. به‌ویژه کتاب او قصد دارد - برخلاف خرد تحلیلی دریافت شده - نشان دهد که فلسفه قاره‌ای منابع تحلیلی خاص خود را دارد و می‌تواند بینش تازه‌ای را که بسیار مورد نیاز است برای حل مسائل در فلسفه زبان، منطق و ریاضیات به ارمغان بیاورد. نوریس نه تنها گزارش مقایسه‌ای منحصربه‌فردی از کار دریدا و بدیو ارائه می‌کند، بلکه ارزیابی گسترده‌ای از سهم مشترک آنها در پتانسیل فعلی فلسفه برای تغییر خود - اگر به طور گسترده مقاومت شود - ارائه می‌کند.
بادیو و دریدا: سیاست، رویدادها و زمانه آنها [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Antonio Calcagno
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
سوژۀ هنر در نگاه آلن بدیو: هنرمند یا اثر هنری؟
نویسنده:
فاطمه رضازاده ، احمد علی حیدری
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
یکی از پیچیدگی‌های تئوری سوژه‌ی بدیو این است که او تعریف یکدست و مشخصی از سوژه ارائه نداده است؛ و ما در خوانش آثارش با تعاریف مختلفی از سوژه به‌خصوص سوژه‌ی هنر مواجهیم. پرسش اساسی این پژوهش این است که چگونه می‌توانیم تعریف جامع و قابل‌فهمی از سوژه‌ی هنر در تئوری سوژه‌ی آلن بدیو ارائه دهیم. با توجه به تلاش‌هایی که پیش‌ازاین در خصوص پاسخگویی به این پرسش صورت گرفته است این پژوهش بر آن است که پاسخِ نوینی را از این پرسش ارائه دهد. بدیو برخلاف پیشینیان ِ خود و بسیار تحت تأثیر لکان سوژه‌ای را معرفی می‌کند که در خلال یک رویۀ حقیقت ساخته‌می‌شود. سوژه‌ای که تا پیش از وقوع یک رخداد وجود نداشته است و در یک وضعیتِ تاریخی یا هنری ساخته‌می‌شود؛ اما پیچیدگی تعریف بدیو آن جاست که این سوژه علی‌رغم اینکه ویژگی‌های انسان، مثل وفاداری به یک رخداد را داراست اما فردِ انسانی نیست. بدیو در یک وضعیتِ هنری، هم اثر هنری، هم هنرمند را سوژه معرفی می‌کند؛ و ما با توجه به تعاریف بدیو و رویه‌ی سوژه شدگی در اندیشه‌ی بدیو به این پرسش پاسخ دادیم که در یک وضعیت هنری با جفت هنرمند-اثر به‌عنوان قسمی سوژه‌ی وفادار به رخداد هنری مواجهیم.
صفحات :
از صفحه 97 تا 117
بدیو و هگل: بی نهایت، دیالکتیک، ذهنیت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jim Vernon, Antonio Calcagno
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Lexington Books,
چکیده :
ترجمه ماشینی : مشارکت کنندگان: A. J. Bartlett، Justin Clemens، Norman Madarasz، Adriel M. Trott، Gabriel Riera، Frank Ruda، Tzuchien Tho، Alberto Toscano بدیو و هگل: بی نهایت، دیالکتیک، سوبژکتیویته ارزیابی های انتقادی از دو تن از شخصیت های مسلط سنت قاره ای فلسفه، آلن بدیو و جی. هگل جیم ورنون و آنتونیو کالکاگنو نویسندگان تثبیت شده و نوظهور در فلسفه قاره‌ای را گرد هم می‌آورند تا در مورد رابطه بین متفکران بحث کنند و مجموعه‌ای متنوع از مقالات هگلی‌ها، بدیوانی‌ها و کسانی را که با هر دو همدل هستند، ایجاد کردند. متن نه متفکر و نه موضوع خاصی که بین آنها مشترک است امتیازی ندارد. در عوض، این کتاب شالوده‌ای گسترده و محکم برای پژوهش‌های آینده در مورد احتمالاً دو تن از بزرگ‌ترین متفکران بی‌نهایت، جهان‌شمولی، ذهنیت و ارزش ماندگار فلسفه در قانون مدرن غربی می‌گذارد. مطمئناً این جلد به تأخیر افتاده، محققان هگل و بدیو و همچنین علاقه مندان به پساساختارگرایی، فلسفه سیاسی، مطالعات فرهنگی، هستی شناسی، فلسفه ریاضیات و روانکاوی را به خود جلب خواهد کرد.
