جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 21
گفتگوهای فلسفی بین ادیان جلد 2 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Oppy , Graham Robert; Trakakis , Nick
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: گفتگوهای فلسفی بین ادیان، جلد 2، رویکردی منحصر به فرد به فلسفه دین ارائه می دهد که طیفی از ادیان و معنویت های دینی را در بر می گیرد. این جلد چهار محقق و فیلسوف دینی برجسته را گرد هم می آورد که در گفتگوهای فلسفی بین فرهنگی دوستانه اما سختگیرانه شرکت می کنند. هر یک از شرکت کنندگان در گفت و گو، به عنوان عضوی از یک سنت مذهبی خاص، دعوت می شوند تا تعهدات دینی اصلی خود را بررسی و توضیح دهند، و اینکه چگونه این تعهدات در تجربه زیسته آنها و در روابط آنها با سایر ادیان و جوامع ظاهر می شود. سنت های دینی ارائه شده در این جلد عبارتند از: • اسلام سنی • یهودیت عرفانی (کابالیستی) • مسیحیت تجسمی رادیکال • شینتو. این مجموعه از مجلدات، ابعاد غنی و متنوع شناختی و تجربی باور و عمل دینی را آشکار می‌کند و حوزه فلسفه دین را در جهت‌های جدید و جسورانه پیش می‌برد. گراهام اوپی استاد فلسفه در دانشگاه موناش استرالیا است. N. N. Trakakis مدرس ارشد فلسفه در دانشگاه کاتولیک استرالیا، استرالیا است.
گفتگوهای فلسفی بین ادیان جلد 3 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Graham Oppy
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: گفتگوهای فلسفی بین ادیان، جلد 3، رویکردی منحصر به فرد به فلسفه دین ارائه می دهد که طیفی از ادیان و معنویت های دینی را در بر می گیرد. این جلد چهار محقق و فیلسوف دینی برجسته را گرد هم می آورد که در گفتگوهای فلسفی بین فرهنگی دوستانه اما سختگیرانه شرکت می کنند. هر یک از شرکت کنندگان در گفتگو، به عنوان عضوی از یک سنت مذهبی خاص، دعوت می شوند تا تعهدات دینی اصلی خود را بررسی و توضیح دهند، و اینکه چگونه این تعهدات در تجربه زیسته آنها و در روابط آنها با سایر ادیان و جوامع ظاهر می شود. روایات دینی ارائه شده در این جلد عبارتند از: کنفوسیوس، بودیسم تراوادا، معنویت بومی آمریکا، مسیحیت رادیکال-سکولار. این مجموعه از مجلدات، ابعاد غنی و متنوع شناختی و تجربی باور و عمل دینی را آشکار می‌کند و حوزه فلسفه دین را در جهت‌های جدید و جسورانه پیش می‌برد.
گفتگوهای فلسفی بین ادیان جلد 1 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Oppy, Graham; Trakakis, Nick
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
راهنمای فلسفه در استرالیا و نیوزلند [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Graham Oppy; N.N. Trakakis
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Monash University Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فلسفه در استرالیا و نیوزلند مدتی است که چیزی شبیه به «عصر طلایی» را تجربه کرده است. غنای گذشته فلسفی استرالیا، اگرچه کمتر شناخته شده است، اما نباید فراموش شود. فلسفه استرالیایی، اگرچه به شدت مدیون گرایش های خارج از کشور است، اما شامل آثار بسیار متمایز و بسیار بدیع است. Companion شامل طیف وسیعی از مقالات ارائه شده توسط فیلسوفان و محققان برجسته است و شامل مقالات زندگینامه ای در مورد فیلسوفان منتخب، موضوعات و مناقشات، و همچنین ورودی های کوتاه تر در انجمن