جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 16
گفتگو در مورد دو سیستم اصلی جهان - کوپرنیک بطلمیوسی [نمایه مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Galileo Galilei; Stillman Drake (trans.)
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of California Press,
گفتگو در مورد حداکثر: روز دوم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Galileo Galilei (گالیلئو گالیله)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Aguilar,
Diálogos acerca de dos nuevas ciencias
نویسنده:
Galileo Galilei. José San Román Villasante (traducción). Teófilo Isnardi (Edición y Notas)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Losada,
Unterredungen und mathematische Demonstrationen über zwei neue Wissenszweige, die Mechanik und die Fallgesetze betreffend
نویسنده:
Galileo Galilei, Arthur von Oettingen (transl., ed.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Engelmann,
Sul candore della luna
نویسنده:
Galileo Galilei
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
Garzanti,
چکیده :
ترجمه ماشینی: گالیله گالیله اولین کسی بود که تلسکوپ خود را به سمت آسمان نشانه گرفت و اکتشافات او که به لطف رساله های اصلی "Sidereus nuncius" و "Dialogue بر فراز دو سیستم اصلی جهان" برای عموم شناخته شده است، برای همیشه تصور ما از جهان را از نو طراحی کرد. کیهان. با این حال، برخی از زیباترین صفحات آن هنوز هم امروزه کمتر شناخته شده است: در این میان، نامه ای فوق العاده در بهار سال 1640 برای شاهزاده لئوپولد توسکانی ارسال شد. در اینجا دانشمند نظریه‌های خود را در مورد نور ماه توضیح می‌دهد، که "براثر میل طبیعی" برای توضیح علل "سفیدی" عالی آن حرکت کرده است. ستاره‌ای که بیش از همه مورد علاقه هنرمندان و شاعران است بنابراین با برجسته‌ترین ناظر خود ملاقات می‌کند: چشم گالیله، "نجیب‌ترین چشمی که طبیعت تا به حال خلق کرده است". پیشگفتار لوکا پری.
نامه های کوپرنیکی - جمله و ابطال [نمایه مقاله انگلیسی]
نویسنده:
di Galileo Galilei (Autore), Angela Cerinotti (a cura di), Roberto Carnero (Presentazione)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Giunti-Demetra,
چکیده :
چکیده ماشینی: گالیله با چندین اثر خود - از جمله "نامه های کوپرنیک" - جایگاه برجسته ای را در تاریخ ادبیات ایتالیا به خود اختصاص داده است زیرا عملاً اولین کسی است که در مورد علم به زبان عامیانه می نویسد. البته، این یک ایتالیایی است که تا حدی با ما متفاوت است: از این رو، برای این نسخه، انتخاب نسخه ای به زبان فعلی به جای متن اصلی است. در زبان روزمره اشاراتی به پیشرفت فکری، دستاوردهای علمی، و همچنین حسادت‌ها و حسادت‌هایی می‌یابیم که اغلب خطر سوزاندن دانشمند پیسان را به همراه داشت. سریالی که در آن برخی از بزرگترین منتقدان مبارز و دانشمندان ایتالیایی هر اثر را با ده کلمه کلیدی می گویند: نفوذ به قلب شاهکارهای تمام دوران. نسخه های خلاصه نشده، رو به رو متون یونانی و لاتین، ترجمه های زیبا، پاورقی ها. علاوه بر این، با جداول سینوپتیک به راحتی می توان زندگی و آثار نویسندگان را در بافت تاریخی، ادبی و هنری قرار داد.
