جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
درآمدی بر علم و دین
نویسنده:
مایکل پول مترجمین :سعید ناجی، مصطفی ابراهیمی‌محتشم، سیدحسن آذرکار
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی,
چکیده :
انسان‌ها به محض روبه‌رو شدن با سوالات مختلف، بلافاصله از علم کمک می‌خواهند. دانشمندان می‌توانند منشا زمین و پیدایش جهان را ردیابی کنند و اسرار طبیعت را گشایند، اما در کنار همه‌ی پیشرفت‌های علم در قرون اخیر سوالاتی نیز وجود دارد که علم نمی‌تواند به آن‌ها پاسخ دهد، نظیر این سوال که "آیا جهان هدف و مقصودی دارد؟. نگارنده در کتاب حاضر به مشکلات و مسائل موجود بین علم و دین مسیحیت پرداخته است. وی درباره‌ی علم‌شناسی، تاریخ علم، دین‌شناسی، معرفت‌شناسی و تاریخ برخوردهای علم و دین بحث کرده است و بسیاری از نظریه‌ها از جمله نظریات داروین، گالیله و فرانسیس بکین را درباره‌ی جهان بررسی کرده است. هم‌چنین با طرح موضوعاتی چون چگونگی تجربه‌های دینی، معجزات و باورها و برخی تعارضات با تجربه‌های علمی به مسائل میان آن‌‌ها و راه‌حل‌های موجود می‌پردازد.
تقلیل گرایی؛ یاری یا بازداری در تبیین رابطه علم و دین
نویسنده:
مایکل پول
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دین آنلاین,
چکیده :
چنین ادعا شده است که هر چه هست، صرفا همین جهان طبیعی است که موضوع علم و روشهای مختلف علمی است. چنین چیزی، در صورت اثبات، تهدیدی برای باورهای دینی است. اثبات چنین ادعایی نیاز به استدلال دارد و تنها بیان حق به جانب و پر سر و صدای آن کافی نیست. از جمله دلایلی که مطرح شده است این است که ساختار جهان مادی را می‌ توان به طور کامل از طریق «تقلیل» اجزای آن به بخش‌های کوچک تر توضیح داد و این روند را تا جایی می‌توان ادامه داد که هیچ جزء توضیح داده نشده‌ای باقی نماند. این پرسش که چنین واگشتی آیا یاریگر علم است یا مانع آن، این گونه مطرح شده است که آیا نگاه تقلیل گرایانه لزوما علم را تبدیل به امری الحادی می‌کند یا خیر؟
  • تعداد رکورد ها : 2