ها، مراکز تحقیقاتی، بخش ها، مجلات، آموزش و پرورش، و پیوندهای بین المللی است. کمک‌های فلسفی مهمی که توسط افرادی که خارج از آکادمی کار می‌کنند نیز همراه با نفوذهای اخیر فلسفه به جامعه گسترده‌تر - در مدارس ابتدایی و متوسطه، انجمن‌های مبتنی بر جامعه و «کافه‌های فلسفه» گنجانده شده است. یک همراه با فلسفه در استرالیا و نیوزیلند به محققان و جامعه گسترده تر، در استرالیا، نیوزیلند و فراتر از آن، قدردانی بیشتری از میراث فلسفی این منطقه ارائه می دهد و برای سال های متمادی یک اثر مرجع استاندارد خواهد بود. . پیشگفتار نسخه تجدیدنظر شده اندکی پس از انتشار نسخه اصلی The Companion to Philosophy در استرالیا و نیوزلند در سال 2010، متوجه برخی از حذفیات و اشتباهات مهم شدیم یا از آنها آگاه شدیم. بنابراین، ما تقریباً بلافاصله با هدف تصحیح هر گونه خطا و گنجاندن برخی از مقالاتی که به چاپ اول راه پیدا نکردند، نسخه اصلاح شده حاضر را آغاز کردیم. به طور خاص، مقالاتی در مورد موضوعات زیر اضافه شده است: فلسفه بومیان استرالیا; تاریخ و فلسفه علم; و اتصال آکسبریج. همچنین یک ضمیمه به مقاله انجمن فلسفه حقوقی استرالیا اضافه شده است. استقبال عموماً مطلوب از چاپ اول ما را امیدوار می کند که همراه همچنان به عنوان راهنمای مفید و روشنگری برای دانشجویان و ناظران فلسفه در استرالیا خدمت کند.
تاریخ فلسفه در استرالیا و نیوزلند [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Graham Oppy, N.N. Trakakis (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands: Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: The History of Philosophy در استرالیا و نیوزیلند گزارشی جامع از پیشرفت تاریخی فلسفه در استرالیا و نیوزیلند است، از تأسیس اولین کرسی فلسفه در استرالیا در سال 1886 در دانشگاه ملبورن تا شکوفایی کنونی فلسفه استرالیا. این کار به دو بخش بزرگ تقسیم می‌شود، بخش اول گزارشی از تحولات و رویدادهای مهم در طول دوره‌های مختلف تاریخ فلسفه استرالیا ارائه می‌کند، و بخش دوم بر ایده‌ها و نظریه‌هایی متمرکز است که در رشته‌های مختلف در فلسفه استرالیا تأثیرگذار بوده‌اند. این کار شامل فصل‌هایی است که توسط فیلسوفان مختلف در زمینه‌های خاص تحقیق یا دوره‌های تاریخی در فلسفه استرالیا ارائه شده است.
فلسفه دین در دوره باستان: تاریخ فلسفه دین غرب جلد 1 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(ن. ن. تراککیس)Graham Oppy, N. N. Trakakis(گراهام رابرت اوپی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: خاستگاه سنت فلسفی غرب در جهان یونانی-رومی باستان نهفته است. این جلد بینشی منحصر به فرد از زندگی و نوشته های گروه متنوعی از فیلسوفان در دوران باستان ارائه می دهد و آخرین تفکر آنها را در مورد دیدگاه های آنها در مورد خدا، خدایان، اعتقادات مذهبی و عمل ارائه می دهد. این جلد با شروع «پیش سقراطی»، سپس به بررسی کمک‌های تأثیرگذار سه شخصیت برجسته سقراط، افلاطون و ارسطو به فلسفه دین غرب می‌پردازد. فصول بعدی فیلسوفان برجسته مکاتب اصلی جهان باستان - اپیکوریسم، رواقی‌گرایی، نوافلاطونی‌گرایی و کلیسای اولیه مسیحی را پوشش می‌دهد. "فلسفه دین باستان" مورد توجه محققان و دانشجویان فلسفه، کلاسیک و دین خواهد بود، در حالی که برای هر علاقه مند به میراث فرهنگی غنی اندیشه دینی کهن قابل دسترسی خواهد بود.
