جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 8
گئورگ ویلهلم فردریش هگل: علم منطق [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Georg Wilhelm Fredrich Hegel, George Di Giovanni
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این ترجمه جدید از علم منطق (همچنین به عنوان "منطق بزرگ" شناخته می شود) شامل کتاب اول (1832)، کتاب دوم (1813) و کتاب سوم (1816) تجدید نظر شده است. تحقیقات اخیر تصویری دقیق از فرآیندی که هگل را به برداشت نهایی خود از سیستم و جایگاه منطق در آن سوق داد، به ما داده است. اکنون می‌دانیم که چگونه و چرا هگل از شلینگ فاصله گرفت، این گسست از مرشد اولیه‌اش چقدر رادیکال بود، و تا چه اندازه مستلزم بازگشت (اما با تفاوت) به فیشته و کانت بود. در مقدمه این جلد، جورج دی جووانی نتایج پژوهش‌های اخیر در این زمینه را به شکل همدید ارائه می‌کند، و ضمن تشخیص خطوط گسل در سیستم هگل که امکان تفاسیر مخالف را می‌دهد، استدلال می‌کند که منطق پایان متافیزیک کلاسیک را نشان می‌دهد. این ترجمه با دستگاه کامل یادداشت های تاریخی و توضیحی همراه است. • شامل یک مطالعه مقدماتی اساسی است که منطق هگل را در یک زمینه تاریخی و مفهومی قرار می دهد. • اصطلاحات و ترجمه های کلیدی را توضیح می دهد • متن را به شیوه ای واضح و قابل دسترس تنظیم می کند، از جمله نکات سبک خود هگل، که خواندن آن را آسان تر می کند.
هگل و چالش اسپینوزا: مطالعه ای در ایده آلیسم آلمانی، 1801-1831 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
George di Giovanni
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : هگل و چالش اسپینوزا تأثیر مستمر قدرتمند تفکر متافیزیکی اسپینوزا را در فلسفه آلمانی اواخر قرن هجدهم و اوایل قرن نوزدهم بررسی می کند. جورج دی جیووانی روش هایی را بررسی می کند که متافیزیک خود هگل به دنبال مقابله با چالش های ناشی از مونیسم اسپینوزا بود، نه از طریق رد مونیسم، بلکه با طرح آن. دی جیوانی استدلال می کند که در این زمینه، هگل از نظر روحی به کانت و فیشته بسیار نزدیکتر بود تا شلینگ. این کتاب مورد توجه دانشجویان و محققان علاقه مند به ایده آلیسم پساکانتی، رمانتیسیسم و متافیزیک خواهد بود.
گئورگ ویلهلم فردریش هگل: علم منطق [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Georg Wilhelm Friedrich Hegel, George Di Giovanni
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : "هدف ترجمه‌های هگل کمبریج ارائه ترجمه‌هایی از بهترین نسخه‌های مدرن آلمانی آثار هگل در قالبی یکسان و مناسب برای محققان هگل، همراه با مقدمه‌های فلسفی و دستگاه کامل ویراستاری است. این ترجمه جدید از علم منطق توسط G.W.F. هگل است. (همچنین به عنوان منطق بزرگ او شناخته می شود) شامل کتاب اصلاح شده اول (1832)، کتاب دوم (1813) و کتاب سوم (1816) است.تحقیقات اخیر تصویر مفصلی از روندی که هگل را به برداشت نهایی خود از این موضوع سوق داد به ما ارائه کرده است. سیستم فلسفه و جایگاه منطق در آن. اکنون می دانیم که چگونه و چرا هگل از شلینگ فاصله گرفت، این گسست از مرشد اولیه اش چقدر ریشه ای بود، و تا چه اندازه مستلزم بازگشت (اما با تفاوت) به فیشته و کانت در مقدمه این جلد، جورج دی جووانی نتایج تحقیقات اخیر در این زمینه را به شکل همدید ارائه می‌کند و ضمن تشخیص خطوط گسل در سیستم هگل که امکان تفاسیر متضاد را فراهم می‌کند، استدلال می‌کند که منطق پایان متافیزیک کلاسیک ترجمه با دستگاه کامل یادداشت های تاریخی و توضیحی همراه است"-- ادامه مطلب... چکیده: "هدف ترجمه‌های هگل کمبریج ارائه ترجمه‌هایی از بهترین نسخه‌های مدرن آلمانی آثار هگل در قالبی یکنواخت و مناسب برای محققان هگل، همراه با مقدمه‌های فلسفی و دستگاه کامل ویراستاری است. این ترجمه جدید از علم منطق توسط G.W.F. هگل (همچنین به عنوان منطق بزرگ او شناخته می شود) شامل کتاب تجدید نظر شده اول (1832)، کتاب دوم (1813) و کتاب سوم (1816) است. تحقیقات اخیر تصویر دقیقی از روندی که هگل را به برداشت نهایی خود رسانده است. اکنون می‌فهمیم که چگونه و چرا هگل از شلینگ فاصله گرفت، این گسست از مرشد اولیه‌اش چقدر رادیکال بود، و تا چه اندازه مستلزم بازگشت بود (اما با تفاوت). در مقدمه این جلد، جورج دی جووانی نتایج تحقیقات اخیر در این زمینه را به صورت همدید ارائه می‌کند، و ضمن تشخیص خطوط گسل در سیستم هگل که امکان تفاسیر متضاد را فراهم می‌کند، استدلال می‌کند که منطق نشان‌دهنده این موضوع است. پایان متافیزیک کلاسیک ترجمه با دستگاه کامل یادداشت های تاریخی و توضیحی همراه است.