سیاست منطق: بدیو، ویتگنشتاین و پیامدهای فرمالیسم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Paul M. Livingston
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
سیاست منطق: بادیو، ویتگنشتاین و پیامدهای فرمالیسم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Paul M. Livingston
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
جدال بر سر ریاضیات: مناظرۀ هستی‌شناختی میان بدیو و هایدگر
نویسنده:
علی فتح طاهری ، زهرا ( سارا ) نمایندگی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
هستی­شناسی برای هایدگر با ایراد نقد بر تاریخ متافیزیک ِپس از افلاطون آغاز و با ذکر تمایز هستی­شناختی، خطرات علم مدرن و تفکر ریاضیاتی در شکل­گیری نیست­انگاری انسان مدرن تبیین می­شود و در نهایت با تفوق نگاه شاعرانه بر ریاضیات در انکشاف جهان برای دازاین ادامه می­یابد. هستی برای هایدگر آن غنای محض است که خود را به انحاء مختلف بر دازاین می­نمایاند و تفکر ریاضیاتی نه راهبر به وجود که عامل اصلی غفلت از آن ونیز غفلتِ از این غفلت، در سراسر تاریخ متافیزیک است. در مقابل آلن بدیو در اساسی­ترین دعوی فلسفی­اش ریاضیات را هستی­شناسی دانسته و از نسخه­ای تفریقی پرده برمی­دارد که مدعی­است منتقدی سرسخت برای نگاه ریاضی ستیز و در عوض، شاعرانة هایدگر است. در این مقاله سعی برآن است تا ضمن ارائۀ نقدهای بدیو به رویکرد هایدگر در قبال ریاضیات، به ذکر دلایل او برای تفوق نگاه ریاضیاتی بر آنچه هستی­شناسی شاعرانه نام نهاده است، بپردازیم و درنهایت نشان دهیم بدیو فارغ از اینکه تا چه اندازه در ایراد انتقادات خود به هایدگر محقّ است یا خیر، لیکن به جهت تحقق اهداف مدنظر خود در هستی­شناسی ناچار از طرح و ارائۀ آنها است.
صفحات :
از صفحه 139 تا 166
الهیات سیاسی رادیکال: دین و سیاست پس از لیبرالیسم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Clayton Crockett (کلایتون کراکت)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
New York: Columbia University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در دهه 1960، تقابل شدید بین مذهبی و سکولار شروع به فروپاشی کرد و تمایز بین فلسفه سیاسی و الهیات سیاسی را محو کرد. این فروپاشی به افول لیبرالیسم مدرن کمک کرد که از فضای بی طرف و بدون ارزش برای سرمایه داری حمایت می کرد. همچنین قلمروهای سیاسی، مذهبی و فلسفی عمیقاً ناآرام شد و مجبور به مقابله با مخاطرات مفهومی بازگشت به دین شد. کلایتون کروکت با مداخله بازی در رقابتی که قطعنامه های ساده را به چالش می کشد، همگرایی پسامدرن سکولار و مذهبی را به عنوان مبنایی برای تفکر سیاسی رهایی بخش در نظر می گیرد. کراکت با مضامین درگیرکننده حاکمیت، دموکراسی، توانمندی، قانون و رویداد از دیدگاه مذهبی و سیاسی، دیدگاه الهیاتی را بیان می‌کند که به جهان معاصر ما و واقعیت‌های تئوسیاسی آن پاسخ می‌دهد. به طور خاص، او مدعی است که ما باید در مورد خدا و دولت به جای قدرت حاکمیتی، از منظر قدرت بالقوه فکر کنیم. بحث او با به کارگیری مفاهیم جدیدی مانند ایده اختلاف منظر اسلاوی ژیژک و مفهوم انعطاف پذیری کاترین مالابو، با بحث هایی در مورد ماهیت و جایگاه دین، ایدئولوژی و مسیحیت درگیر می شود. با درهم آمیختگی با آثار دریدا، دلوز، اسپینوزا، آنتونیو نگری، جورجیو آگامبن، آلن بدیو، جان دی.کاپوتو، و کاترین کلر، کروکت با بازنگری دموکراسی به عنوان شکلی از اندیشه سیاسی و عمل مذهبی به پایان می‌رسد و بر پیوند آن با سرمایه داری لیبرال مدرن در حالی که یک دموکراسی معتبرتر را نیز متصور است که توسط این پیوندها محدود نشده است.
لحظه جدید پل: پذیرش افکار از پل در آثار آلن بدیو، تری ایگلتون، اسلاوی ژیژک
نویسنده:
Simon Cuff
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه «لحظه جدید» را در دریافت پولین در نوشته های آلن بدیو، تری ایگلتون و اسلاوی ژیژک دنبال می کند. این کتاب چگونگی خواندن رساله های پولس را بررسی می کند و در اندیشه آنها نقش می بندد. پاسخ به این سوال، "چرا پل؟" باعث تأمل در مورد خواندن و درک رسول می شود. یک مقدمه نویسندگان این «لحظه جدید» [یعقوب تاوبس، جورجیو آگامبن، استانیسلاس برتون، و همچنین بدیو، ایگلتون و ژیژک] را قبل از جداسازی چهره‌های این مطالعه معرفی می‌کند. دریافت این «لحظه» توسط جریان اصلی مطالعات عهد جدید، و همراه با آن اتهام «تخصیص» در نظر گرفته شده است. مفهوم «تخصیص» مورد بررسی قرار می‌گیرد و به منظور ارزیابی قرائتی که در ادامه به کشف آنها خواهیم پرداخت، به تعریفی رسید. به عنوان بخشی از این مفهوم «اختصاص»، چرخش به گادامر در مطالعه اخیر عهد جدید بررسی شده است. ما یک رویکرد هرمنوتیکی بالقوه دیگری را پیشنهاد می‌کنیم که از گادامر نشأت می‌گیرد. بنابراین، هدف این مطالعه هم نمونه ای از و هم ابزاری برای نقد درک عهد جدید Wirkungsgeschichte است. سپس هر یک از متفکران ما به نوبه خود مورد بررسی قرار می گیرند. طرح کلی هر فصل یکسان است. مقدمه‌ای کوتاه بر این شخصیت با پیشینه‌ی کتاب‌شناختی که در خوانش پولینی او برجسته است، پیش از چند نمونه متنی نشان‌دهنده آن خوانش است. سپس به تحلیل نحوه خوانش و برخی مشکلات مفهومی که در جریان نامزدی با پولس آشکار می شود، می پردازیم.
  • تعداد رکورد ها : 28