فلسفه دین در قرن بیستم: تاریخ فلسفه دین غرب جلد 5 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Graham Oppy, N. N. Trakakis
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در قرن بیستم، دین با ظهور علم و سکولاریسم به چالش کشیده شد، تقابلی که منجر به طیف حیرت‌انگیز متنوعی از دیدگاه‌های فلسفی درباره دین و اعتقاد دینی شد. بسیاری از فیلسوفان بزرگ قرن بیستم - جیمز، برگسون، راسل، ویتگنشتاین، آیر، هایدگر و دریدا - به طور قابل توجهی با تفکر دینی درگیر بودند. متفکران خاص، مانند وایتهد، لویناس و ویل، بیشتر به تنوع فوق‌العاده تحقیقات فلسفی دین در طول قرن کمک کردند. به نوبه خود، متکلمان برجسته و فیلسوفان دینی - به ویژه بوبر، تیلیش و بارت - مستقیماً با فلسفه دین درگیر شدند. بعدها، فلسفه دین به یک رشته مطالعاتی مجزا تبدیل شد که توسط کارهای هیک، آلستون، پلانتینگا و سوئینبرن رهبری می شد. "فلسفه دین قرن بیستم" مروری قابل دسترس از رشته های اصلی در ملیله غنی تفکر قرن بیستم درباره دین ارائه می دهد و منبعی ضروری برای هر علاقه مند به فلسفه دین معاصر خواهد بود.
فلسفه دین در قرن نوزدهم: تاریخ فلسفه دین غرب جلد 4 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Graham Oppy, N. N. Trakakis
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: قرن نوزدهم دوره ای پرتلاطم در تاریخ بررسی فلسفی دین بود. محققان بزرگ - مانند هگل، فیشته، شلینگ، نیومن، کایرد و رویس - در صدد برآمدند تا پاسخ‌های نظام‌مندی به نقدهای روشنگری از دین که توسط اسپینوزا و هیوم انجام شده بود، بسازند. در همان زمان، نقدهای جدیدی از دین توسط فیلسوفانی مانند شوپنهاور و نیچه و توسط محققانی که درگیر نقد متن بودند، مانند شلایرماخر و دیلتای آغاز شد. در طول قرن، کار مارکس، فروید، داروین و دورکیم دیدگاه‌های انقلابی اقتصاد سیاسی، روانکاوی، نظریه تکاملی و انسان‌شناسی را هم بر دین و هم بر مطالعه آن وارد کرد. این چالش‌ها نقش عمده‌ای در شکل‌گیری تفکر فلسفی قرن بیستم درباره دین داشتند. «فلسفه دین قرن نوزدهم» مورد توجه محققان و دانشجویان فلسفه و دین خواهد بود و به عنوان راهنمای معتبری برای همه علاقه مندان به مباحثی خواهد بود که در این دوره مهم در تاریخ تفکر فلسفی در مورد آن اتفاق افتاده است. دین
فلسفه دین در قرون وسطی: تاریخ فلسفه دین غرب جلد 2 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Graham Oppy, N. N. Trakakis
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: دوره قرون وسطی یکی از غنی ترین دوران برای مطالعات فلسفی دین بود. با پوشش دوره‌ای از قرن ششم تا قرن شانزدهم و رسیدن به رنسانس، «تاریخ فلسفه دین غرب 2» نشان می‌دهد که چگونه متفکران مسیحی، اسلامی و یهودی در پرتو سنت‌های فلسفی که از دوران دین به ارث برده‌اند، ایمان دینی خود را تبیین کرده و از آن دفاع کردند. یونانیان و رومیان باستان کار "ایمان به دنبال فهم"، همانطور که توسط خود قرون وسطی ها نامگذاری شد، به عنوان یک رویارویی پر جنب و جوش بین - و ترکیبی پیچیده از - سنت های افلاطونی، ارسطویی و هلنیستی دوران باستان از یک سو، و سنت های مکتبی و رهبانی ظاهر می شود. از سوی دیگر، مدارس دینی غرب قرون وسطی. "فلسفه دین قرون وسطایی" مورد توجه محققان و دانشجویان فلسفه، مطالعات قرون وسطی، تاریخ ایده ها و دین خواهد بود، در حالی که برای هر علاقه مند به میراث فرهنگی غنی اندیشه دینی قرون وسطی قابل دسترس خواهد بود.
  • تعداد رکورد ها : 21