مقالاتی درباره منطق هگل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
George Di Giovanni
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
بین کانت و هگل: متون در توسعه ایدئالیسم پساکانتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
George Di Giovanni, H. S. Harris
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Hackett Pub Co Inc,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این جلد با ارائه مجموعه‌ای از نوشته‌های نسل محوری متفکران بین کانت و هگل، شکاف تأسف‌آوری را در ادبیات فلسفی پر می‌کند. این شامل برخی از نخستین نوشته‌های انتقادی هگل است - که چیزهای زیادی در مورد تفکر او قبل از اولین توضیح کامل از موضع او در سال 1807 آشکار می‌کند - و همچنین توجیه شلینگ از فلسفه جدید طبیعت در برابر حمله شک‌گرایانه و مذهبی. این نسخه شامل تصحیحات گسترده جورج دی جووانی، پیشگفتار جدید و کتابشناسی به روز شده است.
علم منطق (ترجمه های هگل کمبریج) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Georg Wilhelm Fredrich Hegel, George di Giovanni
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این ترجمه جدید از علم منطق (همچنین به عنوان "منطق بزرگ" شناخته می شود) شامل کتاب اول (1832)، کتاب دوم (1813) و کتاب سوم (1816) تجدید نظر شده است. تحقیقات اخیر تصویری دقیق از فرآیندی که هگل را به برداشت نهایی خود از سیستم و جایگاه منطق در آن سوق داد، به ما داده است. اکنون می‌دانیم که چگونه و چرا هگل از شلینگ فاصله گرفت، این گسست از مرشد اولیه‌اش چقدر رادیکال بود، و تا چه اندازه مستلزم بازگشت (اما با تفاوت) به فیشته و کانت بود. در مقدمه این جلد، جورج دی جووانی نتایج پژوهش‌های اخیر در این زمینه را به شکل همدید ارائه می‌کند، و ضمن تشخیص خطوط گسل در سیستم هگل که امکان تفاسیر مخالف را می‌دهد، استدلال می‌کند که منطق پایان متافیزیک کلاسیک را نشان می‌دهد. این ترجمه با دستگاه کامل یادداشت های تاریخی و توضیحی همراه است.
آزادی و دین در کانت و جانشینان بلافصل او: فراخوان بشریت، 1774-1800 [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
George di Giovanni: جورج دی جووانی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: متکلمان اواخر عصر روشنگری آلمان در نقد عقل محض کانت دفاع عقلانی جدیدی از ایمان مسیحی خود دیدند. در واقع، نظریه انتقادی کانت درباره معنا و قانون اخلاقی، روح این ایمان را به کلی زیر و رو کرد. این مطالعه چالش برانگیز جدید، سهمی را که نقد عقل محض در این تغییر معنا انجام داده است، بررسی می کند. جورج دی جووانی بر خصلت انقلابی اندیشه انتقادی کانت تأکید می‌کند، اما همچنین نشان می‌دهد که چگونه این تفکر گروگان مفروضات متافیزیکی غیرقابل توجیهی بود که باعث سردرگمی زیادی شد و نقد اول را در برابر جذب مجدد در شیوه‌های فکری معمولی فلسفه عامه عصر روشنگری آسیب‌پذیر کرد. از جمله ویژگی‌های بارز این کتاب می‌توان به تفاسیر ظریف ژاکوبی و راینهولد، توضیحی شفاف از اندیشه‌های اولیه فیشته، و شرح نادر و مفصلی از فلسفه عامه عصر روشنگری اشاره کرد.