گفتگو در مورد دو نظام بزرگ جهان [نمایه مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Galileo Galilei, Antonio Beltrán Marí (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
BUR Biblioteca Univ. Rizzoli,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این اثر هم از حقوق علم و فرهنگ دفاع می‌کند، هم برای دانشمند و هم برای انسان فرهنگ آزادی می‌طلبد و علاوه بر پرسش‌های علمی، به مسائل کیهانی و فلسفی نیز می‌پردازد و معنای جدید علم مدرن، مفهوم جدید انسان و شکل جدیدی را که باید رابطه انسان و طبیعت در آن شکل بگیرد، به همه جا می‌آورد. با این سخنان لودوویکو گیمونات این گفت و گو را که توسط گالیله در سال 1632 برای رد سیستم بطلمیوسی و در عوض حمایت از اعتبار و صحت تزهای کوپرنیک نوشته شده بود، ارائه کرد.
Discorsi Unterredungen und mathematische Beweisführung zu zwei neuen Wissensgebieten
نویسنده:
Dellian, Ed (Herausgeber, Übersetzer);Galilei, Galileo (Autor)
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Felix Meiner Verlag,
چکیده :
چکیده ماشینی: Discorsi از 1638 شامل مجموع کارهای فلسفی و علمی زندگی گالیله گالیله (1564 - 1642) است. با اصل نیوتن در سال 1687، که بر اساس آثار گالیله ساخته شده است، آنها از مهمترین میراث هزاره گذشته هستند. با این وجود، امروزه آنها حداقل به اندازه کتاب نیوتن ناشناخته هستند. این به دلیل روش هندسی این نویسندگان است که در فلسفه پس از افلاطون هرگز در خانه نبود و در علم پس از نیوتنی گم شد. با آن، یک عنصر پشتیبان تئوری هندسی حرکت از بین رفت. قانون حرکت گالیله یک معادله نسبت چهار بخشی (tetraktys) است. فضا و زمان به شکل کوانتیزه با عناصری که متناسب با یکدیگر هستند وجود دارند. به عنوان یک ثابت طبیعی قبلاً ناشناخته، رابطه آنها تعامل قدرت خلاق غیر مادی و اثر مادی را تنظیم می کند. به ویژه از منظر فیزیک مدرن، این پیامدهایی برای درک ریاضی و فلسفی حرکت دارد: نظریه گالیله و نیوتن از نظریه مضرب های صحیح یکسان پیروی می کند (اقلیدس، عناصر V، تعریف 5). این یک نظریه گسسته یا کوانتومی حرکت است و منشأ آن در «فضا-زمان» به همان اندازه گسسته است. برخلاف ارسطو، دکارت، لایب‌نیتس، کانت، ماخ و انیشتین، این نشان می‌دهد که مکان و زمان «به خودی خود» در یک نظریه واقع‌گرایانه حرکت ضروری هستند و اساس نظریه‌های نسبیت را حذف می‌کند.
Noticiero sideral
عنوان :
نویسنده:
Galileo Galilei
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ePubLibre,
İki Büyük Dünya Sistemi Hakkında Diyalog
نویسنده:
Galileo Galilei (Eser Sahibi), Reşit Aşçıoğlu (Çevirmen)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
İş Bankası Kültür Yayınları,
چکیده :
چکیده ماشینی: Galileo Galilei (1564-1642 ): Üzerinde on altı yıl çalıştığı İki Büyük Dünya Sistemi Hakkında Diyalog nedeniyle engizisyonda yargılandı, ev hapsine mahkûm edildi. Mahkûmiyeti sırasında ikinci başyapıtı İki Yeni Bilim Üzerine Diyalog’u tamamladı. Her iki yapıt da kısa sürede pek çok dile çevrildi ve modern bilimin başlangıcı olarak tarihe geçti. Diyaloglar ne yalnızca astronomi ne de fizik kitabıdır. Otoriteyi temsil eden Aristoteles düşüncesiyle sıkı bir polemik yürütürken, aynı zamanda gözlemsel, deneysel, kuramsal birikimiyle Galileo, "doğanın yazıldığı dili" yeniden keşfederek, matematiği temel alan kendi yeni fiziğini kurar. Galileo’nun hakim sınıfa değil, sıradan okura sunduğu diyaloglar anlaşılması kaygısıyla Latince yerine İtalyanca kaleme alınmıştır.
  • تعداد رکورد ها : 16