جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
در جست‌وجوی طبیعت: غریزه زیست‌گرایی
نویسنده:
ادوارد ویلسون؛ ترجمه: کاوه فیض اللهی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: فرهنگ نشر نو,
چکیده :
کتاب « در جستجوی طبیعت» برای اولین بار مجموعه ای از نوشته های کوتاه مهم «ادوارد ویلسون » را ارائه میدهد. موضوع اصلی مقاله ها این است که طبیعت وحشی و طبیعت بشر به هم نزدیک هستند. کتاب « در جستجوی طبیعت» از سه بخش تشکیل شده است. طبیعت حیوانات ، طبیعت انسان از مارها تا کوسه ها تا اجتماعی بودن در مورچه ها متغیر است. این سوال ایجاد می شود که چگونه و چرا بیزاری جهانی از مارها در انسان و نخستی ها تکامل یافته است ، از تنوع 350 گونه کوسه در جهان شگفت زده می شود و چگونه موفقیت سازگار آنها بر تصور ما از جهان تأثیر گذاشته است ، و ما را به مراقبت از زندگی های کوچک توصیه می کند. -برای ساختن سیستم های اجتماعی حشرات ، آزمایش بزرگ دیگری را در جهت تکامل برای انتخاب خود مشاهده کنیم.
وفاق: وحدت علم [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Edward O Wilson
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Knopf Doubleday Publishing Group;[International Society for Science and Religion],
چکیده :
ترجمه ماشینی : ویلسون زیست شناس، که به عنوان یکی از بزرگترین دانشمندان زنده جهان شناخته می شود، برای وحدت اساسی همه دانش ها استدلال می کند که همه چیز در جهان ما بر اساس تعداد کمی از قوانین اساسی طبیعی سازماندهی شده است. ویلسون، پیشگام زیست‌شناسی اجتماعی و تنوع زیستی، اکنون بار دیگر از قراردادهای تفکر کنونی خارج شده است. او نشان می دهد که چگونه و چرا افزایش انفجاری ما در تسلط فکری بر حقایق جهان ما ریشه در مفهوم یونان باستان از نظم ذاتی حاکم بر کیهان ما دارد - بینشی که اوج خود را در عصر روشنگری یافت، سپس به تدریج از دست رفته در پراکندگی فزاینده و تخصصی شدن دانش در دو قرن اخیر. پروفسور ویلسون با تکیه بر علوم فیزیکی و زیست‌شناسی، انسان‌شناسی، روان‌شناسی، دین، فلسفه و هنر نشان می‌دهد که چرا اهداف روشنگری اولیه در مرزهای علم و دانش انسان‌گرایانه ظاهر می‌شوند.--از توضیحات ناشر.؛1. افسون آیونی -- 2. شاخه های بزرگ یادگیری -- 3. روشنگری -- 4. علوم طبیعی -- 5. رشته آریادنه -- 6. ذهن -- 7. از ژن تا فرهنگ -- 8. تناسب طبیعت انسان -- 9. علوم اجتماعی -- 10. هنرها و تفسیر آنها -- 11. اخلاق و دین -- 12. به چه منظور؟
  • تعداد رکورد ها : 2