مفهوم انسان شناختی هگل از منطق [پایان‌نامه انگلیسی]
نویسنده:
Joseph Carew: جوزف کارو
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: "خوانش سنتی از منطق هگل این است که شرحی از عقلانیت کیهان است. برخلاف این خوانش، من نشان می دهم که هگل یک مفهوم "انسان شناختی" اصیل از منطق را توسعه می دهد که در تاریخ فلسفه نادیده گرفته شده است. بر اساس آن تصور، منطق است. مبنایی برای متافیزیک عقلگرایانه بدیع نیست، بلکه شرحی از هنجارهای عقلانیتی است که به طور غریزی در تجربه انسانی به عنوان شرط امکان آن عمل می کند. توضیح دهید که چگونه هگل منطق را به عنوان یک رشته بازاندیشی می کند.در فصل 1، من می پرسم که چگونه پدیدارشناسی هگل، کتابی که به آگاهی ما از اشیاء، خودآگاهی که اعمال ما را برمی انگیزد، دلیلی که علم مدرن را تحریک می کند، و روح غرب می پردازد. جوامع، ممکن است به عنوان مقدمه ای برای یک مفهوم جدید از منطق عمل کنند. من معتقدم که این تلاشی است برای اثبات، از طریق کاوش درونی از اصول اساسی. در ابعاد تجربه انسانی، عقلانیت در سرچشمه آن است زیرا شکل غریزی یا بیولوژیکی زندگی انسان است. در فصل 2، من نشان می‌دهم که چگونه پدیدارشناسی هگل از این طریق رسالت منطق را تغییر می‌دهد. اول، از آنجایی که ما نیاز غریزی داریم که تجربه خود را قابل درک کنیم، تجربه ما بر اساس ادعاهایی که به طور غریزی در سطح بدن خود مطرح می کنیم، در مورد اینکه آیا ادراکات ما درست هستند یا باید به خواسته های ما عمل شود، ساختار یافته است. (2) به وسیله جهان معنائی که به طور غریزی ایجاد می کنیم تا دنیای اطراف خود و خود را توضیح دهیم. ثانیاً، از آنجایی که ادعاها فقط در عمل اجتماعی دادن و درخواست دلیل قابل قضاوت هستند، ما همچنین نیاز غریزی به اجماع در مورد چگونگی درک جهان و عمل در آن داریم، که منجر به ظهور تجربی جوامعی می شود که جهان بینی های اشتراکی آنها از نظر تاریخی در طول زمان تکامل می یابد. در نتیجه، عقلانیت توصیف شده توسط منطق، ماتریس وجودی تجربه ادراکی، عملی، علمی و اجتماعی-تاریخی ما است. در فصل 3، «منطق عینی» هگل را بازسازی می کنم. به تبعیت از کانت، هگل در اینجا یک نظریه استعلایی از مقولات ارائه می دهد. این دسته‌بندی‌ها، که از «کیفیت» تا «واقعیت» را در بر می‌گیرد، هنجارهای پیشینی را تعیین می‌کنند که باید برای ما ارضا شود تا چیزی را به‌عنوان ابژه‌ای از نوع خاصی، مثلاً به‌عنوان نمونه‌ای از یک کیفیت (مثلاً قرمز) در نظر بگیریم. یک فرآیند خودشکوفایی (به عنوان مثال، جهان طبیعی یا اجتماعی به عنوان یک سیستم آشکار). به این معنا، مقوله‌ها نقشه‌هایی را برای جهان معنا ترسیم می‌کنند که تجربه انسان را زنده می‌کند. در فصل 4، من "منطق ذهنی" هگل را بازسازی می کنم، که منطق سنتی را به طور بنیادی به یک نظریه استعلایی از فضای متمایز انسانی دلایل تبدیل می کند: علایق ذهنی، اما عقلانی که ما را وادار می کنند و الگوهای ذاتی رفتار (تصور، قضاوت، و... استنتاج) که از طریق آنها آنها را دنبال می کنیم، هنجارهای پیشینی این فضا همان چیزی است که از جهان معنایی پشتیبانی می کند که تجربه ما در آن تحقق می یابد. به طور دقیق‌تر، منطق ذهنی فرآیند مفهوم‌سازی را توصیف می‌کند که ما را انسان می‌سازد، یعنی انسان‌های خردمند: موجودات زنده‌ای که نه فقط به طور ذهنی به بقا و تولید مثل، مانند سایر حیوانات علاقه‌مندند، بلکه بنا به ماهیت خود، به این موضوع می‌پردازند. جستجوی حکمت یا حقیقت"--
  • تعداد رکورد ها : 8